به نقل از GCD :چرا پست من اینجا پاک شد؟ گفتم خوب الان که هستی تایید کن!
مدیر داخلی جان، سوء استفاده از قدرت کار خوبی نیستا... (میشه به عنوان انتقاد در نظر گرفت این پست رو)
من پاک کردم برادر فرشید ، اون پست از تو یکی دیگه بعید بود!به نقل از GCD :چرا پست من اینجا پاک شد؟ گفتم خوب الان که هستی تایید کن!
مدیر داخلی جان، سوء استفاده از قدرت کار خوبی نیستا... (میشه به عنوان انتقاد در نظر گرفت این پست رو)
ببین اون موقع که هممون فعال بودیم میگفتین خیلی دور گرفتینو، جو داریدو، سخت میگیرید. البته قبول دارم کم شده فعالیتمون اما چاره ای نیستبه نقل از علـی :یه خودی نشون بدین همین
الان فقط یکی دو تا مدیر داخلی فعالن
من نمیگمبه نقل از panther :ببین اون موقع که هممون فعال بودیم میگفتین خیلی دور گرفتینو، جو داریدو، سخت میگیرید. البته قبول دارم کم شده فعالیتمون اما چاره ای نیست
الان 3 4 روزه فک کنم فعالیت ها بهتر شده از کسایی هم که موقع نبودم میپرسم میگن مدیر داخلیا الان نسبت قبل بهتر شده فعالیتشونبه نقل از panther :آره درسته!
و اگه دسته خوده من بود هنوزم فعال میبودم!
و حرفت درسته، منم نمیگم اسپم بدیمو اینا. منظورم حضور فعال بود! بچه ها الانم که فکر میکنید فعال نیستن، هستن! فقط پشت پرده...
من فکر نمیکنم در این مورد کم کاری ای وجود داشته باشهبه نقل از ROzhiN :دوستان من نمیدونستم اینو کجا باید بگم اما فک کنم جاش همین جا باشه.
برای مبارزه با اسپم یه کاری بکنید لطفا. به نظر میرسه نسبت به قبل زیاد شده.حذف کنید یا برخورد...
یه دلیلشم احتمالا اینه که جا نیفتاده که برای اعلام موافقت یا مخالفت با یک پست لازم نیست حتما اعلام کنیم. با + یا - دادن میتونیم نظرمون رو بگیم.
(البته شاید نظر من اینه که زیاد شده)
من یه سوال برام پیش اومد اینجابه نقل از علـی :من نمیگمیه سره پست بدید یا حتی اگه شده اسپم بدید توی یه تاپیک باشید
میگم به طور متعادل فعال باشید
بالاخره جزو مدیرایید و باید حضور داشته باشید توی سایت
اگه یادت باشه اولی که مدیر داخلی شدی خیلی فعال بودی بهت گفتم باز بعدش که فعالیتت کم شه توقعات زیاده ازت
این انجمنایی که میگین خودشون مدیر دارن, توی تاپیک انتقادات پیشنهادات همون انجمن باید مطرح کنید.به نقل از 'SaYnA' :بعضــی انجــمنا خیلی داره شلوغ و بیخود می شـا !
مثن انجمن سمپـاد یا مسائل اعتقادی
نتیجه می گیریم که چون هر قسمتی برا خودش مدیر داره دیگه، لذا مدیران داخلی هرچه سریعتر نشان خود را تحویل داده و برای تسویه حساب به بخش امور مالی مراجعه کنند.این انجمنایی که میگین خودشون مدیر دارن, توی تاپیک انتقادات پیشنهادات همون انجمن باید مطرح کنید.