بارسلونا

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
پاسخ : بارسلونا

به نقل از پوریا عابدی :
خیلی ساده ب نظرم این بحث رو تموم کنیم
منم موافقم تمومش کنین.

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

کمپانی قرار دادشو تمدید کرد ...پس باید قید اونو بزنیم :|

اگرو... 8->
ولی فک نکنم بیاد بارسا اول اینکه قیمتش بالاست و ما نمیتونیم با رئال رقابت کنیم :rolleyes:
بعدشم نمیفروشنش...

هوملز... 8->
که گفته هرچی پیشنهاد میشه مدیر برنامه هام ک پدرم باشه ردشون میکنه :-w
فقط بارسا یکی از دو تیمی ـه که احتمال پیوستنم بهش هست..

من نمیدونم تیم دوم کیه :|

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

اینیستا گفته تیم ما به مسی وابسته است :-<
ولی گفته که هنوز نرسیدن مسی به این بازی قطعی نیست و امکان رسیدنش هست

با مسی یا بی مسی می بریم 8->

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Dant3 :
اینیستا گفته تیم ما به مسی وابسته است :-<
ولی گفته که هنوز نرسیدن مسی به این بازی قطعی نیست و امکان رسیدنش هست

با مسی یا بی مسی می بریم 8->

بازی کردن لئو یک ریسکه؛ لئو به تنهایی یک تیم محسوب میشه ... 8-> ولی سلامتیش برای من مهمتره تا بازی کردنش چون ممکنه بدتر بشه.

البته باید بگم لئو مصدومیت ها رو هم خوب شکست میده و خیلی سخت مصدوم میشه. :|

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

موقعیتی که ویا خراب کرد رو مسی اصلا "نمتونست" خراب کنه :|
امیدوارم نیمه دوم بیاد تو زمین چون برا گلزنی بهش وابسته ایم
داره خیلی سخت میشه...

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

تبریـــــک P:>
مسی خودش یه تیمه !‌
حضورش توی زمین باعث شد تیمش گل بزنه
از وقتی اومد تو زمین حریف نتونست حتی موقعیت خلق کنه
تازه تو وضعیت مصدوم بودنش

نام کاربریم هم به MeC تبدیل می کنم ! سعی کنید یه جور مسی بخونیدش :-"

...............

کاربر فوق‌فعال

با صعود بارسلونا تمام تیم هایی که من میخواستم,صعود کردن!!
فقط امیدوارم تو نیمه نهایی,بایرن و دورتمند,بارسا و رئال به هم بیافتن!! خیلی رویایی میشه!! 8->

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

6 سال پیاپی بارسا تو نیمه نهایی بوده و یکی درمیون قهرمان شده.امسال سال قهرمانیه.

640X360_CLASIF_CHAMPIONS_ENG.v1365627930.jpg

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

دیشب بارسا 20 درصد بارسا هم نبود،مسی هم 20 درصد مسی نبود ولی تونست گل اول رو بسازه و بعدش بازی رو گرفتیم تو دستمون،حتی بعدش موقعیت هم داشتیم که خب گل نشد. ولی در کل پاریسن ژرمن واقعا حریف سرسختی بود.من فک میکردم سخت ترین حریف یووه س که به بایرن خورده ولی با دیدن بازیا فهمیدم پاریسن ژرمن از تمام تیمایی که صعود نکردن بهتر بازی کرد(مالاگا هم خوب بود البته)
در کل با اینکه گفته بودن هدف برده ولی معلوم بود میخواستن بازی رو کنترل کنن اگرم شد گل بزنن ولی چون ما خط دفاعمون تعطیله کلن و با نبود ماسکرانو تعطیل تر از همیشه بود نتونستیم گل نخوریم بعد مجبور شدیم واسه گل مساوی تلاش کنیم
به نظرم مسی حتی کاملا آماده هم نبود :-? و اگه نیمه اول میومد تو زمین شاید گل میزد ولی ریسک داشت
در کل بازی خوبی نکردیم فقط در حدی بودیم که برا صعود کافی باشه برخلاف بازی تو پاریس که واقعا حقمون برد بود.دیشب در حد تیمی نبودیم که بخواد قهرمان شه البته مصدوم و اینا هم داشتیم و در کل نیازی به آب و آتیش زدن نبود ولی دوس داشتم مقتدرانه صعود میکردیم نه با گل زده در خانه حریف...البته خیلیم مهم نیس مهم صعوده و 6 امین نیمه نهایی پیاپی
دیگه قرعه آسون وجود نداره.من فقط دوس ندارم به بایرن بخوریم چون دوس دارم تو فینال بهشون بخوریم
+یه مسئله خیلی مهم...اینکه تا قبل فقط با اتوبوس پارک کردن میشد جلو بارسا رو گرفت ولی الان نه.میلان رئال و پاریسن ژرمن اصلا اتوبوس پارک نکردن.میلان یه بازی رو برد،رئال هر دو تا بازی رو برد و پاریسن ژرمن مساوی کرد.بارسایی که پارسال توسط چلسی حذف شد عالی بازی کرد و حذف شد ولی الان با اینکه صعود کردیم عالی نبودیم.اینکه مسی انقد عالیه و گل میزنه بقیه مهاجما رو یه جور بیخیال کرده.ببینید مسی بعد از گلی که بارسا زد فقط تو زمین راه میرفت و این هافبکا بودن که بازی رو کنترل میکردن و خیالشون راحت بود که مسی تو زمینه...قطعا حضور فیزیکی مسی خیلی مهمه،قابلیت های فنیش خیلی کمک میکنه ولی این روحیه ای که تیم بدون مسی از دست میده مهم تره
احساس میکنم حتی با اومدن تیتو هم به خاطر اینکه مدت زیادی نبوده بارسا هنوز همون تیم بی مربیه،قبلنم گفته بودم زمان میبره تا تیتو دوباره بتونه تیمو مثه نیم فصل اول جمع و جور کنه.امیدوارم تا قبل بازیای نیمه نهایی درست شه این مشکل

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

برعکس!من دوس دارم این مرحله با بایرن بازی کنیم!

نمیتونم درک کنم چجوری حاضر میشه آدریانو رو دفاع وسط بذاره؟ :-w
اگه گواردیولا بود به نظرم از اول فصل که سانگ اومد بوسکتس یا سانگ میرفت دفاع وسط!(همون چیزی که با ماسکرانو کرد)
یه جور سبک بازی دیگه به دل نمیچسبه!(این فصل فقط از بازی با میلان لذت بردم)

تیو خیلی بهتر از پدرو میتونه باشه!بعضی بازی کنا رو دادن رفت...مثل کوئنکا×خیلی بازیکن خوبی بود..خیلی میتونست به تیم کمک کنه

کلن گواردیولا یه چیز دیگه بود..خیلی دوسش دارم!

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

اینیستا ، ژاوی ، بوسکتس ، پیکه ، دنی آلوس ،ویا و ...

هرکدوم تو بازی های مهم تو ترکیب نباشن بارسا میتونه جای اونا رو به خوبی پر کنه اما 2 نفر واقعا بدون جانشینن...

مسی که همه چی در موردش مشخصه... وحتی قدم زدنش تو زمین غوغا می کنه! x:

اما کسی یادش نره که 135 دقیقه بازی جلوی PSG والدس 7,8 تا سیو فوق العاده داشت...

مسی ...اینیستا.... x:تعریف جدیدی از تکنیک و فوتبال x:

+ما یه تحقیر به رئالیا بدهکاریم...امیدوارم بارئال بیفتیم... 8->

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

فك كنم تعداد گلهاي قبلي كريس تو ال كلاسيكوها يادتون رفته كه باورتون شده مسي مصدوم بهتر از كريسه! =))
ايضا تعداد گلهاي كريس تو چمپيونز! :)) (اين نكته رو هم در نظر بگيرين كه 11 گل كريس در برابر دورتموند و من سيتي و منچستر به ثمر رسيدن و 9 گل مسي در برابر تيمايي كه اسمشونو يادم نمياد! :)) ) تو همين خيالات به سر ببرين! خوب چيزيه! =)) =)) بايد ديد در صورت تقابل احتمالي بارسا و رئال بازم اعتقادي به اين عكس دارين يا نه! =))

+ پي اس جي ديشب فراتر از حد انتظار ظاهر شد! نيمه اول بايد گل اولو ميزد! بارسا تا وقتي مسي نيومده بود كاملا دست و پا بسته بود!‌ كاملا! البته مسي هم مسي نبود كه اين با توجه به مصدوميتش كاملا قابل پيش بيني بود! ديگه واقعا بازي واسه بارسا قفل شده بود كه تيتو مجبور به استفاده از مسي شد! ناگفته نماند كه بار رواني بودن مسي تو زمين خيلي به بارسا كمك ميكنه.

+كيا محرومن واسه مرحله بعدي؟!

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme.RMA :
فك كنم تعداد گلهاي قبلي كريس تو ال كلاسيكوها يادتون رفته كه باورتون شده مسي مصدوم بهتر از كريسه! =))
ايضا تعداد گلهاي كريس تو چمپيونز! :)) (اين نكته رو هم در نظر بگيرين كه 11 گل كريس در برابر دورتموند و من سيتي و منچستر به ثمر رسيدن و 9 گل مسي در برابر تيمايي كه اسمشونو يادم نمياد! :)) ) تو همين خيالات به سر ببرين! خوب چيزيه! =)) =)) بايد ديد در صورت تقابل احتمالي بارسا و رئال بازم اعتقادي به اين عكس دارين يا نه! =))

+ پي اس جي ديشب فراتر از حد انتظار ظاهر شد! نيمه اول بايد گل اولو ميزد! بارسا تا وقتي مسي نيومده بود كاملا دست و پا بسته بود!‌ كاملا! البته مسي هم مسي نبود كه اين با توجه به مصدوميتش كاملا قابل پيش بيني بود! ديگه واقعا بازي واسه بارسا قفل شده بود كه تيتو مجبور به استفاده از مسي شد! ناگفته نماند كه بار رواني بودن مسي تو زمين خيلي به بارسا كمك ميكنه.

+كيا محرومن واسه مرحله بعدي؟!
قراره مسی مصدوم بهتر از رونالدو باشه؟؟؟ یا قراره مسی بازیای نیمه نهایی رو هم مصدوم باشه؟ ولی فک کنم شما گلای مسی تو ال کلاسیکو های قبلی رو یادتون رفته ها... و برابری با رکورد دی استفانو
و البته 3 تاشم جلو گالاتاسرای به ثمر رسیده :)) اینکه شما اسم میلان و پاریسن ژرمن رو یادتون نیاد خیلی عجیبه ها! در ضمن مسی تو همه بازیای گروهی بازی نکرد چون گروه بارسا نسبتا آسون بود وگرنه میتونست الان هم اندازه یا بیشتر از رونالدو گل زده باشه،در ضمن رکورد مسی 14 گله و عجیب اینکه وقتی مسی 14 تا گل زده بود هیچ رئالی به این موضوع اهمیت نمیداد که کی تو چمپیونز بیشتر گل زده
+اتفاقا دقیقا در حد انتظار ظاهر شد،پاریسن ژرمن قهرمان فرانسه س و تعداد زیادی ستاره داره و یه مربی کاربلد.شاید اولش به نظر میومد پاریسن ژرمن آسون تر از یووه س ولی بازیاشون نشون داد که پاریسن ژرمن عملکرد بهتری داشت حتی و اصلا قرعه خوبی نبود
دست و پا بسته نبود،همون نیمه اول هم داوید ویا و ژاوی چن تا موقعیت خوب داشتن که اگه مسی بود قطعا اون موقیتی که داوید داشت رو گل میکرد ولی در کل پاریسن ژرمن نیمه اول بهتر بود(و واقعا والدز عالی بود) ولی نیمه دوم با اینکه گل زد(بازم مدافعای بارسا جا موندن :|)،بارسا بهتر بود و بعد از گل بارسا اصلا پاریسن ژرمن هیچ کاری نتونست بکنه و بارسا هم نتونست از اون چن تا موقعیت استفاده کنه
قرار بوده تنها در صورت سخت شدن کار مسی بیاد چون همون موقه هم مصدوم بود اصن ولی بازم روی گل تاثیر داشت،البته کلا اون بازی بودن مسی از نظر روحی بیشتر اثر گذاشت تا از نظر فنی
+در کل اگه منطقی نیگا کنیم با توجه به شرایط فعلی بارسا با هر کودوم از 3 تا تیم بیفته احتمال حذفش بیشتر از صعودشه چونکه هر سه تا تیم تیمای سرعتی هستن که دفاع و البته دروازه بان های خیلی خوبی دارن و هر 3 تو ضدحمله قوین(و مدافعای بارسا هم که همیشه جا میمونن) خصوصا رئال و دورتموند.البته هیچ فرقی نمیکنه به کی بخوریم ولی من دوس دارم الان به بایرن نخوریم،اگه بشه تو فینال 8->

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به شما توصیه می کنم ٬‌ این دو صفحه رو حتما بدقت بخونید
http://en.wikipedia.org/wiki/Lionel_Messi
http://en.wikipedia.org/wiki/Cristiano_Ronaldo

دقت کنید میبینید مسی 78 بازیش در چمیونز لیگ 59 تا گل زده و رونالدو در 96 بازیش 50 تا گل زده
رکورد مسی در گل زنی توی یک فصل 73 گله و رکورد رونالدو 60 گل !
در کل هم نگاه کنی توی بازی های باشگاهی مسی در 375 بازی 310 گل زده و رونالدو در 514 بازی 317 تا گل زده !‌
افتخارات تیمی هم نگاه کنید حتما
مسی 3 بار چمپیونز لیگ رو گرفته و رونالدو 1 بار
مسی 5 بار لالیگا رو گرفته ولی رونالدو ۱ بار لالیگا رو گرفته ٬‌البته ۳ بار هم توی لیگ انگلیس با منچستر قهرمان شده
18 گل مسی در ال کلاسیکو و 12 گل رونالدو
11 گل مسی در ال کلاسیکو های لالیگا و فقط 4 گل رونالدو در ال کلاسیکو های لالیگا
اینم گوشه ای از برتری های مسی در برابر رونالدو

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

الان توو این شرایط بایرن بهترین تیمیه که ما میتونیم باهاش توو نیمه نهایی بازی کنیم!!یه جورایی از نظر فیزیکی یکم از از دورتموند و عقبتره این به نفع ماست...از نظر سرعت هم میشه گفت که از زئال عقبتره..و اینکه بازیکناشون زیاد جلو میان !بهتره با بایرن دوتا بازی داشته باشیم تا یکی!!به نظرم بایرن بهترین گزینه نیمه نهایی واسه ماست

اگه به رئال بخوریم سخت میشه چون دوتا بازی پشت سرهم باختیم و فقط از لحاظ روحی به مشکل بر میخوریم!

من فقط امیدوارم به دورتموند نخوریم توو این مرحله!هرکی به دورتموند بخوره حذف میشه !مطمئن باشین!

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Fateme.RMA :

شما یه نگا به این بنداز.خوبه برات... :-"

76177557421477814600.jpg

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

این بحث مسی و رونالدو رو تموم کنید چون پستشون با هم فرق داره
مسی به عنوان مهاجم وسط تو 3-3-4 بارسا بازی میکنه (البته سیستم بارسا شناوره و مسی زیاد جا به جا میشه) و رونالدو به عنوان هافبک چپ تو 1-3-2-4 رئال
و رونالدو قبل از این که به رئال بیاد شرح وظایفش فرق میکرد و بازم دورتر از دروازه حریف بود
پس مقایسه گلزنی این دو بازیکن یه کم بی اساسه!
در مورد تعداد شوت و پاس ها هم که خب چون رونالدو نسبت به دروازه دورتره اکثر شوتاش از راه دوره و انتظار معجزه ازش نباید داشت!
در مورد پاس هم که خی سیستم بازی بارسا مبتنی بر پاسه و با توجه به بازیهای اخیر بارسا دیگه خیلی وقته این که یه بازیکن چقدر پاس داده ارزش نیست!
در کل شرح وظایف این دو بازیکن با هم فرق داره
شاید بشه با هم مقایسشون کرد که کی بهتره مثلا"
ولی این مقایسه صرف گلزنی و شوت و پاس و سرعت و پرش و.... نیست!

در ضمن جا داره مصیبت وارده رو بارسا تسلیت بگم
بایرن واقعا" قویه!
اولین باریه که ترجیح میدم بارسا بیاد فینال!

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به به! امیر!

دواش باز تو اومدی؟؟ جون تو یدلم تنگ شده بود!

مسی شوتاش فنی هست برا همین شوتاش با دقت بیشتری میره اما رونالدو فقط محکم میزنه!

از ماشته هاشم پیداست!

همونطور که انتظار داشتم و دوست داشتم بارسا به بایرن خورد! >:D<

رئالم به دورتموند دوباره ببازه بخندیم! :))

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

در جواب پست دوستتون بود اون آمار
به نقل از Fateme.RMA :

به نقل از amir h :
این بحث مسی و رونالدو رو تموم کنید چون پستشون با هم فرق داره
مسی به عنوان مهاجم وسط تو 3-3-4 بارسا بازی میکنه (البته سیستم بارسا شناوره و مسی زیاد جا به جا میشه) و رونالدو به عنوان هافبک چپ تو 1-3-2-4 رئال
و رونالدو قبل از این که به رئال بیاد شرح وظایفش فرق میکرد و بازم دورتر از دروازه حریف بود
پس مقایسه گلزنی این دو بازیکن یه کم بی اساسه!
در مورد تعداد شوت و پاس ها هم که خب چون رونالدو نسبت به دروازه دورتره اکثر شوتاش از راه دوره و انتظار معجزه ازش نباید داشت!
در مورد پاس هم که خی سیستم بازی بارسا مبتنی بر پاسه و با توجه به بازیهای اخیر بارسا دیگه خیلی وقته این که یه بازیکن چقدر پاس داده ارزش نیست!
در کل شرح وظایف این دو بازیکن با هم فرق داره
شاید بشه با هم مقایسشون کرد که کی بهتره مثلا"
ولی این مقایسه صرف گلزنی و شوت و پاس و سرعت و پرش و.... نیست!

در ضمن جا داره مصیبت وارده رو بارسا تسلیت بگم
بایرن واقعا" قویه!
اولین باریه که ترجیح میدم بارسا بیاد فینال!

نظری هم در مورد بایرن ندارم ٬‌چون فرقی با دورتمند و رئال نداره ٬ هر سه شون قوی ان

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

تمام رویای من مبنی بر فینال بارسا-بایرن به باد رفت :| اَه
نباید فک کنیم دورتموند بهتر میبود ولی خب دورتموندی که این روزا اصلا اون دورتموند اول فصل نیس رو رئال حذف میکنه
فوتبال غیر قابل پیش بینیه و بازی کردن با بایرن هم مصیبت نیست،یادمه وقتی بایرن و یووه با هم افتادن همه انتظار یه بازی نزدیک رو داشتن ولی دیدیم که چی شد.ممکنه هر اتفاقی بیفته
+فک نکنم بایرنی ها هم خیلی خوشحال باشن،هر چند نمیشه منکرش شد دفاع و دروزاه بانشون یه سر و گردن بالاتر از دفاع و دروزاه بان مان و اونا همیشه تو خونه حریف بهتر کار میکنن،اینکه بازی برگشت تو نیوکمپه خوب نیس خیلی

بالا