Leo
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
احتمالا یکی از مزیت های خیلی بزرگِ سمپادیا نسبت به فروم های دیگه همین نسبتا باز بودنِ شرایطشه. یعنی محدودیت ها به اندازه ی فروم های دیگه نیست. الان شما میخواید این ویژگی رو هم بردارید؟صفحه اخر تاپیک رو چک کردم گویا به بیراهه رفته و بسته شده تا پاک شه پستهای اضافی.
اگه تا شب باز نشد، خودم بررسیش میکنم و باز میشه.
______
بچهها!
ما با تاپیک زدن و بحث کردن مشکل نداریم، اما با توهین کردن مشکل داریم!
اینجا یه جای خوبه که تمرین کنیم عقایدمون رو تحمیل نکنیم یا اگه با چیزی مخالفیم با توهین و مسخره کردن و دعوا طرف مقابل رو تحقیر نکنیم.
بلکه یاد بگیریم حرفای همه آدمها رو بشنویم و حرف خودمونم بزنیم.
اقا لُب کلام! سالم بحث کنید و مودب باشید.
مرسی اه
طورب هم بحث نکنید که باعث شه سایت فیلتر شه.
حقیقتا میان یقه مطهری رو میگیرن کاری هم ندارند کی چی گفته!
من نمیگم نظارتی نداشته باشید و از کنار توهین ها و حرفای خطرناکِ سیاسی بگذرید. ولی اینکه تا موضوع بحث یه تاپیکی عوض میشه زود قفلش کنید و پست های جانبی رو حذف کنید اصلا کار درستی نیست. به بهانه ی دو سه کلمه توهین آمیز تو یه پست حق ندارید کلِ پست رو حذف کنید. قبلا یادمه صرفا همون کلمات رو سه نقطه میکردن مثلا. چرا این کار رو نمیکنید؟
هر بحثی که میشه طبیعتا خیلی مسائل جانبی و به قولِ شما بی ربط هم به همراه داره. خیلی هم طبیعیه این اتفاق. مسائل جامعه شناسی و سیاسی و اعتقادی هر کدوم یه بحث کاملا مستقل و جدا نیستن که بشه فقط در همون راستا حرف زد. نیاز داریم برای هر بحثی درمورد خیلی از مسائل فرعی و متفرقه هم حرف بزنیم. یعنی چی که تا بحث عوض میشه زود قفل میکنید و میگید از موضوع تاپیک منحرف شدین؟ تا حالا چندتا بحث با این محتوا دیدید که تو یه مسیر راست و مستقیم حرکت کنه؟ تو همین سمپادیا اگه دقت کرده باشید تقریبا هیچ تاپیک سیاسی، اعتقادی یا جامعه شناسی ای نبوده که بهش برچسبِ به بیراهه رفتن نخورده باشه! فکر نمیکنید مسئله ی نرمال دقیقا همین اتفاقیه که داره میفته؟ یکم رو این قضیه فکر کنید لطفا. هر بحثی نیاز داره خیلی از مسیر ها بهش باز شه. از تعداد زیادی موضوعات متنوع و جانبی.
اگه بخواید حتی یکی از پست های تاپیک LGBT رو پاک کنید کار اشتباهی کردید. صرفا میتونید بخش های توهین آمیز رو سانسور کنید. یا مثلا یکی دوتا پستی که شاید از نظر سیاسی خطرناک باشن رو حذف کنید. نه اینکه بیاید تک تک پستایی که جوابی برای سوالِ تاپیک نیستن رو پاک کنید! من یادمه قبلا علیرضا تو تاپیک های جامعه شناسی و سیاسی یه سری تیکه های بامزه استفاده میکرد. که اخیرا متوجه شدم به بهانه ی اسپم زایی اون پست ها رو پاک میکنید. خب این چه کاریه؟ طبیعتا هدف از این تیکه ها همیشه اسپمینگ نیست. و خیلی از این موارد، ممکنه بحث رو تو مسیر آروم تر و مفید تری پیش ببرن حتی.
خلاصه که زیادی جاروبرقی وار عمل نکنید. شل کنید یکم. من فکر میکنم هرچیزی جز پست های خطرناکِ سیاسی(یعنی واقعا خطرناک ها) و توهین های زشت(نه تیکه انداختن) نباید پاک شه.
به علاوه، اصلا درست نیست که به بهانه ی بحث های پرخاشگرایانه با تاپیکی برخورد کنید. واقعا نمیشه انتظار داشت همچین بحث های داغی تو یه محیط آروم و بدون جنجال پیش برن! طبیعیه که کلی اصطکاک و بحث شدید پیش بیاد. از این جهت هم یکم شل بگیرید. این بحث ها به قتل و دعوا منجر نخواهد شد!
موفق باشید.
آخرین ویرایش: