@G.MM
من دوست ندارم برای کارهایی که میکنم به دیگران توضیح بدم و خب لایک ویژه هم قرار نیست به رای گذاشتهبشه برای دادن یا ندادنش! اما حالا که انتقاد کردید وظیفه خودم رو میدونم براتون توضیح بدم:
من همونطور که گفتم یه سری چهار چوب خاص دارم، مثلا به این پستها حتما لایک ویژه میدم:
۱. تاپیکهای جدیدی که موضوع خوبی دارند یا میتونند پیشرفت کنند.
۲.پست اول تاپیکهایی که شروع کننده قفسه کتاب باشند، به منظور ترویج کتابخوانی.
۳. هر گونه تاپیک یا پستی که به منظور ترویج یه کار خوب یا درست باشه!
۴.پستهایی در بخش انگیزشی قرار بگیرند، مثلا چالشهای تغییرات مثبت به منظور ترغیب کاربران.
۵. پستهایی که خیلی درست باشند از نظرم و یا خیلی موافق باشم باهاشون! بدیهیه که اینجا ممکنه یه سری موافق یا یه سری مخالف باشند!
۶.کسانی که لایک ویژه گرفتن براشون دغدغه است! این افراد رو من رصد میکنم و اگه پستشون واقعا خوب باشه، بهشون لایک ویژه میدم
اتفاقا وقتی یک نفر مدیره و میبینه چندین نفر ازش ناراضین “وظیفشه” توضیح بده(:
شما وقتی خیلی با یک نفر موافقی لایک ویژه میدی؟
من درک نمیکنم این جمله رو
یعنی مثلا من الان بنویسم «بچه ها هوا چقدر خوبه» چون باهام موافق لایک ویژه میدی بهم؟
چون خیلی از پستا تا همین حد بدیهی و ساده بودن و لایک ویژه گرفتن
به عنوان یک مدیر وقتی میبینی یک تاپیک کاملا بدون هدف و خلاف قوانین هست باید پاک بشه@G.MM
من یه پست رو که دو بار گزارش شده بود اسپمه و علاوه بر اون بچهها به خاطرش بهم پیام دادند و شاکی شده بودند سرش پاک کردم، کلی سرش قضاوت شدم، بعد شما میای میگی تاپیک پاک کن؟
میان ترورم میکنن دیگه
من مطابق قوانین کاملا اجازه دارم خیلی از پستها رو بدون تذکر پاک کنم، اما به جاش ترجیح میدم به ادما اخطار بدم تا خودشون تصمیم بگیرند!
من نمیگم سخت گیری بشه مثلا ح.ب بچه ها پاک شه که نظرشونو گفتن ولی بعضی چیزا خیلی بدیهیه و نباید چشم پوشی کرد
پس نگرانی از قضاوت بقیه وقتی یک دلیل منطقی پشتشه نمیشه دلیل قانع کننده ای باشه برای برخورد نکردن با خیلی چیزا
و اینگه شاید بهتر باشه گاهی تذکر رو از خودمون شروع کنیم (:
نمونش ح.ب امروز شما که اصلا ربطی نداشت به ح.ب
@G.MM
اینکه بچه ها بگن لایک ویژه ده ترین یا صرفا بخوان یه چیزی در مورد من بگن که لایک ویژه بگیرند از نظر من درست نبود، بنابراین من درخواست کردم دیگه در این مورد چیزی ننویسند!
و خب دو یه نفر هم شاکی شدند و بهم پیام دادند چرا به خاطر لایک ویژه دارند ازت تعریف میکنند که من باهاشون موافق بودم.
من سواستفادهای نمیبینم تو حرفم، خوشحال میشم بگید کجاش سواستفادس!
چون سواستفاده ینی بگم بیایید در مورد من حرف بزنید تا بهتون لایک ویژه بدم!
___
ضمنا حرف بزن این دوستی که ازش نقل کردید (@Nemesys ) باید طبق قوانین حرف بزن باید حذف شه، حتا مدیر از من پرسید میخوای حذف کنیم؟ اما من ترجیح دادم خود فرد تصمیم بگیره!
قطعا اینجا برات سوتفاهم شده فک کنم
وقتی که مینویسن لایک ویژه ده ترین قطعا منظورشون این نیست بیا لایک بده((:
صرفا یک صفت و واقعیته و بیشتر انتقاده تا تعریف ؛)
سواستفاده هم یعنی میای چیزی که خلاف میلیته پاک میکنی اونم وقتی یک نفر حق داره نظرشو بگه
طبق قوانین حرف بزن بهتره اول پست خودتون پاک بشه . نه؟