• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی

با من بودن گفتن سر پیاز یا ته پیاز؟؟؟

مثل اینکه شما از سوال یکی دیگه نقل قول کردی

والا بقران

پایینی : سعی کن یکم با شعور باشی اونی هم که اونو گفته خودش میددنه با کی بوده منم نمیخوام اسپم بدم پس کش ندین این بحث مسخره و بیخودیو که دارید یک ماهه به ترتیب ادامه میدید

به نقل از زﮩرا :
با من بودن گفتن سر پیاز یا ته پیاز؟؟؟

مثل اینکه شما از سوال یکی دیگه نقل قول کردی

والا بقران
نه با خرزو بودم :|

من از سوال کی دقیقا نقل قول کردم نشون بدین دقیقا یا لینک پست رو بدین

قسمم نخور :|

من به عنوان ادم بی طرف که بحث ها رو میخونم و از صلاحیت و عدم صلاحیت هیچ کس خبر ندارم،
میگم لحن مدیران در مقابل اقای فریبرز بد هست، همه نگاه از بالا دارید.

میدونین همین نگاه از بالا چقدر به کشور ما ضربه زده و میزنه، مدیریت انجمنم شد پست و قدرت که تا زیر اسمتون خورد، خودتونو محق میدونین در مورد مردم قضاوت کنین، با لحن از سر باز کردن جواب بدین و ...

اقافریبرز بهت خواهرانه نصیحت میکنم بیخیال شو، الان چون زیاد بحث شده، قضیه حیثیتی شده، عمرا کسی اجازه بده خلاف چیزی که تا الان بوده بشه.
برو فعالیت کن اول تابستون بیا درخواست بده

×مرسی تذکر املا

من تمام زندگیم این شسایت نیست هزار جور مشغله دارم بیرون از اینجا
ولی از صب فکرم واقعا مشغوله. و همین الان قبل این که بیام داشتم به همین حرفی ک کهکشان میزد فکر میکردم. چه اصراری هست ک من بیام و خودمو اینجا اثبات کنم؟ به کی؟ اینایی ک ازتون دفاع میکنن هیچ. اونایی ک از من دفاع میکننم هیچ. ی سری ساکتن ک تو پ.خ یاهو یا با اس ام اس به من گفتن حق واقعا با منه. و تاکید کردن ک ادامه ندم. در نهایت قبول دارم ک این گیر دادنای من کار خوبی نیست اما مجازه. مثل طلاق ک حلاله ولی خوب نیس. فقط میتونم بگم متاسفم برای این جامعه (جامعه دانش آموزی) که تا قدرت پیدا کردن خودشونو گم کردن. نمونه رارزشو توی یکی از دوستام دیدم. ک اینجا مدیر شد و حتی طرز صحبت کردنش و تیکه کلاماش فرق کرد.
تاپیک داره از روندش خارج میشه. اینجا جای دعوا نیست. منم بیخیال میشم واقعا. ولی بدونین شماها 50 سالتون نیست ک این تجربه یا تخصص یا مهارت تصمیم گیری در مورد من نوعی رو داشته باشید. ک بگید تو لایق اینجا هستی تو یکی نیستی. (قبلنم گفتم واحد نظارتی درستی بالای سرتون نیست ک این اتفاق افتاده) این که میاید و میگید تو تدبیر و فلان این کار رو نداری خیلی حرف قشنگیه. اما واقعا طرفی که میشنوه خورد میشه و اذیت. چون من واقعا نمیتونم تدبیر رو توی رفتار مدیرای فعلی هم ببینم. اما هرچی من بگم شما یه حرفی روش میزنی که کارتو توجیه میکنه. پس بهتره قائله ختم بشه.
در نهایت.
من اگر مدیر اون انجمن می شدم. در مورد عکاسی این کار ها رو میکردم:
مسابقه: کارگاه عکس نگاه تهران. متعلق به یکی از هم دانشگاهیا و دوستای نزدیک مادر من هست. با کمک ایشون من توی اون پیج اینستا ک مدیر تیمی هستم ک میچزخوندش بارها مسابقه برگزار کردیم و جایزه دادیم (سوابق توی پیج هست)
آموزش : آموزش های ویدئویی ک خودم درست کردم و یا اونایی که از دیجی کالا گرفته بودم، بعلاوه دسته بندی آموزش و تفکیکش به یه زیر انجمن یکی از فکرام بود.
و خیلی فکرای دیگه که داشتم. و وقتی دیدم اسم انجمن عکاسی ک خاک گرفته بودش تو تاپیک مدیر گزینی نیست گفتم اضافه کنن و گفتن باشه و من بال دراوردم و بعد گفتن تو بی تدبیری و همه فکرام نابود شد. در مجموع بهتره ساکت باشم تا به قول خانوم، منفور همه نشم.
همگی موفق باشید

ممنونم از پ.خ هاتون!
ولی من تا گرفتن جواب ادامه میدم :-"

اینم پست اولم بود خانم زهرا ( :) ) که جواب ندادم به حرف کسی بلکه سوال پرسیدم:
به نقل از مُحمد :
سوال داشتم که اگه به یکی از مدیر انجمنا انتقاد داری بیایم به شما بگیم تو پ.خ یا نه به خودش؟

بعد یچیزی سر آقای فریبرز نیرمان گفت یه ملاک هایی هست:
1.میزان شناخت مدیران رده بالا از کاربر ، با توجه به سوابق و نحوه برخورد کاربر در مسائل مختلف در سطح انجمن.
2.تعداد پست های کاربر در انجمن مربوطه به نسبت کل پست هایی که ارسال کرده است.
3.مدت حضور کاربر در انجمن مربوطه به نسبت مدت حضور در سایر انجمن ها.
4.سابقه ایجاد تاپیک و تولید محتوا در انجمن مربوطه.
الان مدیر مباحث عمومی المپیاد خانم ولیخانی:
تو شماره 1 رو که نمیدونم :-"
ولی شماره 2 و 3 رو دقت کنید میبینید فقط 8 پست در این انجمن دارند با توجه به 347 پستشون و فقط 0.22% مدت حضور دارن با توجه به 25 روز مدت حضور کل
و درمورد 4 هم ایشون یک عدد تاپیک هم در این انجمن نساختن!

و سوالم در نهایت اینه که ایشون از دستتون در رفت یا شماره 1 خیلی مهم تر از بقیست یا این مورد بالا فقط برا بعضیا مشمول میشه( :-"

و خانم ولخیانی لطفا جواب ندید چون همه چیز معلومه و نمیتونید کتمان کنید که مثلا پستای من بیشتر بوده یا فعالیتم یا پست با محتوا گذاشتم

الان منتظر داخلیام :| معطل نکنید دیگه منو دمتون گرم :دی

من به بحثی که الان پیش اومده کاری ندارم قضاوت هم نمیکنم، ولی الان که داشتم این تاپیکو میخوندم پستی به چشمم خورد که توش کسایی که تو این انجمن زیاد فعالیت داشتن "ولگرد" خطاب شده بودن. آقای عزیز مایی که سه چهارساله وقت گذاشتیم واسه این سایت و کمک به بهتر شدنش کردیم اصلا خوشمون نمیاد کسی به وقتی که برای این سایت گذاشتیم و علاقه ی خاصی که بهش داریم توهین کنه و اسمشو ولگردی بذاره. شما بذار از راه برسی بعد شروع کن به قضاوت کردن درباره دیگران و ولگرد گفتن بهشون و مسخره کردن تایمی که صرفا به خاطر علاقشون از درس خوندن یا خیلی کارای دیگشون زدن و گذاشتن رو این فروم.

+ به بقیه بحث هم کاری ندارم و ادامه ش نمیدم. فقط خواستم بگم که این نوع خطاب کردنِ عده ی زیادی که تو این فروم فعالیت دارن درست نیست.

شما رو نگفتم.
کسی رو گفتم که از 900 تا پستش 200 تاش تو تاپیکایی هست ک پست آخر اون تاپیکا این بوده "تاپیک بی هدفه. تاپیک بی معنیه. تاپیک داغونه. قفل میشه".
بخاطر لحنم معذرت میخوام. منم پیشرفت سایتو میخوام و منظورمو بد برداشت کردید. من منظورم دقیقا یک یا چند شخص خاص بود.

+منم دیگه به این تاپیک نمیام. به نظرم بجث مدیر گزینی رو ادامه ندیم :)

به نقل از مُحمد :
ممنونم از پ.خ هاتون!
ولی من تا گرفتن جواب ادامه میدم :-"

اینم پست اولم بود خانم زهرا ( :) ) که جواب ندادم به حرف کسی بلکه سوال پرسیدم:الان مدیر مباحث عمومی المپیاد خانم ولیخانی:
تو شماره 1 رو که نمیدونم :-"
ولی شماره 2 و 3 رو دقت کنید میبینید فقط 8 پست در این انجمن دارند با توجه به 347 پستشون و فقط 0.22% مدت حضور دارن با توجه به 25 روز مدت حضور کل
و درمورد 4 هم ایشون یک عدد تاپیک هم در این انجمن نساختن!

و سوالم در نهایت اینه که ایشون از دستتون در رفت یا شماره 1 خیلی مهم تر از بقیست یا این مورد بالا فقط برا بعضیا مشمول میشه( :-"

و خانم ولخیانی لطفا جواب ندید چون همه چیز معلومه و نمیتونید کتمان کنید که مثلا پستای من بیشتر بوده یا فعالیتم یا پست با محتوا گذاشتم

الان منتظر داخلیام :| معطل نکنید دیگه منو دمتون گرم :دی
من گفتم اگه با مدیری مشکل دارید بیاید پ. خ بدین نه که تو تاپیک دعوا راه بندارین[nb]یه لحظه حس کردم به یه زبون دیگه حرف زدم :|[/nb]
قرار نیس واسه انتخاب مدیر گزینی به کاربری توضیح بدیم چرا و به چه دلیل فلانی مدیر شده
مسائل مدیریتی رو لزومی رو نداره واسه کسی شرح بدم
فقط یه چیزی نتایج 2هفته آزمایشی هم به زودی اعلام میشه
لطفا این بحثای الکی رو هم وارد این تاپیک نکنید :-"

• لایک
امتیازات: Moshk

بسیار ممنون بخاطر جواب
و یه سوال دیگه دقیقا تو این تاپیک باید چکار کنیم؟
بخاطر این میگم که ما هرچی میگیم میگید بیاید پ.خ و اینجا نگید و شلوغ نکنید و دعوا راه نندازید :دی خب پس چرا این جا رو زدین اصلا؟ قفلش کنید راحت تره!

اسم تاپیک هست انتقاد از مدیران داخلی خب نه دعوا راه انداختن و اعتراض راجب مدیر انجمن :-"

توي اين تاپيك دوستان عزيز هرگونه انتقادي از عملكرد مدیران داخلی دارند بيان مي كنند البته اين كار مستلزم سه شرط هست:
1.اين انتقاد بر پايه منطق باشه نه اين كه فقط يه نفر بخواد بياد الكي از مديران سر يه موضوع الكي انتقاد كنه تا منجر به تخريب مديران بشه....
2.مسائلي كه قبلا مطرح شدن و به نتيجه رسيدن لطفا مجددا مطرح نشن....
3.براي هر انتقادي كه دارين پيشنهاد هم بيان كنيد....
اين تاپيك فقط براي كمك به بهتر شدن سايت هست پس لطف كنيد نظرات سازنده بديد.....
ممنون از همكاريتون.... :)

• لایک
امتیازات: Moshk
Back
بالا