آرسنال

• شروع کننده موضوع

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر- نرم افزار
اینستاگرام
پاسخ : آرسنال

امشب آرسنال واسه ی انتقام سال قبل پا به نیو کمپ میزاره !
GO ARSENAL

من مطمئنم که آرسنال صعود میکنه :)

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

به نقل از سیاوش :
امشب آرسنال واسه ی انتقام سال قبل پا به نیو کمپ میزاره !
GO ARSENAL

من مطمئنم که آرسنال صعود میکنه :)

سیاوش جان،نکته ی مهمی که در مورد آرسنال فهمدیم اینه که این تیم تا وقتی بخواد با جوونگرایی کاراشو پیش ببره و یک بازیکن بزرگ نخره نمیگم بره مثل چلسی 60 میلون یورو پول بده تورسو بخره یک بازیکن خوب مثلا فن در فارت یا همشیکو بخره خوب نتیجه نمیگیره و شخصیت قهرمانی نداره :-"

JUVE

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
کرمان

ارسنال میتونست دیشب بارسا رو ببره و بره بالا اما داور تو اون صحنه ی ون پرسی .............
کاملا واضحه داورا دارن به نفع بارسا اشتباه میکنن
یکی دو صحنه هم به ظرر بارسا میگیرن که بگن داور مشکل داشت و به نفع بارسا نمیگرفت

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از JUVE :
ارسنال میتونست دیشب بارسا رو ببره و بره بالا اما داور تو اون صحنه ی ون پرسی .............
کاملا واضحه داورا دارن به نفع بارسا اشتباه میکنن
یکی دو صحنه هم به ظرر بارسا میگیرن که بگن داور مشکل داشت و به نفع بارسا نمیگرفت

دقیقا
واقعا دیشب به ون پرسی ظلم شد....
البته این باره اولی نیست که داورا تو champions leage به نفع بارسا صوت میزنن.
بازیه بارسا و چلسی رو 2 سال پیش تو همین مرحله (اگه اشتباه نکنم) یادتون میاد ؟ چندتا پنالتی به نفع چلسی گرفته نشد ؟ حداقل 3 تا

Spammer

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
عمران

بازي چلسي و بارسا تو نيمه نهايي بود.چند روز بعد از بازي فهميدم پنالتي نگرفتن چون نمي خواستن چلسي و منچستر براي دومين سال پياپي فيناليست بشن

mra1375

محمدرضا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
طلای زیست
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
خرید باشگاه آرسنال توسط یک ایرانی و دوستش

روزنامه ديلي ميرور انگليس روز گذشته در خبري عجيب نوشت: يك ايراني ثروتمند و يك تاجر اماراتي نود درصد سهام باشگاه مطرح آرسنال انگليس را خريدند.
به گزارش خبرنگار پارس فوتبال از انگليس اين روزنامه پر تيراژ نوشت حسين هدايتي و شيخ قاسم حسن كه سالهاست دوست صميمي هم هستند توانسته اند نود درصد سهام باشگاه آرسنال را خريداري كنند.
به نوشته ديلي ميرور پنجاه درصد اين سهام را هدايتي و چهل درصد مابقي از آن تاجر اماراتي شده است.
اين روزنامه انگليسي با گمانه زني درباره قيمت پرداخت شده براي خريد سهام باشگاه آرسنال اعلام كرد مبلغي در حدود سيصدوپنجاه ميليون پوند براي اين خريد سهام پرداخت شده است.
گفته مي شود بدهي هاي آرسنال و اعلام ورشكستگي اين تيم باعث فروش اين باشگاه شده است.
منبع : www.parsfootball.com
به نظرتون سرنوشت آرسنال چی می شه ؟؟؟

• شروع کننده موضوع

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

نا مردا
حق خورا !
چرا هی حق تیم ما رو میخورید ؟؟
میخوان زوری منچستر رو قهرمان کنن !
آدم تاسف میخوره !:D
یه خطای الکی گرفت ! دقیقه 100 !
آخه آدم چی بگه !
.......................... به صورت بییییب دار بخونیدش .
8 دقیقه وقت اضافه چرا شد 12 دقیقه ............. X-(

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

دقیقا یه پنالتی الکی دقیقه صد گرفت و باعث شد شرط بندی سر این بازی تو این سایت برنده ای نداشته باشه

• شروع کننده موضوع

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

39b57f4b-0485-4687-b830-4642f2b9bcf9.jpg

آیا صحنه دقیقه 100 بازی پنالتی بود ؟

در یکی از عجیب ترین و دراماتیک ترین بازی های این فصل لیگ برتر انگلستان آرسنال در دقیقه صد بازی پیروزی را با تساوی عوض کرد .
در این بازی داور بازی در آخرین ثانیه های بازی و پس از گذشت ده دقیقه از وقت های تلف شده روی تصمیم کاملا بحث بر انگیز و مشکوک پنالتی ای به سود تیم لیورپول اعلام کرد و باعث شد تا گل دقیقه 97 رابین ون پرسی که از روی نقطه پنالتی به ثمر رسیده بود نیز بی ثمر گردد تا در این بازی اتفاقات عجیبی رخ دهد .
با این تساوی امید های آرسنال برای رسیدن به تیم صدر نشین منچستر یونایتد به کم ترین میزان خود رسید و می توان از حالا برای ساختن تیم برای فصل بعد تلاش کرد .
آمار بازی به شرح زیر است :
deftdii0t4ig789k7ntb.jpg

منبع سایت آرسنال

• شروع کننده موضوع

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

بلههههههه :D
آرسنال بازم ابهت خودشو نشون داد و یونایتد را تسلیم خودش کرد . B-)
تازه یه پنالتی هم واسمون نگرفتن ! پنالتی اخراج بود.
ARSENAL x: x:
آمار بازی :
fi4veaf8wscfeciutd8t.jpg

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

ایول آرسنال <D=
منچسترم برد ولی جلو یه تیمی مثل لیورپول....

• شروع کننده موضوع

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

به نقل از NADIMATRIX :
ایول آرسنال <D=
منچسترم برد ولی جلو یه تیمی مثل لیورپول....
ما لیورپول را هم بردیم . !
ولی با ناداوری بازی مساوی شد !
آرسنال تو یه بازی دیگه هم دقایق آخر یه گل زد ولی ولی داور قبول نکرد بازی مساوی شد !
کلا داورا حق ما را خوردن !

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

کلا آرسنال تو همه جا بد شانسه
اون بازی ها اونم از لیگ قهرمانان که همش به بارسا می خوره

• شروع کننده موضوع

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

بهترین بازیکن این فصل آرسنال از سوی سایت گل اعلام شد :
نصری ژسنی ویلشر کدام بهترین هستند؟
شاید هواداران ارسنال ازاینکه بار دیگر تیمشان تحت رهبری ارسن ونگر نتوانسته به جامی دست پیدا کند ناراحت و عصبی باشند...البته حق با انهاست! چراکه تیمشان طبق معمول نتوانست نتایج لازم را بدست اورد و بسیار پرنوسان ظاهرشد...اما تمام فصل هم سرشاراز نکات منفی برای توپچیها نبوده است انها میتوانند نکات مثبت و نقاط قوت را هم در تیمشان ببینند.

اوج نتایج ارسنال دراین فصل پیروزی دو بریک مقابل بارسلونا در لندن وهمچنین شکست دادن چلسی و منچستر در ورزشگاه امارات بخوبی نشان داد که توپچیها دیگر تحت تاثیر نام رقبای خود نیستند اگرچه انها نتوانستند ریتم تیمی شان را حفظ کنند ودرنهایت ویترین باشگاه بار دیگر از جام خالی ماند.
شاید بزرگترین اتفاق برای ارسنال شکست در دقایق پایانی بازی درمقابل برمینگام بود شکستی که باعث شد توپچی ها به یک بحران عمیق فرو بروند و پی درپی شانس قهرمانی درمسابقات را ازدست بدهند.

دراین بین باید از عملکرد درخشان رابین فن پرسی یاد کنیم که باردیگر نشان داد میتواند مهره قابل اتکایی برای گلزنی باشد و بارها دراین فصل این موضوع را بخوبی ثابت کرده است...هرچند که نام وی در بین کاندیداهای ارسنال برای بهترین بازیکن فصل از نگاه سایت گل نیست.

درپنج کلمه:

اینده دارترین بازیکن لیگ برتر انگلستان

خلاصه عملکرد وی:

106156_hp.jpg

نه تنها با رشد خیره کننده اش خط میانی ارسنال را تحت سیطره خودش دراورده بلکه در دیدار بابارسلونا در لندن نیز همه کار تیمش درمیانه میدان بود برتری خودش را به رخ هافبکهای تیم حریف کشید.

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

به نظر من این بازیکن خیلی آینده داره
ونگر باز هم هنر خودشو تو انتخاب بازیکن های جوون نشون داد

• شروع کننده موضوع

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

نبینم تاپیک آرسنال بره صفحه 2! :-w :-w

cae9a24f-02f2-4566-a735-b79e51128393.jpg

سایت رسمی باشگاه آرسنال در این تابستان با برگذاری نظر سنجی از کاربران خود خواست تا تیم منتخب تاریخ آرسنال را انتخاب کنند و آنها در این بین 12000 نظر مختلف دریافت کردند.

برای این انتخاب تنها دو قانون وجود داشت، اول اینکه هیچ بازیکن فعلی آرسنال نمی تواند در این تیم جای گیرد و دوم اینکه ترکیب مورد نظر 4-4-2 است. این مساله انتخاب را سخت تر می کرد.

بعد از بررسی کلیه نظرات، یازدهمین نفر در این تیم معرفی خواهد شد که توانست با بالاتر از هر بازیکن دیگری در تیم رویایی با رای مطلق 98% در نوک پیکان خط حمله تیم رویایی آرسنال جای گیرد.

شماره نه: تیری هانری

تعداد بازی: 370

تعداد گل: 226

بیایید رو راست باشیم، هرگز هیچ شک و تردیدی در مورد جایگاه تیری هانری در ترکیب تیم رویایی ما وجود نداشت.

مرد فرانسوی همه چیز داشت، تکنیکی عالی، سرعتی ویران کننده، قدرتی شگفت انگیز، شناخت از دیگران و ضرباتی مهلک در مقابل دروازه. در اصل، او غیر قابل توقف بود.

و همانند یک سوپراستار نمونه که بسیاری از آنها در ترکیب تیم رویایی ما حضور دارند، او به خوبی هر آنچه در توان داشت را در اختیار تیم قرار می داد. هانری کاپیتان، جادوگر، متخصص در استفاده از توپ های مرده، یک پنالتی زن قهار و یک سازنده گل بود.

آرسن ونگر تیری هانری را از یک بازیکن گوش سرگردان به یک مهاجم فوق العاده تبدیل کرد. یک سال پس از انتقال از یونتوس، پست او تغییر کرد و به یک مهاجم پیشرو در سطح اروپا تبدیل گشت، درست پیش از انکه به عنوان بهترین بازیکن جهان در پست خود شناخته شود.

در دوران حضورش در آرسنال، تیری با 226 گل در 370 بازی به برترین گلزن تاریخ باشگاه تبدیل شد. حرکات رعد آسا، چیپ های ظریف، استارت های سریع، پشت پای جسورانه، حتی ضربه سر عجیب و غریب، تیری برای پیدا کردن دروازه از انبوهی از روش ها استفاده می کرد.

او همچنین بخش جدایی ناپذیر فصل بدون شکست 2003/04 بود، دو بار فاتح لیگ برتر شد، دو بار جام حذفی را پیروز شد، چهار بار آقای گل جزیره شد و کفش طلا را از آن خود کرد، دو بار به عنوان برترین بازیکن سال جزیره انتخاب شد و 3 بار نیز نامزد بهترین بازیکن جهان شد.

او همیشه می توانست با درخشش فدری خود از موقعیت ها استفاده کند اما تیری در به همان اندازه در تعامل با هم تیمی های خود نیز بود. او و رابرت پیرس در کناره ها درک متقابلی از یکدیگر داشتند، حال آنکه همکاری خاص او با دنیس برگکمپ می توانست قلب دفاع هر تیمی را بشکافد..

اما به سادگی، هانری رویایی یک مربی بود.

و با حضور او، تیم رویای آرسنال کامل می شود.

گفتنی ها:

تیری هانری " آرسنال در خون و قلب من خواهد بود. من همیشه، همیشه، همیشه شما را به یاد خواهم داشت. می گویم که در تمام طول زندگی یک توپچی بودم و دروغ هم نمی گویم زیرا وقتی یکی توپچی هستید، همیشه یک توپچی باقی خواهید ماند. باشگاه در قلب من است و همیشه نیز در قلب من خواهد بود."

تئو والکات " هر زمان می خواستم با او صحبت کنم، همواره حاضر می شد. در ابتدا کاملا می ترسیدم اما هرچقدر بزرگتر شدم و با بیشتر با او بازی کردم، او فوق العاده بود. وقتی قبلا او در اینجا بود، حضور در کنارش عالی بود و می توانستید از بهترین فرد نکاتی را یاد بگیرید."

poorya.kh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهیـد بهشتی
شهر
نیشابـور
دانشگاه
علم‌وصنعت‌ ایران
رشته دانشگاه
مهندسی‌کامپیوتر

بازم تاپیک رفت صفحه ی دوم :-w

یه سوال : رفتم فابرگاس به بارسلونا قطعیه یا نه ؟ :-?

خدا کنه نره ، نمیدونم بارسا میخواد چیکار کنه این همه بازیکن رو :-"

• شروع کننده موضوع

سیاوش

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهرکرد
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
اینستاگرام

آرسنال بازی اول فصل را مساوی کرد.
تو زمین حریف بود. اشکالی نداره .
فابرگاس ام رفت .
اشکال که داره ولی خوب آرسنال خیلی وقتا بدون ا اون هم عالی بود.
براش آرزوی موفقیت میکنیم
ولی نباید یادش بره تیم قبلیش چی بود . (;

فابرگاس در مورد ترک آرسنال گفت:" ترک آرسنال برایم بسیار سخت بود. من یک سوم زندگی ام را در آرسنال سپری کرده ام و بدون شک نمی توانم آن را فراموش کنم."

"یکی از آرزوهایم کسب جام با آرسنال بود که متاسفانه محقق نشد. همیشه دوست داشتم به عنوان کاپیتان آرسنال یک جام را بالای سر ببرم اما این رویا محقق نشد."

"همیشه طرفدار آرسنال بقی خواهم ماند و هر هفته بازی آنها را دنبال خواهم کرد. همه چیز من آرسنال و سرمربی آن آرسن ونگر است. او باعث پیشرفت فوتبال من شد و همیشه به او مدیون هستم."

کاپیتان پیشیشن آرسنال که او هم راه سسک را رفت ... و همچون سسک همواره ظرفدار آرسنال ماند

99g4k2nwr6shx2sja1i.jpg

Billy the kid

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 | آموزشگاه هنری میدیا
شهر
تهران.
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از سیاوش :
آرسنال بازی اول فصل را مساوی کرد.
تو زمین حریف بود. اشکالی نداره .
فابرگاس ام رفت .
اشکال که داره ولی خوب آرسنال خیلی وقتا بدون ا اون هم عالی بود.
براش آرزوی موفقیت میکنیم
ولی نباید یادش بره تیم قبلیش چی بود . (;

فابرگاس در مورد ترک آرسنال گفت:" ترک آرسنال برایم بسیار سخت بود. من یک سوم زندگی ام را در آرسنال سپری کرده ام و بدون شک نمی توانم آن را فراموش کنم."

"یکی از آرزوهایم کسب جام با آرسنال بود که متاسفانه محقق نشد. همیشه دوست داشتم به عنوان کاپیتان آرسنال یک جام را بالای سر ببرم اما این رویا محقق نشد."

"همیشه طرفدار آرسنال بقی خواهم ماند و هر هفته بازی آنها را دنبال خواهم کرد. همه چیز من آرسنال و سرمربی آن آرسن ونگر است. او باعث پیشرفت فوتبال من شد و همیشه به او مدیون هستم."

کاپیتان پیشیشن آرسنال که او هم راه سسک را رفت ... و همچون سسک همواره ظرفدار آرسنال ماند

99g4k2nwr6shx2sja1i.jpg

:(( :(( :((!!!!!
من طرفدار هر دو تیم هستم، ولی آخه آرسنال بی فابرگاس...! :(
واقعا حیف شد که رفت....!
آخه یکی نیست به این بگه پسر خوب! آدم کاپیتانی آرسنال رو ول می کنه میره بارسا که الا ماشالا! هافبک ریخته توش...! تازه هوادارای بارسا هم که با درخشش(!) این الکسیس سانچز شون تو ورزشگاه داد می زنن دیگه فابرگاس نمی خوایم....

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

هر کی رفته از آرسنال ضرر کرده. یکی بگین ک رفته و بهتر شده باشه!
هانری؟ آدبایور؟ کی؟ :|
فقط به خودشون ضربه میزنن. آرسنال بازم میتونه بازیکن بسازه جای اونا ولی اونا هیجوقت نمیشن اونی ک تو آرسنال بودن.
فابرگاس ترجیح داد بره اونجا ذخیره باشه :|

بالا