رئالی که من دیدم دوباره 6 تا می خوره!؟! بایرن هم از بارسا 8 تا می خوره!؟!به نقل از JUVE :رئال خوب نیود بایرن نابود بود
شما برو تیمتو جمع کن 4-1 از ما باختید!!!!!!!به نقل از سیاوش :شما برو تیمتون را جمع کن 3-1 به سویا نبازه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون که ماله فصل قبلی بود!!به نقل از legend :شما برو تیمتو جمع کن 4-1 از ما باختید!!!!!!!
از نظر جمع کردن تیم کل نذار که 100 درصد باختی!؟!
تو کدوم بازیش رو میگی؟؟؟ منم اون فصل پیشی رو میگم دیگه؟!؟! همون که بارسا از جام حذفی اسپانیا حذف شد!؟!به نقل از سیاوش :اون که ماله فصل قبلی بود!!
سویییییییییااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آخه اینم شد تیم که آدم ازش 3تا بخوره؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

باو من بازی دیشبتون را تو سوپر جام اسپانیا میگم که باختید و سویا سوپر جام را برد!به نقل از legend :تو کدوم بازیش رو میگی؟؟؟ منم اون فصل پیشی رو میگم دیگه؟!؟! همون که بارسا از جام حذفی اسپانیا حذف شد!؟!
بعدشم آخه آرسنال خیلی هنوز بچست که بیاد واسه بارسا شاخ بشه!؟! باز چلسی ، رئال ، بایرن و... یه چیزی!؟!
آرسنال با همین یه عده بچه ببین چیکار میکنه!به نقل از parasto jooon :تیم اصلی که سه تا نخورد....یه عده بچه تو زمین بودن....
آهان!؟!به نقل از سیاوش :باو من بازی دیشبتون را تو سوپر جام اسپانیا میگم که باختید و سویا سوپر جام را برد!
کجایه کاری/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟