- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان سه
- شهر
- طـــهـران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- زیست فناوری/ ژنتیک
من راجب اینکه چندتا امتیاز گرفتیم یا نگرفتیم حرف نزدم راجب دیدگاه کلیم گفتم #دفاعیه(قرار نیست وارد بحث بشم )
من فقط یه اشاره ی ریز بکنم من باب اینکه چی خلاف قوانینه چی نیست ،قوانین حرف بزن تو اولین پستش نوشته شده ، منم یه زمانی کوتاهی مدیر بودم و میدونم نمیشه کامل طبق اون قوانین جلو رفت و قوانین مشکل دارن و بعضا برخورد های سلیقه ای نتیجه ی بهتری داره ولی!
ولی به هر حال بخش ۴ قانون حرف بزن اینه :
۴. پستهای تکاسمایلی، رمزگذاری شده و ارسالهایی در مورد سایت و اجزای آن (شامل بانگ، آواتار، امتیاز، تعداد ارسال و درجه کاربری) ممنوعند. عمل مدیریتی: حذف بدون اخطار
که خب ارسال تو هم محدثه در مورد اجزای سایت که لایک ویژه هست بوده و به نظرم میشه گفت غیر قانونیه ،شایدم من اشتباه متوجه شدم
بله قوانین حرف بزن رو رعایت نمیکنیم کامل و دقیق اما چند موردش رو سعی میکنیم حتما پیگیر باشیم ک تخطی نشه ازش، اول نقل قول مستقیم یا غیر مستقیم یا هر چیزی که باعث بحث و ادامه دار شدن شه
دوم توهین به افراد، گروهها و... به طور مستقیم یا غیر مستقیم.
ما چون نمیرسیم همه حرف بزنا رو تک تک بخونیم، برای بار هزارم از کاربران خواهشمندیم اگه پستا رو دیدن از قوانین تخطی میکنه گزارش کنند.
در مورد حرف بزن من شخصا اصلا نمیرسم بخونم و حتا موارد گزارش شده هم میذارم به عهده مدیر مربوطه یا سایر مدیرا!
ولی تاپیکای دیگه رو تا جایی ک بتونم بررسی میکنم.