بارسلونا

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91
پاسخ : بارسلونا

نگران نباشین تو نیوکمپ بایرن خودشو بکشه هم نمیتونه بارسا رو ببره فقط حیف حیف که مسی آماده نیست

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

فکر کنم وقتشه که متفاوت بازی کنیم!

مثل اینکه بازی رفت توو آلیانز آره ناست،نه؟اگه اینجوری باشه به نفع ماست و خ خوبه!

بهتره که جوریکه مقابل ما بازی میکنن بازی کینم..با دوتا هافبک دفاعی قدرتی ،دوتا بال سرعتی،و بدون مهاجم!

فضاهارو ببندیم جوری که بایرن نتونه نفس بکشه..اگه بازی رفت تو آلیانز آره نا باشه و ما توو 20دیقه اول گل نخوریم،بازی رفت و برگشت مال ماست

مطمئن باشین

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

یکی از شیوه هایی که میتونه بایرن رو متوقف کنه حفظ توپه
بارسا نشون داده که حتی در مقابل پرس قوی هم خوب میتونه حفظ توپ کنه و این حفظ تو بازی بایرن رو خراب میکنه
به هر حال به نظرم بایرن خیلی قویه و شانس بیشتری داره ولی امیدوارم بارسا صعود کنه و شاهد یه ال کلاسیکو تو فینال باشیم [-o<

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

بایرن "واقعا قویه" و تو بهترین دوران تاریخ باشگاهیشه...

ولی هر چی باشن ضد فوتبال بازی نمیکنن و اونام فوتبال خودشون رو بازی میکنن که باعث میشه بازی جذاب بشه. 8->
البته وقتی فوتبال بازی کنن مثل پاریسن ژرمن میتونن خیلی موقعین خطرناک خلق کنن و بازیکناشون مثل اونا براحتی موقعیت از دست نمیدن.پس باید حواسمون جمع باشه.

یه نکته دیگه هم هست اینکه زیاد بازیکن 2 اخطاره دارن و میتونیم باعث کارت گرفتن لام-دانته-آلابا بشیم تا بازی برگشت رواز دست بدن. :D

دورتموند هر چقدرم خوب و قوی باشه این مرحله به رئال میبازه و به نظرم فینال الکلاسیکو میشه!که البته هیچ ترسی ازاین موضوع نیست.
البته هر تیمی از بازی بایرن-بارسا برن فینال قهرمانن بدون شک،اونطرف میخواد دورتموند باشه یا رئال. ;;)

+ازته دل میخواستم فینال بارسا-بایرن باشه که واقعا یه فوتبال لذت بخشی بشه.ولی متاسفانه :|
حیف شد که ازبین بارساوبایرن یکی باید فینال باشه... :|

+رئال واقعا خوش شانسه.البته من اصلا نمیتونم قبول کنم این همه خوش شانسی اتفاقی باشه...!

دوست دارم این بازی رو ببریم تا به همه ثابت کنیم این اُفتی که تیم دچارش شده مقطعی ـه...

*تاریخ بازیـا ;;)*

سه شنبه ، 3 اردیبهشت 1391 : بایرن مونیخ - بارسلونا در ورزشگاه آلیانز آره نا

چهارشنبه ، 4 اردیبهشت 1391 : بورسیادورتمند - رئال در ورزشگاه وست فالن

...

سه شنبه ، 10 اردیبهشت 1391 : رئال - بورسیادورتمند در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو

چهارشنبه ، 11 اردیبهشت 1391 : بارسلونا - بایرن مونیخ در ورشگاه نوکمپ

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

اینکه رئال خورده به دورتموند چندان خوش شانسی هم نیس،دورتمونده ها نه چغندر :| دورتموند حذف میشه ولی خب به نظرم خوب بازی میکنه و حذف میشه نه مفتضحانه
اگه بارسا پرس و حفظ توپ کنه(مثه بازی برگشت با میلان)میتونه بایرنو ببره.من فک میکردم مشکل بارسا نداشتن پلن بی ه ولی بعد بازی برگشت با میلان فهمیدم درست اجرا نکردن پلن اصلیه نه نداشتن پلن بی،داشتن پلن بی خیلی خوبه ولی بارسا اگه تیکی تاکا رو بی نقص اجرا کنه(جدیدا تعداد پاسای اشتباهمون زیاد شده و تیمایی که اتوبوس پارک نمیکنن دقیقا به خاطر همین تونستن این فصل بارسا رو ببرن،میلان بازی رفت،رئال و پاریسن ژرمن هم که 3 تا گل زد در مجموع دو بازی) و خوب پرس کنه و به بازی سرعت بده("بارسا" باشه) میتونه بایرن رو ببره.خط دفاع بایرن تحت فشار شدید و مداوم وا میده(بازی با آرسنال)،پس باید تا میتونیم فشار بیاریم به دفاع بایرن و البته یه نقطه ضعف دیگه بایرن هم کرنره که این ما نمیتونیم ازش استفاده کنیم متاسفانه :rolleyes:
اینکه بازی برگشت نیوکمپه وفتی حریفمون بایرنه خوب نیس.بایرن همیشه تو خونه حریف بهتره و اصلا نخواهیم تونست نتیجه آلیانس رو جبران کنیم،بایرن،میلان نیست.آرسنال 2-0 برد ولی بازم حذف شد،نباید تو آلیانس نتیجه ای بگیریم که بخوایم واسه بازی برگشت معجزه کنیم!
در کل کار سختیه،خیلیم سخته اما کاملا هم غیر ممکن نیس
به نقل از amir h :
به هر حال به نظرم بایرن خیلی قویه و شانس بیشتری داره ولی امیدوارم بارسا صعود کنه و شاهد یه ال کلاسیکو تو فینال باشیم [-o<
اگه بارسا بیاد فینال ینی بایرن رو حذف کنه(حتی نبره،با دو تا مساوی) یعنی شانسش برا قهرمانی بیشتره حتی اگه ال کلاسیکو بشه.قبل از اینکه بارسا پارسال 2-1 تو لیگ به رئال ببازه همیشه ال کلاسیکو بازی مطلوب بارساییا بود،الان شده بازی مطلوب رئالیا!همه چی میتونه خیلی زود تغییر کنه،اینکه رئال آخرین ال کلاسیکو رو برده یا تو 5 روز دو بار برده و اینا دلیل نمیشه بازم ببره

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

...تولدت مبارک کاپیتان...

ii2vlge1x0imua4d6ls.png

s.sh.14

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین
شهر
اصفهان

واقعا پویول یکی از بهترین هاست تو تیم.......
تولدش مبارک..... x: x: x: x: x:

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از ..MahSa.. :
+رئال واقعا خوش شانسه.البته من اصلا نمیتونم قبول کنم این همه خوش شانسی اتفاقی باشه...!
قرعه کشی رو همه دیدن دیگه فکر کنم شما داری دنبال خط چهارم آدیداس یا همچین چیزی میگردی :))

در ضمن خوش شانس ترین تیم تو قرعه کشی بایرن بوده نه رئال
تو تمام نظر سنجی ها هم طرفدارای رئال ترجیح دادن تو نیمه نهایی به بارسا بخورن و واقعا" هم آسونترین قرعه بود!

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از amir h :
قرعه کشی رو همه دیدن دیگه فکر کنم شما داری دنبال خط چهارم آدیداس یا همچین چیزی میگردی :))

تو تمام نظر سنجی ها هم طرفدارای رئال ترجیح دادن تو نیمه نهایی به بارسا بخورن و واقعا" هم آسونترین قرعه بود!

حرفای خنده داری میزنین والا... :-"

مام اگه جای بقیه تیم ـا بودیم قطعا دوس داشتیم به بارسا بخوریم که وقتی باختیم بگیم به بهترین تیم دنیاباختیم... :-"

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :

فک کنم شوخی بود! البته خب شانس هر دفه در خونه یکی رو میزنه دیگه نمیشه که با سرنوشت جنگید!

فرانتس بکن باوئر که همچین نظری نداره و به نظرش بهترین حریف واسه بایرن،دورتموند میتونسته باشه چون چندین بار این فصل بازی کردن و تو همشون بایرن بهتر بوده،حذفی رو هم که برده،اولی هوینس هم نظر مشابهی داشت و طبیعتا فقط یه رئالی که تیمش میخوره به دورتموندی که از آسون ترین راه به سخت ترین صورت ممکن صعود کرده میتونه همچین حرفی در مورد قرعه ی بایرن بزنه!
واقعا شما مطمئنین دارین در مورد بارسا حرف میزنین؟ این همون تیمیه که نتیجه 2-0 بازی رفت رو تو نیوکمپ با 4-0 جبران کرد،تنها تیمی که این کارو کرده...واقعا خیلی حرف مسخره ایه که بگیم بارسا حریف آسونیه! اینکه رئال چن بار امسال برده هیچ توجیهی نیست که بازم ببره یا بارسا واسش حریف آسونی باشه،اگه اینطوریه که بارسا مدت مدیدی بود ال کلاسیکو ها رو میبرد پس چرا کم کم مساوی کرد و بعد باخت؟ پس چرا هیچ وقت ال کلاسیکو بازی آسونی نیست؟ دلیل نمیشه در کل.رئال امسال کلی با بارسا بازی کرده میشناسه بارسا رو ولی بایرن از اون سال که 4 تا خورد تو نیوکمپ بازی رسمی با بارسا نداشته،شرایط رئال و بایرن برای مصاف با بارسا خیلی متفاوته.تو اون نظر سنجی ها هم رئالیا بارسا رو ترجیح دادن(و خب فقط دلیلش فنی نبوده) نه بایرنی ها،اونا هم چندان خوشحال نیستن از قرعه شون
به نقل از ..MahSa.. :
مام اگه جای بقیه تیم ـا بودیم قطعا دوس داشتیم به بارسا بخوریم که وقتی باختیم بگیم به بهترین تیم دنیاباختیم... :-"
آره واقعا اینم حرف امثال پاریسن ژرمنه...ببرن میگن بهترین تیم دنیا رو بردیم ببازن میگن ما از بهترین تیم دنیا باختیم...ینی دو سر سوده واسشون،حتی بازیکنای بایرن هم شروع کردن از این حرفا میزنن که باید بهترین تیم دنیا رو ببریم و اینا

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به هرحال با نتایج گذشته بارسا خب طییعیه که رئال ترجیح بده با بارسا بازی کنه
هم چند بار تو این چند وقت بارسا رو برده
هم بارسا افت کرده
و هم راه بردن بارسا رو یاد گرفته
و این که بهترین تیم دنیا کیه و مسائل اینچنینی تو زمین فوتبال مشخص میشه
وگرنه تو فوتبال جو زیاد داده میشه
حالا از مطبوعات بگیر تا مربیا و بازیکنا و مسئولان فیفا و یوفا
ولی چیزی که آدم میبینه و مطمئنه که قضاوت از روی جانبداری نیست اتفاقیه که تو زمین فوتبال میفته!

پی اس جی که این حرفو زده خودش داشت بارسا رو حذف میکرد و تیمی که پی اس جی بتونه حذفش کنه قطعا" بهترین تیم جهان نیست
چون خود پی اس جی جزو 10 تا تیم برتر جهان هم حتی نیست!

در ضمن من مطمئنم دارم در مورد بارسا حرف میزدم
الته حرفی هم نبود
نقل به مضمون بود
به حر حال تمام نظرسنجی ها اینو نشون میده که طرفدارای رئال دوست داشتن به بارسا بخورن

ولی شما مطمئنی بازیای اخیر رو یادته؟
مهم نیست بارسا با میلان چیکار کرده چون رئال دیگه میلان نیست!
مهم اینه که بارسا جلو رئال چیکار کرده
دیگه کم مونده بود مورینیو کلا" کاستیا رو بفرسته تو زمین!

بعد در جواب اون دوست عزیزی که اعتقاد داره خوش شانس! بودن رئال اتفاقی نیست باید قرعه رئال منچستر رو یاد آوری کنم!
منچستر اگه به رئال نمیخورد شاید الان یکی از تیمای حاظر در نیمه نهایی بود!

• لایک
امتیازات: MePeR

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

پی اس جی در شرایطی میتونست بارسا رو حذف کنه که اولا ستاره ی تیم دوما نصف ِ دفاع ها و هافبکای بارسا مصدوم بودن حتی بعضی از بازیکنا مثل پدرو و آلبا تازه مصدومیتشون تموم شده بود و رو فرم نبودن پس پی اس جی بهترین تیم دنیا رو نمیتونست و نخواهد تونست با تمام بازیکناش حذف کنه.

اون تقسیم بندی تیم های خوب دنیا که از اساس اشتباهه خود رئال تو اون جدول چهارمه و یه تیم شیلیایی دوم. :))

قبول کنین رئال خوش شانسه وقتی رئال به منچستر خورد بارسا هم به میلان خورد ، وقتی رئال به گالا خورد بارسا هم به پی اس جی خورد و حالا هم که فک کنم همه موافق باشن که دورتموند از بایرن حریف آسون تری محسوب میشه.
پی اس جی هر چقدر هم حریف آسونی به نظر بیاد حداقل قهرمان لیگ فرانسه هستش نه ترکیه. :))

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

طرفدارای رئال دوس داشتن به بارسا بخورن چون جدیدا تونستن بارسا رو ببرن و چون رئال از بارسا شناخت زیادی داره،بایرن هیچ کودوم از این شرایط رو نداره و هیچ بایرنی تا حالا ابراز رضایت نکرده از این قرعه همه بایرنی ها دوس داشتن به دورتموند بخورن چون جدیدا بردنش و چون شناخت زیادی ازش دارن،این دو تا عامل جدیدا بردن و داشتن شناخت باعث میشه یه تیمایی رو به تیمای دیگه ترجیح بدن هوادارا
بعدم مگه همون جو دهی تاثیر نداره؟ هر تیمی بارسا رو ببره میگن بهترین تیم دنیا رو برده! تقریبا همه هم میگن ولی اگرم ببازن میگن خب به بهترین تیم دنیا باختیم! حالا هر جوری هم که بازی کرده باشن یا بارسا بازی کرده باشه فرقی نداره،نتیجه گیری اینطوریه
من نمیدونم 2 تا تساوی با قهرمان فرانسه و تیمی که خب در گذشته هم به این مراحل رسیده بوده بدتره یا باخت به گالا :-??یا بردن مالاگا تو خونه اونم تو دقائق اضافه و به صورت معجزه آمیز :-??
هر بازی که بارسا این فصل داشته یا هر افتی که کرده باشه نمیتونه اونو به یه حریف آسون تبدیل کنه،البته بازم میگم کسی که تیمش به دورتموندی میخوره که آسون ترین راه رو به سخت ترین شکل ممکن بالا اومده میتونه به بایرنی ها بگه خوش شانس!چیزی که من میدونم اینه که هیچ بایرنی از قرعه ش خوشحال نیس و به نظرش بارسا حریف آسونی نمیاد
من بازیای اخیر بارسا رو یادمه و با همه اینا میگم بارسا حریف آسونی نیست
:)) ما که به غیر از موراتا و کایخون چیز دیگه ای ندیدیم(بعد همین دو تا شدن کلا کاستیا!)،همون کاکا و بنزما و کونترائو هم تعویض شدن و رونالدو و خدیرا اومدن که دیقه 82 رئال گل زد.با همون تیم به اصطلاح دوم که بازی 1-1 بود
حالا بحث اصلا این نیست الان،اون بازیا تموم شدن و مربوط به گذشته میشن،ال کلاسیکو هم هیچ ارتباطی به بازی بایرن-بارسا نمیتونه داشته باشه و شرایط بارسا الان کاملا متفاوته با اون دو تا ال کلاسیکو

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

خیلی شیک دارین میلان رو با منچستر مقایسه میکنین :))
میلان از پی اس جی هم ضعیفتر بود حتی
بعد همچین مگین قهرمان فرانسه انگار فرانسه تا حالا بهترین تیمش تو لیگ دوم میشده :))
خب لیگ فرانسه همیشه صدر نشین داره دیگه, حالا خورد به بارسا قوی شد؟
منظورمم از رده بندی تیم ها اون رده بندی هایی ه اعلام میشه نیست, اونا بر اساس یه سری امتیازا و ملکای خاصیه
ولی خود طرفدارای پس اس جی هم اگه قرار باشه رده بندی رو انجام بدن قطعا" تیمشون تو 10 تای اول نیست!
در مورد باخت به گالا هم خب رئال بازی رفت رو 0-3 برده بود و نیازی نداشت که به خودش فشار بیاره, فقط وقتی احساس خطر کرد یه تعویض و تغییر استراتژی انجام داد و به راحتی هم گل زد
در مورد بهترین تیم دنیا گفتم و باز هم میگم تو فوتبال حرف زیاد زده میشه, تهامی میگفت من بهترین بازیکن بودم و ... :))
ولی حقیقت ها تو زمین مشخص میشه
در مورد بارسا هم تنها وقتی میشه گفت که شرایطش تغییر کرده که با حریف قدرتمند بازی کنه
که البته ما امیدواریم تغییر کرده باشه و هم تو فینال ال کلاسیکو ببینیم و هم بارسا به نسبت بایرن برای رئال حریف آسونتریه

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

شما میگی بارسا آسون ترین قرعه برای رئال بوده چون تو ال کلاسیکو های اخیر رئال موفق تر بوده
خوب طبق استدلال خودتون برای دورتمند هم آسون ترین حریف رئال بوده چون این فصل تو بازی هاش جلوی بایرن باخته و رئال در مجموع برده !
ولی همون طور که می دونید دورتمند دیگه اون دورتمند اول فصل نیست و بارسلونا هم همون بارسای گذشته نیست !‌
4 - 0 بردن میلان ٬‌ بردن پی اس جی هم توی اون شرایط واقعا بد ٬ نشان دهنده تغییر هست برای بارسا
والدس هم داره کم کم فوق العاده میشه x:

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

دورتمند کدوم تیم رئال رو شکست داده؟
رئال تو چند تا پست بحران داشت اونموقع
درست نیمکت رئال قویه و مصدوم شدن بازیکناش به جایی بر نمیخوره ولی وقتی همه بازیکنا تو یه پست با هم مصدوم بشن تیم به بحران میخوره
اون دوره مثلا" یادمه مارسلو و کوئنترائو با هم مصدوم بودن بعد رئال اسین رو میزاشت دفاع چپ
بعد یکی از هافبک دفاعیا مصدوم شد اسین برگشت هافبک و رئال دفاع چپ نداشت اصن!
یا بنزما و هیگواین با هم مصدوم بودن
در اون برحه که دورتمند تو یه بازی رئال رو برد و یه بازی هم مساوی کرد رئال تو بحران مصدومیت بود و بیشترین امتیازای لیگ رو هم همونجا از دست داد

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از amir h :
درست نیمکت رئال قویه و مصدوم شدن بازیکناش به جایی بر نمیخوره ولی وقتی همه بازیکنا تو یه پست با هم مصدوم بشن تیم به بحران میخوره
اون دوره مثلا" یادمه مارسلو و کوئنترائو با هم مصدوم بودن بعد رئال اسین رو میزاشت دفاع چپ
بارسا هم تو بازی با پی اس جی پویول،ماسکرانو،آدریانو پدرو و آلبا تازگی مصدوم بودنُ اصن رو فرم نبودن.پس نباید گفت پس اس جی داشت بارسا رو حذف میکرد.
به نقل از amir h :
خیلی شیک دارین میلان رو با منچستر مقایسه میکنین :))
میلان از پی اس جی هم ضعیفتر بود حتی
در مورد باخت به گالا هم خب رئال بازی رفت رو 0-3 برده بود و نیازی نداشت که به خودش فشار بیاره, فقط وقتی احساس خطر کرد یه تعویض و تغییر استراتژی انجام داد و به راحتی هم گل زد
در مورد بارسا هم تنها وقتی میشه گفت که شرایطش تغییر کرده که با حریف قدرتمند بازی کنه
که البته ما امیدواریم تغییر کرده باشه و هم تو فینال ال کلاسیکو ببینیم و هم بارسا به نسبت بایرن برای رئال حریف آسونتریه
میلان اگر مشکلاتش تو اول فصل نبود الان تیم صدر نشین لیگ بود و به نظر من فرقی با منچستر نداره مهاجم های خوب زیادی داره که تو بازی رفت واقعا دردسر ساز شدن.شما کلا به یه تیم اسم ُ رسم دار خوردین اونم منچستر بود انقدر چماقش نکنین دیگه قبول کنین قرعه های رئال آسون بود.
خب پس اگه به این راحتی با دو تا تعویض به گالا گل زدین پس قبول دارین خیلی حریف دستُ پا بسته ای بوده دیگه :D

پس اگه ما بایرنُ ببریمُ تو فینال به رئال بخوریم برای رئال حریف آسونی نخواهیم بود چون تغییر کردیم.این حرفُ نزنین چون وقتی تو فینال باختین بیشتر بهتون گیر میدن چون از تیم آسون باختینا. :))

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

کاري به حريفاي آسون و قوي رئال و بارسا ندارم ولي تو مقايسه ميلان و منچستر، نيانگ و الشراوي بيست ساله ي بي تجربه رو نزديک به فن پرسي و روني ميدونين؟! يا مثلا کنستانت و زاپاتا رو با ويديچ و اورا يک سطح ميدونين؟! منچستر رئال رو داشت حذف ميکرد ها!
و فکر ميکنم اگه قدرت گالا تو خونه رو در نظر بگيريم،فارغ از بازيکناش، ميشه با پي اس جي مقايسه اش کرد!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

من نگفتم میلان در سطح منچستر بود ولی میلان تیم آسونی نبود،فقط بی تجربه بود،پاریسن ژرمن هم که با ستاره هاش و مربیش واقعا حریف سختی بود،دیگه لطفا گالا رو با پاریسن ژرمن مقایسه نکنین که اصلا نمیشه مقایسه کردشون
به نظر من اگه بازی با بایرن فقط یه نکته مثبت داشته باشه اینه که اگه صعود کنیم،سخت ترین حریف رو بردیم و مشخص میشه که بارسا تغییر کرده اوضاش از زمان اون ال کلاسیکو ها
بله رئال هم اون موقه که از دورتموند باخت،مشکلات زیادی داشت و تو لیگم امتیاز از دس میداد و دورتموند هم خیلی رو فرم بود ولی الان دورتموند به خاطر اینکه نیمکتش اون قد قوی نبوده و تو لیگ و حذفی و چمپیونز باید رقابت میکرده اصلا اون دورتموند دور گروهی نیست و تو بازی با مالاگا هم که تقریبا با معجزه صعود کرد،دورتموند شانس زیادی نداره ولی خب حریف دست و پا بسته ای هم نیس و بازی خوبی میکنه قطعا

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از amir h :
دورتمند کدوم تیم رئال رو شکست داده؟
در اون برحه که دورتمند تو یه بازی رئال رو برد و یه بازی هم مساوی کرد رئال تو بحران مصدومیت بود و بیشترین امتیازای لیگ رو هم همونجا از دست داد
جالبیه قضیه اینه که بارسا هم توی شرایط بحران به رئال باخته !‌ اون بازی های به اصطلاح سوپر که رئال برنده شد ٬ تا اونجا که من یادمه داوید ویا و پویول و پیکه نبودند
بعد توی لیگ هم که مربیمون روبه قبله بود ٬ + داوید ویا
کلا بارسا هم مشکلات زیادی داشته و باخته و خدا رو شکر برطرف شدن این مشکلات

خوبه یادآوری کنم بارسا تو شرایطی داشت به پی اس جی می باخت که بازی قبل با یه مشکل داوری بازیش مساوی شده بود و رئال هم منچستر رو توی شرایطی برد که اسمش ناداوری بود :-"

در ضمن ببخشید که دوباره بحث های داوری رو وسط کشیدم ٬ حالا شما سعی کنید ادامش ندید :-"

پ.ن: بارسلونا 3 - 0 ساراگوسا P:>

بالا