• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی

چه خسته کننده -.-

دعوا کنین یه کم. اغتشاش کنین. تاپیک بزنین علیه مدیران سایت. این که نشد سمپادیا که.

کارت شارژ میگیرم , پ.خ ها و عکسهای کوروش با یکی از کابران رو رو میکنم .

[بازار گرمی ها ]

- اگه شارژ بدن من خودمم می‌ذارم اینا رو.

+من خودم باید از تو بگیرم . فعلن بزار بازار رو گرم کنیم توهم الکی بیا آشوب به پا کن بزن تو پر من که بیان کارت شارژ بدن . پنجاه و نیم درصد من چهل و نه و نیم تو .

- هشدار بدم بهت همینجوری دورهمی؟ آواتارتو عوض کنم به علت خل‍اف قوانین بودن؟

+بگم مدیر انجمنم کنن بعد این مسئله که مدیران میتوانند بر خلاف قوانین عمل کنند رو بمالم بهت ؟ هرچه به ما بیشتر هشدار بدهید ما فقط هوایی تر میشویم .

بعدن نوشت : مرتیکه مرتیکه باسن نشور بده آواتارمو . عکس عمه الونگ ماداگورا رو گذاشتی چرا ؟ :]]]

- این آواتار به تصمیم هیئت مدیران بال‍امرتبه‌ی سایت برای شما نه تنها گذاشته، بلکه گماشته شده تا کمتر مزخرف بگویید و جلوی در و همسایه هم تحقیر بشوید.

+من اسیر این صحنه آرایی خطرناک کادر مدیریت نمیشم . ممد بیا کارت شارژ میدم این کوروشو عذضزل کن .

- این عکس از آرشیو شخصی محمد برداشته شده. ایشان خودش مغز متفکر همه این برنامه‌هاست
رعایت کن بچه جان :‌دی

+من دیگه حرفی ندارم . [اسمایل فامیل دور]

خدایییش سایت سوت و کور شده. ببینید چی به سر بچه‌ها اومده که سرگرمیشون شده دعوا و نفس‌کش میطلبن :))
کوروش تو خیر سرت داخلی هستی و باید اسپم پاک کنی. اینقدر اسپم نده!
از نصف سایتم گزارش موثق دارم که زدی آواتارشون رو عوض کردی.

کوروش بیا همین NEO رو خستش کن من میکشمش . تو بشو اجرائی منم میشم داخلی . ممد هم نشسته با خدا چای مینوشه نیمام که دمبال کارای بنیاده جواتم که فکر شیرخشک بچشه سایت میفته دس خودمون .

NEO تسلیم شو . من همیشه اینقدر مهربون نیستم .

به نقل از NEO :
خدایییش سایت سوت و کور شده. ببینید چی به سر بچه‌ها اومده که سرگرمیشون شده دعوا و نفس‌کش میطلبن :))
کوروش تو خیر سرت داخلی هستی و باید اسپم پاک کنی. اینقدر اسپم نده!
از نصف سایتم گزارش موثق دارم که زدی آواتارشون رو عوض کردی.

حالا اینا به کنار؛ حلقه هم نمی‌ندازه به گوشش پدرسوخته! :د

@مهران: والا دریده شد درجریان حرکات شیخ کوروش! :-؟

- می‌دونستی من تا حال‍ا نمی‌دونستم تو اونی و برات ارزش قائل بودم؟ :‌)‌))

- من باعث شدم معروف بشی؛ خواهش می‌کنم :-"

- حال‍ا دارم برمی‌گردم تهران هفته بعد، خدا یاری کنه جایی پیدا کنم می‌رم اینم سوراخ می‌کنم نگن این مدیر شد وعده‌هاش یادش رف :‌))

اسم خواهر من توی این تاپیک برده شد به خودم اجازه میدم از غیرتم استفاده کنم . :]]

علی خشتکت کو ؟؟

چرا نتایج مدیرگزینی اعلام نشد ؟
چرا بعضی از مدیر داخلیا انقد بی‌مسئولیتن ؟
بنده به شقایق پ.خ دادم و ایشون گفتن ک فقط 2 نفر نظرشونُ اعلام کردن :/

:-اغتشاش

به نقل از آرامش :
چرا نتایج مدیرگزینی اعلام نشد ؟
چرا بعضی از مدیر داخلیا انقد بی‌مسئولیتن ؟
بنده به شقایق پ.خ دادم و ایشون گفتن ک فقط 2 نفر نظرشونُ اعلام کردن :/

:-اغتشاش
مسئله اینه که می‌شه گفت هیچکدوم از افرادی که درخواست دادن کاملاً مناسب نبودن و معیارای لازم رو نداشتن.
از طرفی مدیرگزینی این‌سری با بقیه مدیرگزینی ـا فرق داشت و افراد باید فعالیت می‌کردن.در صورتی که جز عدّه‌ی معدودی، دیگه کسی کوچکترین فعالیتی نکرد.ما همه‌ی فعالیت ـا رو بررسی کردیم.
ضمناً آرامش جان، آرامش خودتو حفظ کن :د نفس عمیق بکش.اون موقع حدوداً شیش روز از مدیرگزینی گذشته بود که فقط دونفر نظرشونو اعلام کرده بودن.

سلام من از وظایف مدیران داخلی باخبرم و میدونم وظیفه اصلی اینه که به سایت سامان بدن
ولی یک مدیری هست که میشه رفتار های ایشون رو پای بی تجربگی گذاشت ئلی هر چی هست لطف بررسی بشه
اخیرا هم این شد:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,106689.msg1309547.html#msg1309547
ایشون هر گونه تاپیک مشابه رو ارجاع میده به تاپیک پایه مورد نظر
الان بنظر شما ما تاپیک فرضا هشتم نداریم ایشون باید کجا بپرسه سوالاشو برای این موضوع یه تاپیک قدیمی هست مثل سوالات ریاضی یا سوال تو فیزیک سوال و اشکالات و پرسش و پاسخ شیمی که مخصوص این سوالات هستن و این جور انجمن ها محل بررسی این موضوعات و سوالاته نه نه مشاوره تحصیلی
با تشکر!

به نقل از مُحمد :
سلام من از وظایف مدیران داخلی باخبرم و میدونم وظیفه اصلی اینه که به سایت سامان بدن
ولی یک مدیری هست که میشه رفتار های ایشون رو پای بی تجربگی گذاشت ئلی هر چی هست لطف بررسی بشه
اخیرا هم این شد:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,106689.msg1309547.html#msg1309547
ایشون هر گونه تاپیک مشابه رو ارجاع میده به تاپیک پایه مورد نظر
الان بنظر شما ما تاپیک فرضا هشتم نداریم ایشون باید کجا بپرسه سوالاشو برای این موضوع یه تاپیک قدیمی هست مثل سوالات ریاضی یا سوال تو فیزیک سوال و اشکالات و پرسش و پاسخ شیمی که مخصوص این سوالات هستن و این جور انجمن ها محل بررسی این موضوعات و سوالاته نه نه مشاوره تحصیلی
با تشکر!

سلام!
ببینید دوست عزیز اگه تاپیک هشتم نداریم خودتون تاپیک هشتم بزنین و یا ب مدیر انجمن مربوطه این رو بگید. من مسئول زدن تاپیک هشتم توی انجمن نیستم!
وقتی ایشون سوال امتحان ترم رو مطرح میکنه بهتره ک بره تو تاپیک پایه خودش، ی سوال امتحان ترم سوال المپیادی و یا سختی نیس ک بخواد توی اون انجمن ریاضی بررسی شه! بعدشم وقتی ی سوالی توی تاپیک تحصیلی شما پرسیده میشه اینکه شما بش نگاه کنین و جواب بدین احتمالش بیشتره تا توی ی انجمن تخصصی علوم‌پایه مث ریاضی و یا فیزیک.
شما نگاه کنین این تاپیک رو، همچین تاپیک‌هایی رو میزنن توی اون انجمن‌های تخصصی علوم پایه و نه یک سوال ساده‌ی امتحان ترم ک دوستمون فکر کردن خیلی سخته و حل نمیشه!

Back
بالا