به نقل از ahmad.a96 :من هم میتونم بانگ بذارم و توش f*ck you بذارم؟
http://www.sampadia.com/forum/index.php?action=profile;u=4505
به نقل از میم ح میم دال :این توضیح رو بدم که اطلاعیه داده شده فقط مربوط به تاپیک های کل سایته ٬ نه پروفایل و بانگ. یکم سوتفاهم شده بود بین مدیران که من دقیق متوجه نشده بودم تصمیم جمع در چه حد بود.
به نقل از میم ح میم دال :اگر هدفت گیر دادنه میشه به خیلی چیزا گیر داد. ما اینجا هدفمون گیر دادن به کاربرا نیست. صرفا فضا رو میخوایم جوری نگه داریم که راضی باشند بچه ها.
قراره همه جا سخت گیری بیشتر بشه از این به بعد. یعنی قبلا هم این محدودیت رعایت ادب بوده ولی سخت گیری نسبتا کم بوده. الان بیشتر شده. طبیعتا هرچقدر جایی تاثیرش بیشتر باشه گیر دادنشم بیشتره. خط کش و ترازو هم نداره بگیم کجا سخت گیری میکنیم کجا نمیکنیم.
به نقل از sadlove :درسته مودیرم اما تو قوانین مث بقیه ام .
بانگمم پاک شد . از این به بعد ک این قانونه چیزی دیدین میتونین گزارش بدین .
افتاد ؟
من نبودم . الان این قانون رو دیدم و پاک کردم بانگمو !
این قانون الان گذاشته شده . و تاریخ بانگ منم تو شات شوما مشخصه . این قانون جدید هم نه فقط برا ح.ب بلکه کل فرومه حتی بانگ .
میدونم 2 هفته تموم شده قرار هم بود 2هفتشون تموم شه بررسی کنیم و دیروز کلا سایت قطع بود مسلما بررسی کردن زمان میبره تا همه همکارا بیان نظر بدن.....به نقل از آقافریبرز :الان این دو هفته آزمایشی که تموم شده، چه کسی نظارت داشته بر فعالیت مدیران؟
و اگر کسی اعتراض داشته باشه به فعالیت غیر مفید یک مدیر انجمن توی این مدت، باید کجا بگه؟

نتیجش کی میاد؟به نقل از The Sustainables :میدونم 2 هفته تموم شده قرار هم بود 2هفتشون تموم شه بررسی کنیم و دیروز کلا سایت قطع بود مسلما بررسی کردن زمان میبره تا همه همکارا بیان نظر بدن.....
ولی اگه مشکلی با هرکدوم از مدیران دارین تو پ. خ بگین حتما بررسی میشه :)
گفتم که اون بالا همه همکارا باید نظر بدن بعدبه نقل از مُحمد :نتیجش کی میاد؟

1.میزان شناخت مدیران رده بالا از کاربر ، با توجه به سوابق و نحوه برخورد کاربر در مسائل مختلف در سطح انجمن.
2.تعداد پست های کاربر در انجمن مربوطه به نسبت کل پست هایی که ارسال کرده است.
3.مدت حضور کاربر در انجمن مربوطه به نسبت مدت حضور در سایر انجمن ها.
4.سابقه ایجاد تاپیک و تولید محتوا در انجمن مربوطه.
)؟
یه موردی هست اینجا، این درصدی که میگی، ربطی به مدت زمان فعالیت نداره، یعنی با توجه به اسمش باید داشته باشه، ولی نداره! میدونی با توجه ب چیه این بخش؟ با توجه به اینکه پستای طرف چند درصد از کل پستای اون انجمنو تشکیل داده، الان مثلا توی ماله من برو، من کلا دودفه بیشتر تو المپیاد زمین نرفتم، ولی چون در کل تعداد پستای اون انجمن خیلی کمه، اومده توی اون بخش برای من!ولی شماره 2 و 3 رو دقت کنید میبینید فقط 8 پست در این انجمن دارند با توجه به 347 پستشون و فقط 0.22% مدت حضور دارن با توجه به 25 روز مدت حضور کل