• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی

آدم باید احمق باشه که بدون دلیل استعفا بده، زهرا نگفت اصلا اهمیت نداره، اگه اصلا اهمیت نداشت که خب به قول تو اصلا درخواست نمیداد، گفت انقدر ارزششو نداره، ارزششو نداره که انقدر آدم مغلطه کنه و به گند بکشه تاپیک رو. و من الله التوفیق.

مثل اینکه اینجا رو با چت‌ باکس اشتباه گرفتید. :‌| اینجا انتقاد از مدیرای داخلیه نه اینکه کی بیاد بگه من چرا مدیر شدم اون نشد، بعد اون بیاد بگه وا! بعد یکی دیگه بیاد نظر بده باز بگه برو استفعا بده! مشکلات شخصی تون رو توی این تاپیک نگین.

به نقل از Farz :
مثل اینکه اینجا رو با چت‌ باکس اشتباه گرفتید. :‌| اینجا انتقاد از مدیرای داخلیه نه اینکه کی بیاد بگه من چرا مدیر شدم اون نشد، بعد اون بیاد بگه وا! بعد یکی دیگه بیاد نظر بده باز بگه برو استفعا بده! مشکلات شخصی تون رو توی این تاپیک نگین.
1-خب مدیر شدن یا نشدن ربط به مدیرای داخلی دارم
2-انتقاداش منطقیه؟ اگه نیست دلیل بگین، اگه هست جواب بدین!
3-هیچکس این وسط نگفت وا :دی
4-من هیچ پست با مسائل شخصی نمیبینم راهنماییم کن
5-یک طرفانه پستا رو نبین
6-مدیر باس با منطق باشه با بی منطقی با مردم برخورد نکن! :>

واقعن ممنونم از نصیحتتون:
خودت میدونیا، ولی خواهی نشوی رسوا بپر عقب وسپا :)) عه نه چیزه، هم رنگ جماعت شو :د
از این به بعد سعی میکنم هم رنگ جماعت شم بعد حق خوری شه بعد پیش خودم وجدانم یقمو بگیره بگه تو بودیو حق کسی خورده شد :-"

به نقل از ایلیا :
آدم باید احمق باشه که بدون دلیل استعفا بده، زهرا نگفت اصلا اهمیت نداره، اگه اصلا اهمیت نداشت که خب به قول تو اصلا درخواست نمیداد، گفت انقدر ارزششو نداره، ارزششو نداره که انقدر آدم مغلطه کنه و به گند بکشه تاپیک رو. و من الله التوفیق.

من با طرز حرف زدن شما مشکل دارم! من به پستاتون و اینکه دیس دادین به من احترام گذاشتم حتی لایک هم کردم حرفتونو چون به نظرم درست بوده اما این اخری! درسته پست محمد بعد من اشتباه بود. خانوم زهرا به من پ.خ داد که اگر برام مهمه میتونه استعفا بده. منم گفتم نه.
اما حرف های من نه مغلطه بود و نه من بودم که چت باکس کردم اینجا رو. از مدیرا خواهش میکنم نذارین بحث ادامه پیدا کنه و اینکه یه جواب منطقی بدین اگر دوس دارین.

به نقل از Farz :

اینطوری که شما میگی نبوده. دقیقا به رفتار مدیران داخلی اعتراض کردم و جواب دادم جوابهایشان را!
از پست آخر من به بعد شد چت باکس :دی

+ Farz یکی به نعل یکی به میخ!
به نقل از Farz :
اینکه ب سایت و انجمن عکاسی اهمیت میدید، ممنون :)

یه عده اومدن برای مدیریتِ فلان انجمن اعلامِ آمادگی کردن، یه عده‎ی دیگه‌ای هم اومدن به عنوانِ «مدیرِ داخلی» تصمیم گرفتن که فلان آدم، فلان کاربر، آیا می‌تونه و معتمد هست که بهش اکسس مدیریت بدیم یا نه. اونایی که «داخلی» شدن هم خودشون یه زمان اینجا عضو شدن، کاربر ساده بودن. به تدریج چم و خم سایت به دستشون رسیده و به قولِ معروف «ستاره‌دار و چرخ‌دنده‌دار» شدن. چرا «خاک‌خورده» میگن بهشون؟ این خودش یه فاکتوره، یه امتیازه که لحاظ میشه تو مدیرگزینی. ببینید شما اومدین مدیرِ یه بخشی از «سایت» بشید. درست؟ پس خیلی ربط داره اگه بگیم طرف سابقه فعالیتش تو «سایت» زیاد بوده یا نه. هرچقد که بیشتر فعال باشه، بیشتر میتونه خودش رو نشون بده تا ثابت بشه میتونه «معتمد» باشه یا نه. هیچکس هم اینجا پروفشنال نیست. همه میخوان فقط یه نفر که صرفا آشنایی مقدماتی با عنوان انجمن داره، بیاد و اگه خدمتی از دستش برمیاد انجام بده. بابت این خدمت‌رسانی هم «هیچ‌چیز» گیر کسی نمیاد. پس بی‌دلیل حرص نزنین که «عدالت رو رعایت نکردید» و فرد غیرمناسب رو انتخاب کردید و من لایق‌تر بودم. مسلما از ما لایق‌تر هم پیدا میشدن. به تصمیم و رأی 5 6 نفر که با کسی هم خصومت ندارن احترام بذاریم و هی دنبال بهانه‌جویی برای بیش‌از حد کوچیک کردنِ خودمون نباشیم :)

به نقل از مُحمد :
1-خب مدیر شدن یا نشدن ربط به مدیرای داخلی دارم
2-انتقاداش منطقیه؟ اگه نیست دلیل بگین، اگه هست جواب بدین!
3-هیچکس این وسط نگفت وا :دی
4-من هیچ پست با مسائل شخصی نمیبینم راهنماییم کن
5-یک طرفانه پستا رو نبین
6-مدیر باس با منطق باشه با بی منطقی با مردم برخورد نکن! :>

بله ربط ب ما داره ولی من واقعا دلیلی نمیبینم اینکه چی میگذره بین مدیرای داخلی رو بیام برای شما توضیح بدم! یا اینکه از بحث‌هامون گزارش کار بدم ب شما یا هر کاربر دیگه‌ای ک آره ما راجب فلان شخص فلان بحث رو کردیم و ب فلان نتیجه رسیدیم.
همین کافیه بدونین ک هرکسی ک مدیر شده یا نشده با رای‌گیری بوده و کسی دیکتاتوری جلو نرفته.
بعدش هم شما کلا دوست دارین گیر بدین ب داخلی ها نه؟ :)) چ موضوع ب شما مربوط باشه چ نباشه![nb]http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,50595.msg1309639.html#msg1309639[/nb]
بعدش هم آقا فریبرز خودشون حرف‌هاشون رو میزنن دلیل نمیبینم کس دیگه‌ای بیاد کاسه‌ی داغ‌تر از آش بشه.

خانم فرز من فقط فعلا با یه مدیر داخلی سر ناسازگاری دارم بقیه عالین!
باشه من ادامه نمیدم ولی قول میدم تحت نظرم باشه اون داخلیه :>
دقیقا الان منتظرم این چند روز اکسسشون تموم شه بعد انتقادا شروع شه یه بسته تخمه بگیرم بشینم بخندم به دو طرف!
ببینید اگه این قضیه فریبرز رو حل نکنید بعد دو هفته اینایی که از مدیریت میوفتن میان اینجا رو به آشوب میکشن که چرا منو در آوردین فلانی رو در نیاوردین! قضیه رو حل کنید سریعتر بهتر! منم دیگه دخالت نمیکنم وسلام نامه تمام :>

بعدا نوشتم:
نمیدونم چرا بعضی داخلیا علاقه ندارن که به تعداد پستای این تاپیک اضافه شه و پ.خ میدن اگه با من مشکل داری تو پ.خ بگو و تاپیکو اونجوری نکن و بعدشم کرکر میخندن :|

تجربه ثابت کرده هیچکس توی دوهفته آزمایشی مردود نمیشه.

به نقل از ایلیا :
تجربه ثابت کرده هیچکس توی دوهفته آزمایشی مردود نمیشه.
چون اگه مردود کنن یعنی در ابتدا انتخاب اشتباهی داشتن و بعضی داخلیا نمیخان قبول کنن این رو!
ولی اگه ایندفعه واقعا بعضیا که از همین الان من پیش بینی میشه مردود شن رو مردود نکنن واقعا شورشو در میارن دیگه!

من یه مثال بزنم؟

توی اداره بابای من (یک اداره دولتی بزرگ که کارش در مورد آب هست و نام نمیبرم :دی)
چندین سال اومدن و صورت های مالی رو حسابرسی شو دادن به بخش داخلی اداره از قسمت ذیحسابی چند نفر رو انتخاب کردن. اون چند سال هیچ اشکالی توی کار های مالی شرکت پیدا نشد و همه چیز گل و بلبل بود.

امسال، شرکت 60 میلیارد تومن جریمه شده. جون حسابرسی از طرف اداره مالیات انجام شد.
و همون حسابهایی که هیچ ایرادی نداشت ایراد پیدا کرد یهویی!

ببینین این بازی قدرته و من حق میدم به شما که یه کسیو انتخاب کنین و یه کسیو رو نه. و حق هم میدم بازهم که از تصمیمتون به قول محمد برنگردین. اما بهتون اطمینان میدم اگر یک دستگاه نظارت خارجی برای این سمپادیا وجود داشت فساد (این تئوری منه و ممکنه درست نباشه و فقط از طرف خودم بهتون حتم میدم) مدیریتی که بوده و هست رو میشد (اگر دسترسی به همه چیز داشت اون واحد نظارت مثل پ.خ و اینا) و مشخص می شد که تصمیماتون به جا بوده یا نه. در جواب Merovingian هم میگم شما هم متوجه نشدی من چی گفتم :) و دچار همون طرفداری کورکورانه شدی.
من ادعایی برای مدیر انجمن شدن ندارم دیگه! بحث رو ادامه ندید خواهش میکنم. میزنن همه پست ها رو پاک میکنن :دی

اینجا مدیریت یک انجمن که هیچ، داخلی هم هیچ، مدیر ارشد بودن توی سایتی که توی همین هفته 17 بار از سرور قطع شده و در روز 700 تا کاربر داره کلن! این وظیفه خطیر و افتخارش رو میذارم برای همون بچه ای باشه که مدیریت انقدر براش بزرگه که میگه انتظار داشتین مدیر دنیا میومدم؟ در آخر فقط میگم کسایی که میتونن کمک کنن رو جذب کنین.

Back
بالا