انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
(قرار نیست وارد بحث بشم )
من فقط یه اشاره ی ریز بکنم من باب اینکه چی خلاف قوانینه چی نیست ،‌قوانین حرف بزن تو اولین پستش نوشته شده ، منم یه زمانی کوتاهی مدیر بودم و میدونم نمیشه کامل طبق اون قوانین جلو رفت و قوانین مشکل دارن و بعضا برخورد های سلیقه ای نتیجه ی بهتری داره ولی‌!
ولی به هر حال بخش ۴ قانون حرف بزن اینه :
۴. پست‌های تک‌اسمایلی، رمزگذاری شده و ارسال‌هایی در مورد سایت و اجزای آن (شامل بانگ، آواتار، امتیاز، تعداد ارسال و درجه کاربری) ممنوعند. عمل مدیریتی: حذف بدون اخطار
که خب ارسال تو هم محدثه در مورد اجزای سایت که لایک ویژه هست بوده و به نظرم میشه گفت غیر قانونیه ،‌شایدم من اشتباه متوجه شدم
من راجب اینکه چندتا امتیاز گرفتیم یا نگرفتیم حرف نزدم راجب دیدگاه کلیم گفتم #دفاعیه

بله قوانین حرف بزن رو رعایت نمیکنیم کامل و دقیق اما چند موردش رو سعی میکنیم حتما پیگیر باشیم ک تخطی نشه ازش، اول نقل قول مستقیم یا غیر مستقیم یا هر چیزی که باعث بحث و ادامه دار شدن شه
دوم توهین به افراد، گروه‌ها و... به طور مستقیم یا غیر مستقیم.

ما چون نمیرسیم همه حرف بزنا رو تک تک بخونیم، برای بار هزارم از کاربران خواهشمندیم اگه پستا رو دیدن از قوانین تخطی میکنه گزارش کنند.

در مورد حرف بزن من شخصا اصلا نمیرسم بخونم و حتا موارد گزارش شده هم میذارم به عهده مدیر مربوطه یا سایر مدیرا!
ولی تاپیکای دیگه رو تا جایی ک بتونم بررسی میکنم.

@shnava @mohad_z
من دو تا پستو گزارش دادم لازم نمیبینم اینجا بیارم اون دو پست رو
جفت اون پست ها در تاپیک ملاک های پسرها برای ازدواج بودن
در یکی از دو پست سه مدیر داخلی منشن شده بودن و اسپم محض بود اون پست ولی پاک نشده بود
یکی دیگ از پستا یکی از مدیران داخلی نقل قول شده بود ازش و بازهم اسپم محض اما پست پاک نشده بود

سوالی ک من دارم اینه ک عایا قوانین سمپادیا عوض شده؟
مثلا اسپم دادن ازاد شده و نمیگید شلوغ نشه؟
یا اسپم دادن برای"افراد خاص" ازاد شده؟ مثلا تو قوانین اومده هر کس اسپم بده پستش پاک میشه ب غیر از فلانی^___^

روابط مدیرانی ک منشن کردم توی نحوه مدیریتشون، خواسته یا ناخواسته، بسیار دخیل هستش. من کم سر میزنم سایت اما هر تاپیکی ک میبینم این مشهوده و بینهایت تو ذوق ادم میزنه.
وقت اجرای قوانین نباید "افراد" رو در نظر گرفت. قوانین مشخصه و تعریف اسپم هم همینطور
حالا میخواد ی کاربر جدید اسپم بده یا مطهری
اون اسپم باید پاک بشه

@Ali.SH ی مدیر داخلی بیشتر نداریم، من کجا اسپم دادم :))
هر جا بحثی پیش بیاد یه جاهایی اسپمم پیش میاد ک من خودم شخصا سعی میکنم اگ اسپم دادم ی روز بعدش پاک کنم.
من شخصا این روزا خیلی شلوغم گزارش هام در اولین فرصت پیگیری میکنم.
___
اون دوتا پستم من صب پاک کرده بودم نتم بد بوده گویا پاک نشده و ممنون گزارش کردید

@mohad_z
من نگفتم تو یا ثنا اسپم میدید محدثه؛ پستمو درست متوجه نشدی لطفا یک بار دیگ بخونش چون جواب منو ندادی

اون دوتا پستم من صب پاک کرده بودم نتم بد بوده گویا پاک نشده و ممنون گزارش کردید
اون اولیرو لایک کرده بودی محدثه |:
پس تقصیره نته. عجب.

ببین من میپذیرم ک خارج از اینجا ممکنه هر کسی با افرادی رفاقت داشته باشه. منو تو مثلا تا حدی همو میشناسیم. اما اگر من بیام اسپم بدم ب طور مثال، وظیفته ک اون اسپمرو خارج از هر نوع رفاقتی، به عنوان مدیر و به علت مسئولیتی ک داری پاک بکنی. در صورت تکرار بهم اخطار بدی و ...
نه اینکه حتی رفاقتی لایکش هم بکنی:|

@Ali.SH
بله لایک کردم حتا جوابم دادم، پیمانم جواب داد اما کلشو پاک کرده بودم اون یکی و یکی دیگه پاک نشده بودن چون گفتم پوکیده بود نتم.

و جدا ربطی ب رفاقت و اینا نداره، من پستا خودمو پاک میکنم با دلیله اسپم شما ک جای خود دارید :))

یکی از پست ها من در این جا ( http://www.sampadia.com/forum/threads/112252/ )
به دلیل مخافت با قوانین حذف شده. میخوام بدونم کدوم پستم بوده و کجاش با قوانین مخالف بوده

یعنی دم مدیرا گرم
یه آهنگی از پوریا پوتک بود که میگفت ملت من همشون تو درونشون یه دیکتاتور دارن. گاهی تو این سایت یاد اون آهنگ می افتم.
پیام های آدم با بی احترامی، بی دلیل و بی منطق صرفا به دلیل مخالف بودن با عقاید مدیران و عده ای خاص(که توی جامعه هم همونا سر کاران) پاک میشه. آخه مدیر محترم، تو چه حقی داری که به دلیل اینکه حرف من مخالف عقیده شخصیته اونو پاک میکنی؟
یه کمی واسه کاربراتون احترام قائل باشین و حداقل حتی اگه به دلایل شخصی پیام کسی رو پاک می کنین، دلیلش رو بگین، حتی اگه گفتین دوست دارم پاک کنم!
پیشنهاد: موقع پاک کردن پیام از پیش داوری و قیاس با عقاید خودتون خودداری کنید، و اینکه به فرد اشتباهشو موقع حذف بگین که شمام دوباره مجبور نشین پیامای اون فردو پاک کنین

یکی از پست ها من در این جا ( http://www.sampadia.com/forum/threads/112252/ )
به دلیل مخافت با قوانین حذف شده. میخوام بدونم کدوم پستم بوده و کجاش با قوانین مخالف بوده
اون تاپیک یه قسمتش اسپم دونی شد و بعدم با یه تاپیک دیگه ادغام شد، من بررسی میکنم.
بعدن نوشت:
این پست پاک شده شماس، جواب پارسا به شما هم پاک کردم من چون اگه بحث میکردید جدا تاپیک به انحراف میرفت، این سوال جدا جاش وسط تاپیک نبود در حد بانگ یا پخ میشد جمعش کرد.

یعنی دم مدیرا گرم
یه آهنگی از پوریا پوتک بود که میگفت ملت من همشون تو درونشون یه دیکتاتور دارن. گاهی تو این سایت یاد اون آهنگ می افتم.
پیام های آدم با بی احترامی، بی دلیل و بی منطق صرفا به دلیل مخالف بودن با عقاید مدیران و عده ای خاص(که توی جامعه هم همونا سر کاران) پاک میشه. آخه مدیر محترم، تو چه حقی داری که به دلیل اینکه حرف من مخالف عقیده شخصیته اونو پاک میکنی؟
یه کمی واسه کاربراتون احترام قائل باشین و حداقل حتی اگه به دلایل شخصی پیام کسی رو پاک می کنین، دلیلش رو بگین، حتی اگه گفتین دوست دارم پاک کنم!
پیشنهاد: موقع پاک کردن پیام از پیش داوری و قیاس با عقاید خودتون خودداری کنید، و اینکه به فرد اشتباهشو موقع حذف بگین که شمام دوباره مجبور نشین پیامای اون فردو پاک کنین
لطفا تاپیکی که پست‌تون توش پاک شده بگید بررسی کنم.
من شخصا اگه پستی رو پاک کنم دلیلش رو برای فرد می‌نویسم، اگه پست‌تون پاک شده و براتون پیام نیومده از مدیرای دیگه بپرسید یا احتمالا پست‌هاتون به دلیل متوالی بودن ادغام شده باشه که این جز قوانین سایته، پست متوالی جز مواردی خاص ادغام میشه و متاسفانه ادغام پست‌ها هم نمیشه اطلاع داد چون تعریف نشده چنین چیزی براش.
در ضمن سلیقه شخص من یا هر مدیری ملاک برای پاک کردن پست‌ها نیست، هرکس هم این کار رو کرده اشتباه کرده!

________
پ.ن: من هیچ پستی رو پاک نمیکنم، مگر گزارش شده باشه و اون گزارش منطقی باشه مثلا پست خارج از بحث باشه و یا توهین مستقیم یا غیرمستقیم به فرد یا قشر خاصی باشه.
من واقعا وقت ندارم بشینم همه پست‌ها رو بخونم، اما تاپیکایی که بحث داغ داشته باشند آخر هر شب چک میکنم و پست‌های متوالی رو ادغام میکنم یا اگه جایی تاپیک به بیراهه رفته باشه پاک میکنم و اطلاع میدم به کاربر.

آخرین ویرایش:
اون تاپیک یه قسمتش اسپم دونی شد و بعدم با یه تاپیک دیگه ادغام شد، من بررسی میکنم.
بعدن نوشت:
این پست پاک شده شماس، جواب پارسا به شما هم پاک کردم من چون اگه بحث میکردید جدا تاپیک به انحراف میرفت، این سوال جدا جاش وسط تاپیک نبود در حد بانگ یا پخ میشد جمعش کرد.

لطفا تاپیکی که پست‌تون توش پاک شده بگید بررسی کنم.
من شخصا اگه پستی رو پاک کنم دلیلش رو برای فرد می‌نویسم، اگه پست‌تون پاک شده و براتون پیام نیومده از مدیرای دیگه بپرسید یا احتمالا پست‌هاتون به دلیل متوالی بودن ادغام شده باشه که این جز قوانین سایته، پست متوالی جز مواردی خاص ادغام میشه و متاسفانه ادغام پست‌ها هم نمیشه اطلاع داد چون تعریف نشده چنین چیزی براش.
در ضمن سلیقه شخص من یا هر مدیری ملاک برای پاک کردن پست‌ها نیست، هرکس هم این کار رو کرده اشتباه کرده!

________
پ.ن: من هیچ پستی رو پاک نمیکنم، مگر گزارش شده باشه و اون گزارش منطقی باشه مثلا پست خارج از بحث باشه و یا توهین مستقیم یا غیرمستقیم به فرد یا قشر خاصی باشه.
من واقعا وقت ندارم بشینم همه پست‌ها رو بخونم، اما تاپیکایی که بحث داغ داشته باشند آخر هر شب چک میکنم و پست‌های متوالی رو ادغام میکنم یا اگه جایی تاپیک به بیراهه رفته باشه پاک میکنم و اطلاع میدم به کاربر.
ممنون از پاسخگوییتون :)

پست های هر انجمن علاوه بر مدیران داخلی و کل توسط مدیر همان انجمن بررسی می شود.
علت حذف پست های مذکور ادامه ی اسپم بودن و انحراف از بحث ذکر شده است.

آخرین ویرایش:
چقدر راحت از کنار بن کردن اکانتایی که خلاف قوانین پیش میرن میگذرید؟!
قبلا قوانین خیلی سختگیرانه بودن الان راحت فحاشی و اسپم میبینیم!!

چقدر راحت از کنار بن کردن اکانتایی که خلاف قوانین پیش میرن میگذرید؟!
قبلا قوانین خیلی سختگیرانه بودن الان راحت فحاشی و اسپم میبینیم!!
من به عنوان مدیر داخلی هیچ دسترسی برای بن ندارم
اما اگه ببینم یا گزارش شه ضمن حذف هشدار میدم

به جای توهین میتونی به راحتی سایت رو ترک کنی.
من یه انتقاد داشتم اخیرا وقتی تاپیکایی که بازم میکنم و محتواش بحث های اجتماعیه خیلی به هتاکی و بی حرمتی نزدیک شده خواهشا یه نگاهی بندازین:)

من یه انتقاد داشتم اخیرا وقتی تاپیکایی که بازم میکنم و محتواش بحث های اجتماعیه خیلی به هتاکی و بی حرمتی نزدیک شده خواهشا یه نگاهی بندازین:)
اگر این مشکلات سرور وقت بگذاره واسمون حتما نگاه می کنیم.

چرا وقتی یه تاپیکی کاملا حول محور خودشه و بحث داغی رو در جریان داره یه عده رو قلقلک میده و ناخوششون میکنه به بهونه ی خارج شدن از بحث پاکش قفلش میکنید وبی حساب مطالب تاپیک رو ناقص میکنید؟ صحبتم در مورد تاپیک lgbt ـه که حداقل به شخصه کاملا هر چی پست داشتم در مورد خود موضوع و جوانبش بود لحن کاربرا شاید تند شده بود به علت شدت بحث و اهمیتش ولی بی احترامی صورت نگرفت..
خوشحال میشم اگر مدیریتی که اعمال کردین دلیلی در بر داشته باشه واضح و شفاف دلیلش رو بگید بدونه جواب های بی سرو تهی مثل این که گزارش شده بوده یا چی. دلیل شفاف.

این روندی که در پیش گرفتین و هر بحثی انجام میشه خفش میکنید که به خیالی جو رو آروم نگهدارید نتیجش میشه وضعیت الان که تنها موضوع پر طرفداری که خفه نشده مسدود بشه بی سرو ته بشه یا خاک بخوره حرف بزنه و هزاران موضوع دیگه ای که این بلا سرشون اومده. کل شوق آدمو واسه مشارکت میگیرید یعنی تا کجا ما هی بیایم به گفت و گو مشارکت بعد ببینیم ناقصش کردین خفش کردین مسدودش کردین؟ مسخرست واقعا.
صفحه اخر تاپیک رو چک کردم گویا به بیراهه رفته و بسته شده تا پاک شه پست‌های اضافی.
اگه تا شب باز نشد، خودم بررسی‌ش میکنم و باز میشه.
______
بچه‌ها!
ما با تاپیک زدن و بحث کردن مشکل نداریم، اما با توهین کردن مشکل داریم!
اینجا یه جای خوبه که تمرین کنیم عقایدمون رو تحمیل نکنیم یا اگه با چیزی مخالفیم با توهین و مسخره کردن و دعوا طرف مقابل رو تحقیر نکنیم.
بلکه یاد بگیریم حرفای همه آدم‌ها رو بشنویم و حرف خودمونم بزنیم.
اقا لُب کلام! سالم بحث کنید و مودب باشید‌.
مرسی اه :))
طورب هم بحث‌ نکنید که باعث شه سایت فیلتر شه.
حقیقتا میان یقه مطهری رو میگیرن کاری هم ندارند کی چی گفته!

صفحه اخر تاپیک رو چک کردم گویا به بیراهه رفته و بسته شده تا پاک شه پست‌های اضافی.
اگه تا شب باز نشد، خودم بررسی‌ش میکنم و باز میشه.
______
بچه‌ها!
ما با تاپیک زدن و بحث کردن مشکل نداریم، اما با توهین کردن مشکل داریم!
اینجا یه جای خوبه که تمرین کنیم عقایدمون رو تحمیل نکنیم یا اگه با چیزی مخالفیم با توهین و مسخره کردن و دعوا طرف مقابل رو تحقیر نکنیم.
بلکه یاد بگیریم حرفای همه آدم‌ها رو بشنویم و حرف خودمونم بزنیم.
اقا لُب کلام! سالم بحث کنید و مودب باشید‌.
مرسی اه :))
طورب هم بحث‌ نکنید که باعث شه سایت فیلتر شه.
حقیقتا میان یقه مطهری رو میگیرن کاری هم ندارند کی چی گفته!
احتمالا یکی از مزیت های خیلی بزرگِ سمپادیا نسبت به فروم های دیگه همین نسبتا باز بودنِ شرایطشه. یعنی محدودیت ها به اندازه ی فروم های دیگه نیست. الان شما میخواید این ویژگی رو هم بردارید؟
من نمیگم نظارتی نداشته باشید و از کنار توهین ها و حرفای خطرناکِ سیاسی بگذرید. ولی اینکه تا موضوع بحث یه تاپیکی عوض میشه زود قفلش کنید و پست های جانبی رو حذف کنید اصلا کار درستی نیست. به بهانه ی دو سه کلمه توهین آمیز تو یه پست حق ندارید کلِ پست رو حذف کنید. قبلا یادمه صرفا همون کلمات رو سه نقطه میکردن مثلا. چرا این کار رو نمیکنید؟
هر بحثی که میشه طبیعتا خیلی مسائل جانبی و به قولِ شما بی ربط هم به همراه داره. خیلی هم طبیعیه این اتفاق. مسائل جامعه شناسی و سیاسی و اعتقادی هر کدوم یه بحث کاملا مستقل و جدا نیستن که بشه فقط در همون راستا حرف زد. نیاز داریم برای هر بحثی درمورد خیلی از مسائل فرعی و متفرقه هم حرف بزنیم. یعنی چی که تا بحث عوض میشه زود قفل میکنید و میگید از موضوع تاپیک منحرف شدین؟ تا حالا چندتا بحث با این محتوا دیدید که تو یه مسیر راست و مستقیم حرکت کنه؟ تو همین سمپادیا اگه دقت کرده باشید تقریبا هیچ تاپیک سیاسی، اعتقادی یا جامعه شناسی ای نبوده که بهش برچسبِ به بیراهه رفتن نخورده باشه! فکر نمیکنید مسئله ی نرمال دقیقا همین اتفاقیه که داره میفته؟ یکم رو این قضیه فکر کنید لطفا. هر بحثی نیاز داره خیلی از مسیر ها بهش باز شه. از تعداد زیادی موضوعات متنوع و جانبی.
اگه بخواید حتی یکی از پست های تاپیک LGBT رو پاک کنید کار اشتباهی کردید. صرفا میتونید بخش های توهین آمیز رو سانسور کنید. یا مثلا یکی دوتا پستی که شاید از نظر سیاسی خطرناک باشن رو حذف کنید. نه اینکه بیاید تک تک پستایی که جوابی برای سوالِ تاپیک نیستن رو پاک کنید! من یادمه قبلا علیرضا تو تاپیک های جامعه شناسی و سیاسی یه سری تیکه های بامزه استفاده میکرد. که اخیرا متوجه شدم به بهانه ی اسپم زایی اون پست ها رو پاک میکنید. خب این چه کاریه؟ طبیعتا هدف از این تیکه ها همیشه اسپمینگ نیست. و خیلی از این موارد، ممکنه بحث رو تو مسیر آروم تر و مفید تری پیش ببرن حتی.
خلاصه که زیادی جاروبرقی وار عمل نکنید. شل کنید یکم. من فکر میکنم هرچیزی جز پست های خطرناکِ سیاسی(یعنی واقعا خطرناک ها) و توهین های زشت(نه تیکه انداختن) نباید پاک شه.
به علاوه، اصلا درست نیست که به بهانه ی بحث های پرخاشگرایانه با تاپیکی برخورد کنید. واقعا نمیشه انتظار داشت همچین بحث های داغی تو یه محیط آروم و بدون جنجال پیش برن! طبیعیه که کلی اصطکاک و بحث شدید پیش بیاد. از این جهت هم یکم شل بگیرید. این بحث ها به قتل و دعوا منجر نخواهد شد!

موفق باشید.

آخرین ویرایش:
×پیام‌هایی مثل اینکه کی پست‌هاتون رو پاک کرده، یا انتقاد از سایر مدیرها مرتبط با این تاپیک نیست.
تاپیک پاک‌سازی شد،
لطفا سوالات‌تون رو در بخش مربوطه بپرسید.

Back
بالا