نسترنگار
کاربر خاکانجمنخورده

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱ تهران
- رشته دانشگاه
- پزشکی بهشتی
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی
تاپیک فعلاً قفل میشه تا بحث بیشتر از این ادامه پیدا نکنه.
این تاپیک برای انتقاد از شیوهی کلی مدیریت داخلیها هست ؛ در نتیجه اگر شما از مدیریت انجمن خاصی انتقاد دارید، نباید اینجا مطرح کنید. انتقاد باید سازنده باشه، نه کوبنده.
انتخاب مدیر برای انجمنهایی مثل اعتقادی کار سختی هست و به رسیدگی زیادی احتیاج داره. برای انتخاب مدیر بحثهای زیادی انجام میشه، معیارهای مختلفی وجود دارن، همهی شرایط باید در نظر گرفته بشه تا در نهایت یک نفر رو به عنوان مدیر انتخاب کنیم.
توهین، هر نوعی هم که باشه، به هیچوجه پذیرفته نیست.
تاپیک فعلاً قفل میشه تا بحث بیشتر از این ادامه پیدا نکنه.
این تاپیک برای انتقاد از شیوهی کلی مدیریت داخلیها هست ؛ در نتیجه اگر شما از مدیریت انجمن خاصی انتقاد دارید، نباید اینجا مطرح کنید. انتقاد باید سازنده باشه، نه کوبنده.
هر کسی که درجش به چرخ دنده رسیده بود اومد در عرض یک هفته تو تاپیکا(بالغ بر ۷۰%شون هم فرسایشی) پست داد میشه مدیر،دیگه باند بازی سر این قدیمی بودن و از طرف دیگه اینکه قبلش به طرز دست و پا شکسته ای مدیریت این انجمن دست نئو که کاملا دید یک جانبه ای تو این مسائل داره کاملا مدیر گزینی رو زیر سوال برده،دیگه اصن ارزش انتقادم نداره
انتخاب مدیر برای انجمنهایی مثل اعتقادی کار سختی هست و به رسیدگی زیادی احتیاج داره. برای انتخاب مدیر بحثهای زیادی انجام میشه، معیارهای مختلفی وجود دارن، همهی شرایط باید در نظر گرفته بشه تا در نهایت یک نفر رو به عنوان مدیر انتخاب کنیم.
منچند جا شده توهین کرده باشم؛اصولا روند کاریم رو توهین نبود اما از همین محمد رضا که تعریف کردم ففقط یک تاپیک بود همینطوری رفتار کرد اونم لا اکراه فی الدین و بعد همونجا من توهین کردم، با توجه به رفتار مدیر وقتی جانبگرایانه وروبرویی کاربری تبدیل بشه خیلی با رفتار کاربر عادی تفاوت ایجاد میکن و باعث اینها میشه
توهین، هر نوعی هم که باشه، به هیچوجه پذیرفته نیست.