بارسلونا

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا
پاسخ : بارسلونا

نیمار به بارسا پیوست
اینم خبرش از سایت گل
بارسلونا قراردادی با نیمار، مهاجم سانتوس به قیمت تخمینی 28 میلیون یورو امضا کرده است. البته هنوز این خبر به صورت رسمی اعلام نشده اما خبرنگار سایت گل در برزیل آن را تایید کرده است.

این بازیکن برزیلی با قراردادی 5ساله به بارسا می‌رود. او پیشنهاد رئال مادرید را رد کرد که گفته می‌شد 7 میلیون یورو بیشتر از رئال به سانتوس می‌پرداخت.

دستمزد او 7 میلیون یورو در سال خواهد بود که هرچند این هم کمتر از پیشنهاد رئال است اما او مبالغی اضافی به دلیل قراردادش با نایکی دریافت خواهد کرد.

نیمار چند سالی است تحت نظر باشگاه‌های اروپایی است. او در آمریکای جنوبی درخشید و حتی در سال 2013 برای کسب توپ طلا در لیست قرار گرفت.

هرچند خبرهایی از پیوستن او به بایرن مونیخ، چلسی و پاری سن-ژرمن هم به گوش می‌رسید اما جدی‌ترین مقاصد او رئال و بارسا بودند.

به این ترتیب نیمار از تابستان پیش رو تمریناتش را با بارسا آغاز خواهد کرد. طبق بخشی از قرارداد او بارسلونا دو بازی دوستانه با سانتوس برگزار خواهد کرد که هر بازی در یک قاره است. ارزش هر بازی 2 میلیون یورو ارزیابی شده است.

او پیش‌تر گفته بود می‌خواهد بعد از جام جهانی 2014 از سانتوس جدا شود اما چون قراردادش رو به پایان بود سانتوس مجبور شد او را به سرعت بفروشد تا رایگان از دستش ندهد.

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از LEGEND :
ای بابا!

اینحوری که بوش میاد احتمالا سال بعد هیچ جامی نمیگیریم!

نه دفاع گیرمون میاد با این خصاصت و سیاست های احمقانه راسل نه دروازه بان! آخرش پیکه رو میزارن دروازه! :))

آخه ادریانو دفاع وسط؟؟؟؟ لامصب با پویول و پیکه اونم رو اوجش بازم مث چی گل میخوردیم حالا وای به حال پیکه الآنی و آدریانو ی قهار در پست هافبک وسط! :))

واقعا اگه بازیکن نخره و سال بعدم به اف بره! باید تو اسپانیا مردم فشار بیارن بره راسل!
واقعا تاریخی میشه دفاعمون :| بابا هوملز هر چی که هس از آدریانو که بهتره لااقل! با خریدن این نیمار بی خاصیت که بعدا برامون هیچ فایده ای نخواهد داشت راسل میگه خرید انجام داده و دیگه پول نداریم و دروازه بان هم که داریم اصن!(ترکیب مورد نظر راسل اصن پیکه درون دروازه و مسی هم در مواقع لزوم بیاد عقب دفاع کنه =)) ) با لاپورتا ورشکست میشدیم به این روز نمیفتادیم با راسل :| همیشه جوری از اوضاع اقتصادی باشگاه حرف میزنه انگار بارسا یه تیم بیچاره ی ته جدولیه که اصلن هم سود دهی نداره و اصلن هم قهرمان هیچ جامی نمیشه و به مراحل بالای چمپیونز هم نمیرسه :| واقعا یکی باید به راسل بگه کجاست و چه انتظاراتی ازش میره.

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

9w9xiyfdbwjml6m0fwi.jpg

خُب اینم از نیمار، البته پروسش خیلی طولانی بود و بعد از 1 سال بالاخره به بارسا اومد :D. یه برزیلی دیگه..

ولی خداییش تکنیکش نابه. یعنی مغزش کار میکنه.ولی لیگ اسپانیا اینقدرا هم مدافعاش شل و ول نیستن، کارایی که توبرزیل انجام میده همشُ اینجاهم بتونه تکرارکنه...

تبریک میگم ورودش رو. ;;)
بارسانیازداشت به نیمار.چون عملا به جزمسی ما کسیُ نداشتیم وهمیشه نگرانی مصدومیت مسی وجودداشت...البته نیماراگه همونی بشه که بود...

+البته مشکل پست دفاع هنوز هم مونده وامیدوارم راسل یک مدافع خوب هم بگیره...

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

من واقعا میگفتم به جا نیمار 2 تا مدافع و دروازبان میگرفتن!

خیلی خیلی بارسا قوی میشد تا نیمار! بارسا هم معلومه کلا و معمولا 2 تا خرید میکنه تا 2 سال بودجش خالی میشه! :D

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

در یک اقدام عجیب قراردادی بین شهرداری بارسلونا و شرکت نایک بسته شد که پیراهن بارسا رو تن مجسمه کریستف کلمب در یکی از میدان های بارسلونا کردن!
انتقادهای زیادی به این حرکت شده و بازتاب های زیادی داشته!
مبلغ این قرارداد چیزی حدود 95 میلیون یورو بوده!
ولی آیا شخصیت کریستف کلمب متعلق به شهرداری بارسلوناست که برای مجسمش همچین قراردادی بسته؟؟؟

و از همه اینا عجیبتر اینه که بازی کنای بارسا هم از این حکت حمایت کردن!!!

بخشی از مصاحبه ژاوی:
من در طول تمام زندگی ام یک آبی اناری بوده ام و این به نظر من ایده فوق العاده ای است. درک می کنم که سایرین ممکن است ناراحت شود ولی برای من و ازنظر من هیچ مشکلی نیست وجای بحثی وجود ندارد!

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از amir h :
در یک اقدام عجیب قراردادی بین شهرداری بارسلونا و شرکت نایک بسته شد که پیراهن بارسا رو تن مجسمه کریستف کلمب در یکی از میدان های بارسلونا کردن!
ولی آیا شخصیت کریستف کلمب متعلق به شهرداری بارسلوناست که برای مجسمش همچین قراردادی بسته؟؟؟

بخشی از مصاحبه ژاوی:
من در طول تمام زندگی ام یک آبی اناری بوده ام و این به نظر من ایده فوق العاده ای است. درک می کنم که سایرین ممکن است ناراحت شود ولی برای من و ازنظر من هیچ مشکلی نیست وجای بحثی وجود ندارد!
آره منم عکسشُ دیدم ولی نمیدونستم قرارداد اینا بستن.
جدی انقدر پول گرفتن؟!موثقه خبر؟

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :

بخشی از مصاحبه ژاوی:
:|
این حرکات جلف دقیقا ینی چی واقعا؟ :| 1000 تا :|
البته این حرکات جلف در مقابل کارایی که بعدا راسل قراره انجام بده هیچن... :rolleyes:
قطعا بازیکنای بارسا "باید" حمایت کنن از این کار... :rolleyes: وقتی مدیر عامل دم به دیقه داره میگه بودجه کم داریم پول نداریم(حالا واقعا نمیدونم تا چه حدیش سیاه نمایی و ایناس و چقدش واقعیت) بازیکنا هم راضی میشن به انجام چنین اعمالی! البته جنایت علیه بشریت هم نیس...کار خیلی بدی هم نیست ولی کار خیلی مسخره ایه :|

در مورد نیمار: اگه این آدم برا بارسا بازیکن شد من اسممو عوض میکنم :| هر انسانی یه نیگا بندازه به گلای خورده بارسا تو این فصل متوجه میشه که تیم مدافع میخواد نه یه مهاجمی مثه نیمار :| دقیقا نیمار چی داره؟ چه ویژگی بارز و شاخصی داره؟ چیکار میکنه که الکسیس یا پدرو حتی نمیتونن بکنن؟ :rolleyes: بارسا اولا دروازه بان میخواد ثانیا مدافع میخواد(ما دروازه بان نداریم و دفاع وسط هم عملا نداریم!) ثالثا یه مهاجم نوک سرزن و بلند قد که به پلن بی کمک کنه...نیمار تو این وضعیت به هیچ دردی نمیخورد :|
البته حالا که دیگه تموم شد و رفت و راسل هم کل تابستون سوژه داره برا حرف زدن و تعریف کردن از خرید داهیانه ی نیمار :| آخرشم آدریانو میره دفاع وسط،پینتو هم وایمیسه تو دروازه و مِن اللهَ التوفیق :)) :| امیدوارم نیمار برامون بازیکن بشه و من اسممو عوض کنم،تیتو هم بتونه راسل رو راضی کنه سیلوا رو بخرن و یه سنت شکنی اتفاق بیفته و بارسا امسال 3 تا خرید انجام بده [-o< (این رفتن والدز هم این وسط :|)
+هر روز که میگذره بیشتر میفهمم چرا پپ رفت و چرا تصیمش برا رفتن درست بود :|
+الکسیس رو نفروشن...واقعا چندین بازیه خوب گل میزنه...ولی ویا...اصن گل زدن یادش رفته! :rolleyes:

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از Breeze :
آره منم عکسشُ دیدم ولی نمیدونستم قرارداد اینا بستن.
جدی انقدر پول گرفتن؟!موثقه خبر؟

آره من از گل دیدم
البته پول رو باشگاه نگرفته شهرداری بارسلونا گرفته و کلا" مثل اینکه اقدام ربطی به باشگاه نداشته!
همونطور که ربطی به کریستف کلمب نداشته!!!

NO@@LOVE

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی جیرفت
شهر
جیرفت
دانشگاه
؟؟؟؟
رشته دانشگاه
؟؟؟؟؟؟؟؟

اقا من خودم رئالی هستم بد جور :-" :-" :-"
امیدوارم نیمار براتون خوش یوم باشه :P :P :P
ولی یکی نیست بگه شما مدافع ندارید مهاجم میخرید :-? :-? :-? :-? :-?

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از amir h :
آره من از گل دیدم
البته پول رو باشگاه نگرفته شهرداری بارسلونا گرفته و کلا" مثل اینکه اقدام ربطی به باشگاه نداشته!
همونطور که ربطی به کریستف کلمب نداشته!!!
ینی کار خیر برای شهرداری شهر بوده در راه خدا؟ پولش رو هم حتی اونا گرفتن بعد جلفیتش به اسم بارسا در میره :)) :|

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

یه نکته ای درموردنیمار هست که بهش توجه نِمینمویید!

درسته که مدافعان برزیل ضعیف تر از لالیگا هستن اما نیمار تو تیم سانتوس تنها ستاره ی اوناس و مدافعا همه ی تمرکزشونو میذارن روی اون در حالی که تو بارسا باید مسی و اینیستا و ژاوی و ... رو هم مهار کنن و این باعث میشه مدافع ـا نتونن فقط روی نیمار تمرکز کنن.

واین دقیقا" اون چیزی ـه که مامیخوایم.تقسیم شدن تمرکز مدافع ـا واقعا میتونه به تیم کمک کنه یعنی وقتی که مسی و اینی بسته شدن نیمار از تکنیکش استفاده کنه و گره بازی رو باز کنه... 8->

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از ..MahSa.. :
یه نکته ای درموردنیمار هست که بهش توجه نِمینمویید!

درسته که مدافعان برزیل ضعیف تر از لالیگا هستن اما نیمار تو تیم سانتوس تنها ستاره ی اوناس و مدافعا همه ی تمرکزشونو میذارن روی اون در حالی که تو بارسا باید مسی و اینیستا و ژاوی و ... رو هم مهار کنن و این باعث میشه مدافع ـا نتونن فقط روی نیمار تمرکز کنن.

واین دقیقا" اون چیزی ـه که مامیخوایم.تقسیم شدن تمرکز مدافع ـا واقعا میتونه به تیم کمک کنه یعنی وقتی که مسی و اینی بسته شدن نیمار از تکنیکش استفاده کنه و گره بازی رو باز کنه... 8->
فقط همین؟ :rolleyes:
البته امیدوارم تو همین کار موفق بشه لااقل...و بارسا رو تبدیل به نردبان ترقی نکنه

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از آیدا-ق :
ینی کار خیر برای شهرداری شهر بوده در راه خدا؟ پولش رو هم حتی اونا گرفتن بعد جلفیتش به اسم بارسا در میره :)) :|

خب به هرحال اگه نفع لحظه ای هم برای بارسا نداشته باشه نیتونه نفع نداشته باشه!
نایک محض رضای خدا پول نمیده و نایک و بارسا هم منافع مشترک دارن!

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :
در مورد نیمار: اگه این آدم برا بارسا بازیکن شد من اسممو عوض میکنم :| هر انسانی یه نیگا بندازه به گلای خورده بارسا تو این فصل متوجه میشه که تیم مدافع میخواد نه یه مهاجمی مثه نیمار :| دقیقا نیمار چی داره؟ چه ویژگی بارز و شاخصی داره؟ چیکار میکنه که الکسیس یا پدرو حتی نمیتونن بکنن؟ :rolleyes: بارسا اولا دروازه بان میخواد ثانیا مدافع میخواد(ما دروازه بان نداریم و دفاع وسط هم عملا نداریم!) ثالثا یه مهاجم نوک سرزن و بلند قد که به پلن بی کمک کنه...نیمار تو این وضعیت به هیچ دردی نمیخورد :|
البته حالا که دیگه تموم شد و رفت و راسل هم کل تابستون سوژه داره برا حرف زدن و تعریف کردن از خرید داهیانه ی نیمار :| آخرشم آدریانو میره دفاع وسط،پینتو هم وایمیسه تو دروازه و مِن اللهَ التوفیق :)) :| امیدوارم نیمار برامون بازیکن بشه و من اسممو عوض کنم،تیتو هم بتونه راسل رو راضی کنه سیلوا رو بخرن و یه سنت شکنی اتفاق بیفته و بارسا امسال 3 تا خرید انجام بده [-o< (این رفتن والدز هم این وسط :|)
+هر روز که میگذره بیشتر میفهمم چرا پپ رفت و چرا تصیمش برا رفتن درست بود :|
+الکسیس رو نفروشن...واقعا چندین بازیه خوب گل میزنه...ولی ویا...اصن گل زدن یادش رفته! :rolleyes:

واقعا درک شخصیت فوتبالی الکسیس کار فوق العاده سختیه! بعضی بازیها حتی نمی تونه یک توپ رو استپ کنه و یه بازی یه حرکت رونالدینیویی میکنه که همه انگشت به دهن میشن!نمی دونم در مورد این الکسیس چی میشه گفت. واقعا مخش قطع و وصلیه. :-"
والبته الکسیس نوسان زیاد داره اما ویا همون نوسانو هم دیگه نداره. همش داره گند میزنه... :|

هر چند هیچ وقت به خاطر لیگ قهرمانان فصل قبل نمی بخشمش! هیچ شکی نیست که مقصر اصلی حذف ما همین الکسیس بود که همون بازی رفت 3 بار با چک تک به تک شد ولی انقدر معطل کرد و دنبال توپ گشت! که موقعیت از بین رفت :|

به نقل از آیدا-ق :
البته امیدوارم تو همین کار موفق بشه لااقل...و بارسا رو تبدیل به نردبان ترقی نکنه

کاردیگه ای هم میتونه بکنه؟!
این چیزکمی ـه واقعا" ؟انتظارندارین که نیمار دروازه وایسه؟ ^-^

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

به نقل از آیدا-ق :
میخوای بگم ظرف و رخت چرکم بشوره؟
دوستان الان دقت دارین که نیمار رو مف خریدیم؟
میدونین پیشنهاد رئال دود 2برابر این بود
میدونین این پول تو جیبی :D که بهشون میدن حالا نمیدنم ماهیانس هفتگیه چیه پیشنهادی که رئال داده بود چقد بیشتر از بارسا بود
نسبت به 28 میل خیلیم عالیه
مدافعم ایشالا از اسمون میاد دیگه :D
کلا فعلا نیمار و بچسبین

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

یه اتفاق خوب این بود که نیمار دوست داشت کنار مسی بازی کنه! در هر صورتم اگه این فصل نمی اومد برا سانتوس ضرر بود چون قراردادش تموم میشد!

برا همین بارسا بز خری میخواست بکنه! :))

البته رئالم هیچ پیشنهاد رسمی نداد و فقط بارسا بود!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

البته بارسا همچین بز هم نخریدا!
مبلغ 28 ملیون یورو که اعلام شده فقط به باشگاه سانتوس میرسه و سانتوس فقط %55 حق مالکیت نیمار رو داشته و کل مبلغی که بارسا باید برای خرید نیمار پرداخت کنه چیزی حدود 50 ملیون یورو میشه که برای بازیکنی که یه سال از قراردادش مونده مبلغ کمی هم نیست!

fateme78

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F@rz@NeG@N H!gh $ch00l
شهر
eMN@n$

نیمار هم بیاد فرقی نمیکنه.همه ی منتقدها میگن بارسا دفاع نداره...بهتر نیس به جای اینکه مهاجم بخره بره دنبال مدافع؟ :-? :-/
البته رئالم این فصل هیچ جامی نبرد :( فعلا که آلمانیا ترکوندن

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از amir h :
البته بارسا همچین بز هم نخریدا!
مبلغ 28 ملیون یورو که اعلام شده فقط به باشگاه سانتوس میرسه و سانتوس فقط %55 حق مالکیت نیمار رو داشته و کل مبلغی که بارسا باید برای خرید نیمار پرداخت کنه چیزی حدود 50 ملیون یورو میشه که برای بازیکنی که یه سال از قراردادش مونده مبلغ کمی هم نیست!
نه آخه مسئله اینجاست!

اون قرارداد های تبلیغاتی که داره بیاد بارسا دوباره بسته میشه و نیاز پولی نداره بارسا از خودش بده! پول تبلیغاتیاشو میگیره!

کلا بد نخریدش! اگه خوب از آب در بیاد و اخت بگیره با بارسا خرید عالی میشه!

amir h

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سلطانی
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
90

به نقل از LEGEND :
نه آخه مسئله اینجاست!

اون قرارداد های تبلیغاتی که داره بیاد بارسا دوباره بسته میشه و نیاز پولی نداره بارسا از خودش بده! پول تبلیغاتیاشو میگیره!

کلا بد نخریدش! اگه خوب از آب در بیاد و اخت بگیره با بارسا خرید عالی میشه!

خب بازم قرارداد بسته بشه از منافع بارسا کم میشه دیگه فرقی نداره
در کل خرید ستاره های لیگ برزیل همیشه ریسکه
ولی ریسکیه که اگه جواب بده خیلی خوبه!
حالا منتظریم تا بازییای نیمارو ببینیم

بالا