- توقیف شده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- رشته دانشگاه
- داروسازی
http://uupload.ir/files/1db9_screenshot_20200527-150315_chrome.jpgاینا نقل قول نیس دیگه؟
شاید باورت نشه ولی من حمیدو(شایدم عمر. کلا اون اکانت منظورمه ) ایگنور کردم و اصلا اون ح ب شو ندیدم((((((((((:http://uupload.ir/files/1db9_screenshot_20200527-150315_chrome.jpgاینا نقل قول نیس دیگه؟
یکی به دنیز بگه اصلا ناراحت نشدم=((((((((شاید باورت نشه ولی من حمیدو(شایدم عمر. کلا اون اکانت منظورمه ) ایگنور کردم
راستی بچه ها من این پست رو توی حرف بزن گذاشته بودم چون اونجا بیشتر دیده میشه.پستم تو حرف بزن پاک شده.
یکی از کاربرا نوشته بود "اوضاع عوض میشه؟"
منم آهنگ داره اوضاع عوض میشه رستاک رو نوشتم، زیرشم نوشتم یاد این آهنگ رستاک افتادم.
حالا اخطار دادن :
"کپیپیست در حرف بزن ممنوعه... یه متن که نویسندش خودتون باشید هم کنارش بنویسید تا حذف نشه. با تشکر!
این که "یاد این آهنگ رستاک افتادم" متن خودم بودم پس پستم باید برگردونده شه.
اگه خواستین حذفش کنین هم اول برش گردونین بعد به خاطر نقل قول غیر مستقیم پاکش کنین.
خلاصه هر کی پاک کرده بیاد پ.خ بده بهش یاد بدم چه پستی خلاف قوانینه چه پستی نیست
مثل همین مدیر گلمون که واسه دیده شدن حرفشون اونو تو ح.ب زدن. :*قوانین ح.ب اجازه نمیده تو این تاپیک جواب کسی رو بدم ،ولی واقعا میخوام این پست دیده بشه
یه داستانی هست ک یه مدته خیلی رو اعصابمه
توی هر ۳ حالت یسریای از دستمون ناراحت میشن و ناراحتشونو هرجور دوست داشتن نشون دادن(از ناشناس و شناس فش دادن و تیکه انداختن تو هرجا ک حال کردن بگیر تا اعتراض کردن تو ح.ب)
یسری از ناراحتیا بخاطر اینه ک ما اشتباه کردیم (طبیعی نیست؟) یسریاش هم تقصیر ما نیست واقعا ،واسه اینکه اشتباهمون رو بپذیریم باید بتونیم حرف بزنیم ... جاش هم ح.ب نیست، تاپیکیه ک واس همین بوجود اومده
ب نکته قشنگی اشاره کردی :)راستی بچه ها من این پست رو توی حرف بزن گذاشته بودم چون اونجا بیشتر دیده میشه.
به صلاح دید مدیر تو تاپیک مربوطش اومده که دستشون درد نکنه.
مثل همین مدیر گلمون که واسه دیده شدن حرفشون اونو تو ح.ب زدن. :*
تا قبل از این ب سختی میتونستم تشخیص بدم میخوای راجب علت حذف پستت صحبت کنی یا میخوای شو بازی کنیراستی بچه ها من این پست رو توی حرف بزن گذاشته بودم چون اونجا بیشتر دیده میشه.
اینکه هرکسی چ انگیزه ای داره از پستاش تا جایی ک خلاف قانون نباشه ب من یا کس دیگه ای مربوط نیسمثل همین مدیر گلمون که واسه دیده شدن حرفشون اونو تو ح.ب زدن. :*
فک کردی کی هستی که به خودت اجازه میدی این طوری حرفی بزنی؟تا قبل از این ب سختی میتونستم تشخیص بدم میخوای راجب علت حذف پستت صحبت کنی یا میخوای شو بازی کنی
فک کن مثلاً من پست تورو پاک میکنم
بعد تو فضایی ک من حق نقل قول ندارم میای میگی «نگا اینا زدن پست منو بیخود پاک کردن ،بیان پ.خ من تا قانون یادشون بدم»
هرچقدر هم بیشتر دیده بیشتر کیف میکنی حتما
از نظر «من» مسخره اس ، ولی نظر من مهم نیس.
پستتون ان دیلیت شد و به دلیل نقل قول غیر مستقیم دوباره دیلیت شد!فک کردی کی هستی که به خودت اجازه میدی این طوری حرفی بزنی؟
یعنی چی شو بازی کنی؟
هر چقدم بیشتر دیده شه بیشتر کیف میکنم؟
من واسه دیده شدن به این چیزا احتیاج ندارم آقای محترم، لطفا درست صحبت کنید.
وقتی شناختی از طرف مقابلتون ندارین چقد قشنگه هر چی به ذهنتون میرسه رو بیان نکنین.
ایولپستتون ان دیلیت شد و به دلیل نقل قول غیر مستقیم دوباره دیلیت شد!
این قسمتش رو هم با شما نبودم.در مورد بیان نکردن هرچی که به ذهن میرسه فک کنم قشنگ نبود که به مدیرا بگین بیاین قانون یادتون بدم
ضمنا من معذرت خواهی هم کردم
فک کنم نیاز به بحث بیشتر در مورد این موضوع نباشه
هر پستی رو که فک میکنید اسپمه گزارش بزنید تا حل شهآقا من حرفی که میزنم گاهی اوقات پاک میشه ، گاهی اوقات مربوط همون موضوعه تقریبا بعد بخاطر سختگیری زیاد پاکش میکنید ، خب حق دارید اما چرا تو صفحات قبلی پاک نمیکنید ؟ حتی یبار دیدم یه مدیر داشت اسپم میداد با دوستاش خیلی طولانی لطفا برای همرو پاک کنید، اسپم حذف کردن حق شماست وظیفتونه ولی خیلیا پاک نمیشه اسپمشون واقعا ادمو عصبی میکنه
قبل اینکه پستت رو ادیت کنی ، گفته بودی پستت حذف شده ، خب ما پست های متوالی رو حذف نمیکنیم (ادغام میکنیم و تذکر میدیم) ، پست شما هم حذف نشده بود و ۳ پست متوالی شما رو زهرا ادغام کردهاینهمه ادم پستای متوالی میزارن
از مدیران انجمن میتونن حرفای رکیک بزنن اما اگه ما پست متوالی بذاریم نمیشه ؟
چی میشه اگه متوالی باشه ؟اینجا یه مکانه واسه تبادل نظر بعد اون وقت باید اینهمه محدود شه ؟
آره متاسفانه ، ولی اونایی ک میبینیم یا گزارش میشن رو ادغام میکنیم ،اگه چیزی از دستمون در میره رو گزارش بزن تا ردیفش کنیماینهمه ادم پستای متوالی
این دوتا ب هم ربطی ندارن ، پستی ک مدنظرته رو گزارش بزن تا بررسی بشهاز مدیران انجمن میتونن حرفای رکیک بزنن اما اگه ما پست متوالی بذاریم نمیشه ؟
اینکه پستای متوالی اذیت کننده هستن و بیخود باعث پر شدن صفحه میشن(تو هر صفحه ۲۰ پست) ....چی میشه اگه متوالی باشه ؟اینجا یه مکانه واسه تبادل نظر بعد اون وقت باید اینهمه محدود شه
مثل همین م. که ۱۶ سالهاش ه و میخواد ازدواج کنه و من فقط سورهی ناس و فلق میخونم براش! چون همهی حرفهای خوب خوب رو برعلیه خودش میدونه که انگار ما همه دشمنشایم.. و به خاطر نگاهی که در این سن داره رفتارش واکنشی ه .. مثل لایک و دیسلایکهای واکنشی که اینجا میبینیم: مهم حرفی که میزنی نیست؛ بگو ببینم طرف من هستی یا نه! اگه نیستی دیسلایک، حتا اگه بگی آب همون H2O ه!
الان بگم پناهیان، رضا دیسلایک میاد دیسلایکم کنه بدون اینکه ببینه چی گفتم.
کلا من هرچی بنپیسم در مورد اینا، دیسلایک میشم از طرف بزرگوار.
صرفا نه توهین به خودش بلکه توهین به دیگری که "شاید"اینطور نیست ولی اینطور برداشت شدهسلام.
من یه پست نوشتم دربارهی دو گروه افراد هیجانی و واکنشی که بدون درنظر گرفتن محتوا، صرفاً به نویسنده/گوینده و کلمات حساساند و از نظر اعتقادی دو سر طیف اعتقادی هستند: یک گروهی از مذهبیها و یک گروهی از آتئیستها و پست من صرفاً به دلیل گزارش شدن و اینکه «در زمان بد پست نوشتم» حذف شده. میخوام بپرسم اینکه یکی خودش رو مطابق اون پست، هیجانی، واکنشی، بیفکر و احمق میدونه و پیام رو مصداق توهین به خودش، تقصیر من ه؟! خب من بدون اسم بردن و یا اشاره به گروه خاص صرفاً نوعی شخصیت رفتاری رو توصیف کردم، آیا درسته پست من صرفاً چون یکی مطابق توصیف پست به ابله بودنش واقف شده و گزارش داده پاک بشه؟ ممنون میشم متن پیام ضمیمه بشه که دربارهی محتواش هم قضاوت درستی انجام بگیره.
میشه لطفاً پست من رو همینجا کپی کنید که بدونیم چرا مناسب ح.ب نیست؟صرفا نه توهین به خودش بلکه توهین به دیگری که "شاید"اینطور نیست ولی اینطور برداشت شده
و شما به عنوان نویسنده اون مسئول بیان کردنش در زمان مناسبید قبول دارم که پست شما بی طرف بوده اما چون قبلش بحث بوده و به این موضوع هم مربوط بوده پاک شده
ضمنا ح.ب تاپیک مناسب پست شما نیست
تو تاپیک مربوطه مطرحش کنید که نقل قول هم نشه
همونطور که بهتون توضیح دادم!
شما اگه پستی رو با این محتوا دیروز یا هروقت دیگه ای که این جریان برقرار نبود میزاشتید پاک نمیشد مثل همون پستایی که اینجا نقل قولشون کردینمیشه لطفاً پست من رو همینجا کپی کنید که بدونیم چرا مناسب ح.ب نیست؟
~ الان سارا @Sara.kh اومده دربارهی همین پست این تاپیکم برام کامنت گذاشته که «من پستت رو گزارش نکردم که انقدر طلبکارانه صحبت میکنی» خب این رسماً یه بدبینی و تهمت ه! من مگه تو پست قبلیام تو همین تاپیک گفتم که سارا گزارش کرده؟ یا اسمی بردم از کسی که خودش رو ابله دونسته طبق توصیف؟ دقیقاً همین مسئله در گزارش و حذف پست هم تکرار میشه! من میگم آیا صرف گزارش دلیل بر حذف میشه؟ شاید طرف پارونویید داره اصلاً!
یک اینکه این چه ربطی به مدیرا و این تاپیک داره که من فکر کردم غیرمستقیم از من نام بردی؟~ الان سارا @Sara.kh اومده دربارهی همین پست این تاپیکم برام کامنت گذاشته که «من پستت رو گزارش نکردم که انقدر طلبکارانه حرف میزنی.» خب این رسماً یه بدبینی و تهمت ه! من مگه تو پست قبلیام تو همین تاپیک گفتم که سارا گزارش کرده؟ یا اسمی بردم از کسی که خودش رو ابله دونسته طبق توصیف؟ دقیقاً همین مسئله در گزارش و حذف پست هم تکرار میشه! من میگم آیا صرف گزارش دلیل بر حذف میشه؟ شاید طرف پارونویید داره اصلاً!
پست شماهم اندیلیت شدو اینکه هر چند پست نورا واکنشی بود علیرغم مخالفت خودش، اگه پستش رو برمیگردونید برای من هم باید برگرده چون که دلیلش، بحث برانگیز بودن گزارش شده و وقتی بحثی صورت نگرفته (یا حداقل واکنش بعد از اون بحث در نظر گرفته نشده) دیگه دلیلی وجود نداره برای اینکه بهش گفت بحثبرانگیز!