• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بارسلونا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Legend
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بارسلونا

به نقل از LEGEND :
بازی رو نشان داد؟

من گلا رو دیدم خیلی شاخ بود! دمشون گرم! نشون دادن بارسا هنوزم 7 تا 7 تا میزنه!
نه،شبکه 3نه،ولی شبکه ورزش پخش میکرد،من که آنلاین میدیدم البته
خیلی قشنگ بود کلا بازی،گلاهم خیلی عالی بودن،خصوصا گل هفتم رو که مسی زد
آره؛معلومه که میزنه وخواهد زد /m\
+تنها چیزی که بازی دیشب رو زهرمار میکرد،دیدن قیافه گوادیولا بود 8-|خیلی بد بود،باورم نمیشه این همون کسیه که اونجوری کنار زمین بالاپایین میپرید... 8-|

امشب بازی با مالاگا
رئالم با بیلبائو
دیگه قهرمانی رسما مال رئال میشه امشب

اینم یه تیریپ از بیوگرافی گواردیولا:
تولد:18 ژانویه 1971 . سن پدرو .اسپانیا
دوران بازیگری: بارسلونا ب (1990-1992) ، بارسلونا (2001-1990) ، برشیا (2001-2000) ،
الاهلی امارات(2005-2003) ، دورادوس مکزیک(2006-2005) ، تیم ملی اسپانیا(2001-1992)
بازی های ملی : 47
دوران مربیگری : بارسا ب (2008-2007) ،بارسا(2008 تا حالا)
افتخارات به عنوان فوتبالیست: قهرمانی لالیگا ، 2 قهرمانی جام حذفی ، 1 قهرمانی سوپرکاپ اسپانیا ، 1قهرمانی اروپا ،2قهرمانی سوپرجام یوفا ، 1 قهرمانی جام برندگان یوفا ، مدال طلای المپیک
:x :x :x :x

ترکیب بارسلونا مقابل مالاگا: پینتو- دانی آلوس- ماسچرانو- پویول- آدریانو – تیاگو آلکانتارا- بوسکتس- اینیستا- پدرو- مسی- فابرگاس.
ترکیب که خوبه،ببینیم چی میشه
(هرچند مهم نیس 8-|)

به نقل از یلدا-ق :
ترکیب بارسلونا مقابل مالاگا: پینتو- دانی آلوس- ماسچرانو- پویول- آدریانو – تیاگو آلکانتارا- بوسکتس- اینیستا- پدرو- مسی- فابرگاس.
ترکیب که خوبه،ببینیم چی میشه
(هرچند مهم نیس 8-|)
البته مهم که هست برای آقای گلی مسی!تا این لحظه که یه گل زده شاید نیمه ی دوم بیشترم بزنه.

به نقل از یه کاسه شیر :
البته مهم که هست برای آقای گلی مسی!تا این لحظه که یه گل زده شاید نیمه ی دوم بیشترم بزنه.
وبازی تمرینی واسه فینال حذفی

چه میکنه این مسی! =D>
هتریک کرد!
بارسا4-1مالاگا

بازی 4-1به نفع بارسا تموم شد...خیلی خوب بود...مسی هم هتریک کرد والان 3تاگل بیشتراز رونالدو زده(هرچند امشب جبران میشه )ولی مهمترازاون با این سه گل مسی رکورد 67گل زده دریک فصل(بازی های لیگ واروپایی)گرد مولر رو شکست و الان 68گل زده،واقعا بی نظیره
از این برد واقعا لذت بردم،هم بازی خیلی قشنگی بود،هم پپ قیافش نبود،مثل همیشه بود دقیقا،نگران،هی را میرف کنار زمین،پرجنب و جوش
چیز خیلی خوب دیگه هم این بود که بارسا با اینکه 4گل جلو بود همش عطش داش واسه حمله و اصلا ازتلاش واسه زدن گلای بیشتر دس نکشید
یادتون نره مالاگا همون تیمیه که با رئال تو برنابئو مساوی کرده بود و تازه الانم انگیزش بیشتربودچون میتونس مجوز حضور تو لیگ قهرمانان باشه واسشون
~3 پست متوالی شما ترکیب شد،لطفا طبق قوانین پست متوالی ندید!~

اینم جدول گلزنانُ پاس گل ها:
01468953334725557815.png

ایول...مسی صدر گلزنانه :x :x...حال رونالدو رو گرفت باز :))...

من خودم طرفدار بارسام...اما انصافا این فصل لالیگا حق رئال بود...

به نقل از یک کاغذ سفیدم دهید... :
من خودم طرفدار بارسام...اما انصافا این فصل لالیگا حق رئال بود...
آره واقعا با"شایستگی"به قهرمانی رسیدن =D>
رئال لالیگا رو از همون اول خیلی جدی شروع کرد،برعکس بارسا که اول فصل بازیارو مثه بازیای تدارکاتی بازی میکرد،آره بازیای اول فصل آنچنان مهم نیس ولی همین امتیازایی که سر بازیایی که بارسا از پیش برندشون بود افتاد(ختافه،اوساسونا،اسپانیول)باعث شد لالیگا ازدس بره 8-|

به نقل از یلدا-ق :
آره واقعا با"شایستگی"به قهرمانی رسیدن =D>
رئال لالیگا رو از همون اول خیلی جدی شروع کرد،برعکس بارسا که اول فصل بازیارو مثه بازیای تدارکاتی بازی میکرد،آره بازیای اول فصل آنچنان مهم نیس ولی همین امتیازایی که سر بازیایی که بارسا از پیش برندشون بود افتاد(ختافه،اوساسونا،اسپانیول)باعث شد لالیگا ازدس بره 8-|
به نظرم این چند فصل اخیر کلا یه ذره شل بازی میکنه انگار بارسا 8-| :-<...مثلا بازی با چلسی واقعا من بارسا رو ندیدم :|...و فکر کنم تا حد زیادی به شانس هم نباخت...به بازی بدش باخت :-<
شاید رفتن گواردیولا بتونه شوک بده به تیم... :|

Back
بالا