بارسلونا

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
پاسخ : بارسلونا

زمانی که والدز اعلام کرد میره من واقعا خوشحال شدم اما الان به نظرم تنها کسی که به درد بارسا میخوره والدزه چون مدت زیادیه که تو تیمه و البته الان جایگزین مطمئنی واسش نمیتونیم پیدا کنیم در کل که اگه نمیرفت بیشتر به نفع تیم بود.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ..MAHSA.. :
روزنامه بيلد چاپ المان اعلام كرده هوملز تابستان به بارسا منتقل خواهد شد ... 8->

ینی صحبتهاي بارسا و دورتموند تو مراحل نهاييه...
من مطمئنم خود هوملز هم دوس داره بیادبارسا :D
وَو! 8-> آفرین به راسل امیدوار شدم <D=
خیلی خوبه اگه واقعیت داشته باشه،ینی عالیه،واقعا میتونه جانشین خوبی واسه پویول باشه (البته صرفا از نظر فنی)
قطعا دوس داره،هر کسی دوس داره بیاد بارسا گفته بودم (; فقط کافیه یه ذره هم دس به جیب شه راسل دیگه حله!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

جو بارسا انگار یه کم زیادی متلاطم شده
به نظرم واقعا" کار زشتی بود که پپو تو باشگاه راه ندادن
میخواستم ربط بدم به این که از بارسا انتظار بیشتر از اینم نمیره و کلکل و اینا ولی واقعا" این انتظار از باشگاهای عربی هم حتی میره :|

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از amir h :
میخواستم ربط بدم به این که از بارسا انتظار بیشتر از اینم نمیره و کلکل و اینا ولی واقعا" این انتظار از باشگاهای عربی هم حتی میره :|
چي شده؟! قضيه چيه دقيقا؟!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

پپ گواردیولا سرمربی آینده باشگاه بایرن مونیخ در سفر خود به بارسلونا با برخورد تعجب آوری از سوی باشگاه سابق خود مواجه شد. بارسایی ها گواردیولا را به باشگاه راه ندادند.

هر چند که او تا عید پاک در اسپانیا خواهد ماند و با خوان لاپورتا رئیس سابق باشگاه قرار ملاقات خواهد داشت اما به نظر باشگاه کاتالانی از ترس آنکه گواردیولا به رایزنی برای جذب بازیکنان و کارمندان برای باشگاه بایرن بپردازد این اقدام را انجام دادند.

چند روز پیش رسانه ها از برنامه ریزی گواردیولا برای به خدمت گرفتن فیزیوتراپیست باشگاه بارسلونا برای همکاری با وی در باشگاه بایرن خبر داده بودند.

روزنامه آ.اس در گزارشی به این نکته اشاره کرده که پپ گواردیولا که فصل آینده هدایت بایرن مونیخ را در دست خواهد داشت، در بارسلونا با سران باشگاه بایرن مونیخ دیدار و گفتگو کرده. در این جلسه، کارل هاینس رومنیگه، نایب رئیس باشگاه بایرن و ماتیاس سامر مدیر ورزشی باشگاه باواریایی نیز حضور داشتند تا برای فصل آینده برنامه ریزی کنند.

در گزارش بیلد به این نکته اشاره شده كه دو تن از نیروهای امنیتی باشگاه بارسلونا یعنی دومنک تورنت و کارلس پلانچارت، گوارديولا را در دوران مربیگری اش در آلمان همراهي مي کنند.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

من این خبرو خوندم و باور نکردم(منبعش موثق نبود)...خیلی هم پِیِ ش رو نگرفتم چون به نظرم زیادی شاخ دار اومد
آخه مگه تنها راه ارتباطی پپ با فیزیوتراپیست و بازیکن و... بارسا رفتن به باشگاهه؟ مسلما نه.هزاران راه هست که همدیگه رو ببینن و پپ اونا رو متقاعد کنه مثلا،در ضمن به نظرم خیلی طبیعیه اگه پپ یه سری بازیکن و مربی و ... رو زیر نظر داشته باشه از بارسا و با این کارا نمیشه جلو رفتنشون رو گرفت،خیلی بچگانه به نظر میاد :| البته از راسل هیچی بعید نیس :|
به هر حال اگه خبر واقعیت داشته باشه به نظرم فاجعه س،یه چیزی در این حد...مگه راسل نگف در های باشگاه برای پپ باز خواهند بود؟ چیشد؟ چن ماه گذشته از اون موقه که دیگه راش نمیدن حتی؟ :rolleyes: حالا فعلن ترجیح میدم حرفی نزنم تا صحتش معلوم شه
به نقل از amir h :
از راسل انتظاری بیشتر از این نمیره :|(اینو تقریبا مطمئنم حتی اگه خبر تکذیب بشه.این آدم کلا چشم دیدن بقایای لاپورتا رو نداشت)
البته من فک نکنم مورینیو رو وقتی که از رئال رفت بذارن از 10 فرسخی رئال هم رد شه :)) ولی خب پپ فقط سرمربی بارسا نبود که خب بره و بعدشم دیگه همه چی تموم شه،پپ توپ جم کن بارسا بوده،بعد بازیکن تیم پایه بوده،بعد بازیکن تیم اصلی بوده،بعد کاپیتان تیم بوده و از همه مهم تر یه "بارسایی" ه ،البته فک نکنم برا راسل این چیزا معنا و مفهومی داشته باشه :rolleyes:

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
من این خبرو خوندم و باور نکردم(منبعش موثق نبود)...خیلی هم پِیِ ش رو نگرفتم چون به نظرم زیادی شاخ دار اومد
آخه مگه تنها راه ارتباطی پپ با فیزیوتراپیست و بازیکن و... بارسا رفتن به باشگاهه؟ مسلما نه.هزاران راه هست که همدیگه رو ببینن و پپ اونا رو متقاعد کنه مثلا،در ضمن به نظرم خیلی طبیعیه اگه پپ یه سری بازیکن و مربی و ... رو زیر نظر داشته باشه از بارسا و با این کارا نمیشه جلو رفتنشون رو گرفت،خیلی بچگانه به نظر میاد :| البته از راسل هیچی بعید نیس :|
به هر حال اگه خبر واقعیت داشته باشه به نظرم فاجعه س،یه چیزی در این حد...مگه راسل نگف در های باشگاه برای پپ باز خواهند بود؟ چیشد؟ چن ماه گذشته از اون موقه که دیگه راش نمیدن حتی؟ :rolleyes: حالا فعلن ترجیح میدم حرفی نزنم تا صحتش معلوم شه از راسل انتظاری بیشتر از این نمیره :|(اینو تقریبا مطمئنم حتی اگه خبر تکذیب بشه.این آدم کلا چشم دیدن بقایای لاپورتا رو نداشت)
البته من فک نکنم مورینیو رو وقتی که از رئال رفت بذارن از 10 فرسخی رئال هم رد شه :)) ولی خب پپ فقط سرمربی بارسا نبود که خب بره و بعدشم دیگه همه چی تموم شه،پپ توپ جم کن بارسا بوده،بعد بازیکن تیم پایه بوده،بعد بازیکن تیم اصلی بوده،بعد کاپیتان تیم بوده و از همه مهم تر یه "بارسایی" ه ،البته فک نکنم برا راسل این چیزا معنا و مفهومی داشته باشه :rolleyes:

من تو چندتا خبرگزاری خوندم اینو که معتبرترینش گل بود
هم گل فارسی گذاشته بود اینو هم اصلیش

درکل اگه انجام شده باشه حرکت زشتیه به نظر من
بعد نسبت پپ با بارسا مثل مورینیو با رئال نیست اصلا"
شاید 10 سال دیگه بتونیم بگیم مثل نسبت کاسیاس با رئاله که به مراتب عمیق تره
به نظرم همین الانشم پپ بیشتر بارساییه تا راسل!

بعد این که مورینیو بعد از جدا شدن از رئال از نزدیکیای باشگاه رد نشه یه بحثه
این که رد بشه راش ندن یه بحث دیگه...

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
من تو چندتا خبرگزاری خوندم اینو که معتبرترینش گل بود
هم گل فارسی گذاشته بود اینو هم اصلیش

درکل اگه انجام شده باشه حرکت زشتیه به نظر من
بعد نسبت پپ با بارسا مثل مورینیو با رئال نیست اصلا"
شاید 10 سال دیگه بتونیم بگیم مثل نسبت کاسیاس با رئاله که به مراتب عمیق تره
به نظرم همین الانشم پپ بیشتر بارساییه تا راسل!

بعد این که مورینیو بعد از جدا شدن از رئال از نزدیکیای باشگاه رد نشه یه بحثه
این که رد بشه راش ندن یه بحث دیگه...
گل(فارسی) هم از سایت هواداری بایرن نقل کرده بود که من خونده بودم توش و به نظرم معتبر نبود،البته خب اگه اصلیش هم گذاشته و به هر حال منبع اصلی آ اس و مارکا س... :-?? آخه به نظر من حرکتیه که باعث کوچیک شدن انجام دهنده ش میشه و نه جلوگیری از رفتن فیزیوتراپیست و ... به بایرن! (البته راسل نیاز نداره ثابت کنه شخصیتش رو،لااقل برا من که معلومه :|)
بله قطعا نیس،خودمم گفتم که،پپ صرفا یه سرمربی واسه تیم نبود که حالا رفته و دیگه سرمربی تیم نیس،بارسا یه قسمت بزرگی از زندگی حرفه ای پپ ه با تقریب خوبی همه ی زندگی حرفه ای پپ ه،میشه گفت مثه نسبت رائول به رئاله
کمتر پیش اومده با خوندن حرفای راسل احساس کنم حرفای یه بارسایی رو دارم میخونم :rolleyes: بیشتر یا داره در مورد حق پخش بازیا حرف میزنه یا در مورد بلیت هایی که فروخته شده یا مثلا تعداد تیم های لالیگا یا اینکه با رئال میخوایم روابط حسنه داشته باشیم و اینا،خیلی کم پیش اومده مواقعی که حرفاشو بخونم و احساس کنم این یه بارساییه که داره حرف میزنه.مثلا چه لزومی داشت حرکت والدز رو بعد ال کلاسیکوی برگشت لیگ محکوم کنه؟ خب راسل که هیچ وقت بازیکن نبوده که درک کنه اون موقه والدز چه احساسی داشته :rolleyes:
کلا من همیشه فک میکردم راسل دوس داره یه رئال از بارسا بسازه که اسمش بارسا باشه :rolleyes: (این تبلیغات روی پیرنا،که فصل بعد قراره هواپیمایی قطر باشه :| حداقل این یکی خیریه بود :rolleyes:)
آره خب هر دوش هست...ینی اصولا راش نمیدن و اونم رد نمیشه که بخوان راش ندن مثلا،خب طبیعی هم هست...ولی در مورد بارسا و پپ طبیعی نیست(همون بحث اینکه راسل دوس داره بارسا هم شبیه رئال باشه)

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به جان بچم مورینیو رد شه راش میدنا
ینی نمیدونم تا حالا پیش اومده یا نه ولی رال حرکت مشابه نداشته تا حالا که حتی کوچکترین عضو باشگاهشو راه نده تو باشگاه
و خب جفتمون هم پرز رو میشناسیم که آدم با سیاستیه و همیشه طوری وانمود مینه که مشکلی نیست و همیشه هم حداقل سعی میکنه که اخلاقیاتو رعایت کنه

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

مورینیو ویدویی رو برای سرمربی PSG فرستاده ، و در اون ویدیو نقاط ضعف بارسلونا رو نشون داده

کسی این خبرو شنیده؟!واقعیت داره من تو اکیپ دیدم.

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

به نقل از Breeze :
مورینیو ویدویی رو برای سرمربی PSG فرستاده ، و در اون ویدیو نقاط ضعف بارسلونا رو نشون داده

منم توو گل دیدم!

melika...

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد کانگورو

چه بلایی سر داوید ویا اومده؟؟؟از پارسال که صدمه دید و چند ماه بازی نکرد دیگه ندیدمش :(

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Breeze :

بله منم شنیده م
خب میدونین که مورینیو دوست آنچلوتی و اون شیخ قطریه س،و میگن(صرفا میگن)که مورینیو فصل بعد میره پاریس،اگه این کارو نمیکرد جای تعجب داشت
خب یوفا هم که محرومیت زلاتان رو بخشید(فقط تصور کنین محرومیت یکی از بازیکنای بارسا بخشیده میشد،دنیا آخر میشد :))(عصبی))
مورینیو هم که بهشون گفته چطوری بارسا رو ببرن،دیگه میتونن جشن صعودشون رو بگیرن :)) (عصبی)
به نقل از amir h :
به جان بچم مورینیو رد شه راش میدنا
ینی نمیدونم تا حالا پیش اومده یا نه ولی رال حرکت مشابه نداشته تا حالا که حتی کوچکترین عضو باشگاهشو راه نده تو باشگاه
و خب جفتمون هم پرز رو میشناسیم که آدم با سیاستیه و همیشه طوری وانمود مینه که مشکلی نیست و همیشه هم حداقل سعی میکنه که اخلاقیاتو رعایت کنه
البته بستگی داره،به اینکه امسال رئال چن تا جام میبره،و آیا چمپیونز رو میبره یا نه...و خب مورینیو هم احتمالا دیگه از نزدیکیای رئال رد نمیشه
بله لااقل پرز آدم با سیاست و عاقلیه...نمیدونم راسل که میخواد شبیه پرز باشه چرا این سیاست و عاقل بودن رو ازش الگو برداری نمیکنه :rolleyes:
آخه تلفن اختراع شده خو! پپ اگه بخواد فیزیوتراپیست یا مربی یا بازیکن بارسا رو بخره واسه بایرن،هزاران راه داره و رفتن به بارسا و حرف زدن با اون آدما بدترین راهشه،واقعا مسخره س! من که نمیتونم باور کنم هدف پپ این بوده،در عوض این کاملا برام قابل درکه که راسل فک کرده هدف پپ این بوده :rolleyes: من نمیگم پپ دنبال هیچکی از بارسا نیس که بخردش واسه بایرن(احتمالا هست) ولی با توجه به شخصیت پپ و اینکه آدم عاقل و باهوشیه اصلا فک نمیکنم از چنین روشی استفاده کنه
به نقل از ...melika :
چه بلایی سر داوید ویا اومده؟؟؟از پارسال که صدمه دید و چند ماه بازی نکرد دیگه ندیدمش :(
هیچی! الان صحیح و سالمه خداروشکر،از اول فصل هم گه گداری بازی میکرد،گل هم میزد ولی به طور جدی بازی با میلان اومد و درخشید و گل سوم رو زد،بعدشم بازی با رایو 2 تا پاس داد به مسی و یه گل زد

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

مورینیو غیر از داشتن دانش بردن بارسا ابزارشم داشت من فکر نمیکنم آنچلوتی بتونه کمک های مورینیو رو اجرا کنه.

jamalh

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 2
شهر
مشهد
دانشگاه
ان شا ا... شریف

نقاط ضعف بارسا که معلومه نیازی نیس مورینیو فیلم بفرسته.
پاری سن ژرمن عددی نیس که بخواد بارسا رو حذف کنه.بارسا حتی میتونه تو خونش هم ببرش.دفاع psgاون قدر قوی نیس که بتونه جلوی مسی رو بگیره(سیلوا دیگه پیر شده)و چون دفاعی هم بازی نمیکنن دیگه بارسا از ضد حمله گل نمیخوره،فک نکنم کار بارسا به بازی برگشت برسه.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نظر منم خود آنچلوتی میتونه به راحتی متوجه نقاط ضعف بارسا بشه،ینی ویدئو مورینیو چیز جدیدی توش نیست قطعا،همه تقریبا ضعفای دفاعی بارسا و راه های مقابله با مهاجمای بارسا رو میدونن،بحث همون ابزار و چگونگی استفاده از ابزاره
به نقل از jamal-h :
نقاط ضعف بارسا که معلومه نیازی نیس مورینیو فیلم بفرسته.
پاری سن ژرمن عددی نیس که بخواد بارسا رو حذف کنه.بارسا حتی میتونه تو خونش هم ببرش.دفاع psgاون قدر قوی نیس که بتونه جلوی مسی رو بگیره(سیلوا دیگه پیر شده)و چون دفاعی هم بازی نمیکنن دیگه بارسا از ضد حمله گل نمیخوره،فک نکنم کار بارسا به بازی برگشت برسه.
حتی جلو والنسیا هم خیلی خوب نبودن...ولی به نظرم نباید دست کم گرفتشون،چون اون بازی با والنسیا رو تقریبا از صعودشون مطمئن بودن و احتمالا قدرت واقعیشون نبوده
به نظر من 0-0 نتیجه خوبیه تو پاریس یا 2-2 ولی 1-1 بدترین نتیجه ممکنه،بدترین.بازی رفت حذفی رو که 1-1 کردیم برگشت رو باختیم چون اصولا ما نمیتونیم از نتیجه بازی رفت دفاع کنیم،باید بهترین بازی رو تو رفت و برگشت به نمایش بذاریم
+بازی با سلتا ویگو طبق شواهد قراره قربانی بشه،ژاوی و اینیستا که بازی نکنن احتمالا،مسی هم شاید از اول بازی نیاد.نکته جالب حضور آبیدال تو لیست بازیکناس،این ینی آماده بازیه <D= واقعا تلاشش ستودنیه

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

باز هم یک رکورد دیگه از مسی تو راهه <D=.
سلتا تنها تیمیه که مسی بهش گل نزده.اگر امشب مسی به سلتا گل یزنه تنها بازیکنیه که تو 19 مسابقه ی متوالی به تمام تیم های لالیگا گل زده.

640x360_messi.v1364406990.jpg

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

سانچز :|
دروزاه بان اینا خیلی خوبه
خلاصه میریم که امتیاز از دس بدیم به نظرم :-? :rolleyes:
پاس مسی و گل تیو عالی...ولی همچنان به نظرم :rolleyes:
+خدایی داوره یه چیزیش میشه ها :|
این فرصتایی که خراب میکنیم :| هعی...داوید چه موقعیتی رو خراب کرد :| هعی...
اوه بالاخره مسی،تنها بازیکنی که تو 19 بازی متوالی به تمام تیمای لیگ گل زده
خب اینم از این...2 امتیاز پر :|
مطمئنن این آخرین بازی نیس که امتیاز از دس میدیم :|

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

با توجه به این ها:

خستگی بازیهای ملی