بارسلونا

...............

کاربر فوق‌فعال
پاسخ : بارسلونا

چون هم بایرن خیلی خیلی تیم خوبیه!!! هم اینکه من طرفدار بدون ترمزشم!
به نظر منم بایرن_بارسا خیلی قشنگ میشه!!! البته بارسا نمیتونه به این سادگیا از رئال ببره!!
البته اگه اونجوری که من میگم بشه!!!!!! ینی اگه نیم نهایی بازی بایرن-دورتمند و بارسا-رئال باشه!!!!
ولی هنوز به قول شما هیچی معلوم نیست!!!

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

کادر پزشکی بارسا اعلام کرد که مسی قطعا به بازی مایورکا نمیرسه اما رسیدنش به بازی برگشت با PSG به روند بهبودیش بستگی داره.
اینم عکسی که تو ف.ب گذاشته .
خداروشکر امیدوار کنندس این خبر.

postmessi.v1365002423.png

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme Rahmati :
چون هم بایرن خیلی خیلی تیم خوبیه!!! هم اینکه من طرفدار بدون ترمزشم!
به نظر منم بایرن_بارسا خیلی قشنگ میشه!!! البته بارسا نمیتونه به این سادگیا از رئال ببره!!
البته اگه اونجوری که من میگم بشه!!!!!! ینی اگه نیم نهایی بازی بایرن-دورتمند و بارسا-رئال باشه!!!!
ولی هنوز به قول شما هیچی معلوم نیست!!!
ولی هنوز خیلی زوده،میدونین تازه دور رفت یک چهارم نهایی...
عالی میشه...خب معلوم نیس اصلن بارسا از یک چهارم صعود کنه که بعدش بخوره به رئال اصن! یا دورتموند صعود کنه که بخوره به بایرن،یا بایرن صعود کنه اصلن :)) در مورد تنها تیمی که میشه حرف زد رئاله که میتونیم بگیم به نیمه نهایی صعود کرد
+خداروشکر مصدومیت مسی اونقد جدی نیس...ینی ممکنه به بازی با پاریسن ژرمن برسه
به نظر من با 2 تا گلی که تو سن سیرو زدیم گل زدن تو نیوکمپ اولویت نیست پس حتی اگه مسی نباشه هم چون بارسا گل نمیخواد میشه با مدیریت بازی برد،البته نباید فک کنیم 2-2 نتیجه مطمئنیه و اگه شد هم گل بزنیم ولی گل نخوردن باید اولویت اصلی باشه(بازی رفت حذفی با رئال که 1-1 شد در صورتیکه میتونست 1-0 باشه و بعد رئال تو نیوکمپ 3-1 برد.البته پاریسن ژرمن خیلی با رئال فرق داره ولی خب اونا هم میتونن ما رو تو نیوکمپ ببرن)

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
به نظر من با 2 تا گلی که تو سن سیرو زدیم گل زدن تو نیوکمپ اولویت نیست

سن سیرو آیا؟

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
:-" :-" :-" :-[
داشتم به بازی با میلان فک میکردم نمیدونم چی شد یوهو :D :-"
با دو گلی که تو پارک د پرنس زدیم گلزنی تو نیوکمپ الویت نیست
+ویرایشش کنم ینی؟! :-?

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

یه خبر جالب:

امروز پسر پدرو (برایان) به دنیا اومد :D

------------------------------------------------------------------------------------------

شکايت رسمي بارسلونا به يوفا...

باشگاه بارسلونا به طور رسمي شکايت خود عليه ولفگانگ اشتارک، داور آلماني بازي پاريسن ژرمن و بارسلونا در ليگ قهرمانان اروپا را به يوفا ارائه کرد.
پاريسن ژرمن و بارسلونا سه شنبه هفته گذشته در ليگ قهرمانان اروپا به ميدان رفتند که بازي آنها در نهايت با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.

در اين ديدار گل اول پاريسن ژرمن در شرايط کاملا آفسايد به ثمر رسيد که از چشم داور مسابقه دور ماند و داور مسابقه در صحنه هايي از بازي نيز تمرکز کافي نداشت. براي مثال خاوير ماسکرانو و جوردي آلبا در يک صحنه با هم برخورد کردند و روي زمين افتادند اما داور مسابقه با بي توجهي به اين صحنه دستور ادامه بازي داد.

سخنگوي باشگاه بارسلونا در جزئيات اين خبر اعلام کرد: " دو حالت وجود دارد؛ يا اينکه ولفگانگ اشتارک قوانين داوري را نمي داند و يا اينکه اين قوانين را در بازي پاريسن ژرمن و بارسلونا اجرا نکرد. بازيکنان ما در زمان گل ابراهيموويچ به اين تصميم اعتراض نکردند زيرا مي دانيم که اشتباهات داوري در فوتبال وجود دارد."

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ..MahSa.. :

شکايت رسمي بارسلونا به يوفا...

باشگاه بارسلونا به طور رسمي شکايت خود عليه ولفگانگ اشتارک، داور آلماني بازي پاريسن ژرمن و بارسلونا در ليگ قهرمانان اروپا را به يوفا ارائه کرد.
پاريسن ژرمن و بارسلونا سه شنبه هفته گذشته در ليگ قهرمانان اروپا به ميدان رفتند که بازي آنها در نهايت با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.

در اين ديدار گل اول پاريسن ژرمن در شرايط کاملا آفسايد به ثمر رسيد که از چشم داور مسابقه دور ماند و داور مسابقه در صحنه هايي از بازي نيز تمرکز کافي نداشت. براي مثال خاوير ماسکرانو و جوردي آلبا در يک صحنه با هم برخورد کردند و روي زمين افتادند اما داور مسابقه با بي توجهي به اين صحنه دستور ادامه بازي داد.

سخنگوي باشگاه بارسلونا در جزئيات اين خبر اعلام کرد: " دو حالت وجود دارد؛ يا اينکه ولفگانگ اشتارک قوانين داوري را نمي داند و يا اينکه اين قوانين را در بازي پاريسن ژرمن و بارسلونا اجرا نکرد. بازيکنان ما در زمان گل ابراهيموويچ به اين تصميم اعتراض نکردند زيرا مي دانيم که اشتباهات داوري در فوتبال وجود دارد."
این خوبه که بی تفاوت از کنارش نگذشته باشگاه(همین بی تفاوتی ها باعث شده تو سالای اخیر انواع اتهاما رو بهمون بزنن :| در صورتیکه خودمون هم کم از داوری ضرر ندیدیم همین سالا) ولی واضحه که این شکایات راه به جایی نمیبره اصولا و یوفا همیشه از داوراش حمایت میکنه تازه این که فقط یه آفساید بود از بازی با میلان که دیگه بدتر نبود (بازی رفت)

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

شكايت عليه اشتارك؟!؟!؟!؟ :O جدي؟! :O يني بارسا اينقدر نمك نشناسه واقعا؟! :O :O
يني يادشون رفته كه چهارمين قهرماني اروپاييشونو به لطف همين جناب ولفانگ اشتارك بدست آوردن؟! :|
والا اسم اين اشتارك كه تو ذهن همه رئاليا حك شده نميدونم چرا خودتون يادتون رفته كه چه جوري اين آقا بارسا رو به فينال رسوند! :rolleyes:

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme.RMA :
شكايت عليه اشتارك؟!؟!؟!؟ :O جدي؟! :O يني بارسا اينقدر نمك نشناسه واقعا؟! :O :O
يني يادشون رفته كه چهارمين قهرماني اروپاييشونو به لطف همين جناب ولفانگ اشتارك بدست آوردن؟! :|
والا اسم اين اشتارك كه تو ذهن همه رئاليا حك شده نميدونم چرا خودتون يادتون رفته كه چه جوري اين آقا بارسا رو به فينال رسوند! :rolleyes:
نمک نشناس :)) همچین میگین انگار اشتارک بازیکن بارسا یا مربی بارسا بوده مثلا :))
چنین چیزی نبوده، چون تو همون بازی که شما مد نظرتون هست اشتباه داوری به ضرر بارسا هم بود(مارسلو باید اخراج میشد) و در ضمن خیلی ها گفتن که اخراج په په درست بوده چون با کفش پا به قصد زدن پای دنی آلوز اومد.(در ضمن از اون زاویه ای که اشتارک میدیده شاید به نظرش اومده پای په په به پای دنی آلوز برخورد کرده و داشته فشار وارد میکرده.بعدم بارسا تو اون بازی تیم برتر بود کسی اینو یادش نیس که،همه در مورد اخراج په په میگن)
در ضمن اون بازی مال دو سال پیشه،هر کسی بازی با پاریسن ژرمن رو میدید متوجه میشد که اشتارک یه پنالتی دیگه هم باید برا بارسا میگرفت(خطا روی ویا) و گل زلاتان هم که به صورت واضحی تو آفساید بود و قبلشم دو تا بازیکن بارسا رو زمین افتاده بودن
در هر صورت قرار نیس اتفاقی بیفته مثل همیشه یوفا میاد از داوراش حمایت میکنه(همین حمایتای بی چون و چرای یوفا از داوراش باعث شد طرفدارای بقیه تیما به خودشون اجازه بدن هر نوع حرفی در مورد بارسا بزنن در صورتیکه تیم خودشون هم کم از داوری سود نمیبرد)

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آیدا-ق :
نمک نشناس :)) همچین میگین انگار اشتارک بازیکن بارسا یا مربی بارسا بوده مثلا :))
چنین چیزی نبوده، چون تو همون بازی که شما مد نظرتون هست اشتباه داوری به ضرر بارسا هم بود(مارسلو باید اخراج میشد) و در ضمن خیلی ها گفتن که اخراج په په درست بوده چون با کفش پا به قصد زدن پای دنی آلوز اومد.(در ضمن از اون زاویه ای که اشتارک میدیده شاید به نظرش اومده پای په په به پای دنی آلوز برخورد کرده و داشته فشار وارد میکرده.بعدم بارسا تو اون بازی تیم برتر بود کسی اینو یادش نیس که،همه در مورد اخراج په په میگن)
والا نقشش تو اون بازي خيلي بيشتر از مربي و بازيكن بود! :|
آها... تازگيا وقتي "به قصد" زدن ميان جلو اخراج ميشن؟! البته نا گفته نماند با مهارتي كه آلوز در تمارض داره هركي ديگم بود كارت ميداد شايد! ولي نه كارت قرمز... يادم نيست دقيقا كدوم بازي ولي يه بازي ملي بود كه همين اشتارك داورش بود! بعد يه صحنه اي دقيقا مثل همون صحنه په په و آلوز اتفاق افتاد (تازه پاشون كاملا به هم برخورد كرد!) و اين آقا فقط يه كارت زرد نشون داد! :|
بله مسلما بارسا بهتر بود! منتها كي بهتر بود؟! دقيقا از لحظه اي كه په په اخراج شد به بعد! :| يادتون رفته كه تو دو تا ال كلاسيكو قبليش با وجود په په به عنوان هافبك دفاعي مسي به معناي واقعي كلمه "قفل" شده بود؟! مسي تو دوتا بازي قبلي و همون بازي تا قبل از اخراج تونسته بود درخششي داشته باشه؟! خوب وقتي مدافع مستقيم بهترين بازيكن حريف اخراج ميشه مسلمه كه اون تيم بهتر بازي ميكنه بارسا اگه نميتونست بعد از اخراج مدافع اصلي رئال 2تا گل بزنه كه ديگه بارسا نبود! :|

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

امشب با مايور كا يه بازي سختي ميتونيم داشته باشيم اونا بازي قبلشون رو باختن و ميخوان خودشون رو ازين وضعيت كه دو باخت پشته سره هم داشتن رها كنن..
دروازه بانشون اسرائيليه .اهل حيفا هم هست :D

دفاعشون نونز خوب اشتباه ميكنه سر زنيش هم تا حدودي ضعيفه ولي مهم تر از سر زني اينه كه زياد سرعتي نيست.
سنشم بالاست 35 سالشه :>
دفاع راستشون لوپز از همه بهتره بازيكن شوت زنيه بايد مواظبش باشيم معمولا هم كم اشتباه ميكنه .

بهترين گلزنشون تقريبا ويكتوره كه شوتش خوبه سر زنيشم بدك نيست جايي كه ما توش ضعف داريم. :|

امشب بايد بازي رو با اقتدار ببريم :D

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از Fateme.RMA :
والا نقشش تو اون بازي خيلي بيشتر از مربي و بازيكن بود! :|
آها... تازگيا وقتي "به قصد" زدن ميان جلو اخراج ميشن؟! البته نا گفته نماند با مهارتي كه آلوز در تمارض داره هركي ديگم بود كارت ميداد شايد! ولي نه كارت قرمز... يادم نيست دقيقا كدوم بازي ولي يه بازي ملي بود كه همين اشتارك داورش بود! بعد يه صحنه اي دقيقا مثل همون صحنه په په و آلوز اتفاق افتاد (تازه پاشون كاملا به هم برخورد كرد!) و اين آقا فقط يه كارت زرد نشون داد! :|
بله مسلما بارسا بهتر بود! منتها كي بهتر بود؟! دقيقا از لحظه اي كه په په اخراج شد به بعد! :| يادتون رفته كه تو دو تا ال كلاسيكو قبليش با وجود په په به عنوان هافبك دفاعي مسي به معناي واقعي كلمه "قفل" شده بود؟! مسي تو دوتا بازي قبلي و همون بازي تا قبل از اخراج تونسته بود درخششي داشته باشه؟! خوب وقتي مدافع مستقيم بهترين بازيكن حريف اخراج ميشه مسلمه كه اون تيم بهتر بازي ميكنه بارسا اگه نميتونست بعد از اخراج مدافع اصلي رئال 2تا گل بزنه كه ديگه بارسا نبود! :|
بعله البته از نظر یه رئالی این طور بوده :rolleyes: چون اصولا تمام ال کلاسیکو هایی که بارسا برده و رئال باخته از نظر رئالیا با داور بوده ولی برعکسش همیشه به خاطر کیفیت بالای رئال بوده :rolleyes:
کولینا همون موقه گفت که تصمیم اشتارک درست بوده و من خودمو بالاتر از کولینا نمیدونم.بله اون بازی ملی رو هم میدونم ولی این دفه فرق داشت اشتارک از پشت داشت صحنه رو میدید و اشراف نداشت که ببینه خوردن به هم یا نه(یه بارم از زاویه داور ببینین ماجرا رو) و احتمالا تشخیص داده که به هم خوردن و په په فشار آورده ولی تو اون بازی شاید اشراف داشته و تشخیص داده کارت زرد بده مثلا
ولی آیا نمیتونست داشته باشه؟ په په زود اخراج شد معلوم نبود چه اتفاقاتی میفته در ادامه بازی و اینکه مارسلو هم باید اخراج میشد تو همون بازی که اشتارک ترسید(البته خب ترسم داره آدم 2 نفر بازیکن رئالو تو ال کلاسیکو اخراج کنه)
بازی رئال-منچستر هم رئال بعد از اخراج نانی تونس 2 تا گل بزنه و تا قبلش داشت حذف میشد.درسته بگیم رئال به خاطر چاکر برد؟!(کولینا اخراج نانی رو هم درست دونسته) بله اخراج بازیکن حریف تاثیر زیادی رو اون تیم میذاره ولی به هر داور هم یک انسانه و به همه صحنه ها اشراف نداره،باید در لحظه تصمیم بگیره و گاهی اوقات هم اشتباه میکنه،ممکنه اشتباهات بدی هم بکنه،حالا این انصافه که تیم مقابل که به فرض اشتباه داوری به نفعش بوده رو "متهم" کنیم؟ فک نکنم (همین اشتارک تو بازی بارسا-پاریسن ژرمن تقریبا تمام صحنه های 50-50 رو به نفع پاریسن ژرمن سوت زد و اصولا هم توجهی نداشت که بازیکنای پاریسن ژرمن دارن مصدوم میکنن بازیکنای بارسا رو،سر صحنه گل پاریسن ژرمن هم فقط اشتباه کمک داور نبود،قبلش 2 تا بازیکن بارسا رو زمین بودن ولی اشتارک بازی رو متوقف نکرد،یه صحنه مشکوک به پنالتی هم بود که اشتارک به داوید ویا زرد داد.حالا با همه این تفاسیر،حق داریم پاریسن ژرمن رو متهم کنیم؟ نه فقط حق داریم بگیم اشتارک عملکردش ضعیف بود همین.حتی ضعیف تر از اون بازی نیمه نهایی با رئال.بارسا هم حق داره به یوفا شکایت کنه مثه رئال،مثه بقیه.مگه بقیه که شکایت میکنن تا حالا اشتباه داوری به نفعشون نبوده؟ همشون همیشه ضرر دیدن؟ فک نکنم)
+بازی با مایورکا بسی سخت خواهد بود،چون:
1-بهترین گلزنمون رو نداریم و میدونین که چقد الکسیس و پدرو چارچوب شناسن :rolleyes:
2-مایورکا هیچی برا از دس دادن نداره،بهترین بازی فصلشو انجام میده چون اگه 3 امتیاز بگیره میره به منطقه امن جدول
3-به خاطر مصدومیت ماسکرانو،بارترا بازی میکنه و کلا فک کنم اینی و ژاوی از اول بازی نباشن به خاطر بازی با پاریسن ژرمن.ینی یه چیزی در حد تیم دوم مثلا
اما مایورکا 58 تا گل خورده و فقط دپورتیوو بیشتر گل خورده تو لیگ (61) این ینی دفاعشون متزلزله و راحت میشه بهشون گل زد
نباید بذاریم فاصله کم شه،باید 3 امتیازو بگیریم

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

من نمیفهمم چطوری میشه اینهمه اتفاقو ندید
چطوری میتونید رئال و حتی پی اس جی رو با بارسا یکی کنید و وارد معادلات کثیف یوفا و داوراش کنید
یه سال داوری به نفع بارسلونا نبوده این همه سر و صدا واسه چیه؟

در مورد رئال ما در بدترین حالت حتی اگه اخراج نانی رو اشتباه فرض کنیم بازم با توجه به گلهای مردود منچستر بازم اشتباهات به ضرر رئال بوده
اصن میگیم به نفع رئال بوده
ولی یه بازی
نه پنج سال
خواهشا" برای رفع اتهام از خودتون به هر حربه ای متوسل نشید

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

داداش تو چرا اینقدر مقاومتی می کنی ؟
داوری ها امسال به ضرر بارسلونا بوده و به سود رئال ؛ اگه زمانی هم بر علیه رئالی ها بوده باشه رئال می تونسته شکایت کنه !

در ضمن پیروزی 5 - 0 در مقابل مایورکا رو تبریک می گم P:>
فابرگاس 3 گل زد و 2 تا هم پاس گل
الکسیس هم 2 تا گل ؛ به همراه تعدادی پاس گل
x: فابرگاس x:

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

والا من مقاومت نمیکنم و بازیایی که داوری به نفع رئاله قبول میکنم
ولی هوادارای بارسا مقاومت رو به حدی رسوندن که 5 سال سود از داوری خودشون رو (سود اتفاقی البته :-") با این چند تا بازی رئال دارن یکی میکنن

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از amir h :
والا من مقاومت نمیکنم و بازیایی که داوری به نفع رئاله قبول میکنم
ولی هوادارای بارسا مقاومت رو به حدی رسوندن که 5 سال سود از داوری خودشون رو (سود اتفاقی البته :-") با این چند تا بازی رئال دارن یکی میکنن
من بارسا تیم دوممه و از رئال متنفرم با تمام وجود...اینو گفتم ک بدونی ی بارسایی متعصب نیستم بخوام الکی چیزی بگم
قضیه ی داوری ب نفع بارسا رو کلا خیلیا مطرح میکنن...هر بار هم میگم چرا این رو میگین...مصداقش چیه...میگن 5ساله اینجوریه و مصداق نمیخواد :)
دوستان با مصداق و دلیل حرف بزنین

و در مورد رئال مظلوم :)پارسال نیمه نهایی...بایرن رئال
جفت داورا رفت و برگشت پدر مادرشون اومد جلو چشمشون تا رئال بره بالا...بازی اول فکر کنم آفساید ها ب ضرر بایرن گرفتند...
و مهمترین نکته اشتباه داور در مورد پنالتی آلابا...اون صحنه ذره ای پنالتی نبود و اونقدر مشکوک بود ک نمیشه اسمش رو گذاشت اشتباه آقای داور...آلابا تکل زد و حتی دستش رو دراز نکرده بود و حتی تعادل هم نداشت...فاصله هم بسیار کم بود
و داور عزیز در سوتش دمید...و پنالتی :)

رئاال مظلوم من 8->خدایا حقش را بگیر از ظالمان :-<

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

من به بارسا اتهامی وارد نکردم که بخوام چیزیو ثابت کنم
چون مساله این که واقعا" چه اتفاقایی داره میفته واسه خودمم روشن نیست که حالا بخوام به کس دیگ ای اثبات کنم
میدونم الان شما میتونی n تا مورد بیاری که داوری به نفع رئال بوده
من قبول میکنم
اشتباه داوری یه مساله کاملا" عادیه تو فوتبال
مساله غیر عادی اینه که اشتاباهات داوری 5 سال به نفع یه تیم باشه!
حالا من نمیدونم چرا 5 سال به نفع بارسا بوده و اسم این کار چیه!
فقط میگم دیگه 5 سال سودتون از اشتباهات داوری رو با دو تا بازی بقیه تیما یکی نکنید

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

بازی بارسا-مایورکا درسته خوب بردیم ولی مایورکای بدبخت خیلی ضعیف بود!

فک کنم سسک اولین هتریک عمرش رو کرد. ;;)
سانچز 2 گل زد و 2 پاس گل داد ولی به نظرم همچنان بازیش به درد بارسا نمیخوره!بخاطر توپ لو دادن الکی-دایو بیخودی-گیر دادن خودش به بازیکن حریف!

بارترا اشتباهاتی داشت ولی خیلی خوب و جنگنده ظاهر شد.جنگندگیش مثل پویوله.بارسا شدیدا به همچین مدافع جنگنده ای احتیاج داره که امیدوارم ازین به بعد بیشتر بازی کنه.

اما دلوفئو! نشون داد تکنیک و سرعت خوبی داره ولی یه جورایی سردرگم و باعجله بازی میکنه و شلوغ بازی میکنه!! ;))

بازگشت کینگ اریک هم خیلی شکوهمندانه بود.دم تماشاگرا گرم که براش سنگ تمام گذاشتن. x:

یک 5 تایی دیگه و حیف که لئو تو زمین نبود و گرنه آبکش شده بودند.
اگر لئو تو زمین به جای سسک بود ، الان 46 گله یا حتی بیشتر هم بود. 8->

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از amir h :
من به بارسا اتهامی وارد نکردم که بخوام چیزیو ثابت کنم
چون مساله این که واقعا" چه اتفاقایی داره میفته واسه خودمم روشن نیست که حالا بخوام به کس دیگ ای اثبات کنم
میدونم الان شما میتونی n تا مورد بیاری که داوری به نفع رئال بوده
من قبول میکنم
اشتباه داوری یه مساله کاملا" عادیه تو فوتبال
مساله غیر عادی اینه که اشتاباهات داوری 5 سال به نفع یه تیم باشه!
حالا من نمیدونم چرا 5 سال به نفع بارسا بوده و اسم این کار چیه!
فقط میگم دیگه 5 سال سودتون از اشتباهات داوری رو با دو تا بازی بقیه تیما یکی نکنید
حرفات نقیض همند ! به قرمز ها توجه کن

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از Dant3 :
حرفات نقیض همند ! به قرمز ها توجه کن