- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی بدون شماره!
- شهر
- طهرون
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- رشته دانشگاه
- مهندسی عمران

لباس 2008-2009 اگه اشتباه نکنم که نصفش آبی بود نصفش اناری. من اونو خیلی دوست داشتم.البته شاید بخاطر این بود که خاطرات خوبی اون سال داشتم.به نقل از ..MahSa.. :. کلا لباس های فصل 2010-2011 بهترین لباس های چند سال اخیر بودن.![]()

راسل رو هیچ وقت به خاطر این مسئله نخواهم بخشید
البته فقط این یه کارش نیس که...یونیسف تبلیغ محسوب نمیشد خیریه قطر هم خوب بود ... ولی این
... اون مقاله ای بود که چن وخ پیش گذاشته بودم...پله به پله داره تحقق پیدا میکنه...و در نهایت "بارسا دیگر فراتر از یک باشگاه نیست،اف سی بارسلونا هم یک باشگاه است مثل بقیه باشگاها ها،به دنبال سود اقتصادی"
راسل داره از بارسا یه بنگاه مالی میسازه و در این مسیر داره موفق هم میشه
)
واقعا نمیدونم باید چی بگم!
مگه کاپیتان فصل 2010-2011 خیلی سریع بوده؟ کاپیتان هیچ وقت "سریع" نبود ولی بهترین مدافعی بود که میتونس بارسا داشته باشه تا پارسال.برا دفاع وسط سرعت که خیلی ضروری نیس آخه...هوملز واقعا بهترین جانشین(از نظر فنی) واسه کاپیتانه و با توجه به سابقه ش بهترین زوج برای پیکه که گاهی سوتی های پیکه رو هم جم کنه(ارجاع به جمع کردن سوتی های متعدد سوبوتیچ) من ادعا نمیکنم خیلی بلدم یا در حدی م که به تیتو توصیه کنم ولی واقعا نمیتونم درک کنم که1- هوملز کنده(نمیگم خیلی سریع ولی کند هم نیس) و 2-اینکه اصلا مهمه که خیلی سریع نباشه به نقل از ..MahSa.. :+مثل اینکه تیتو گفته در صورت نخریدن سیلوا فصل بعد روی آدریانو به عنوان دفاع وسط حساب کرده و همینطور باشگاه فقط منتظر نظر نهایی تیتو بود برای خرید هوملس ـه که جناب تیتو فعلا نظری روی هوملس ندارن !کلا به آمار اعتقاد داره تیتو؟آمار میگه هوملس بیشترین تعداد پاکسازی و توپ ربایی رو بین مدافعان 5 لیگ معتبر اروپایی داشته!
وای ینی فصل بعد آدریانو بشه دفاع وسط؟
وای نه...
به نقل از آیدا-ق :اون قطر ایروِیز واقعاراسل رو هیچ وقت به خاطر این مسئله نخواهم بخشید
البته فقط این یه کارش نیس که...یونیسف تبلیغ محسوب نمیشد خیریه قطر هم خوب بود ... ولی این
... اون مقاله ای بود که چن وخ پیش گذاشته بودم...پله به پله داره تحقق پیدا میکنه...و در نهایت "بارسا دیگر فراتر از یک باشگاه نیست،اف سی بارسلونا هم یک باشگاه است مثل بقیه باشگاها ها،به دنبال سود اقتصادی"
راسل داره از بارسا یه بنگاه مالی میسازه و در این مسیر داره موفق هم میشه
![]()
لباس اول هم قشنگه...من لباس 2010-2011 رو از همه بیشتر دوس دارم،لباس 2008-2009 رو هم خیلی دوس داشتم...خیلی اصیل بود و بهترین خاطراتمون باهاش رقم خورده...از لباس سال 2005-2006 هم خوشم میومد...و بدترین لباس دوم هم همین لباس دوم امسال بود
لباس دوم هم که پرچم کاتالونیا س در واقعا (مزین به تبلیغ قطر ایروِیز)