- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- بوشهر
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- خواجه نصیر
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی
عزیز مسائل رو قاتی نکن
انتقادی داری با خودشون مطرح کن
چیزی که اینجا بحثه نحوهی مدیریته
مسئله شوخی حق با محمد هست و اون این حق داره که مسئله کش دار نباشه و حق داره این رو بخواد که واسه این موضوع تاپیک نزنند
اما این وسط یه چیزایی پاک شدند که بنظر میاد از روی ناراحتی و عصبانیت بوده باشه از محتوای بانگها هیچ اطلاعی ندارم
اما پستی که تو صندلی داغ دادند یه همچین مضمونی داشت(نوشته شده توسط N@JMEH)
به نقل از Kinder :آقای مازیار، من بحثها رو میخوندم و تا اینجا خودم رو خیلی کنترل کردم که به عنوان یک شخص سوم وارد موضوعی که مستقیم درگیرش نیستم نشم؛ اما خب من فقط میخواستم بهتون یادآوری کنم که شما بنا به اطلاعات پروفایلتون الان دانشجویی و این بحثها و داستانهای بیمزهای که راه انداختین، در حد شأن و شخصیت یک فرد بالغ نیست.
من هیچ تابو یا سنتشکنی یا تخریب و سوءتفاهمی در مورد اون تاپیک و موارد مشابه احساس نکردم؛ فقط فکر میکنم شما با این تجربهی سنی، میتونی کارهای مفیدتری توی انجمن پیدا کنی.
عزیز مسائل رو قاتی نکن
انتقادی داری با خودشون مطرح کن
چیزی که اینجا بحثه نحوهی مدیریته
به نقل از سـوزان :طرف میگه دلم نمیخواد کسی باهام شوخی کنه حالا مدیر کل باشه یا یه کابر جدید مثله من ، حق داره خب...
چقدر پیچیده میکنید قضیه رو!
مسئله شوخی حق با محمد هست و اون این حق داره که مسئله کش دار نباشه و حق داره این رو بخواد که واسه این موضوع تاپیک نزنند
اما این وسط یه چیزایی پاک شدند که بنظر میاد از روی ناراحتی و عصبانیت بوده باشه از محتوای بانگها هیچ اطلاعی ندارم
اما پستی که تو صندلی داغ دادند یه همچین مضمونی داشت(نوشته شده توسط N@JMEH)
فکر نمیکنم قصد کش دادن قضیه بوده باشه ، خیلی راحت میتونستند یا یه کلمه پاسخ بدند و حتی ضمیمه کنند که اگه صحبت ادامه داده بشه ناراحت میشند پاک کردن یه همچین پستی ، باعث ناراحتی اونی که پست داده میشه و آخرین راههبا توجه به اتفاقات پیش اومده آیا بازم عروسیتون دعوتم میکنید؟