nbalinparast
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1 تهران
- شهر
- تهران
پاسخ : بارسلونا
لباس فصل بعد بارسا
لباس فصل بعد بارسا
بله باید یادشون بیاد که چه تیمی بودن و به باخت 23 آپریل فکر کنن . بارسا با تیتو حریف بایرن نیست . تیتو در حد بارسا نیستبه نقل از MeC :فان در فارت گفته که بایرن در مقابل بارسا هیچ شانسی ندارد.
مسی هم تمرینات خودش رو با تیم شروع کرده و روز به روز آماده تر میشه !
به نظرم الان تیم ما مشکل فنی نداره ، فقط به روحیه نیاز داره ! باید یادشون بیاد که دوسال پیش چه تیمی بودند ، فقط همین !
اگه بارسا یه بازی شبیه دو سال پیش ، دقت کنید شبیه دو سال پیش حتی انجام بده ، بایرن هیچ شانسی نداره !
و تنها بخش نا امید کننده بارسا بازی های اخیرش در مقابل رئال بوده که باید فراموش بشن ، بایرن رو ببریم و تو فینال یه درس حسابی به رئال بدیم
نیمار هم گفته هیچ علاقه ای به بارسلونا ندارم
تیتو وقتی بالا سر تیم بود بارسا عالی نتیجه میگرفت و الانم مدتیه که بالاسر تیمه مطمئن باشین نتیجه میگیره.به نقل از clever child :بله باید یادشون بیاد که چه تیمی بودن و به باخت 23 آپریل فکر کنن . بارسا با تیتو حریف بایرن نیست . تیتو در حد بارسا نیست
تیتو سرعت رو از بارسا گرفت ، بارسای زمان پپ خیلی سریع تر از الان بود . رمز موفقیت بارسا سرعتش بود ...به نقل از Breeze :تیتو وقتی بالا سر تیم بود بارسا عالی نتیجه میگرفت و الانم مدتیه که بالاسر تیمه مطمئن باشین نتیجه میگیره.
سرعت؟اتفاقاً بارسا با پاسکاری سرعت بازی رو کم میکنه ُ مالکیتُ افزایش میده. بارسا اصن تیم سریعی نیس.به نقل از clever child :تیتو سرعت رو از بارسا گرفت ، بارسای زمان پپ خیلی سریع تر از الان بود . رمز موفقیت بارسا سرعتش بود ...
شما مطمئنی فوتبال نگاه میکنی ؟به نقل از Breeze :سرعت؟اتفاقاً بارسا با پاسکاری سرعت بازی رو کم میکنه ُ مالکیتُ افزایش میده. بارسا اصن تیم سریعی نیس.
پاسکاری سریع با سرعت در بازی فرق داره من منظورم اینه که بارسا بازی سرعتی نداره وگرنه سرعت در پاسکاری رو که شکی توش نیست.اما بازم به نظرم جز چن تاتغییر ریز مثل ِ پاس های عمقی زیاد تو بازی، بارسای تیتو با بارسای پپ فرق چندانی نداره.به نقل از clever child :شما مطمئنی فوتبال نگاه میکنی ؟
مشخصه اصلی بارسا پاسکاری های سریعش بود ، نه پاسکاری و نه سرعت تنها به درد بارسا میخوره ، بارسا پاسکاری سریع میخواد نه پاسکاری خالی .
تیتو کاری برای بارسا نکرده ، بارسا همونیه که زمان پپ بود درسته ولی با توجه به این که دیگه پپ مربیشون نیست . ینی یه جوری بارسا داره با بازیکناش پلن میریزه نه با مربیش .به نقل از Breeze :پاسکاری سریع با سرعت در بازی فرق داره من منظورم اینه که بارسا بازی سرعتی نداره وگرنه سرعت در پاسکاری رو که شکی توش نیست.اما بازم به نظرم جز چن تاتغییر ریز مثل ِ پاس های عمقی زیاد تو بازی، بارسای تیتو با بارسای پپ فرق چندانی نداره.
اگه بارسا به مربی متکی نبو که با رورا هم میتونست نتیجه بگیره.به نقل از clever child :تیتو کاری برای بارسا نکرده ، بارسا همونیه که زمان پپ بود درسته ولی با توجه به این که دیگه پپ مربیشون نیست . ینی یه جوری بارسا داره با بازیکناش پلن میریزه نه با مربیش .
این درسته ، بارسای زمان پپ یه تیم رویایی بود . ولی الان بارسا اون بارسا نیست .به نقل از Breeze :اگه بارسا به مربی متکی نبو که با رورا هم میتونست نتیجه بگیره.
من قبول دارم سبک بازی یکسانه ولی به هر حال مربی ها تفکراتشون با هم فرق داره و مسلماً نمیشه انتظار بارسای پپ رو از تیتو داشت.
اون لباس اینیستا لباس دومشونه یعنی؟ چقد زشتهبه نقل از Breeze :لباس فصل بعد بارسا
آره ولی خیلیم زشت نیست البته این طرح انیمیشنه مسلما اصلش خوشگل تر میشه.به نقل از صبور :اون لباس اینیستا لباس دومشونه یعنی؟ چقد زشته
آقا چرا جو میدی ؟ نتیجه تیتو کجا بهتر از پپ بوده ؟ دیگه بارسا تو لالیگا ری..هبه نقل از LEGEND :د آقا اشتباه میکنی دیگه!
اینا یه تغییرات ریز و خوب دارن باهم!
درسته پاسکاری سریعتر بود اما اینم در نظر بگیر 2 ماه تیتو نبود اما موقعی هم که بود درسته یکم پاسکاری سرعتش اومد پایین اما!
این رو در نظر بگیر زمان تیتو بازیکنان شوت زدن رو بیشتر کردن(همونطور که من معتقد بودم خیلی وقتا موقع گره خوردن بازی باید شوت زد) که این یه فرق خیلی بزرگ هست در صورتی که پپ در هر وجهی نمیذاشت بازیکنان شانس رو امتحان کنن و نمیخواست توپ رو از دست بده!
زمان پپ پویول بهتر بود مصدومیت ها کمتر! تیتو بدبخت رو نگاه کن! کل دفاع ها با هم مصدوم شدن! پویول پیزتر و کندتر شده واسه همین یک نقص زیاد بین پپ و تیتو و تیماشون اینه که گل زیاد تر میخورن وگرنه نتیجه تیتو در لیگ بهتر گوآردیولا بود ه حتی!
و خیلی چیزا های دیگه! به نظرم سال بعد اگه تیم رو تقویت کنن! و بهش فرصت بدن 2 فصل دیگه دوباره میتونه 6 جام ئه کنه بارسا رو!
اگه داریش لطفا آپلود کن همه ببینن.به نقل از LEGEND :من یه عکس دیدم لباس دوم بارسا واسه سال لعد همین که میگی زشته تو ن مسی خیلی خوب بود!
نتایج تیتو بد بوده؟!همون نیم فصل اول بارسا قهرمانیشُ قطعی کرد این چه حرفیه واقعا؟به نقل از clever child :آقا چرا جو میدی ؟ نتیجه تیتو کجا بهتر از پپ بوده ؟ دیگه بارسا تو لالیگا ری..ه
در ضمن با شانس که نمیشه فوتبال بازی کرد . به نظرم عقیدت خیلی در این مورد اشتباهه
تیتو بد بوده؟به نقل از clever child :آقا چرا جو میدی ؟ نتیجه تیتو کجا بهتر از پپ بوده ؟ دیگه بارسا تو لالیگا ری..ه
در ضمن با شانس که نمیشه فوتبال بازی کرد . به نظرم عقیدت خیلی در این مورد اشتباهه