تيم منتخب 10 سال اخير باشگاه آرسنال از ديدگاه هواداران...
باشگاه آرسنال بهترين سال هاي 10 سال اخير را بين سال هاي 1990 تا 2004 داشت.اين تيم يك فصل را با ستاره هاي تمام نشدني در ذهن هواداران بدون هيچ باختي سپري كرد.مرجع خبري آرسنال در ايران يك تركيب منتخب براي اين 10 سال چيده است.بازديدكنندگان گرامي ميتوانند در توپخانه انتقادات خود را از اين تركيب بنويسند.
آرسنال امسال با جذب شاماخ تا حدودی تونسته ضعف سال های قبل خودشو که کمبود گلزن بود جبران کنه
مثه بازی دیوروز با استون ویلا
امسال یکی از شانس های قهرمانی آرسناله!!!!!!!!
باخت آرسنال مقابل تیم دسته دومی ایپسویچ را به شما آرسنالی ها تسلیت می پویم!
نکته جالب در کورد تیم ایپسویچ :
این یکشنبه مقابل چلسی سرمربی نداشت هفت تا خورد، بازی با آرسنال سرمربی داشت بازی رو برد.
به شدت به ارسنال امید دارم که بتونه بارسا رو ببره ان شاالله که میبره
ضمنا یادمه رکورد ارسنال مقابل منچستر شکسته شد که میگن 2-0 بود بازی ولی گل اول بازی با ناداوری بود
به شدت به ارسنال امید دارم که بتونه بارسا رو ببره ان شاالله که میبره
ضمنا یادمه رکورد ارسنال مقابل منچستر شکسته شد که میگن 2-0 بود بازی ولی گل اول بازی با ناداوری بود
جالب اینجاست که هرکی تو انگلیس طرفداره آرسناله تو اسپانیا طرفداره رئاله
نمیدونم کی این قرعه کشی رو کرده که آرسنال دوباره مثل پارسال به بارسا خورده و رئال به لیون
به امید اینکه آرسنال انتقام شکست پارسالش رو بگیره
انصافا اگه اون دوره ای که ارسنال و بارسلونا تو فینال به هم خوردن،اگه لمن اخراج نمیشد و پیرس بیرون نمیرفت،بارسلونا نمیتونست کشکی کشکی جام رو ببره...واقعا به اون سالا که فکر میکنم،خیلی حسرت میخورم...
بايد بگم که تيم ما،چلسي،رسالت خودشو براي قهرمان نشدن منچستر انجام داد،ليورپول هم يکشنبه به خاطر عقب نيفتادن از منچستر در تعداد قهرماني ها نمي ذاره منچستر با سه امتياز از آنفيلد برگرده،فقط مي مونه شما که بازياتونو ببرين و به لطف خدا قهرمان شين