نوشته های sayyed

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sayyed
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بدون...

چه داستان جالبی معشوق نداشت اما عاشق بود ..
shm چیه ؟ مخفف اسمه ؟

به نقل از **mahtab** :
چه داستان جالبی معشوق نداشت اما عاشق بود ..
shm چیه ؟ مخفف اسمه ؟
مخفف اسمه خودمه!
فکر کنم همه توطئه کردن که به قمی ها مثبت ندن!! ایده ی خالی اش هم ارزش مثبت داره!

به نقل از sayyed :
مخفف اسمه خودمه!
فکر کنم همه توطئه کردن که به قمی ها مثبت ندن!! ایده ی خالی اش هم ارزش مثبت داره!

من اصلا حواسم نبود .. چه ربطی به قمی ها داشت ولی الآن دادم ..داستان البی بود ارز ش مثبت داشت ...

سید:دیگه قمی رو درست بنویسید! روم و رم که نیست نوشتین قومی!

به نقل از **mahtab** :
من اصلا حواسم نبود .. چه ربطی به قمی ها داشت ولی الآن دادم ..داستان البی بود ارز ش مثبت داشت ...
اتفاقا خیلی هم قمی بودن ما چند(قدوسی ها!) نفر تاثیر داره تو این لایک و آنلایک ها... شما حواست نبوده!

موضوعش جالب بود نثرش هم خوب نبود فقط يه مسابقه ميذاشتي ملت شاد شن تازه جذاب تر هم ميشد

به نقل از reza.d :
موضوعش جالب بود نثرش هم خوب نبود فقط يه مسابقه ميذاشتي ملت شاد شن تازه جذاب تر هم ميشد
من که گفتم ایده اش جالبه! انیشتین مسابقه برای شعر بود نه نثر!

من همانم...

بسم الله

من همانم...

من همان فقیر بی چاره ای هستم که از تو تقاضای پولی سیاه کرد اما دوستت به تو گفت:"این بابا معلوم نیست چند تا خونه داره" و تو هم باور کردی!

من همان غریبی هستم که از تو نشانی پرسید و تو هم بی هیچ التفاتی از کنارم گذشتی!

من همان مشتری بی نوایی هستم که بنجل ترین جنست را به اسم جنس درجه ی یک به من قالب کردی و بعد در دلت احساس زرنگی کردی که "بابا تو دیگه کی هستی!"

من همان در راه مانده ای هستم که از تو هزینه ی تهیه ی یک بلیت اتوبوس را خواستم اما تو به من گفتی"معلوم نیست کمری تو کدوم گوری پارک کرده حالا اومدی ملتو تیغ می زنی!"

من همان پیرمردی رنجوری هستم که آن روز سوار اتوبوس شدم و تو خودت را به خواب زدی(و تصور کردی که من نفهمیدم که بیداری!) که جایت را خدای نکرده از دست ندهی!

من همان کارگر زحمتکشی هستم که یک روز از زندگی ام را به تو خدمت به تو گذراندم اما تو، وقتی دم از کم بودن مزدم زدم، مغرورانه گفتی"حرف اضافی نزن که این از سرت هم زیادیه!"

من همان دوست فداکار تو هستم که تا در کنارت بودم از جان برایت مایه گذاشتم و برایت از هیچ چیز هم دریغ نداشتم اما تو وقتی فکر کردی که دیگر ترقی کرده ای و شده ای آدم سطح A و من آدم سطح B، جواب سلامم را نه سربالا که اصلا ندادی!

من همان سرباز بی چاره ای هستم که آن روز که اعصابت به هم ریخته بود بی دلیل من را توبیخ کردی و ته دلت احساس شادی کردی که توانسته ای عصبانیتت را به طریقی سر یک نفر(و آن یک نفر از بد روزگار من بودم!) خالی کنی!

من را بخوان!

من عمل تو هستم!!

>وَوُضِعَ الْكِتَابُ فَتَرَي الْمُجْرِمِينَ مُشْفِقِينَ مِمَّا فِيهِ وَيَقُولُونَ يَا وَيْلَتَنَا مَالِ هَذَا الْكِتَابِ لَا يُغَادِرُ صَغِيرَةً وَلَا كَبِيرَةً إِلَّا أَحْصَاهَا وَوَجَدُوا مَا عَمِلُوا حَاضِرًا وَلَا يَظْلِمُ رَبُّكَ أَحَدًا<

و كارنامه [عمل شما در ميان] نهاده مي شود، آنگاه بزهكاران را از آنچه در آن است بيمناك مي بيني ، و مي گويند: اي واي بر ما، اين چه نامه اي است كه هيچ [كار] كوچك و بزرگي را فرو نگذاشته ، جز اينكه همه را به حساب آورده است. و آنچه را انجام داده اند حاضر يابند، و پروردگار تو به هيچ كس ستم روا نمي دارد.

سوره کهف آیه ی 48

sign=shm

پاسخ : من همانم...

صبر می خواهم نه نگاهت ...

دل می خواهم نه چشم ِ بینایت ...

به نقل از marlik :
صبر می خواهم نه نگاهت ...

دل می خواهم نه چشم ِ بینایت ...

راستش ارتباطش رو با متنم درک نکرم ;D ???

کسی نظری ، انتقادی، حمله ای، تعریفی، به به ای، اه اه ای در مورد این متن نداره؟

من نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم....نمی دونم چرا....انگار از ته دلت نیومده بود که بخواد به دل بشینه.....

به نقل از parasto jooon :
من نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم....نمی دونم چرا....انگار از ته دلت نیومده بود که بخواد به دل بشینه.....
قرار نیست همه بتونن ارتباط برقرار کنن. هر نوشته ای نمی تونه که با همه ی مخاطبانش ارتباط برقرار کنه! صورت درست تر اینی که گفتم اینه که مخاطب نوشته ی من همه نیستن!

ببخشید شرمنده نتونستم ارتباط برقرار کنم.... چرا دعوام میکنی حالا....؟؟ :-s

خب یه خرده تعریف کنیم تو ذوقت نخوره
موضوعش خوبه ولی جالب ننوشتی نمیدونم مشکل از کجاشه شاید از تکرار بند ها شاید از لحن کلا نفهمیدم مشکلش کجاس

به نقل از parasto jooon :
ببخشید شرمنده نتونستم ارتباط برقرار کنم.... چرا دعوام میکنی حالا....؟؟ :-s
شرمنده ی چی؟ ارتباط برقرار کردن که زوری نیست! حتی بعضی آثار بزرگ که ممکنه شما بخونی و توش بمونی که از چیه این ملت خوششون اومده! در حالی که شاید شما پیام نویسنده رو نگرفته باشید!

متن قشنگی بود سید.
اما خیلی رو حرف زده بودی!
این رو حرف زدنه خیلی خوب نیس!
و البته تکرار ِ یک تم ساده!
بیشتر بچه ها حس می کنند درس جدید دینی ِ امسالشونه ...!

به نقل از Sigma :
متن قشنگی بود سید.
اما خیلی رو حرف زده بودی!
این رو حرف زدنه خیلی خوب نیس!
و البته تکرار ِ یک تم ساده!
بیشتر بچه ها حس می کنند درس جدید دینی ِ امسالشونه ...!
as you know:
من جز ساده نویسی کاری بلد نی ام!
من از پیچیده نویسی و این که حتی خود نویسنده هم نفهمه چی شده خوشم نمی یاد!

• لایک
امتیازات: elahe

"من همان ادم خیلی خوبی هستم که همه ی گناهانت را یکدفعه کوباند در سرت و بعد از اینکه عذاب وجدان روح سیباه شده ات را لرزاند به خودش گفت: به به من خیلی انسان نیکوکار و درستی هستم!"

خوب بوداااا....اما من يه زياد خوشم نيومد....واژه ها خيلي به هم نميومدن....از نظر بنده ي حقير كبير سروپابي تقصير ;D

موضوع جالب بود ولي كلمه ها به هم نميومدن!!
با ديدن اسم انتظار داشتم يه متن ادبيه پر كنايه بياد جو روم ولي اين ...يه جوريه!!!انگار اخر هر جمله با اولش هم خوني نداره!!!
بعد يه سوال...يه نفر در انه واحد ميتونه چند نفر با هم باشه؟؟؟ ;D

Back
بالا