بارسلونا

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار
پاسخ : بارسلونا

خوب این 5 سال رو شرح کن برا من !

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

من قرار نیست چیزیو به شما ثابت کنم
کسی که تو این 5 سال فوتبال رو دنبال کرده همه چیز رو دیده
همونطور که هوادارای بارسا هم اشتباهات رو قبول میکنن
ولی غیر عادی بودنو قبول نمیکنن!!!

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

خوب من دنبال کردم ، ولی به نتیجه ای که شما رسیدی نرسیدم !
شما یه حرفی زدی ، حالا واسش دلیل بیار دیگه
بگو چه چیزایی مد نظرت هست

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

ببین اینایی که دارم میگم همه تکرار مکرراته و منم قصدم مطرح کردن اینا نبود فقط گفتم مقایستون اشتباهه ولی خوب دوس داری بشنوی و میگم!

در مورد مصداقای لا لیگا که خیلی زیاده و بخوام صادق باشم زیاد یادمم نیست
ولی تو ucl قطعا" مصداقاش بیشتر تو ذهن هممون میمونه و خب بازیاشم کمتره
مسائل از بازی با چلسی شروع شد که خب یه اشتباه داوری خیلی عادی بود
تو بازی با اینتر تکرار شد
بعد آرسنال
بعد رئال
بعد میلان

تازه شک دارم همش یادم باشه
حالا شایدبگی با چند تا بازی نمیشه قضاوت کرد و اینا
ولی این چند تا بازی بازیای یک چهارم و نیمه نهایی تو 5 سال متوالی هستن
به نظرم عادی نیست این اشتباهات
و البته همونطور که گفتم نظری هم ندارم که دلیلش چیه فقط به نظرم عجیبه

ولی بازم قصد مطرح کردن اینارو نداشتم چون راجع به این مساله زیاد بحث کردیم
فقط هشدارم در مورد مقایستون و شلوغ بازیای بارسلونا بود (;

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

اگه درموردناداوری هابخوایم بگیم لا اقل مطمئنم که امسال اکثر داوری هابه ضرر بارسا بوده
وحاضرم کلی نمونه وعکس وکلیپ بذارم اینجا.
ولی چون مطمئنم هیچ اثری نداره ودرهرحالت دعوای بین بارسارئال وجودخواهدداشت ازخیرش میگذرم :D

فقط خواهشا اگه حرفی میزنین مدرکم براش بیارین وگرنه هرادمی میتونه روهوابگه داوری 4سال ب نفع بارسابوده یارئال... :rolleyes:

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

من نمیدونم شما از کی داری فوتبال میبینی ولی اولا" مصداق آوردم و دوما" این تصاویر نیازی به شرح نداره, همه تو ذهن اهالی فوتبال حک شده
در مورد امسالم موافقم باهاتون
اشتباهات بیشتر به ضرر بارسا بوده

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

من كفتم كه نتيجه اي نداره اين بحث كردنا‏!ولي بادوسه موردهم نميشه قضاوت كرد...‏!‏

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

دقیقا" منم از ابتدا اصرار داشتم بحث نکنم چند بارم گفتم ولیخب در ابتدا که این چند تا اشتباه اخیر با اشتاباهات سریالی مقایسه شده بود که من وظیفم دیدم به عنوان یه رئالی اعاده حیثیت کنم بعدشم که دوستان مصداق خواستن

حالا من تعداد دقیق دستم نیست و شمارش از دستم در رفته ولی خب شما شاید دوس داری دو سه موردشو ببینی

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

مشکل اینه که تو اون 5 سال هم داوری های به ضرر بارسا زیاد بودن ولی شما اونا رو ندیدین احتمالا...امسال که دیگه تو دو تا بازی یک هشتم و یک چهارم اشتباهای ناجور کردن داورا نظرات بعضیا(خیلیا) داره تعدیل میشه
بازی با چلسی که این همه حرفشه...بله من اون 3 تا پنالتی رو قبول دارم ولی آیا شما هم اون پنالتی که بازی رفت تو نیوکمپ واسه بارسا گرفته نشد و حتی میتونست رو اون صحنه بازیکن چلسی رو اخراج کنه و نکرد رو قبول دارید؟(حتی مارکا هم این پنالتی رو تایید کرد و داور اون بازی اشتارک بود)آیا تو بازی رفت برگشت اخراج اشتباه آبیدال رو قبول دارید؟
در مورد بازی با اینتر،من اون اشتباهاتی که به سود بارسا بود رو قبول دارم،آفساید پیکه رو قبول دارم ولی شما هم آفساید بودن گل میلتو رو قبول دارین؟
بازی با آرسنال من درک نمیکنم چرا باید اسمشو گذاشت"اشتباه" چون کارت زردی که داور به فن پرسی داد درست بود اما سخت گیرانه بود ینی میتونست نده
در مورد اخراج په په هم قبلن صحبت کردم.واقعا شما تا حالا عکسی که از یه زاویه دیگه از این صحنه هست رو دیدین؟ واقعا تو اون عکس به نظرت میاد په په داره با کف پا روی پای دنی آلوز فشار میاره و این کارت قرمز داره.(اشتارک که نمیتونست اون لحظه صحنه رو از همه زوایا ببینه که)کولینا تصمیم اشتارک رو درست میدونه تو اون صحنه،در ضمن تو اون بازی مارسلو هم باید اخراج میشد و خب اشتارک ترسید احتمالا
البته من قبول دارم اون بازی اشتارک به بوستکس زرد میداد که نداد
و اما میلان...من هیچ وقت نفهمیدم داوری اون بازی چطوری به نفع بارسا بود :-?? چون هر چی فک میکنم به نتیجه ای نمیرسم...به خاطر اون پنالتی که رو پویول نگرفت داور؟ و بازی 0-0 شد؟ بازی برگشت هم که واقعا میلان حرفی واسه گفتن نداشت
در مورد اینکه تو لالیگا "خیلی" بوده اشتاباهات،خب بارسا باید تو لیگ زیاد بازی کنه در نتیجه اشتباهاتی که اتفاق میفته هم زیاد تره طبیعتا ولی اصولا اکثرشون خیلی تاثیر گذار نیسن(مثلا صرفا باعث زیاد شدن تعداد گل شدن) ولی یه سری بازیای مهم لیگ هم بودن که اتفاقا پارسال بارسا خیلی توشون ضرر دید...نمیگم سود نکرد ولی پارسال بیشتر ضرر دید
پارسال و امسال اکثرا به ضرر بارسا بوده اشتباهات داوری ولی حتی اون موقه هم که در "کل" بارسا سود برد از اشتباهات صد در صد نبود این قضیه،ضرر هم کرد به هر حال.یه جاهایی هم هست که خب واقعا بارسا از اون تیم سر بوده و اون اشتباهات تاثیر کمی داشتن.(یا جاهایی که اون تیم از بارسا سر بوده و اشتباهات تاثیر کمی داشتن رو نتیجه)
اینکه این اشتباهات در مراحل بالا بودن،خب طبیعیه وقتی تیمی به طور متوالی داره به این مراحل میرسه طبیعتا اشتباهاتی که هم به سودش میشه بیشتر از تیمیه که اصلن نمیاد! و خب چون داره چن سال متوالی به این مرحله میرسه،این اشتباهات هم متوالین ولی خب فقط اون تیم سود نمیبره ضرر هم میکنه به صورت متوالی
به نظر من همونطور که نمیشه رئال رو به خاطر اشتباهات تو اون دو تا ال کلاسیکو یا بازی با منچستر یا بازی برگشت با بایرن پارسال(که گل اول رئال اصلن پنالتی نبود و گل دومش آفساید) به چیزی متهم کرد یا عجیب دونست این سود بردن از داوری رو،بارسا رو هم نمیشه به خاطر اون بازیایی که گفتین متهم کرد و گفت خیلی عجیبه و باید دنبال دلیلش گشت،دلیل اینا اشتباه انسانیه و بعد حمایت بی چون و چرای یوفا از داورای بعضا بی کیفیتش و توطئه ای در کار نیس به نظر من
اینم که بارسا به خاطر داوری بازی با پاریسن ژرمن شکایت کرده به یوفا "سر و صدای زیادی" نیس،حقه یه باشگاهه(همونطور که رئال به خاطر بازی نیمه نهایی اون سال به یوفا شکایت کرد) و اگه این اتفاقات برای رئال میفتاد طبیعتا هم کادرفنی رئال و هم هواداراش خیلی بیشتر سر و صدا میکردن و انواع تئوری های توطئه رو مطرح میکردن...در ضمن من کاری به پاریسن ژرمن ندارم مشکل اونا نیس که اشتارک اشتباه کرده،پاریسن ژرمن بازی خوبی کرد و بارسا هم از داوری شکایت کرده نه از پاریسن ژرمن! ولی آیا اگه بارسا اون طرف سود کننده بود بازم همینطوری معمولی با مسئله برخورد میشد؟ فک نکنم :rolleyes: و واقعا نمیدونم چرا حساسیت در مورد بارسا انقد بالاست
(من همه اون اشتباهاتی که میگین به سود بارسا بوده رو دیدم قبولشون هم دارم ولی "عجیب" یا "مشکوک"بودنشون رو قبول ندارم چون خلافش رو هم دیدم تقریبا همونقد که سود ها رو دیدم ضرر ها رو هم دیدم)

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

پست آیدا-ق منو به وجد اورد /m\ عالی بود
چه حافظه ی قوی ای دارید :-? :-/

اینم یه خبر جالب
بارسلونا قصد خرید راموس را دارد .

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

شایعس باو همین مونده اینوکه هی خطای پنالتی میکنه بخریم! :D

راموس تو ليست خريد بارسلونا نيست..
بازيكنايي مثل فرمائلن، هوملس ،لوييزویسنته کمپانی (منچستر سیتی)
یان فرتونگن( تاتنهام) اينا تو ليست هستن..

تازه بارسلونا اگه بخواد اين همه پول خرج كنه تا يه دفاع 27 ساله بگيره بهتره اين پول رو برا تياگو سيلوا بده
واقعا يكي از بهترين هاست تو اين پست خدا وكيلي خيلي ازين بازيكن خوشم مياد همه جوره به درد بارسلونا نميخوره كاراييش بر بارسلونا از هر دفاعي بيشتره ولي حيف كه نمياد... :rolleyes:

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

بعد از بازی اسپانیا ؛ پرتغال از راموس خوشم اومد
حالا کاشکی واسه دفاع یه فکر خوب کنن ؛ ما که بخیل نیستیم :-"

اون خبره هم برید تو ورزش 3 بخونید ؛ دیگه حوصله لینک دادن ندارم

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Dant3 :
بعد از بازی اسپانیا ؛ پرتغال از راموس خوشم اومد
حالا کاشکی واسه دفاع یه فکر خوب کنن ؛ ما که بخیل نیستیم :-"

اون خبره هم برید تو ورزش 3 بخونید ؛ دیگه حوصله لینک دادن ندارم

زوبی زارتا گفته راموس در لیست خرید ما نیست...

بهتره که راموس نیاد! اولا که یه رئالیه و به رئال تعصب داره و جاش تو بارسا نیست. ثانیا هوادارای بارسا ذهنیت خوبی ازش ندارن و سابقه خوبی در کنترل اعصابش تو ال کلاسیکو ها نداره! :-"

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

به نظرم میشه از بوسکتس به عنوان دفاع وسط استفاده کنن..خیلی هم خوب میشه

سانگ میتونه جای بوسکتس بازی کنه

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

در مورد بازی چلسی و بارسای 2009، باید بگم که از نظر من نگرفتن پنالتی های بازی چلسی - بارسا و همینطور اخراج آبیدال سهوی بوده و
به خاطر کیفیت پایین داوری اوربو بوده!

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

باو چه قدر خوش خيالين شماها! =)) =)) =)) =)) =))
واقعا به نظرتون حتي اگه بارسا جدي جدي قصد خريدشو داشته باشه سرخيو حاضره بياد بارسا!؟ [-(
احتمال بارسايي شدن سرخيو به اندازه احتمال رئالي شدن پويول يا ژاويه! =))
آخه اصن خودتون يه لحظه كاپيتان سرخيو x: رو تو لباس بارسا تصور كنين... ممكنه واقعا همچين چيزي؟ :rolleyes:
از اون گذشته، مطمئنين كه بارسا بودجه خريد سرخيو رو داره؟! :)) مسلما قيمتش 20 ميليون نخواهد بود كه بارسا راحت بتونه بخرش! :))

+نا گفته نماند كه ال موندو هم نوشته بود راموس در ليست خريد بارسا هست! (البته اين روزنامه كلا چرنديات مينويسه! ولش...! :-" )

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
مشکل اینه که تو اون 5 سال هم داوری های به ضرر بارسا زیاد بودن ولی شما اونا رو ندیدین احتمالا...امسال که دیگه تو دو تا بازی یک هشتم و یک چهارم اشتباهای ناجور کردن داورا نظرات بعضیا(خیلیا) داره تعدیل میشه
بازی با چلسی که این همه حرفشه...بله من اون 3 تا پنالتی رو قبول دارم ولی آیا شما هم اون پنالتی که بازی رفت تو نیوکمپ واسه بارسا گرفته نشد و حتی میتونست رو اون صحنه بازیکن چلسی رو اخراج کنه و نکرد رو قبول دارید؟(حتی مارکا هم این پنالتی رو تایید کرد و داور اون بازی اشتارک بود)آیا تو بازی رفت برگشت اخراج اشتباه آبیدال رو قبول دارید؟
در مورد بازی با اینتر،من اون اشتباهاتی که به سود بارسا بود رو قبول دارم،آفساید پیکه رو قبول دارم ولی شما هم آفساید بودن گل میلتو رو قبول دارین؟
بازی با آرسنال من درک نمیکنم چرا باید اسمشو گذاشت"اشتباه" چون کارت زردی که داور به فن پرسی داد درست بود اما سخت گیرانه بود ینی میتونست نده
در مورد اخراج په په هم قبلن صحبت کردم.واقعا شما تا حالا عکسی که از یه زاویه دیگه از این صحنه هست رو دیدین؟ واقعا تو اون عکس به نظرت میاد په په داره با کف پا روی پای دنی آلوز فشار میاره و این کارت قرمز داره.(اشتارک که نمیتونست اون لحظه صحنه رو از همه زوایا ببینه که)کولینا تصمیم اشتارک رو درست میدونه تو اون صحنه،در ضمن تو اون بازی مارسلو هم باید اخراج میشد و خب اشتارک ترسید احتمالا
البته من قبول دارم اون بازی اشتارک به بوستکس زرد میداد که نداد
و اما میلان...من هیچ وقت نفهمیدم داوری اون بازی چطوری به نفع بارسا بود :-?? چون هر چی فک میکنم به نتیجه ای نمیرسم...به خاطر اون پنالتی که رو پویول نگرفت داور؟ و بازی 0-0 شد؟ بازی برگشت هم که واقعا میلان حرفی واسه گفتن نداشت
در مورد اینکه تو لالیگا "خیلی" بوده اشتاباهات،خب بارسا باید تو لیگ زیاد بازی کنه در نتیجه اشتباهاتی که اتفاق میفته هم زیاد تره طبیعتا ولی اصولا اکثرشون خیلی تاثیر گذار نیسن(مثلا صرفا باعث زیاد شدن تعداد گل شدن) ولی یه سری بازیای مهم لیگ هم بودن که اتفاقا پارسال بارسا خیلی توشون ضرر دید...نمیگم سود نکرد ولی پارسال بیشتر ضرر دید
پارسال و امسال اکثرا به ضرر بارسا بوده اشتباهات داوری ولی حتی اون موقه هم که در "کل" بارسا سود برد از اشتباهات صد در صد نبود این قضیه،ضرر هم کرد به هر حال.یه جاهایی هم هست که خب واقعا بارسا از اون تیم سر بوده و اون اشتباهات تاثیر کمی داشتن.(یا جاهایی که اون تیم از بارسا سر بوده و اشتباهات تاثیر کمی داشتن رو نتیجه)
اینکه این اشتباهات در مراحل بالا بودن،خب طبیعیه وقتی تیمی به طور متوالی داره به این مراحل میرسه طبیعتا اشتباهاتی که هم به سودش میشه بیشتر از تیمیه که اصلن نمیاد! و خب چون داره چن سال متوالی به این مرحله میرسه،این اشتباهات هم متوالین ولی خب فقط اون تیم سود نمیبره ضرر هم میکنه به صورت متوالی
به نظر من همونطور که نمیشه رئال رو به خاطر اشتباهات تو اون دو تا ال کلاسیکو یا بازی با منچستر یا بازی برگشت با بایرن پارسال(که گل اول رئال اصلن پنالتی نبود و گل دومش آفساید) به چیزی متهم کرد یا عجیب دونست این سود بردن از داوری رو،بارسا رو هم نمیشه به خاطر اون بازیایی که گفتین متهم کرد و گفت خیلی عجیبه و باید دنبال دلیلش گشت،دلیل اینا اشتباه انسانیه و بعد حمایت بی چون و چرای یوفا از داورای بعضا بی کیفیتش و توطئه ای در کار نیس به نظر من
اینم که بارسا به خاطر داوری بازی با پاریسن ژرمن شکایت کرده به یوفا "سر و صدای زیادی" نیس،حقه یه باشگاهه(همونطور که رئال به خاطر بازی نیمه نهایی اون سال به یوفا شکایت کرد) و اگه این اتفاقات برای رئال میفتاد طبیعتا هم کادرفنی رئال و هم هواداراش خیلی بیشتر سر و صدا میکردن و انواع تئوری های توطئه رو مطرح میکردن...در ضمن من کاری به پاریسن ژرمن ندارم مشکل اونا نیس که اشتارک اشتباه کرده،پاریسن ژرمن بازی خوبی کرد و بارسا هم از داوری شکایت کرده نه از پاریسن ژرمن! ولی آیا اگه بارسا اون طرف سود کننده بود بازم همینطوری معمولی با مسئله برخورد میشد؟ فک نکنم :rolleyes: و واقعا نمیدونم چرا حساسیت در مورد بارسا انقد بالاست
(من همه اون اشتباهاتی که میگین به سود بارسا بوده رو دیدم قبولشون هم دارم ولی "عجیب" یا "مشکوک"بودنشون رو قبول ندارم چون خلافش رو هم دیدم تقریبا همونقد که سود ها رو دیدم ضرر ها رو هم دیدم)

من واقعا" علاقه ای به ادامه این بحث ندارم
همونطور که از اولم علاقه ای به شروعش نداشتم
اگه یادتون باشه یه بار این بحثو مفصل با هم انجام دادیم و تکرارش دیگه واقعا" بیهودس
اگه کسی میخواست قانع بشه قانع شده بود

بعد خب ادامه این بحث واقعا" مسخرس
چون دو مرحله داره
مرحله اولش اینه که من بیام به شما ثابت کنم که اشتاباهات داوری تو اون 5 سال با اختلاف زیادی به نفع بارسا بوده
نمیگم به ضرر بارسا نبوده یا به نفع حریفاش نبوده و حتی شما اگه 10 تا مصداق هم بیاری که به ضرر بارسا یا به نفع حریفاش بوده باز حرف منو نقض نمیکنه چون صحبت از 5 ساله و مثلا" میشه سالی 2 تا بازی!
که خب این مرحله اصلا" ثابت کردنی نیست, یه چیز کاملا" شهودیه! یه سری اتفاقایی افتاده که حالا یا من زیاد دیدم یا شما کم دیدید!

بعد از این مرحله مرحله دومش از اینم مسخره تره
اینه که من بخوام ثابت کنم که این که 5 سال متوالی اشتباهات به نفع یه تیم باشه عادی نیست!!!
که خب مث اینه که وقت بزارم که ثاب کنم که 4=2+2!!!
پس پرونده این بحث خیلی وقته بسته شده

ولی دیگه بسته شدن پرونده این بحث به این معنی هم نیست که دو تا اشتباه داوری که به نفع رئال بوده و صد البته هم من قبول میکنم که به نفعش بوده رو بخوای با این 5 سال پر ابهام مقایسه کنی!

• لایک
امتیازات: NEO

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

عزیز من کل بحث ما سر ادبیات توست
"5سال پر ابهام"؟ :| =))
و وقتی هم مصداقی ازت میخوایم میگی ب نظرم بحث کردنش مسخرست و مصداق بخوای ک صدتا مصداق میتونم بیارم و...

خیلی ساده ب نظرم این بحث رو تموم کنیم
نظرتون محترمه :)

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نظرم این بحث ناداوری جمع بشه بهتره...چون که بحث یه طرفست...

اگرم کسی بخواددوباره ادامه بده این بحث رو ,لطفا از ابهام وبیهوده ومشهود حرف نزنه
و مصداق بیاره برای حرفاش. (;

به نقل از #Alireza# :
به نظرم میشه از بوسکتس به عنوان دفاع وسط استفاده کنن..خیلی هم خوب میشه

سانگ میتونه جای بوسکتس بازی کنه

سانگ تو بازي با مايوركا حداقل 5 تا صحنه بود كه با قدرت بدني بالا توپ رو از حريف گرفت كه این برا يه هافبك دفاعي يه مزيته.
ميتونستن تو اين فصل ازش بيشتر استفاده كنن اما بوسكتس اونقدر خوب بود كه به بازيكني مثل سانگ اجازه ي خود نمايي نداد...

بوسکتس يكی از مهمترين كاراش زدن ضربات سره اول و خارج كردن بازي از پرس با پاس هاي خلاقانه و دقيق كه تو بازی هايی كه پرس شديدی رو ما انجام ميدادن هممون دیدیم كه بوسكتس تو اين موارد از چه استعدادی برخورداره...
فقط چنتا ضعف كوچيك داره كه بايد برطرفش كنه مثل كند بودنش.. :|

+نظرتون درموردکمپانی چیه؟ تیتو ازباشگاه خواسته این مدافع روجذب کنن...

فک کنم کمپانی خیلی مناسبه تو این شرایط، ولی کاپیتان تیمشه که شرایط رو سخت میکنه...

ولی ب نظرم کمپانی رو بتونیم هواییش کنیم بیاد بارسا عالیه :D

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از پوریا عابدی :
عزیز من کل بحث ما سر ادبیات توست
"5سال پر ابهام"؟ :| =))
و وقتی هم مصداقی ازت میخوایم میگی ب نظرم بحث کردنش مسخرست و مصداق بخوای ک صدتا مصداق میتونم بیارم و...

خیلی ساده ب نظرم این بحث رو تموم کنیم
نظرتون محترمه :)

البته فکر کنم حالا که کلاس ادبیاته "ادبیات شما" درست تر باشه!

پسر خوب مخاطب حرف من شما نبودی اصلن
من به کسی گفتم ادامه بحث مسخرس که به کرات با هم سر این موضوع بحث کردیم و به کرات هم مصداق آوردیم
و وقتی بحثا به نتیجه نمیرسه فقط ابهامش میمونه
حالا اگه خیلی اصرار داری برو بحث هارو پیدا کن بخون
فقط هرکی هرچی میگه به خودت نگیر...

و البته نظر شما هم محترمه!

بالا