• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی

تاپیک فعلاً قفل می‌شه تا بحث بیشتر از این ادامه پیدا نکنه.

این تاپیک برای انتقاد از شیوه‌ی کلی مدیریت داخلی‌ها هست ؛ در نتیجه اگر شما از مدیریت انجمن خاصی انتقاد دارید، نباید این‌جا مطرح کنید. انتقاد باید سازنده باشه، نه کوبنده.

هر کسی که درجش به چرخ دنده رسیده بود اومد در عرض یک هفته تو تاپیکا(بالغ بر ۷۰%شون هم فرسایشی) پست داد میشه مدیر،دیگه باند بازی سر این قدیمی بودن و از طرف دیگه اینکه قبلش به طرز دست و پا شکسته ای مدیریت این انجمن دست نئو که کاملا دید یک جانبه ای تو این مسائل داره کاملا مدیر گزینی رو زیر سوال برده،دیگه اصن ارزش انتقادم نداره

انتخاب مدیر برای انجمن‌هایی مثل اعتقادی کار سختی هست و به رسیدگی زیادی احتیاج داره. برای انتخاب مدیر بحث‌های زیادی انجام می‌شه، معیار‌های مختلفی وجود دارن، همه‌ی شرایط باید در نظر گرفته بشه تا در نهایت یک نفر رو به عنوان مدیر انتخاب کنیم.

منچند جا شده توهین کرده باشم؛اصولا روند کاریم رو توهین نبود اما از همین محمد رضا که تعریف کردم ففقط یک تاپیک بود همینطوری رفتار کرد اونم لا اکراه فی الدین و بعد همونجا من توهین کردم، با توجه به رفتار مدیر وقتی جانبگرایانه وروبرویی کاربری تبدیل بشه خیلی با رفتار کاربر عادی تفاوت ایجاد میکن و باعث اینها میشه

توهین، هر نوعی هم که باشه، به هیچ‌وجه پذیرفته نیست.

خدایی با این سایتی که درس کردین انتقاد دیگه برا چی؟
یه سری قوانین و مقررات مسخره و من در آوردی،یه سری مدیر که بعضیاشون این قدر بچه هستن و کم سن و سال که اصلن عقلشون به یه سری موضوعات مطرح شده نمیرسه تازه میان اظهار نظر میکنن و از همه بدتر بقیه رو هم ارشاد میکنن،فضای تکراری و بحثایی که نصفش خنده داره اصلن مطرح کردنش.
دلیل مطرح شدن این موضوعات مذخرف هم همین قوانین کوفتیه که گذاشتین و البته اون بچه مدیرا.
واقعن یاد سمپادیای چن سال پیش بخیر.
من اون زمان خیلی فعال نبودم.ولی با اسم خودم میومدم و خیلی کم هم میومدم اما واقعن عالی بود.

• لایک
امتیازات: JB

به نقل از میعاد :
خدایی با این سایتی که درس کردین انتقاد دیگه برا چی؟
یه سری قوانین و مقررات مسخره و من در آوردی،یه سری مدیر که بعضیاشون این قدر بچه هستن و کم سن و سال که اصلن عقلشون به یه سری موضوعات مطرح شده نمیرسه تازه میان اظهار نظر میکنن و از همه بدتر بقیه رو هم ارشاد میکنن،فضای تکراری و بحثایی که نصفش خنده داره اصلن مطرح کردنش.
دلیل مطرح شدن این موضوعات مذخرف هم همین قوانین کوفتیه که گذاشتین و البته اون بچه مدیرا.
واقعن یاد سمپادیای چن سال پیش بخیر.
من اون زمان خیلی فعال نبودم.ولی با اسم خودم میومدم و خیلی کم هم میومدم اما واقعن عالی بود.
الان شما مشکلتون دقیقا با کی و چیه?! :-?

• لایک
امتیازات: JB

از اینایی که گفتم الان نمیفهمی؟فکر کنم معلوم باشه.دیگه نیاز به توضیحم هس؟

خوب شد گفتید، از این به بعد حواسمون باشه که فقط به سن توجّه کنیم که کوله‌باری از تجربه داشته باشه. :-?
آخه این چه بحثیه برادر ِ من؟! انتقاد باید به جا باشه. میانگین سنی مهمه تا یه سایتی خوب باشه؟!
اصن سمپادیا بد. این دلیل قانع کننده‌ای نیست. منطقی حرف بزنید!

انتقاد باید با دلیل منطقی باشه... صرفا غر زدن اسمش انتقاد نیس... :)

منطقی؟
منطق رو برام تعریف میکنی شما؟
ببینم این که یکی با توجه به سنش تصمیم گیری میکنه به نظر تو کجاش غیر منطقیه؟
میانگین سنی مهمه تا یه سایتی خوب باشه؟!
سایت خوب باشه؟
جدی؟خوبه الان؟اگه خوبه من از همه مدیرا عذرخاهی میکنم و تمام انتقادامو پس میگیرم

در ضمن من غر نمیزنم.اون قدر مهم نیس که بخام غر بزنم.لطفا حرفا رو یه کم مزه مزه کنید بعد......

به نقل از میعاد :
منطقی؟
منطق رو برام تعریف میکنی شما؟
ببینم این که یکی با توجه به سنش تصمیم گیری میکنه به نظر تو کجاش غیر منطقیه؟سایت خوب باشه؟
جدی؟خوبه الان؟اگه خوبه من از همه مدیرا عذرخاهی میکنم و تمام انتقادامو پس میگیرم
کی با توجه به سنش تصمیم گرفته?! دقیقا با کجای قوانین مشکل دارین?!کجای سایت الان مشکل داره?! دقیق بگید...
از کی عضو سایتین که میگید یاد سمپادیای "قدیم" به خیر?!
نمیشه که یهو از راه برسید و بگید همه چی افتضاحه,بدون اینکه دلیلی بیارید,اسمشم بذارید انتقاد!!!

آخه شما هرجا میای غر میزنی.

شب نشینی هم اومدی خب دعوتنامه که نداشتی دیدی خوشت نیومد بی صدا میرفتی دیگه لازم نبود علامت :-& بذاری و اون حرفا.

میدونید ما داریم از سمپادیای قبل برا خودمون افسانه میسازیم کم کم.خب اگه واقعا خوب بوده الانم خوب کنید اینجارو.چقد همش حرف و غر مفت.

مرد میمونه و میسازه،مرد نماها غر میزنن و داغونتر میکنن و تهش میرن.

من داشتم کاملن دوستانه حرفمو میزدم اما یهو اومدی میگی داری غر میزنی؟
خب فکر نکنم بحث کردن با کسی که داره غر میزنه برای یه مدیر سایت درس باشه.تمومش کن پس.

Back
بالا