بارسلونا

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : بارسلونا

به نقل از Spammer :
وقتي ميگين بارسا بيست امتياز با درخشش والدس بدست آورده،انگار بارسا فقط تو لاک دفاعي بوده و به لطف والدس نتيجه گرفته،نه با n تا گلي که مسي زده!
پ.ن: از نظر يک طرفدار چلسي،وقتي ميگن والدس فقط ياد اون دوتا گلي که از لمپارد و راميرس خورده ميفتم و با خودم ميگم چه خوبه بارسا دروازه بان نداره!

کی همچین حرفی زد؟مگه هردروازه بانی خوب عمل کرد ینی اون تیم تولاک دفاعیه؟؟؟ :rolleyes:
اصلااین چه ربطی به اون داره؟من نمیفهمم :rolleyes:

گل مسی به کنار سیوهایی که والدس توبضی بازیاداشته باعث شده پیروزبشیم. :rolleyes:

به نقل از Alibio :
به امید خدا اخر فصل از تیم میره و یه دروازه بان عالی میاریم...
این دیگه ازاون حرفاست... :-$

من تعصب والدس به بارساروباهیچ دروازه بانی عوض نمیکنم.... x:

• لایک
امتیازات: Zed

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از ..MAHSA.. :
کی همچین حرفی زد؟مگه هردروازه بانی خوب عمل کرد ینی اون تیم تولاک دفاعیه؟؟؟ :rolleyes:

دروازه بان وظیفه ش هست که سیو کنه، شما میگی بیست امتیاز به خاطر والدز بوده یعنی بقیه هیچی دیگه!

علی فرشباف

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی تبریز
شهر
تبریز
مدال المپیاد
نقره زیست شناسی

به نقل از ..MAHSA.. :

یه جوری از تعصب والدس حرف می زنید که هرکی ندونه فکر میکنه یه ریالی در مورد کاسیاس داره حرف میزنه!

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Spammer :
دروازه بان وظیفه ش هست که سیو کنه، شما میگی بیست امتیاز به خاطر والدز بوده یعنی بقیه هیچی دیگه!

خوب اینوکه همه میدونن دروازه بان وظیفش اینه که سیوکنه.این که یه دروازه بان بهترین سیوهاروبکنه ووظیفشوبه بهترین صورت انجام بده فرق میکنه خیلی...
بیست امتیازبه خاطردرخشش والدزبوده.ینی والدز به بهترین نحوسیوهاشوانجام داده...نه که بقیه سیب زمینی بودن. :rolleyes:

به نقل از Alibio :
یه جوری از تعصب والدس حرف می زنید که هرکی ندونه فکر میکنه یه ریالی در مورد کاسیاس داره حرف میزنه!

نمیفهمم ربطشو! :rolleyes:
شمایادتون نمیاد این کارت قرمزُ؟
11111111111111%281%29.gif

علی فرشباف

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی تبریز
شهر
تبریز
مدال المپیاد
نقره زیست شناسی

به نقل از ..MAHSA.. :
خوب اینوکه همه میدونن دروازه بان وظیفش اینه که سیوکنه.این که یه دروازه بان بهترین سیوهاروبکنه ووظیفشوبه بهترین صورت انجام بده فرق میکنه خیلی...
بیست امتیازبه خاطردرخشش والدزبوده.ینی والدز به بهترین نحوسیوهاشوانجام داده...نه که بقیه سیب زمینی بودن. :rolleyes:

نمیفهمم ربطشو! :rolleyes:
شمایادتون نمیاد این کارت قرمزُ؟
11111111111111%281%29.gif
تعصب که به شلوغ کردن بعد کارت قرمز نیست...اگه تعصب داشت واسه پول بارسا رو ترک نمیکرد...اگه تعصب داشت تو این چند سال به خاطر بارسا هم که شده کمی پیشرفت می کرد تا این قد سوتی نده.

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Alibio :
تعصب که به شلوغ کردن بعد کارت قرمز نیست...اگه تعصب داشت واسه پول بارسا رو ترک نمیکرد...اگه تعصب داشت تو این چند سال به خاطر بارسا هم که شده کمی پیشرفت می کرد تا این قد سوتی نده.

کدوم پول؟وقتی به خاطرپول بارساروترک کردومطمئن شدین به خاطرپول رفته این حرفوبزنین.الکی جوندین لطفا :rolleyes:

شماچه انتظاری ازوالدزدارین؟چطوربایدمیشدکه الان خیلی بدترازاون شده باشه؟؟؟؟؟اماده نیست ایا؟

علی فرشباف

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی تبریز
شهر
تبریز
مدال المپیاد
نقره زیست شناسی

به نقل از ..MAHSA.. :
کدوم پول؟وقتی به خاطرپول بارساروترک کردومطمئن شدین به خاطرپول رفته این حرفوبزنین.الکی جوندین لطفا :rolleyes:

شماچه انتظاری ازوالدزدارین؟چطوربایدمیشدکه الان خیلی بدترازاون شده باشه؟؟؟؟؟اماده نیست ایا؟
امسال که خدارو شکر سوتی بزرگ نداده ولی وقتی سوتی هایی رو که جلو ریال و تو جام باشگاه ها داده یادم می افته به شک می افتم که وظیفشو تو این چند سال انجام داده یا نه!!!
به نظر شما رفتن والدس چه ایرادی داره؟

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Alibio :
امسال که خدارو شکر سوتی بزرگ نداده ولی وقتی سوتی هایی رو که جلو ریال و تو جام باشگاه ها داده یادم می افته به شک می افتم که وظیفشو تو این چند سال انجام داده یا نه!!!
به نظر شما رفتن والدس چه ایرادی داره؟
این ینی پیشرفت دیگه؟نه؟
ولی خب به نظرم هربازیکنی حتی لئو ازاده که چن روزی روفرم نباشه...

ایرادش اینه که ماهیچ کسوبه عنوان جانشینش توتیم نداریم.وهیچ کسی نیست که به اندازه ویکی لیاقت داشته باشه...
پینتو سنش بالارفته واصلامناسب نیست...قابل اعتمادنیس ...
هروقت یه دروازه بانی که امتحانشوقبلاپس داده باشه و درخدمت تیم باشه اومدبارسا اشکال نداره ویکی بره

البته فعلاهیچ کس نیست که واقعابتونه توتیم جابیفته .البته به نظرمن :rolleyes:

ویکتورازبضی ازبی محبتی های توتیم ناراحته... :|

علی فرشباف

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی تبریز
شهر
تبریز
مدال المپیاد
نقره زیست شناسی

به نقل از ..MAHSA.. :
این ینی پیشرفت دیگه؟نه؟

ایرادش اینه که ماهیچ کسوبه عنوان جانشینش توتیم نداریم.وهیچ کسی نیست که به اندازه ویکی لیاقت داشته باشه...
هروقت یه دروازه بانی که امتحانشوقبلاپس داده باشه و درخدمت تیم باشه اومدبارسا اشکال نداره ویکی بره

با این حرفاتون تقریبا موافقم اما با این که والدس متعصبه و در حد بارسا بوده به هیچ وجه.

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Alibio :
با این حرفاتون تقریبا موافقم اما با این که والدس متعصبه و در حد بارسا بوده به هیچ وجه.

نمیدونم.بالاخره من به نظرم والدز درحدبارساست.البته نمیگم خیلی رویاییه وارمانیه واین حرفا.

ولی درکل کاملاقبولش دارم وبه نظرم تعصب داره به تیم وامیدوارم حالاحالاهاتوتیم بمونه (;

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

:))

دمتون گرم کلی به والدس خندیدم
کسایی که اعتقاد دارن والدس به حقش نرسیده باید بدونن که تو این 10 سال اخیر اگه کاسیاسی هم وجود نداشت کانیزارس و رینا و پالوپ انقدر خوب بودن که به والدس بازی نرسه
و تا 1 سال دیگه هم دخه آ انقدر خوب خواهد شد که بازم اگه کاسیاسی نباشه به والدس بازی نمیرسه
و این حرفمو به پای تعصب نزارید ولی به نظر من همین الانشم لوپز واقعا" از والدس بهتره

و در باب اثبات ایکر هم هر حرفی بزنم به نظرم توهیین به ایکره چون این دروازبان انقدر بزرگ هست که خودش خودشو اثبات میکنه
کافیه شما 10 سیو برتر تاریخ جهانو ببینی و بشمری که چندتاش از کاسیاسه تا دیگه مجبور نشی با هرکسی مقایسش کنی

علی فرشباف

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی تبریز
شهر
تبریز
مدال المپیاد
نقره زیست شناسی

به نقل از ..MAHSA.. :
نمیدونم.بالاخره من به نظرم والدز درحدبارساست.البته نمیگم خیلی رویاییه وارمانیه واین حرفا.

ولی درکل کاملاقبولش دارم وبه نظرم تعصب داره به تیم وامیدوارم حالاحالاهاتوتیم بمونه (;
نظرات هر کس واسه خودش محترمه و من به نظر شما احترام میزارم.زیاد هم بحت نکنیم که این ریالی ها سو استفاده می کنن.
به امید قهرمانی بارسا تو جام باشگاها...

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نظر من والدز دروزاه بان خوبیه،نسبت به بارسا هم متعصبه(نه به خاطر اون کارت قرمزی که تو ال کلاسیکو گرفت،کلا)،تلاش هم کرده تو این سالا پیشرفت کنه(شما بازیای پارسالشو با امسال مقایسه کنین) ولی والدز هیچ وقت دروزاه بان بزرگی نبوده و به علت وجود کاسیاس به حق نتونسته دروازه بان اول تیم ملی باشه که خب این الان به بارسا چه؟! مگه چه اشکالی داره حالا؟
به نقل از amir h :
کسایی که اعتقاد دارن والدس به حقش نرسیده باید بدونن که تو این 10 سال اخیر اگه کاسیاسی هم وجود نداشت کانیزارس و رینا و پالوپ انقدر خوب بودن که به والدس بازی نرسه
و تا 1 سال دیگه هم دخه آ انقدر خوب خواهد شد که بازم اگه کاسیاسی نباشه به والدس بازی نمیرسه
و این حرفمو به پای تعصب نزارید ولی به نظر من همین الانشم لوپز واقعا" از والدس بهتره
ولی به نظر من اگه کاسیاس نبود والدز خیلی از رینا و پالوپ مطمئن تره و قطعا والدز دروازه بان اول میشد،همونطور که الان وقتی کاسیاس نبود دروزاه بان اول شد،واقعا فک میکنین رینا میتونست تو بازی اسپانیا-فرانسه کاری انجام بده اصن؟
به نظر منم لوپز تو بازیای بزرگ خیلی عملکرد عالی داشت و فک میکردم دل بوسکه دعوتش کنه :-?

به نقل از ..MAHSA.. :
این ینی پیشرفت دیگه؟نه؟

دقیقا نگرانی منم برا همینه،چونکه ما هیچ جانشینی نداریم واسش و تو این سال ها هم سعی در خرید یه نفر نداشتیم،الانم هیچ تضمینی نیس که تراشتگن رو بخریم و اصلا تراشتگن همون تراشتگن باشه! :D ینی ممکنه خودشو گم کنه و اینا!
و اگه هم که تراشتگن رو نخریم مثلا پینتو باید بازی کنه که خب اصلن برا بازیای بزرگ مناسب نیس
ولی اینو من نمیفهمم کدوم بی محبتی ها؟؟؟! البته که ما از مسائل داخل باشگاه اونقد خبر نداریم ولی واقعا به نظر نمیاد بارسا جای بدی واسه والدز باشه،اون گلی که از دی ماریا خورد رو همه یادتونه فک کنم،بعدش تیتو و زوبی زارتا ازش "دفاع" کردن،خب این اتفاق همه جا نمیفته! یا ببینید تو این سالها بارسا یک رقیب برا والدز نیاورده در صورتیکه تیمایی که دروازه بانای بزرگی هم داشتن این کارو کردن
هیچ جایی بهتر از بارسا برا والدز نیس،فکرم نمیکنم مشکلش مالی باشه و واقعا به نظرم همون دلیل عجیب خودش منطقی ترین دلیل بود،همین که میخواد فرهنگای جدید رو امتحان کنه و اینا
قبول دارم این فصل خیلی جاها سیو های والدز باعث شد بازی رو ببریم یا یه تساوی ارزشمند به دس بیاریم ولی خب 20 امتیاز نبود!
بعدم بارسا تیمیه که کم نیاز به دروزاه بان پیدا میکنه چون یا اصولا داره حمله میکنه یا خوب دفاع میکنه یا دفاع یه سوتی میده که هیچ دروزاه بانی نتونه جمعش کنه،پس اون معدود دفعاتی که نیاز به دروزاه بان میشه والدز باید خوب باشه که "خوب" بوده ولی نه آرمانی
ولی شما ببینید الان همه تیمای بزرگ اروپا دروازه بانای بزرگی دارن جز ما،دقیقا جز ما و این خب مثلا اگه بازی به پنالتی بکشه خیلی بده برا همینم معمولا سعی میشه بازی به پنالتی نکشه چون در اون صورت ما بازنده ایم(مثلا فک کنین تو یه بازی با یووه بریم پنالتی،واقعا شانسی داریم؟)
حالا هم به نظرم این بحث رو تموم کنیم چون راه به جایی نداره،خدا کنه والدز تا 2014 بمونه و ما هم همین امسال تراشتگن رو بخریم تا بتونه تو تیم جا بیفته
+پدرو هم 10 روز مصدوم،به بازی با سلتا و مایورکا هم نمیرسه :| اصولا بازیای ملی همیشه به ضرر بارساست،آلبا هم که مصدوم شده و احتمال زیاد به بازی با پاریس نمیرسه و کل اسپانیایی های تیم هم که خسته ن :|

علی فرشباف

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی تبریز
شهر
تبریز
مدال المپیاد
نقره زیست شناسی

نمیدونم چرا لاماسیا چرا تو این چند سال یه دروازه بان خوب پرورش نداده!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
به نظر من اگه کاسیاس نبود والدز خیلی از رینا و پالوپ مطمئن تره و قطعا والدز دروازه بان اول میشد،همونطور که الان وقتی کاسیاس نبود دروزاه بان اول شد،واقعا فک میکنین رینا میتونست تو بازی اسپانیا-فرانسه کاری انجام بده اصن؟
به نظر منم لوپز تو بازیای بزرگ خیلی عملکرد عالی داشت و فک میکردم دل بوسکه دعوتش کنه :-?

خب کانیزارس و رینا و پالوپ قطعا" الان تو اوج نیستن ولی کانیزارس که من یادمه تا قبل جام جهانی 2002 فیکس تیم ملی بود و برای جام جهانی مصدوم شد و اونجا بود که کاسیاس جوان به نوعی معرفی شد (هرچند که قبلشم تو رئال بازی کرده بود ولی تو جام جهانی واقعا" فوقالعاده بود) و کانیزارس بعد از مصدومیتش تا چند سال بازم همون دروازبان افسانه ای بود و با والدس اصلا" قابل قیاس هم حتی نیست!
بعد از اون رینا چند فصل به شدت تو اوج بود حالا نمیدونم شما یادت میاد یا نه ولی اهالی فوتبال بهش بدشانسترین دروازبان جهان میگفتن چون تو تیم ملی نمیتونه فیکس باشه و حتی با تولدو و لمن مقایسش میکردن زمانی که ذخیره بوفون و کان بودن و من چون خودم طرفدار لیورپولم بازیاشو دنبال میکردم و واقعا" عالی بود رینا
در همون زمان وقتی سویا اوج گرفته بود پالوپ هم بازیای خیلی خوبی انجام میداد
حالا نه در حد رینا و کانیزارس ولی واقعا" اون زمان لا اقل از والدس بهتر بود

در مورد لوپز هم دیگه خودتونم گفتید و تو این همین تاپیک ها هم حتی بعد از ال کلاسیکو ها طرفدارای بارسا گفتن که رئال دروازبانش بهتر بوده و منم برام عجیب بود که لوپز نبود تو تیم!

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

الان بهترین گزینه برای دروازه بانی بارسا فقط وفقط والدزه...

شمابه این فک کنین که خط دفاع بارساالان اصلا ارمانی نیست... :rolleyes:
والدس امسال بیشتر از هردروازه بان دیگه ای تو اروپا دروازه شو رو نجات داده و بارها ستاره ی تیم بوده.گل هایی که هم خورده اکثرا روی اشتباهات خط دفاعی بوده و عملا گل هایی بوده که همه میخورن. ضمن اینکه به نظرم بیشتر از 10 ، 12 تا از بازی ها فقط به خاطر درخشش اون بردیم.

دروازه بانی که سخت ترین کار ممکنو داره و همیشه مجبوره روی موقعیت های ضدحمله ی خظرناک حریف تک و تنها با مهاجم هاشون روبه رو بشه. دروازه بانی که همیشه مجبور بود (تا چندماه پیش) روی زمین بازیسازی کنه اما این کارو با دل جون انجام داد و از این که با 2 ، 3 تا اشتباه بدنام بشه ترسی نداشت. براش مهم این بود که سبک بازی بارسا کامل بشه.

مسخره اس که واکنش های والدس رو کوچیک جلوه بدیم و درخششو با بی معرفتی پاسخ بدیم اونوقت طرفدارای تیم های دیگه دروازه بان های :rolleyes: خودشونو که بیشتر از والدس سوتی دادنو رو سرشون میذارن! ..... :|

به نظرمن باید تمدید کنه و همین امسال یه جوون 18 -21 ساله رو بگیریم تا کم کم جانشینش بشه :)

والدس هر چی هست یه بارسلونایی اصیله و با سانچز فرق میکنه درسته که سوتی میده ولی اینقدر سوتی سوتی کردن تا دروازه بانای دنیا یک به یک سوتی های وحشتناک دادن :>

لیست سوتی های کاسیاس رو مینویسم. (البته فقط اونایی رو که یادم میاد)
به این امید که یه عده فکر نکنن تنها دروازه بانی که اشتباه داره اسمش ویکتور والدسه. :rolleyes:

دو اشتباه وحشتناک و خوردن 5 گل از سویا در ورزشگاه سانتیاگو سال 2008

2 اشتباه و خوردن 4 گل مسخره از ساراگوسا در بازی ساراگوسا 6 - 1 رئال

سوتی های وحشتناک در بازی تیم ملی اسپانیا مقابل فرانسه در جام جهانی 2006

اشتباه بازی لیورپول 4-0 رئال

خوردن 2 گل از رونالدینیو و 1 گل از پدرو به عنوان تماشاگر!

اشتباه وحشتناک و خوردن گل از رایووایه کانو در ثانیه ی 12 ! سال 2011

خوردن 2 گل با سوتی های ضایع از ساراگوسا در برنابئو در سال 2011. با آن باخت 3-2 ، رئال لالیگا را به بارسا واگذار کرد.

سال 2006 نیز رئال با اشتباه کاسیاس ، با نتیجه 3-2 و در همین ورزشگاه به سلتاویگو باخت.

تقدیم کردن توپ به بازیکن تیم ملی پاراگوئه در جریان دیدار دوستانه ی ملی.

اشتباهات سریالی و پشت سر هم در بازی های پرشمار رئال مقابل لیون

فقط خواستم بگم قرارنیست والدس مثل یه فرشته بی اشتباه دروازه رونگه داره.
واینکه دروازه بانایی که بزرگش میکنن نه پرواز میکنن نه 6تادست دارن. :rolleyes:

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
خب کانیزارس و رینا و پالوپ قطعا" الان تو اوج نیستن ولی کانیزارس که من یادمه تا قبل جام جهانی 2002 فیکس تیم ملی بود و برای جام جهانی مصدوم شد و اونجا بود که کاسیاس جوان به نوعی معرفی شد (هرچند که قبلشم تو رئال بازی کرده بود ولی تو جام جهانی واقعا" فوقالعاده بود) و کانیزارس بعد از مصدومیتش تا چند سال بازم همون دروازبان افسانه ای بود و با والدس اصلا" قابل قیاس هم حتی نیست!
بعد از اون رینا چند فصل به شدت تو اوج بود حالا نمیدونم شما یادت میاد یا نه ولی اهالی فوتبال بهش بدشانسترین دروازبان جهان میگفتن چون تو تیم ملی نمیتونه فیکس باشه و حتی با تولدو و لمن مقایسش میکردن زمانی که ذخیره بوفون و کان بودن و من چون خودم طرفدار لیورپولم بازیاشو دنبال میکردم و واقعا" عالی بود رینا
در همون زمان وقتی سویا اوج گرفته بود پالوپ هم بازیای خیلی خوبی انجام میداد
حالا نه در حد رینا و کانیزارس ولی واقعا" اون زمان لا اقل از والدس بهتر بود

در مورد لوپز هم دیگه خودتونم گفتید و تو این همین تاپیک ها هم حتی بعد از ال کلاسیکو ها طرفدارای بارسا گفتن که رئال دروازبانش بهتر بوده و منم برام عجیب بود که لوپز نبود تو تیم!
خب من بازیای کانیزارس رو ندیدم پس نمیتونم نظری بدم در موردش(البته میدونم که قبل از کاسیاس دروازه بان اول اسپانیا بوده
) ولی در مورد رینا قبول دارم یه زمان خیلی تو اوج بود ولی فقط همون زمان خیلی تو اوج بود ولی مثلا امسال و پارسال بازیاش اصلا تعریفی نبودن،یا حتی دو سال پیش مثلا
آره شاید اگه اون موقه کاسیاس مصدوم میشد رینا میومد جاش ولی خب نه الان تا الاقل دو-سه سال پیش،البته به نظرم رینا هم خوبه،ولی والدز مطمئن تر بوده تو این 3 سال اخیر لااقل
پالوپ هم خیلی خوب بود...یکی از بهترین دروازه بانای لالیگا بود ولی اونم افت کرد ولی والدز تا حدی پیشرفت داشته،اینو هم باید در نظر گرفت
لوپز توی اون 2 تا ال کلاسیکو و اون ال کلاسیکوی حذفی بازی رفت و بازی با منچستر خیلی عالی ظاهر شد،ینی من تقریبا مطمئن بودم دل بوکسه دعوتش میکنه واقعا برام عجیب بود دعوت نشدنش :-?? به هر حال لوپز الان حتی تهدید جدی برا کاسیاسه،البته نه فقط به خاطر قابلیت های فنیش،چون مورینیو حتی حاضر شد به آدان هم بازی بده
به نقل از Alibio :
نمیدونم چرا لاماسیا چرا تو این چند سال یه دروازه بان خوب پرورش نداده!
آخه خب قرار نیس که همه تیم از لاماسیا بیاد،الان مثلا ببینید فوتبال آلمان هم یه مهاجم خوب پرورش نداده در عوض همش دروزاه بان پرورش داده! به نظر من نباید منتظر بود تا لاماسیا یه دروازه بان یا مدافع خوب پرورش بده چون در کوتاه مدت اتفاق نمیفته و ما به دروزاه بان و مدافع در کوتاه مدت نیاز داریم
@..MAHSA..:
قطعا همه دروازه بانای دنیا سوتی دادن،حتی بزرگانش(الیورکان هم سوتی داد اونم تو فینال) ولی خب باید تعدادش رو در نظر گرفت و اهمیتش رو و در مقابل درخشش ها رو
واقعا والدز بیشتر از هر دروازه بانی تو اروپا دروازه ش رو نجات داده؟ :-?
آره قبول دارم خیلی از گلایی که خورده عملا روشون هیچ کاری نمیتونسته بکنه چون مدافعا افتضاح بودن در اون صحنه ها،یا مثلا جاموندن های مدافعا که باعث میشد والدز با بازیکن حریف تک به تک شه
10-12 تا بازی والدز خیلی خوب بوده ولی اینطوریم نبوده که فقط و فقط به خاطر والدز برده باشیم
به هر حال به نظر منم والدز باید بمونه ولی امسال حتما یه دروازه بان جوون(همون تراشتگن یا کوین تراپ) رو بخریم که فرصت کنه جا بیفته تو تیم

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

درباره این که لاماسیا دروازبان پروزش نداده به نظر من لاماسیا بیشتر از این که بازیکن پرورش بده بازی و هماهنگی پرورش میده
حالا نمیدونم این حرفم تعریف از لاماسیاس یا توهین به بازیکنا ولی من عقیدم اینه که لاماسیا توان اینو داره که حتی 10 تا بازیکن معمولی رو جمع کنه و با ایجاد هماهنگی خیلی قوی از اینا یه تیم عالی بسازه
درمورد بارسا هم همینه, بارسا بیشتر از این که به علت توانایی های فردی بازیکناش موفق شده باشه به علت هماهنگی بی نظیرشون موفق شده
وگرنه از نظر توانایی فردی به نظر من تو بقیه تیمای جهان بازیکنای زیادی هستن که حتی از بازیکنای بارسا توانا ترن ولی این هماهنگی بازیکنای بارساس که ازشون یه تیم میسازه
و خب دروازبان رو هم نمیشه به این شیوه پرورش داد چون پستی نیست که خیلی بخواد با کسی هماهنگ باشه و بیشتر به توانایی های فردی برمیگرده

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
درباره این که لاماسیا دروازبان پروزش نداده به نظر من لاماسیا بیشتر از این که بازیکن پرورش بده بازی و هماهنگی پرورش میده
حالا نمیدونم این حرفم تعریف از لاماسیاس یا توهین به بازیکنا ولی من عقیدم اینه که لاماسیا توان اینو داره که حتی 10 تا بازیکن معمولی رو جمع کنه و با ایجاد هماهنگی خیلی قوی از اینا یه تیم عالی بسازه
درمورد بارسا هم همینه, بارسا بیشتر از این که به علت توانایی های فردی بازیکناش موفق شده باشه به علت هماهنگی بی نظیرشون موفق شده
وگرنه از نظر توانایی فردی به نظر من تو بقیه تیمای جهان بازیکنای زیادی هستن که حتی از بازیکنای بارسا توانا ترن ولی این هماهنگی بازیکنای بارساس که ازشون یه تیم میسازه
و خب دروازبان رو هم نمیشه به این شیوه پرورش داد چون پستی نیست که خیلی بخواد با کسی هماهنگ باشه و بیشتر به توانایی های فردی برمیگرده
خب چون من مشکل ادراکی در زمینه حرفای شما دارم نمیتونم دقیقا بگم توهین به بازیکناس یا تعریف از لاماسیا ولی به نظرم توهین به بازیکنا نیس ولی خب تعریف از لاماسیا هست قطعا
البته خب نمیشه گفت بازیکن معمولی،قطعا باید اون بازیکنا هم توانا و با استعداد باشن ولی خب لازم نیس همشون فوق ستاره باشن
مثلا چرا رونالدینیو تو سیستم پپ جایی نداشت ولی قبلش ستاره بی چون و چرای بارسا بود(حتی به نظر من رونالدینیو توانا تر از مسی بود)
یا مثلا ژاوی تو سیستم رایکارد جایی نداشت و بعد شد یکی از ارکان اصلی تیم؟ به خاطر همین بحث هماهنگی
دقیقا به همین دلیل هم لازم نیس دروزاه بان هم حتما از لاماسیا بیاد،کافیه دروزاه بان خوبی باشه،ولی به هر حال باید تو تیم جابیفته و عدات کنه به جو بارسا و لالیگا

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

روزنامه بيلد چاپ المان اعلام كرده هوملز تابستان به بارسا منتقل خواهد شد ... 8->

ینی صحبتهاي بارسا و دورتموند تو مراحل نهاييه...
من مطمئنم خود هوملز هم دوس داره بیادبارسا :D

بالا