بارسلونا

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
پاسخ : بارسلونا

به نقل از LEGEND :
این صحنه بالا رو دیدید؟

برا همین صحنه ها و خوردن مشروبات الکلی همه بهشون حمله کردن و از فرصت استفاده کردن!

میگن نباید در حضور اون همه آدم این وضعیت میبود! والا من نمیدونم! توی تنیس هم طرف شامپاین باز میکنه میخوره!

اینا به خاطر اینکه کاتالونیه و ... بهش توپیدن!

در ضمن برا الکسیس کلی پیشنهاد شده! آرسنال ، منچستر ، چلسی و موناکو!

خدایی ندنش! بعد اینکه شنید یا ویا یا اینو میخوان بدن تلاشش 3 برابر شد و یه تکونی خود که من بهش امیدوار تر شدم! جوون تر ویا هم هست بیشتر بدرد میخوره!

فک کنم آلبا تو مصاحبه اش گفته بود که بعضی اتفاقات تو جشن رخ داد که همش شوخی بودن.ای ـارومیگفته؟ :-"

nf00223914-3.jpg

×الکسیس گرچه خیلی دیرباترکیب مچ شدولی اگه بره به ضررمونه... :| خوب بازی کرده این اواخر

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
اگه گفتین این چیه؟ :)) :))
1368899313_114636_1368899396_noticia_grande.jpg

اوتوبوس جشن قهرمانی رئال :)) :))
میدونین روش چی نوشته؟ :)) :))
قهرمانان..نوزدهمین قهرمانی در کوپا دل ری ؛ مرسی مادریدی ها :)) :)) :))
فک کن 1%

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نظرم سانچز رو نباید بفروشیمش،داوید رو هم حتی...برا هر دو خیلی هزینه کردیم...داوید فصل اولش خیلی خوب بود و میتونه هنوزم بهتر بشه،خب اون مصدومیت واقعا تاثیر داش تو روند پیشرفتش تو تیم. سانچز هم اخیرا دوباره داره خوب کار میکنه. ولی پدرو رو قرضی بدیم یا بفروشیم هم خوبه.
به نقل از LEGEND :
4 تا دفاع مد نظرشونه! هوملز ، داوید لوییس ، سیلوا ، (اون یکی یادم نیست :D)

نیمار که تو لیستشون بود!

دروازه بان هم زیادن! دخیا و ترانگشتین، ...! که اونجوری که بوش میاد همین ترانگشتین (درست تلفظ میکنم؟) هست!
واقعا چرا بارسا به نیمار نیاز داره؟ بارسا به تنها بازیکنی که اصلا نیاز نداره نیماره!
"تراشتگن" هست فک کنم. از دخه آ جوون تره و آینده داره(میگن الیور کان آینده فوتبال آلمانه :-??) و اینکه به نظر من دخه آ دروازه بان فوق العاده ای هم نیس هم چین،نمیشه اون دو تا بازی رئال-منچستر رو فقط ملاک قرار داد که.
در کل به نظرم اول باید دروزاه بان بگیره بارسا بعد مدافع.چون این دو تا واقعا ضروری هستن.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

منم میگم!

یه چیزی تو مایه های فالکاوو یا رونی واسه بارسا خوبه! بازیکن قدرتی که بزارنش وسط دفاع حریف هم هد بتونه بزنه هم درگیرانه کار کنه!

اما نیمار خوبی که داره! همه رفتن تو نخش و حداقل هم پول تبلیغاتی داره هم اینکه توی زمین حداقل 2 تا رو مشغول میکنه و مسی آزاد تر میشه!

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از LEGEND :
خدایی ندنش! بعد اینکه شنید یا ویا یا اینو میخوان بدن تلاشش 3 برابر شد و یه تکونی خود که من بهش امیدوار تر شدم! جوون تر ویا هم هست بیشتر بدرد میخوره!
کلا که سوتی زیاد میده بعدشم اینا اگه نرن روسل از کجا پول بیاره دفاع بخره یه مقدار زیاد این فروشا واسه تامین کمبود بودجه ی بارساس.

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

راسل داره ویا و والدز و سانگ رو میده احتمالا دوتا بازیکن قرضی هم میدن بره.

فک کنم باید سر کیسه رو با این وضعیت شل کنه.

əlireza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
..
شهر
..
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
---

به نقل از LEGEND :
راسل داره ویا و والدز و سانگ رو میده احتمالا دوتا بازیکن قرضی هم میدن بره.

فک کنم باید سر کیسه رو با این وضعیت شل کنه.

فروختن سانگ اشتباه محضه!

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

به نقل از #Alireza# :
فروختن سانگ اشتباه محضه!

خوب من که نمیخوام بفروشم! :D

منم دوست دارم باشه! نیمکتمون قوی تر میشه!

راستی رومئو که تو چلسی بازی میکنه! گفته دوست ندارم برگردم بارسا چون نیمکت نشین میشم!

رومئو رو بارسا جوری با چلسی قرار داد بسته که هر وقت بارسا بخواد میتونه پسش بگیره!

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

البته الان بايد ده ميليون بده بارسا براش،تحفه اي هم نيست حالا! :-"

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

اینم عکس پیرهن فصل بعد بارسا! رسما کاور پیج بارسا شد!

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

لباس دوم چرا این رنگیه ؟ :| مشکی خیلی قشنگ تر و شکیل تر بود به نظرم. ولی لباس اول قشنگه. کلا لباس های فصل 2010-2011 بهترین لباس های چند سال اخیر بودن. x:

فقط Qatar Airways کارو خراب کرده. L-:

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نقل از ..MahSa.. :
. کلا لباس های فصل 2010-2011 بهترین لباس های چند سال اخیر بودن. x:
لباس 2008-2009 اگه اشتباه نکنم که نصفش آبی بود نصفش اناری. من اونو خیلی دوست داشتم.البته شاید بخاطر این بود که خاطرات خوبی اون سال داشتم. 8->

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

دقت کرده بودین تو مراسم جشن قهرمانی، یه صحنه هست که سانگ بدجوری ضایع میشه. :-"

اونجا که کاپیتان اومد آبیدالُ صدا بزنه جام رو ببره بالا سرش سانگ اول فک کرد با اونه،چند قدمم اومد جلو بعد دید نه :-"
بد جور ضایع شد :D

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

اون لباس ابی کمرناشون خیلی خوش رنگ بود!

بدترین لباسشون هم تا جایی که یادمه سبز فسفری بود با شورت مشکی یا سورمه ای! :))

حالم بهم میخورد میدیدم اینا رو!

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

جوراب ـای فصل بعد :D

barca-131415.jpg

+مثل اینکه تیتو گفته در صورت نخریدن سیلوا فصل بعد روی آدریانو به عنوان دفاع وسط حساب کرده و همینطور باشگاه فقط منتظر نظر نهایی تیتو بود برای خرید هوملس ـه که جناب تیتو فعلا نظری روی هوملس ندارن !کلا به آمار اعتقاد داره تیتو؟آمار میگه هوملس بیشترین تعداد پاکسازی و توپ ربایی رو بین مدافعان 5 لیگ معتبر اروپایی داشته!

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

اینم یک فینال دیگه بدون مسی و رونالدو
282937hp2.jpg

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

اون قطر ایروِیز واقعا :rolleyes: راسل رو هیچ وقت به خاطر این مسئله نخواهم بخشید :| البته فقط این یه کارش نیس که...یونیسف تبلیغ محسوب نمیشد خیریه قطر هم خوب بود ... ولی این :rolleyes: ... اون مقاله ای بود که چن وخ پیش گذاشته بودم...پله به پله داره تحقق پیدا میکنه...و در نهایت "بارسا دیگر فراتر از یک باشگاه نیست،اف سی بارسلونا هم یک باشگاه است مثل بقیه باشگاها ها،به دنبال سود اقتصادی" :| راسل داره از بارسا یه بنگاه مالی میسازه و در این مسیر داره موفق هم میشه :|
لباس اول هم قشنگه...من لباس 2010-2011 رو از همه بیشتر دوس دارم،لباس 2008-2009 رو هم خیلی دوس داشتم...خیلی اصیل بود و بهترین خاطراتمون باهاش رقم خورده...از لباس سال 2005-2006 هم خوشم میومد...و بدترین لباس دوم هم همین لباس دوم امسال بود
لباس دوم هم که پرچم کاتالونیا س در واقعا (مزین به تبلیغ قطر ایروِیز :|)
+ میگن تیتو میگه هوملز کُنده :| واقعا نمیدونم باید چی بگم! :-?? مگه کاپیتان فصل 2010-2011 خیلی سریع بوده؟ کاپیتان هیچ وقت "سریع" نبود ولی بهترین مدافعی بود که میتونس بارسا داشته باشه تا پارسال.برا دفاع وسط سرعت که خیلی ضروری نیس آخه...هوملز واقعا بهترین جانشین(از نظر فنی) واسه کاپیتانه و با توجه به سابقه ش بهترین زوج برای پیکه که گاهی سوتی های پیکه رو هم جم کنه(ارجاع به جمع کردن سوتی های متعدد سوبوتیچ) من ادعا نمیکنم خیلی بلدم یا در حدی م که به تیتو توصیه کنم ولی واقعا نمیتونم درک کنم که1- هوملز کنده(نمیگم خیلی سریع ولی کند هم نیس) و 2-اینکه اصلا مهمه که خیلی سریع نباشه
به نقل از ..MahSa.. :
+مثل اینکه تیتو گفته در صورت نخریدن سیلوا فصل بعد روی آدریانو به عنوان دفاع وسط حساب کرده و همینطور باشگاه فقط منتظر نظر نهایی تیتو بود برای خرید هوملس ـه که جناب تیتو فعلا نظری روی هوملس ندارن !کلا به آمار اعتقاد داره تیتو؟آمار میگه هوملس بیشترین تعداد پاکسازی و توپ ربایی رو بین مدافعان 5 لیگ معتبر اروپایی داشته!
:rolleyes: وای ینی فصل بعد آدریانو بشه دفاع وسط؟ ~X( وای نه...

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از آیدا-ق :
اون قطر ایروِیز واقعا :rolleyes: راسل رو هیچ وقت به خاطر این مسئله نخواهم بخشید :| البته فقط این یه کارش نیس که...یونیسف تبلیغ محسوب نمیشد خیریه قطر هم خوب بود ... ولی این :rolleyes: ... اون مقاله ای بود که چن وخ پیش گذاشته بودم...پله به پله داره تحقق پیدا میکنه...و در نهایت "بارسا دیگر فراتر از یک باشگاه نیست،اف سی بارسلونا هم یک باشگاه است مثل بقیه باشگاها ها،به دنبال سود اقتصادی" :| راسل داره از بارسا یه بنگاه مالی میسازه و در این مسیر داره موفق هم میشه :|
لباس اول هم قشنگه...من لباس 2010-2011 رو از همه بیشتر دوس دارم،لباس 2008-2009 رو هم خیلی دوس داشتم...خیلی اصیل بود و بهترین خاطراتمون باهاش رقم خورده...از لباس سال 2005-2006 هم خوشم میومد...و بدترین لباس دوم هم همین لباس دوم امسال بود
لباس دوم هم که پرچم کاتالونیا س در واقعا (مزین به تبلیغ قطر ایروِیز :|)

راسل بااین کاراش رسما" داره گندمیزنه به "فراترازباشگاه" ـمون :|

×ویکتوروالدس دروازه بان باتجربه بارسلونا رسما از بازیکنان این تیم و اعضای کادر فنی خداحافظی کرد...

تصور دروازه ی بارسلونا بدونِ ویکی، مثل منچستر بدون فرگوسن ـه. واقعا به هیشکی جز ویکی نمیاد که تو دروازه ی بارسا وایسه... =((

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

ای بابا!

اینحوری که بوش میاد احتمالا سال بعد هیچ جامی نمیگیریم!

نه دفاع گیرمون میاد با این خصاصت و سیاست های احمقانه راسل نه دروازه بان! آخرش پیکه رو میزارن دروازه! :))

آخه ادریانو دفاع وسط؟؟؟؟ لامصب با پویول و پیکه اونم رو اوجش بازم مث چی گل میخوردیم حالا وای به حال پیکه الآنی و آدریانو ی قهار در پست هافبک وسط! :))

واقعا اگه بازیکن نخره و سال بعدم به اف بره! باید تو اسپانیا مردم فشار بیارن بره راسل!

بالا