- نام مرکز سمپاد
- فرزانگـان
- شهر
- شهرستان
- سال فارغ التحصیلی
- 105
اين پست چرا حذف شد
حرف ماهم همینه )) بلد نیستن.یه پست 10 خطی تو ح.ب به خاطر یه جمله کنایه ای به **نمک های جدید سایت کلا حذف شد.
مدیرا بلد نیستن ویرایش کنن؟
به خاطر پیام آخر تو عکساين پست چرا حذف شد
هر جا ببینیم پستی بی ادبه یه حرکتی روش می زنیمبعد تنها محتوای بی ادبی سایت این بود دیگه؟ :)
الان این پست شروع فساد تو سایت بود؟ :)
شما خودت استارت بزن بگو مشکلت چیه دقیقا؟ از چی ِ این ایجاد هرج و مرج خوشت میاد؟ اگه چیز جالبی داره بگو ما هم هرج و مرج کنیم دور هم خب!به نظرم مدیر جای پاک کردن پیام ها باید جمع معترض رو یه جا جمع کنه و بگه مشکلتون چیه. در محیطی آروم مشکل رو حل کنیم.
چند روز پیش بهم تذکر دادن اطلاعات حسابت ناقصه و درستش کن. در حال تایپ کردن چشم بودم که فهمیدم بن شدم. با اکانت جدید اومدم میگم چرا بن شدم جواب نمیده! امروز هم که بی دلیل پست ها پاک میشن......! مشکل رو تو پستها گفتم متاسفانه پاک شدن )شما خودت استارت بزن بگو مشکلت چیه دقیقا؟ از چی ِ این ایجاد هرج و مرج خوشت میاد؟ اگه چیز جالبی داره بگو ما هم هرج و مرج کنیم دور هم خب!
واي خدا منو ببخشه يعني چند نفر رو با اون ايموجي هاي ضاله و مستهجن گمراه كردم ؟ دست تو باشه فكر كنم گوشيامونم بشكوني چون رو كيبورد هر گوشي اي هست اين ايموجي !به خاطر پیام آخر تو عکس
حقیقت اگه کاربرا قوانین رو رعایت کنن نیازی به پاک کن هم نیسمدیر هارو خلع کنید جاشون پاکن بذارید :)))
فرقی نمیکنه زیاد :)
وقتی مدیر هم رعایت نمیکنه چه باید کرد؟ :| یه بیانیه بدید بچه هارو دعوت کنید به آرامش تا آروم به انتقاد ها رسیدگی بشهحقیقت اگه کاربرا قوانین رو رعایت کنن نیازی به پاک کن هم نیس
مگه اون پست شکوه چقدر بی ادبی بود؟حقیقت اگه کاربرا قوانین رو رعایت کنن نیازی به پاک کن هم نیس
چی رعایت نشده؟ لطفن گزارش بدیدوقتی مدیر هم رعایت نمیکنه چه باید کرد؟ :| یه بیانیه بدید بچه هارو دعوت کنید به آرامش تا آروم به انتقاد ها رسیدگی بشه
حقیقت اگه کاربرا قوانین رو رعایت کنن نیازی به پاک کن هم نیس
منتظر بیانیه میمونم پسچی رعایت نشده؟ لطفن گزارش بدید
چشم
ولی دعوا نداریم که
هر کی انتقاد داره بیاد بگه ماعم می خونیم و در صورت درست بودن خودمون رو اصلاح می کنیم :)
ربطی به چقدر ندارهمگه اون پست شکوه چقدر بی ادبی بود؟
این داستان خصوصی من خودم همیشه جواب می دم اما گاهی وقتا بعضیا به خاطر حذف چن تا حرف از پستشون تا جایی که در توانشونه توهین می کنن خب حقیقت بیش تر از اون نمی شه اون گفتگورو ادامه دادما هم دعوا نداریم ولی مدیرا انگار تو خصوصی که باهاشون حرف میزنی یا جواب نمیدن یا بلاک میکنن تو عمومی هم که حرف میزنی ماشالله دست به سانسورشون خیلی خوبه تو انتقاد پست میفرستی میگن پستت مبهمه تو ح.ب میذاری پاکش میکنن : )) بعدم شما نمیدونم شاید خلی تو جو سایت نیستید ولی این پستی که پاک شد اصلا در مقابل چیزایی که خیلی عادی گفته میشه و مشکلی هم نداره چیزی نبود!
اینی که دوستم میگه همینجا هم گفت چند وقت پیش بن شد اکانت جدید ساخت علتش رو جویا شه جناب مطهری جواب نمیدادن : )
رو كي بورد همه هست اون علامت خيالت راحت من چيز جديدي نشون كسي ندادمربطی به چقدر نداره
ما مجاز به استفاده یه سری حرفا و علامات نیستیم
حتا این که همه اون ایموجی رو می شناسن هم دلیل خوبی برای مجاز بودنش نیسترو كي بورد همه هست اون علامت خيالت راحت من چيز جديدي نشون كسي ندادم
ميخاي كيبوردامونم پاك كن يه كاسه شه