انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی

به نقل از ریحانه! :
علی جان می گم شما که واردی به نظرت چقد این بررسیِ طول می کشه؟دی:
مدت زمانشم در حال بررسیه #S-:
آقا ولی این ریحون( :D) راس میگه ها اخوی هم توی اون تاپیک مدیر گزینی گف تاپیکش قفل شد ولی

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
مشهد
دانشگاه
ازاد:-""
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

یه سوال مبهم!مدیرانِ داخلی چی کار می کنن دقیقا؟!
واقعا برام سواله ببینم مدیرانِ عزیزِ داخلی چِ می کنن؟؟؟
پ.ن: کوفتِ ریحون دی:

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

مدیرای داخلی خیلی کارای مهمی دارن!

- پاسخگویی به مشکلا

- نظارت به انجمنا مخصوصا انجمنایی که مدیر ندارن

- پاکسازی تاپیکایی که مشکل دارن بعد از انتقال به انجمن خودشون

- مدیر گزینی

- دادن اخطار به افراد خاطی

- شرکت تو تاپیکا و بحثا

یاو بیکار نیستن که!

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

در مورد همون انجمنایی که گفتین کمی صبر کنین رسیدگی میشه ! اتفاقا داشتم به همونا نگاه میکردم و چک میکردم کدوما مدیراشون خیلی وقته نیومده و انجمن فعالیتش اومده پایین ! احتمال داره یک دوره مدیر گزینی برگزار بشه (;

وظایفمون هم که :D : کنترل پست هایی که بچه ها میدن و ایجاد نظم - بررسی مدیریت انجمن ها - امکان دادن هشدار هم داریم :D

به نقل از lof :
مدیرای داخلی خیلی کارای مهمی دارن! درسته ... :D

- پاسخگویی به مشکلا

- نظارت به انجمنا مخصوصا انجمنایی که مدیر ندارن همیشه نمیتونیم حواسمون بهشون باشه ولی از دوستان هم خواهشمندیم اگه موردی بود با لینک گزارش ، مشکل رو گزارش کنن اون موقع زودتر رسیدگی میشه !

- مدیر گزینی از وظایف اصلی

- دادن اخطار به افراد خاطی از وظایف اصلی

- شرکت تو تاپیکا و بحثا چشم :D

یاو بیکار نیستن که! درسته :D

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
مشهد
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نقل از lof :
مدیرای داخلی خیلی کارای مهمی دارن!

- پاسخگویی به مشکلا

- مدیر گزینی

- شرکت تو تاپیکا و بحثا

یاو بیکار نیستن که!
اما گویا مدیرانِ بالا دست نظر دیگه ای دارن!
[quote auth link=action=profile;u=1109 date=1315820772]

مدیر داخلی وظیفه ش اینه که به جاهای مختلف سایت سر بزنه پست ها رو چک کنه که مشکلی نداشته باشن + بررسی مدیریت انجمن ها . D
[/quote]

من می گم اگه کارشون اینه چرا وظیفشون رو انجام نمی دن؟!
هر انجمنی یه مدیر داره(یعنی باید داشته باشه)خوب مدیر اون انجمن هم می دونه که چی کار کنه و چه پستی رو پاک کنه و...
مدیر داخلی وظیفش پس اینه بگرده ببینه کدوم مدیر کم کاره یا کدوم انجمن بی مدیره!
به نقل از 4245 :
در مورد همون انجمنایی که گفتین کمی صبر کنین رسیدگی میشه ! اتفاقا داشتم به همونا نگاه میکردم و چک میکردم کدوما مدیراشون خیلی وقته نیومده و انجمن فعالیتش اومده پایین ! احتمال داره یک دوره مدیر گزینی برگزار بشه (;

وظایفمون هم که :D : کنترل پست هایی که بچه ها میدن و ایجاد نظم - بررسی مدیریت انجمن ها - امکان دادن هشدار هم داریم :D
پس چرا این کارا نمی شه؟؟؟
3ماهه این انجمنایی که دارم اسم ازشون می برم بی مدیرن یا مدیراش خیلی وقته دیگه نمیان!
یعنی تنها مدیر داخلی شما هستین؟اگه اره که خوب پس چرا این همه مدیر داخلی هستن ؟
اگه نه هم پس چرا خیلی وقته این تاپیکا بی مدیرن یا مدیراش دیگه نمیان و جایگزینی پیدا نمی کنین؟

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

اون تعریف فرماتیک مدیر داخلیه!

ما میتونیم بخش اول تعریف رو این 4 تا بدونیم:

- پاسخگویی به مشکلا

بخش دوم تعریف رو هم

- مدیر گزینی

شرکت تو تاپیکا و بحثا هم که کار همه افراده!

پ.ن: تریف بیشتر رو بخش نظارت بر پستا تاکید کرده تا مدیرا

راجه به حرف دومت هم:

نحوه ی مدیر گزینی تغییر کرده

به زودی یه اتفاقایی میفته

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از ریحانه! :
هر انجمنی یه مدیر داره(یعنی باید داشته باشه)خوب مدیر اون انجمن هم می دونه که چی کار کنه و چه پستی رو پاک کنه و...
مدیر داخلی وظیفش پس اینه بگرده ببینه کدوم مدیر کم کاره یا کدوم انجمن بی مدیره!پس چرا این کارا نمی شه؟؟؟
3ماهه این انجمنایی که دارم اسم ازشون می برم بی مدیرن یا مدیراش خیلی وقته دیگه نمیان!
اگه نه هم پس چرا خیلی وقته این تاپیکا بی مدیرن یا مدیراش دیگه نمیان و جایگزینی پیدا نمی کنین؟

کمی صبر کنید حتما رسیدگی میشه ! در مورد همین بحث داشتیم و تصمیم گیری میشه (; در مورد مدیر گزینی هم باید فرد لایق و شایسته باشه و اعلام امادگی کنه تا ما هم تاییدش کنیم خب ... :) البته مدیر گزینی برگزار میشه :D

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از ریحانه! :
مدیر داخلی وظیفش پس اینه بگرده ببینه کدوم مدیر کم کاره یا کدوم انجمن بی مدیره!پس چرا این کارا نمی شه؟؟؟
وظیفه ی مدیر داخلی فقط مدیر پیدا کردن نیست ! این وظیفه اصن توی میتینگِ یکی - به آخر مونده به مدیر های داخلی واگذار شد ! کلی کار هست اینجا عزیز من , ئه :-"

شما اعتراضت اینه که چرا بعضی انجمنا مدیر ندارن؟ خب چرا بحثِ وظایفِ مدیر داخلیا رو قاطیش میکنی که سخت شه؟ :D
در مورد انجمن هایی هم که مدیر ندارن, شما درست میگین باید مدیر براشون گذاشته بشه !
اما یا براشون درخواست نبوده یا مدیر مناسب واسش پیدا نشده :D

مدیر گزینی هم همون طور که فهمیدین قراره روشش عوض بشه, و با توجه به اینکه بعد از شروع مدارس یه سری از بچه ها نمیان, قراره مدیر گزینی بعدی بعد از شروع مدارس شروع بشه :D

Legend

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی بدون شماره!
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

همین sk8 بود البته یه تاپیک اسکیت بود که با این ادغام شد!

خوب چیکار کنم درس داشتم! :D نتونستم بیام چک کنم! اول تابستون امسال فهمیدم! :D

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از LEGEND :
همین sk8 بود البته یه تاپیک اسکیت بود که با این ادغام شد!

خوب چیکار کنم درس داشتم! :D نتونستم بیام چک کنم! اول تابستون امسال فهمیدم! :D
جستجو ها به نتیجه ای نرسید :-??
از سال پیش تا الان 3-4 بار مدیر اون انجمن عوض شده => نمیشه به شخصِ خاصی رجوع کرد

اما خودِ تاپیک
توی سطل آشغال نیست, هیچ تاپیکی هم در موردِ اسکیت وجود نداره که باهاش ترکیب شده باشه. :-?? :D

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

خـُب من تاپیک جدید بزنم برا اسکیت؟ :-"
(بحثش بود گفتم بگم ;)) :-")

panther

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی هرمزگان
رشته دانشگاه
پزشکی

تو این سایت یه قشر هست که از همه بیشتر کار میکنه، اونم مدیر داخلی هان!
پ.ن: دوستان مدیر داخلی ها وظایفشون رو میدونن! کاربرا فکر نکنم حق داشته باشن تایین تکلیف کنن!
الان دسترسی به انجمنا ندارم،
اما فکر نکنید میشینیم میگیم:
هه! دیدی زهرا؟ ظاهرن انجمن بوق مدیر نداره :)))
زهرام میگه هه هه هه =))) دروغ میگی! ولش کن! دهنتو باز کن این انگورو بزارم توش.
این همه انجمن، این همه کاربر، این همه پست، این همه تاپیک هست! که باید کنترل شه!لاگ کاربرا ، حضور زیاده مدیر داخلی ها، اون بالا که مینویسه کجا هستن... نشون دهنده این مسئله هست!
پس سعی کنید تلاش نکنید با مسخره کردن یه جماعتی خودتون رو ببرید بالا!
دیگه حرفی ندارم. صرفن یه سری چیز بود که مونده بود تو دلم. و باز هم اشاره میکنم. کاربرا نباید تایین تکلیف کنن برای مدیران داخلی! همین طور مدیران انجمن.

نام مرکز سمپاد
شهید رجایی اسلامشهر
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
دانشگاه
پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی
تلگرام

کاربرا نباید تایین تکلیف کنن برای مدیران داخلی! همین طور مدیران انجمن.
بیماری گوسفند پنداری مردم و کاربر و زیر دست همه جا شایع شده..
آقا، محسن بحث گوسفند پنداری رو مطرح کرد یاد یک قضیه تو کتاب ادبیات سوم افتادم
یک درآمد بود که بحث شاه و رعیتی شده بود
بعد درویشه برگشت به شاه گفت چوپان بحر گوسفند آمده نه گوسفند بحر چوپان!
یعنی اینکه وجود رعیت واجبه برای وجود پادشاهی اگر رعیتی نباشه پادشاهی معنایی نداره!
حالا همین رو تعمیم بدید به فروم ...! ( الآن من اون درویشم!!!) :>
شما هم اشتباه میکنی که میای میگی نباید تعیین تکلیف کنن! ادعای دموکراسی داریم ولی خودمون از همه دیکتاتور تریم!

settareh

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نقل از علـی :
من خودمم مخفی میام
ولی حضور نداشتن توی تاپیک ها فک کنم دلیل برای عدم فعالیت باشه
مخفی اومدن یه کاربر با مخفی اومدن یه مدیر داخلی یه نمه فرق داره ٬ یه هفته مخفی اومدم الان هزار و ششصد جور شایعه پشت سرم در اومده که کم کاره و تنبله و آن نمیشه و اصلا نمیاد و رسیدگی نمیکنه و مرده و رفته کما و هیچ وقت نیست و ... ! :rolleyes:
بابا بسه دیگه ! انتظار دارید ۲۴ ساعت در اختیار سایت باشیم و به انتقادات و رسیدگی کنیم و تاپیکا رو چک کنیم و تو بحثا شرکت کنیم ٬ زندگی من وابسته به دنیای مجازی نیست هزار و یک کار و درگیری دارم به دو تا مدیر هم اطلاع دادم دو سه هفته نمیتونم بیام سایت ‌! والسلام .

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
مشهد
دانشگاه
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

به نقل از Nahid :
وظیفه ی مدیر داخلی فقط مدیر پیدا کردن نیست ! این وظیفه اصن توی میتینگِ یکی - به آخر مونده به مدیر های داخلی واگذار شد ! کلی کار هست اینجا عزیز من , ئه :-"

شما اعتراضت اینه که چرا بعضی انجمنا مدیر ندارن؟ خب چرا بحثِ وظایفِ مدیر داخلیا رو قاطیش میکنی که سخت شه؟ :D
در مورد انجمن هایی هم که مدیر ندارن, شما درست میگین باید مدیر براشون گذاشته بشه !
اما یا براشون درخواست نبوده یا مدیر مناسب واسش پیدا نشده :D

مدیر گزینی هم همون طور که فهمیدین قراره روشش عوض بشه, و با توجه به اینکه بعد از شروع مدارس یه سری از بچه ها نمیان, قراره مدیر گزینی بعدی بعد از شروع مدارس شروع بشه :D
سخت شه؟!چی سخت شه؟!من چیزیو قاطیِ چیزِ دیگه نکردم که :D من گفتم اقا این همه انجمن یا بی مدیرن یا مدیراش خیلی وقته نیستن،این مگه جزو وظایف مدیر داخلی نیس؟!اگه هس که برسن دیگه که خب گفتین بعد از مهر و اینا... :) که کاملا حرف درستی هستش
به نقل از panther :
تو این سایت یه قشر هست که از همه بیشتر کار میکنه، اونم مدیر داخلی هان!
پ.ن: دوستان مدیر داخلی ها وظایفشون رو میدونن! کاربرا فکر نکنم حق داشته باشن تایین تکلیف کنن!
اِ؟!چه جالب!
پ.ن: دخالت؟!اینکه میام می گم این انجمنا بی مدیره دخالته ؟!ببخشین اگه دخالت کردم!هه!تعیینِ تکلیف!خانوم پانترِ عزیز! حتی مدیر کلشم باشه ما حق انتقاد داریم!می دونی مشکل شماها(منظور اکثریت قشر مدیرانه)چیه؟!
اینکه تا یه نفر میاد یه چیزی به نامِ انتقاد می کنه می پرین بهش که نه این جور نیس و فلان و بهمانِ و شما اصن حقِ دخالت ندارینُ و شما ها رو چه به مدیرا!اصن شما یه عده کاربرِ نفهمین و مدیرا عقل کلن و ....!و فقط فک می کنین همش باید بهتون بگیم ایول چه مدیره خوبی و این میشه انتقاد!نه خانوم عزیز!
اینا اسمش دخالت نیس!اینا اسمش انتقاده!و این تاپیک هم اصلا برای همین زده شده!خیلی ناراحتی ازینکه به شما برخورده بدو تاپیکو پاک کن!
به نقل از panther :
الان دسترسی به انجمنا ندارم،
اما فکر نکنید میشینیم میگیم:
هه! دیدی زهرا؟ ظاهرن انجمن بوق مدیر نداره :)))
زهرام میگه هه هه هه =))) دروغ میگی! ولش کن! دهنتو باز کن این انگورو بزارم توش.
این همه انجمن، این همه کاربر، این همه پست، این همه تاپیک هست! که باید کنترل شه!لاگ کاربرا ، حضور زیاده مدیر داخلی ها، اون بالا که مینویسه کجا هستن... نشون دهنده این مسئله هست!
پس سعی کنید تلاش نکنید با مسخره کردن یه جماعتی خودتون رو ببرید بالا!
دیگه حرفی ندارم. صرفن یه سری چیز بود که مونده بود تو دلم. و باز هم اشاره میکنم. کاربرا نباید تایین تکلیف کنن برای مدیران داخلی! همین طور مدیران انجمن.
منم نگفتم شما نشستی داری انگور پرت می کنی تو دهن زهرا!من فقط گفتم اقا خیلی وقته یه تاپیکایی مدیر ندارن یا مدیراش نمیان!فقط همین!
مشکل بزرگِ مردم ما این است که هنوز فک می کنند جز مدیران همه گوسفندانی هستند فاقد نظر :|

دیگه نمی خوام تو بحثی شرکت کنم وقتی هنوز انتقاد برای بهبود عملکردِ انجمن می شه دخالت و تعیین تکلیف! :|

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

ی قشری هستن که اروم و با حوصله کار هارو پیگیری میکنن ، ی قشری هم هستن زود میپرن سراغ ایتجور تاپیک ها !

منظورم اینه که شما سوال داشتین وظیفه ما چیه ؟! سوال داشتین که چرا بعضی انجمنا مدیر ندارن یا مدیراشون کم کاره ؟! خب میتونستین ی پ.خ به هر کدوم از ماها که دوست داشتین بدین و ما هم جوابتونو میدادیم ! و اینکه وظیفمون چیه و چرا این انجمنا اینجوری هستن و تکلیفشون چیه و قضایای مدیر گزینی و تغییر شیوه رو واستون توضیح میدادیم !

دیگه نیازی به این همه پست و متلک و اعصاب خورد کنی نبود ... :)

اگه جوابتون داده نمیشد و به قول خودتون ( معذرت میخوام ) گوسفند فرض میشدین ، اونوقت میشد راحت بیاین اینجا و هرچی میخواین بگین !

zahra96

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 / میدیا
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه هنر تهران
رشته دانشگاه
گرافیک

به نقل از ریحانه! :
دقیقا نمی دونستم این انتقاد رو باید به کی بکنم و کجا بگم
دوستانِ مدیرانِ داخلیِ عزیز!دقت می کنین که چند تا از انجمن ها یا اصلا مدیر ندارن،یا مدیراش خیلی وقته حتی سایت نیومدن؟!
مثال بزنم؟!
شیمی ازمایشگاه
المپیاد شیمی
المپیاد فیزیک
المپیاد ادبی
و
.
.
.

چرا باید این انجمن ها بی مدیر باشن؟!
بیاین!بعد بگین محتوای سایت اله بله جیمبله!بابا بیاین یه 3-4 تا مدیر فعال انتخاب کنین دیگه! [-(

ببین ریحانه جان با این پستت هیچ مشکلی نیست جوابم دادن بقیه!

به نقل از ریحانه! :
یه سوال مبهم!مدیرانِ داخلی چی کار می کنن دقیقا؟!
واقعا برام سواله ببینم مدیرانِ عزیزِ داخلی چِ می کنن؟؟؟

این دوتا هم یکم کنایه دار بود ولی بازم بقیه جواب دادن!

بعد اومدی یه پست دیگه دادی شامل ِ این قسمت :
که حالا جواب مریم اولا بیشتر به فردِ دیگه ای بود بعد هم لحنش یکم تند بود ولی به خاطر اینکه مثلا همین مریم به شخصه وقتی مدیر بود خیلی خیلی زحمت میکشید و انرژی میزاشت واسه این قضایا و سایت! یه جورایی حس ِ اینکه مدیرای داخلی دارن تو سایت سوت میزنن القا شد! که باز اومدن بچه ها و ناهید و.. توضیح دادن!

همه میدونیم که اگه انتقاد "سازنده " و "منطقی" باشه کاربرا میگن و مدیرا سعی میکنن درست کنن اون قضایا رو! بدیهیه این! مدیرا مگه مرض دارن که حرف حق رو بگن نه اصلا!! بحث الکی پیچید دور خودش به خدا! :د سوالا جواب داده شده!
و بله به محض اینکه فرد خوبی واسه اون انجمنا بود حتما مدیر انجمنش میشه!! که باز به خاطر یاد آوری ممنون چون واقعا بعضی وقتا یه چیزایی در میره از دستمون! :)

چرا انقد انرژیتونو هدر میدین آخه!:د

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

هرکسی می تونه انتقاد کنه و افراد دیگه هم می تونن نظرشون رو بگن و این نظر لزومن نظر قشر خاصی نیست و اگر مدیرای مختلف بخوان حرفی بزنن خودشون میان حرفشون رو میگن.
و اگه نظری داده شده که تند بوده این نظر نه لزومن نظر مدیراس و نه این که مدیرا با همه ی اون مخالف باشن.
شما یه سری انتقادات کردید و یه سری جواب ها هم داده شده و بیش از این هم قطعن ارزیابی میشه. و اگه باز هم نظری یا نقدی دارید بگید (;

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

آقا من اصن نمیدونشتم اینو کجا بگم...

انجمن انتقادات و پیشنهاداته یه جا پیدا نکردم انتقاد کنم از خود انجمنش :-"

همین انجمن انتقادات پیشنهادات 14 صفحس... بعد هر جور تاپیکی توش پیدا میشه...

یعنی هرکی هر حرفی سخنی چیزی پیدا کرده اومده تاپیک زده... یعنی من حتی یه تاپیک پیدا کردم تو همین انجمن نوشته بود تولدم مبارک :-" بعد همه اومده بودن تولدشو اینا رو تبریک گفته بودن :-"

خب نمیخواین به خود همین انجمن یکم رسیدگی کنین؟ :-"

من هیچکارما... فقط خواستم همینطوری انتقاد کرده باشم... چون واسم یکم مبهم بود :-"

مرسی و ببخشید :)

ویرایش: چون گفته بودین مسئولیت انجمن های بدون مدیر با مدیران داخلیه اینجا گفتمش :)

بازم ممنون :)

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

خوبیش اینه که تاپیک اعلام خودکوشی منو پاک کردن :)) :)) :))

مرسی مرسی :))

بالا