• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی

به نقل از مُحمد :
سلام من از وظایف مدیران داخلی باخبرم و میدونم وظیفه اصلی اینه که به سایت سامان بدن
ولی یک مدیری هست که میشه رفتار های ایشون رو پای بی تجربگی گذاشت ئلی هر چی هست لطف بررسی بشه
اخیرا هم این شد:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,106689.msg1309547.html#msg1309547
ایشون هر گونه تاپیک مشابه رو ارجاع میده به تاپیک پایه مورد نظر
الان بنظر شما ما تاپیک فرضا هشتم نداریم ایشون باید کجا بپرسه سوالاشو برای این موضوع یه تاپیک قدیمی هست مثل سوالات ریاضی یا سوال تو فیزیک سوال و اشکالات و پرسش و پاسخ شیمی که مخصوص این سوالات هستن و این جور انجمن ها محل بررسی این موضوعات و سوالاته نه نه مشاوره تحصیلی
با تشکر!
خب پس ب نظر شما تاپیک هر پایه برا چیه؟؟ مثلا بیاین بگین درش شما کجاس درس ما کجاس و تموم؟؟؟
من کاملا با فرز موافقم و بخاطر همین استدلال که امکان اینکه به سوالا تو تاپیک هرج داده بشه بیشتره.
من ارجاع دادم چون ب نظرم غیر عادیه تاپیکی باشه که مثلا موضوعش این باشه که کتاب مورد نظر برا فلان درس برا اول دبیرستان...یا مثلا فلان سوال جوابش چیه...
اینا باید تو تاپیک هر پایه بحث بشه

قانع شدم چه مدیرای خوبی :-"[nb]دلیل: وقت گذاشتین گوش دادین و جواب دادین[/nb][nb]هرچند انتقاد الکی پذیر نیستین این دیسلایکا چیه دادین :-"[/nb][nb]یچیز دیگم اینک آروم باشیین دعوا نداریم که :دی همه داریم برای بهتر شدن فروم زحمت میکشیم[/nb]
ولی در کل خوبه به اون تاپیک هم اشاره بشه و هم به تاپیک پایه ها

+یک چیز دیگم اینه که انجمن های المپیاد ریاضی و ریاضی مدیریتشون با PETERSON است بعد ایشون مدت زیادیه نیومده و احتمالا هم خیلی کم بیاد میشه یه مدیر موقتی چیزی برای این تاپیکه در نظر گرفته شه تا مدیر گزینی بعدی یه سروسامونی بگیره! و اینکه از کار مدیر داخلیا کاسته بشه

سلام :)
به عنوان یه کاربر چهار ساله ی سمپادیایی شاهد صحنه هایی بودم که اصلا جالب نبود
چند وقت پیش که بی پرده با افای مطهری بود گفتن که میخواستن یه جا برای اتحاد سمپادیا باشه.
الان خیلی از خاک انجمن خورده های این جا که کاربرای جدید و رو لوس و بد میدونن کارایی دون شانشون انجام میدن،این که دوستاتون رفتن خیلی تلخه و همه ی ما متوجهیم
این که جو مثل سابق نیست همه میدونیم ولی سمپادیا در و دیوار نیس،ماییم که خوب یا بدش میکنیم
نقاط مثبت ایبن جا خیلی زیاده
و انتقاد من اینه چرا اجازه دادین این جنگ و دعوای زشت درز کنه؟؟
امیدوارم مثل اون پستم پاک نشه

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
و انتقاد من اینه چرا اجازه دادین این جنگ و دعوای زشت درز کنه؟؟

ببینید من هیچ کارم ، صرفا به عنوان یه کاربر بنظرم این پست جواب خیلی خوبیه برای سوالتون :

به نقل از پوریا عابدی :
وقتی نیستین توی ماجرا قضاوت نکنین
من خودم ب عمرم آدم شمشیر نبودم.همیشه مینوشتم هیچوقت هم ب دعوا و کل کل اعتقادی نداشتم.تو این مدت بودنم تو این سایت هم فکر کنم دوبار دعوام شده باشه با کسی و جواب حرفاشو داده باشم اینجا
منتها بحث اینه ک سایت داره نو میشه.ب معنای اخراج یکسری از بچه ها نیست.این سایت سایت هرکسی هست ک خودش رو سمپادی بدونه
ب معنای اخراج یکسری طرز تفکرهاست.تفکر بالاتر بودن.چیزی ک خود من هم خیلی داشتم و الان میخوام از درون خودم اخراجش کنم
بذارین اینجوری ب قضیه نگاه کنیم ک ما داریم سعی میکنیم تو این دعواها اصالت تک تک همین جبهه بندی ها رو زیر سوال ببریم
میدونیم متناقض نماست جنگ برای دست یافتن ب صلح!
منتها واقعا چیزیه ک داره اتفاق میفته..
سمپادیا سایت دوست یابی شده بود.اگه اول و دوم دبیرستان کسی این حرفو ب من میزد میاوردمش اینجا و بش نشون میدادم محتوا و تولیدش تو یک فروم یعنی چی
اما از سوم دبیرستان شروع شد و الان ک تازه وارد دانشگاهم نمیتونم جوابی بدم در برابر این حرف.بله سمپادیا نیاز داره ب پوست انداختن.نیاز داره ب شکسته شدن این جبهه بندی ها.این تیم کشی ها

دقیقا بانگم ب همین دلیله.فارغ از هر سنی.هر درجه ای تو سایت.هر تعداد پست یا لایک.هممون شروع کنیم کمک کنیم ب اینکه وقتی تو سمپادیا هستیم احساس بهتری داشته باشیم.احساس نکنیم وقتمون داره هرز میره.احساس کنیم داریم بازم مثل سابق آدم ارزشمند پیدا میکنیم

ب نوبه ی خودم معذرت میخوام بابت از کوره در رفتنم.و معذرت میخوام بابت لحن بدم

و اینکه بیاین ادامه ش ندیم دیگه. :دی

من این جوی رو که میبینم دلم نمیخواد باور کنم

یعنی متوجه نمیشم این اختلافات رو ....

اغلب هم کسانی هستن که من براشون واقعا احترام قایل هستم

من تقریبا از چیزی خبر ندارم اما بقیه کاربران رو مدیر ها یه حساب جداگونه باز میکنن و اگه هم واقعا مطلب مهمی بوده دلیلی نداشته بیرون بیاد

از بین مدیر ها

صرفا به عنوان کسی که چند سالی هست فعالیت دارم و دارم از بیرون نگاه میکنم لازم بود بگم :)

یه سوال فنی.. اینا چه ربطی به داخلی های بیچاره داره؟
مگه ما کاری کردیم؟
دیواری کوتاه تر از تاپیک ما نبود؟ :-?

به نقل از TOPOL. :
یه سوال فنی.. اینا چه ربطی به داخلی های بیچاره داره؟
مگه ما کاری کردیم؟
دیواری کوتاه تر از تاپیک ما نبود؟ :-?

چون داخلی ها رو اغلب میشناختم اینجا گذاشتم پستمو صرفا

من مطمئنم وقتی میخوان برای تیم فرمول یک راننده استخدام کنن
نمیرن دنبال کسی که بهترین راننده سرعت در دسترس هست و حرفه اش اینه
میرن و یک مربی آموزش رانندگی رو پیدا میکنن که تجربه و مدرک داره

دقیقا مثل مدیر گزینی واسه انجمن ها. اینجا هم مثلا برای انجمن
عکاسی کسی انتخاب نمیشه که سایت میچرخونه و یا تو مسابقه عکاسی برنده شده
کسی انتخاب میشه که ستاره هاش پر رنگ تره و مدرکش هنره (شاید عکاسی)

این تفاق به خصوص باعث سردردم میشه چون این اواخر خیلی تکرار شده و واقعا آزار دهنده ست
سر کار کسی که کارش معماریه داخل کار تو که اونجا رفتی واسه تبلیعات و درست کردن بنر
و کارت ویزیت و عکس گرفتن و . ... ددخالت میکنه و برمیداره یه چیزی از طرف خودش درست میکنه و به خاطر مدت بیشتر حصورش اونجا کار مزخرف اون ک در حد دبستانه قبول میکنن و کار تویی که چهار ساله این زمینه اصلی فعالیتته ساکتت میمونه. میری داخل و با اون قیافه کریه ش میخنده و میگه هه هه من اینارو درست کردم مجبور لبخند تحویل بدی
اینجا نه. اینجا میتونی بری و ساکت بشی یا مثلا دیگه فعالیت نکنی.

خیلی باحاله. البته من کاملا راضی ام. توی دنیای واقعی هم همینه! همه تصمیما به حق گرته میشه و ما همیشه آزادیم که رضایت کامل خودمونو به صورت هرچه بلندتر بیان کنیم :) جرمی توی تاپ گر یبار برگشت زمان یکی از ماشینا که ساخت فرانسه بود رو از روی بورد برداشت انداخت پایین گفت این قبول نیست. تماشاچیا گفتن بووووووووووو. گفت بو نکنین اینجا همینه دیکتاتوری! دموکراسی میخواین برین ایران!

تعریف مدیر هم چیز جالبیه که توی لغت نامه نگاه کردم: 2- (ص.) لایق. باتجربه برای اداره کار
تبریک به مدیران جدید انجمن.موفق باشید. نظر شخصی من ربطی به توانایی های شما نداره صرفا خواستم حرفمو گفته باشم.

لازمه بازم بگم مدیرگزینی، دست یه نفر نبوده. تیم مدیران داخلی مشورت کردیم، و به این نتیجه رسیدیم. پس نپرسین چرا من مدیر نشدم، چرا فلانی مدیر شد. چون یه نفر نمیتونه پاسخگو باشه. این چیزی بوده که تیم مدیران، بحث و بررسی کردیم تا به این نتیجه رسیدیم. پس نظر شخصی بنده و یا هیچ شخص دیگه ای نبوده. ما سعی کردیم بهترین ها رو انتخاب کنیم و همیشه بین بهتر و بهترین مسلما اون بهترینه انتخاب میشه.
حالا اگه کسی هم این وسط مدیر نشده به فعالیتش ادامه بده ایشاالله دفعات بعد...
و درضمن با اکانت مولی کسی مدیر نمیشه :-"

حالا انتقاد شما رو كه مديران داخلي بايد بيان به صورت جزيي و موردي جواب بدن اما يه نكته‌ي كلي رو لازم مي‌دونم بگم.

تا بوده هر بار كه مديرگزيني انجام شده اين مسئله تكرار شده كه «شما بر اساس ستاره مدير انتخاب مي‌كنين.»؛ آقا جان يه لحظه با خودتون منطقي به قضيه نگاه كنين، ستاره بر مبناي چي حساب ميشه؟ 1. زمان حضور در انجمن 2. تعداد پست
طبيعيه كه كسي كه بيشتر حضور داشته توي انجمن و پست هاي بيشتري داشته مديران داخلي موقع انتخاب چيز هاي بيشتري در مورد عملكرد طرف مي‌تونن بررسي كنن. مدير ميره انجمن درخواستي رو باز مي‌كنه مثلا، يه نگاه كلي مي‌ندازه، يا ميره پروفايل شخص رو باز مي‌كنه، آمار فعاليتش توي اون انجمن رو نگاه مي‌كنه، يا مثلا نگاه مي‌كنه ببينه توي فلان پروژه‌ي مرتبط توي سايت همكاري كرده. بايد بتونه يه سابقه‌اي پيدا كنه كه ببينه اين فرد براي مديريت مناسبه يا نه.

نكته ي بعدي؛ چند وقته هي يه سري راه ميرن ميگن ديكتاتوريه و كسي نميذاره ما حرف بزنيم و فلان؛ كي مديرا از انتقاد كردن جلوگيري كردن؟ كي كسي پستي كه شما اومدين انتقاد كردين رو پاك كرده يا پيچونده؟ :د
+ مسلما اينكه بعضي ها ميرن توي ح.ب مشكلات و انتقاداتشون رو مطرح مي‌كنن و پاك ميشه جزو اين حساب نيست. ح.ب جاي انتقاد كردن نيست، پست نا به جا هم پاك ميشه.

Back
بالا