- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی۱
- شهر
- همدان
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
- رشته دانشگاه
- علوم تغذیه
کاملا موافقم من چندین بار گزارش ح ب ها با محتوای زشت رو دادم ولی بررسی نشد و طبق قوانین ح . ب
این چه استدلالیه دیگه؟ قوانینِ حرفبزن رو خوندید اصلاً؟
مدیران داخلی سایت باید برای انتخاب از سه تا فیلتر اصلی رد بشن...من فعلا انتقاد نمی کنم
ولی می خوام فیلتر و معیار انتخاب مدیر داخلی رو بدونم :)
مدیران داخلی سایت باید برای انتخاب از سه تا فیلتر اصلی رد بشن...
مرحله ی اول ارسال رزومه و مصاحبه ی حضوریه که داوطلب برای ورود به مرحله ی بعدی باید به ارمان های امام و شهدا متعهد و دارای حداقل سابقه ی ۶ماه مدیریت سایت باشه...
مرحله ی دوم ازمون جسمیه که طی اون داوطلب با یک عدد چاقوی جیبی در صحرا های شمال افریقا رها میشه و در عرض دو هفته باید خودش رو به تهران برسونه...
مرحله ی اخر هم تحقیق محلی هست ...
اگر فردی بتونه همه ی این مراحل رو با موفقیت طی کنه به مدت چهارسال به مقام معظم ریاست داخلی سایت نائل میشه...
اخه مدیر شدن تو سایت مگه فیلتر میخواد؟؟؟
همونو بگو
آقا من نقدم اینکه اینایی که ر ب ر برمیدارن ح.ب میفرستن چرا ادغام نمیشن یا حذف نمیشه ارسالاشون ؟!
من ی بار اینکارو کردم پارسال تازه ۳تا بود و پاک شد
اینم شانس مایه
چرا اخیراً از آپشنِ بن کردن استفاده نمیکنید؟
من با این قضیه که بعضیها به بهانهی جرئت یا حقیقت توی فروم مسخرهبازی در میارن، به این فکر افتادم که خب شاید بن کردنهای 1-2 هفتهای راهِ خوبی برای گوشزد کردنِ قوانین باشه
ینی اون ی بارو نمیشد از قوانین چشم پوشی کرد؟!چرا اخیراً از آپشنِ بن کردن استفاده نمیکنید؟
من با این قضیه که بعضیها به بهانهی جرئت یا حقیقت توی فروم مسخرهبازی در میارن، به این فکر افتادم که خب شاید بن کردنهای 1-2 هفتهای راهِ خوبی برای گوشزد کردنِ قوانین باشه
ینی اون ی بارو نمیشد از قوانین چشم پوشی کرد؟!
این همه قوانین اینجا زیر پا گذاشته اونوقت جرئت حقیقت یکباره ما اینطوری شد!
چیز خاصیم ک نبود جرئت حقیقتمون
۱.خوب منم که اخطار خاصی ندادماصلا چه معنی میده بچه ها تو این سن از این بازیا بکنن؟؟؟
اصلا اون چاقوی من رو بدید توپشون رو پاره کنم،دیگه این ورا نیان...
......
دیگه مسخرش رو درنیارید. اگه محیط جدی و خشک میخواید اصلا ۹۰درصد انجمن ها رو نباید چک کنید...
والا ملت سالی یک روز به بهانهی چهارشنبهسوری میان تو محیطِ عمومی تفریح(!) میکنن و مزاحم بقیه میشن، بعدش چند روز پیاپی جدّ و آبادشون رو فحش میدید. پس بحثِ «یه بار یه بار» نیست واقعاً. خوشبختانه من مدیر سایت نیستم که حواسم به تکتکِ رفتارها باشه. مسئولیتی هم در قبالِ این چیزا ندارم. ولی خب وقتی یه کاری خلاف قانون فروم انجام دادید و ملت شاکی شدن، مسئولیتِ کاری که کردید رو بپذیرید. [پ.ن: البته نمیدونم ملت شاکی شدن یا نه ولی خب من با این قضیه اوکی نبودم و حق داشتم که گزارش کنم.]ینی اون ی بارو نمیشد از قوانین چشم پوشی کرد؟!
این همه قوانین اینجا زیر پا گذاشته اونوقت جرئت حقیقت یکباره ما اینطوری شد!
چیز خاصیم ک نبود جرئت حقیقتمون
ایول، منم یه بازی بلدم که توش باید بریم تو صورتِ رهگذرا تُف بندازیم! بریم اونو انجام بدیم خیلی خفنه.اصلا چه معنی میده بچه ها تو این سن از این بازیا بکنن؟؟؟
اصلا اون چاقوی من رو بدید توپشون رو پاره کنم،دیگه این ورا نیان...
......
دیگه مسخرش رو درنیارید. اگه محیط جدی و خشک میخواید اصلا ۹۰درصد انجمن ها رو نباید چک کنید...
حالا شاکی شدنتون چیه این وسط؟ جمع کنید آقا انقدر طلبکار نباشید حداقل!- هرگونه ارسال حاوی مطالب جنسی و تحریک کننده جز در انجمنهای سلامت و اعتقادات، آن هم به منظور آموزش و یا بحث و بررسی و تحت نظر مدیر انجمنهای اعتقادات و سلامت ممنوع میباشد و مشمول برخورد های ویژه میشود.
کاملا موافقم.ضمنا به این نکته توجه کنید که چی اینجا ما رو دور هم جمع کرده.ببینید در واقع باید دقت کنیم که "هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد" من شاید تو یه گروه تلگرامی که فرضاً با دوستای دبیرستانم دارم، بتونم جرئت یا حقیقتی بازی کنم که آخرش منجر به صد تا تابوشکنی بدتر از اینا بشه اشکالی هم نداره به نظرم. چون تو اون بستر، هیچ ردلاین و قانونی تعریف نشده که من رو از این کار منع کنه. ولی سمپادیا اینطور نیست! چیزی که واضحه، اینه که بیشترِ کاربرهای این فروم از سنینِ زیر 17-18 سال هستن و خب شاید واقعاً دوست نداشته باشن که از این نوع شوخیها و بازیها توی محیط عمومیِ سایت انجام بشه. حالا این رو بذارید کنارِ این فکت که قوانینِ سایت هم مستقیماً این رفتارهای شما رو منع کردن.
در نتیجه، خطاب به مدیرهای سایت: من به عنوان یک کاربرِ سادهی فروم، انتظار دارم علاوه بر حذف کردنِ این نوع پستهای خلاف قوانین، حداقل یه اخطارِ کوچیکی هم بدید که کمی مسائل رو شفاف کنه همین.
مزاحم بقیه میشن
خلاف قانون
خلاف قانون؟؟؟ملت شاکی شدن
خلاف قانون؟؟؟
اون تاپبک کجاش مخالف قانون بود؟؟؟
- هرگونه ارسال حاوی مطالب جنسی و تحریک کننده جز در انجمنهای سلامت و اعتقادات، آن هم به منظور آموزش و یا بحث و بررسی و تحت نظر مدیر انجمنهای اعتقادات و سلامت ممنوع میباشد و مشمول برخورد های ویژه میشود.
خود ارضایی مقعدی در مردان یک مسئله ایه که در حال حاضر وجود داره و فقط هم مختص همجنسگرایان نیست.
کل متن اون تاپیک علمی و بدون ایراده ، تنها بخش مشکل دارش اون جاست که طرف گفت جرات حقیقته وگرنه این مساله هم مسئله ی جالبیه و هم جای بحث داره...
اساسا با دو سه تا ویرایش کوچیک میشد تاپیک رو نگهداشت.
شما الان بفرمایید ما مزاحم کی شدیم؟ به کی توهین کردیم؟ تو صورت کی تف کردیم؟؟؟این ملتی که شاکی شدن کی هستن؟؟؟
اصلا من از مدیریت میخوام که یه تاپیک با همون موضوع بزنه یا اگر امکان داره همون رو با ویرایش برگردونه...
خوب نمیگفت جرئت حقیقته ، الآن کسی که تاپیکو زده گفته جرئت حقیقته بعد شما میای میگی این کجاش مخالف قانون بود باید بحث ادامه پیدا کنه؟خلاف قانون؟؟؟
- هرگونه ارسال حاوی مطالب جنسی و تحریک کننده جز در انجمنهای سلامت و اعتقادات، آن هم به منظور آموزش و یا بحث و بررسی و تحت نظر مدیر انجمنهای اعتقادات و سلامت ممنوع میباشد و مشمول برخورد های ویژه میشود.
خود ارضایی مقعدی در مردان یک مسئله ایه که در حال حاضر وجود داره و فقط هم مختص همجنسگرایان نیست.
کل متن اون تاپیک علمی و بدون ایراده ، تنها بخش مشکل دارش اون جاست که طرف گفت جرات حقیقته وگرنه این مساله هم مسئله ی جالبیه و هم جای بحث داره...
شما الان بفرمایید ما مزاحم کی شدیم؟ به کی توهین کردیم؟ تو صورت کی تف کردیم؟؟؟این ملتی که شاکی شدن کی هستن؟؟؟
اصلا من از مدیریت میخوام که یه تاپیک با همون موضوع بزنه یا اگر امکان داره همون رو با ویرایش برگردونه...
الان طرف میگه من دستم رو فرو کردم تو فلان جام حس خوب گرفتم ! این کجاش علمی ه !؟؟ که بخواد بمونه؟ اگه انقدر واضح و زشت بخوان چند نفر همچین تاپیک هایی ایجاد کنن سایت رو فیلتر میکنن . و الان نصف سایت بچه های تازه وارد ۱۲ ؛ ۱۳ ساله ن که تو سنین حساسین . اگه یه نفر اون تاپیک رو میخوند ترغیب میشد که این چه عملی ه !؟ و ترغیب میشد انجامش بدهخلاف قانون؟؟؟
ببين باهات موافقم ولى چاره چيه؟يا بايد سايتو عارى از هر مطلب جنسى كنيم يا اينكه ازاد باشيم با وجود اينهمه كم سن و سال در سايت.راستش خودمم نميدونم هردو حالت مضراتى داره.الان طرف میگه من دستم رو فرو کردم تو فلان جام حس خوب گرفتم ! این کجاش علمی ه !؟؟ که بخواد بمونه؟ اگه انقدر واضح و زشت بخوان چند نفر همچین تاپیک هایی ایجاد کنن سایت رو فیلتر میکنن . و الان نصف سایت بچه های تازه وارد ۱۲ ؛ ۱۳ ساله ن که تو سنین حساسین . اگه یه نفر اون تاپیک رو میخوند ترغیب میشد که این چه عملی ه !؟ و ترغیب میشد انجامش بده
ببین نیاز جنسی یک نیازه مثل همه ی نیاز ها و تو این سایت راجع به نیاز ها و مسائل جوانان و نوجوانان سمپادی داریم فعالیت میکنیم . ما باید به بهترین نحو و با کمترین آسیب رسی به روحیه حساس اطرافیان بیایم راجبش بحث کنیم . اگه هر آدمی میتونست بیاد انقدر راحت همچین چیز هایی آموزش بده الان همه کارشناس مسائل جنسی بودن! این یک و دو تو تاپیک هایی مثل خود ارضایی ؛ سیکل قاعدگی و .... آدم ها میومدن و دلایل علمی راجع بش بحث میکردن .... ولی این چی بود ؟؟ یک شوخی با مسائل جنسی ! این موضوع با این تاپیک هایی که مطهری زده فرق دارن. اگه میومد و میگفت که بیاین تابو شکنی کنیم برای این کلیشه ها و... این حرفا خیلی فرق میکرد و حرف شما درست بودببين باهات موافقم ولى چاره چيه؟يا بايد سايتو عارى از هر مطلب جنسى كنيم يا اينكه ازاد باشيم با وجود اينهمه كم سن و سال در سايت.راستش خودمم نميدونم هردو حالت مضراتى داره.
ولى ببينيد من از اينكه مجبور باشم حتى تو اينجا حرفامو سانسور كنم متنفرم.خيلى هاى ديگه هم هستن.
و خب ببينيد سايت اساسا ازاد بوده به طور مثال مطهرى قبلا يه تاپيك زده بود كه در اون صريحا از سكس مقعدى نام برده شده بود.خب،با اين اوصاف اينكه مطالب اينجا رو دائم تعديل كنيم حق مطلب ادا نميشه.
لئو جان ! این انتقاد ت رو فقط یک نفر میتونه انجام بده اونم @Admin2 هست . چون مطهری برای بن کردن محدوده ی خاصی برای یاسمن مشخص کرده و اونم نمیتونه راحت بن کنه . چون مطهری تک تک بن شدگان رو بررسی میکنه و یاسمن مسئول ه در برابر تک تکش پس تنها کاری که میتونه انجام بده اینه که اون تاپیک رو دلیت کنه .چرا اخیراً از آپشنِ بن کردن استفاده نمیکنید؟