انتقاد از مديران داخلی

depress

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
شهریار - قم
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی

مدیرای انجمن نثر پارسی اصلا فعال نیستن.
آخرین فعالیت آقای مارلیک ماه اوت ( آگوست ) بوده .
خانم پرنیان هم که .....

nahid

violet
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1388

به نقل از depress :
مدیرای انجمن نثر پارسی اصلا فعال نیستن.
آخرین فعالیت آقای مارلیک ماه اوت ( آگوست ) بوده .
خانم پرنیان هم که .....
عجبا !! :|
اینا الان مدیر داخلین که در موردشون اینجا گفتین؟
هر چیزی جایی داره دوست عزیز !

• شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از Nahid :
عجبا !! :|
اینا الان مدیر داخلین که در موردشون اینجا گفتین؟
هر چیزی جایی داره دوست عزیز !
ناهید جان کنترل کن X_X
باو منظورش این بود مدیر گزینی که کار شماس اینا رو هم عوض کنین ;;)

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

به نقل از علـی :
ناهید جان کنترل کن X_X
باو منظورش این بود مدیر گزینی که کار شماس اینا رو هم عوض کنین ;;)

لازمه بگیم تو اخبار 20:30 هم اعلام کنن که مدیرگزینی بزرگترین جامعه دانش اموزی سمپاد هفته دوم یا سوم مهر ماه صورت میگیره و طی این عملیات مدیرهای جدید و شایسته ای برای انجمن هایی که مدیرشان فعال نبوده انتخاب میشود و داوطلبان میتوانند برای تهیه کارت ورود به جلسه از شنبه هفته اینده به سایت سنجش مراجعه کنند ؟؟؟!!

یا تو پستای قبلی اعلام شده بود ؟! :rolleyes:

• لایک
امتیازات: N.M
  • شروع کننده موضوع

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی

به نقل از 4245 :
لازمه بگیم تو اخبار 20:30 هم اعلام کنن که مدیرگزینی بزرگترین جامعه دانش اموزی سمپاد هفته دوم یا سوم مهر ماه صورت میگیره و طی این عملیات مدیرهای جدید و شایسته ای برای انجمن هایی که مدیرشان فعال نبوده انتخاب میشود و داوطلبان میتوانند برای تهیه کارت ورود به جلسه از شنبه هفته اینده به سایت سنجش مراجعه کنند ؟؟؟!!

یا تو پستای قبلی اعلام شده بود ؟! :rolleyes:
الان باید اعلام کنم از خنده دارم میمیرم؟
چرا پست منو نقل قول کردی به کسی که گفه بگو
من فقط به ناید گفتم اشتباه برداشت نکنه منظورش این بوده

rezaezio

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلّیِ 2
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز و طلای کامپیوتر !
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

من میگم این سایت درو پیکر نداره یه نفر 4 تا نام کاربری داره
اه
مدیران شما دارید چه کار می کنید؟
فقط بلدید تاپیک قفل کنید
:-w

AHMADREZA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی کاشان
شهر
کاشان
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

شما معرفی کنید این فرد رو و ضمنن این به مدیر داخلی ها مربوط نمیشه که اون رو انتقاد نسبت به اونا بدونیم.

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

فکر کنم صرف این که مدیران داخلی می تونن پست خودشون رو پاک کنن دلیل خوبی نباشه برای اسپم دادنشون ، نه ؟

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

به نقل از SaϔnA.M :
فکر کنم صرف این که مدیران داخلی می تونن پست خودشون رو پاک کنن دلیل خوبی نباشه برای اسپم دادنشون ، نه ؟

میشه بیشتر توضیح بدید؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

"بدید" ؟ من یه نفرم ها :D
مثلا خودتون بار ها پستایی دادید که جاش نبوده بعد پاکشون کردین . مثلا توی شناخت ( تاپیک مدرسه خودمون ) ؛ یا همین عکس های ما ، در کل می خوام بگم که بحث صرفا نبودن اسپم نیست . بحث کلا ندادن اسپمه . این که فرهنگش جا بیفته و کلا اسپمی داده نشه خیلی فرق داره با این که چیزی بگیم بعد پاکش کنیم .

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

شما نشانه احترامه دیگه! (آدم به مامانشم احترام نذاره؟) ;;)

بیشتر پستای شناختو مُنا پاک میکنه ها! ما سعی میکنیم اسپم ندیم. ممنون که تذکر میدین!

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

قبلن مدیرگزینی انجمنا جزو وظایف داخلیا بود اگه الان تغییر نکرده باشه...

فکر نمیکنین توی انتخاب مدیرای جدید یه ذره اشتباه کردین؟ تجربه ی افراد رو هم در نظر میگیرین دیگه؟

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از MissMarvelous :
قبلن مدیرگزینی انجمنا جزو وظایف داخلیا بود اگه الان تغییر نکرده باشه...

فکر نمیکنین توی انتخاب مدیرای جدید یه ذره اشتباه کردین؟ تجربه ی افراد رو هم در نظر میگیرین دیگه؟

شاید یکی از دلایل این انتقاد شما بحث محتوای بخش‌ها باشه که همونطور که گفتم وارده. ولی محتوا تنها معیار سنجیدن مدیر یک بخش نیست. البته اهمیتش واقعا زیاده. البته من دیروز گفتم که درباره‌ی این مشکل استارت زدیم و ازتون می‌خوام یه مقدار صبر کنید. درباره‌ی نحوه‌ی انتخابشون. مدیران بخش با نظر پنج نفر ( مونا‌ ، نسترنگار ، نگین ، درنا و من ) انتخاب می‌شن و مثلا نظر یکی دو نفر نیستش. البته این نکته هم که اشاره کنم که آپشن‌ها هم در بعضی از بخش‌ها آپشن‌های محدودی بودن

اگه نکته‌ی منفی دیگه‌ای به جز تولید محتوا داخل بخش دیدید که احساس می‌کنید به مدیرگزینی وارده، بگید

• لایک
امتیازات: dorna

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از پویا م :
شاید یکی از دلایل این انتقاد شما بحث محتوای بخش‌ها باشه که همونطور که گفتم وارده. ولی محتوا تنها معیار سنجیدن مدیر یک بخش نیست.
بله یکی از دلایلش این بود، یکی دیگه هم اینکه همون طور که گفتی محتوا تنها معیارنیس، یه چیزای دیگه هم هست
مثل برخورد با انتقاد، وقتی کسی تجربه توی سایت بودن رو نداره و برخورد های مختلف رو خیلی ندیده، نمیشه ازش انتظار داشت که درست و منطقی برخورد کنه با قضیه و نتیجه ش میشه چیزی که توی خلاقیت پیش اومد

پ.ن: اگه تجربه کمه و آپشن دیگه نیس داخلیا باید کمک کنن تا یاد بگیره، که باز وارد بحث تجربه داخلیا و اینا میشه که نمیخوام بیشتر از این ادامه بدم

• لایک
امتیازات: N.M
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
شیمی
رشته دانشگاه
پزشکی

بله یکی از دلایلش این بود، یکی دیگه هم اینکه همون طور که گفتی محتوا تنها معیارنیس، یه چیزای دیگه هم هست
مثل برخورد با انتقاد، وقتی کسی تجربه توی سایت بودن رو نداره و برخورد های مختلف رو خیلی ندیده، نمیشه ازش انتظار داشت که درست و منطقی برخورد کنه با قضیه و نتیجه ش میشه چیزی که توی خلاقیت پیش اومد

پ.ن: اگه تجربه کمه و آپشن دیگه نیس داخلیا باید کمک کنن تا یاد بگیره، که باز وارد بحث تجربه داخلیا و اینا میشه که نمیخوام بیشتر از این ادامه بدم

وقتی اونجا نمیتونین از خودتون دفاع کنین و وارد بحث نمی شین ، تعجّبی نداره اینجا یه طرفه قضاوت کنید... متاسّفم واسه کسایی که به خاطر لایک های بیشتر و ستاره های رنگی تر خودشونو با تجربه تر و خوش اخلاق تر می دونن...

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

نه ببينين، اتفاقاً انتخاب مدير از بين كاربراي جديدتر كار پسنديده‌ايه و اينا!
اما درست‌ترش اينه كه وقتي مدير كم تجربه براي يه بخشِ به نسبت مهم گذاشته مي‌شه، اوّل يكي از با تجربه‌تر ها همكارش باشه و كمكش كنه.

براي چي آپشن‌هاي محدودي بودن؟ براي بعضي انجمنا بعله، هميشه كمبود گزينه هست. اما مثلاً واسه انجمنايي مث عكس يا خلاقيت ( صرفاً مثال زدم ها! :D )، توانايي مديريتي و كنترل انجمن خيلي مهمه. حتّي شايد مهم‌تر از ميزان فعاليت قبلي فرد تو انجمن! پس گزينه‌ها اونقد محدود نيستن.
البته اگه كمبودِ مديرِ با توانايي مديريتي باشه بحث جداس. :D

+ @ بالايي: واقعاً دليلي نيست همه چيزُ ربط داد به ستاره و چرخ دنده و لايك! خود شما بذار لايكا و ستاره‌هات از يه حدي بره بالاتر، مي‌بيني كه اهميتشُ برات از دست مي‌ده! (;

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

مبینا خانوم، ایشون تازه مدیر شدن. گاهی اوقات هر چه قدر هم تجربه‌ی فعالیت داشته باشی، نمی‌دونی که جواب بعضی از انتقادات رو باید چطوری بدی. حالا همین مشکل برای ایشون پیش اومده. من شخصا هم دیشب هم امروز باهشون صحبت کردم و توضیح دادم که نحوه‌ی پاسخ به انتقاد بهتره چطوری و چگونه باشه.
امیدوارم که در آینده راضی کننده باشه پاسخ ایشون به انتقادات

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از A Retired Colonel :
وقتی اونجا نمیتونین از خودتون دفاع کنین و وارد بحث نمی شین ، تعجّبی نداره اینجا یه طرفه قضاوت کنید... متاسّفم واسه کسایی که به خاطر لایک های بیشتر و ستاره های رنگی تر خودشونو با تجربه تر و خوش اخلاق تر می دونن...

من اونجا حرفی نزدم که بخوام از خودم دفاع کنم... همه ی پست های اون تاپیک رو هم خوندم ولی امکان پست دادن نداشتم
انتقاد من هم کلن به یه مورد دیگه بود، اون هم مثال بود که آوردم
جمله آخرتون هم خیلی بی ربط بود نیازی به جواب دادن نداره

به نقل از پویا م :
مبینا خانوم، ایشون تازه مدیر شدن. گاهی اوقات هر چه قدر هم تجربه‌ی فعالیت داشته باشی، نمی‌دونی که جواب بعضی از انتقادات رو باید چطوری بدی. حالا همین مشکل برای ایشون پیش اومده. من شخصا هم دیشب هم امروز باهشون صحبت کردم و توضیح دادم که نحوه‌ی پاسخ به انتقاد بهتره چطوری و چگونه باشه.
امیدوارم که در آینده راضی کننده باشه پاسخ ایشون به انتقادات
خب دوباره بگم که خلاقیت فقط مثال بود و در کل چند تا انتخاب اخیر منظورم بود :D

سوال من هم مربوط به همین بود... برای این قضیه "تازه مدیر شدن" نمیشه کاری کرد؟ قبلن هم زیاد بودن کسایی که تازه مدیر می شدن و این حرفا هم نبوده

نمیشه سیستم مدیریت آزمایشی رو برگردوند؟ که توی اون مدت ازمایشی بودن یه سری چیزا مشخص شه؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

کم نبودن آدمایی که تازه مدیر شدن . خود من ، نرگس ، موبینا هم یه زمانی مدیر جدید بودیم . اما چیزی که قبلا بوده و الآن نیست چند تا چیزه .
1) هویت مدیریت داره عوض میشه : یعنی این که مدیریت از صرف تولید محتوا و توانایی کنترل بحث و اسپم پاک کردن و چهارچوبی که داشت داره خارج میشه و می رسه به مالکیت روی انجمن و ورود به تیم مدیریت و اکسس های اضافی . جمله ای که در کمممال تعجب از چند تا از مدیر انجمنا شنیدم این بود که : ببین ما مدیر شدیم ، تازه چند وقت دیگه هم داخلی میشیم ! یعنی کلا بحث های جانبیش داره بیشتر از وظیفه‌ی اصلیش میشه . باز مثال از گذشته . من که مدیر شدم ، اون قدر علاقه به اکسس و قدرت و حاشیه توی کاربرا کم بود ، که به من اکسس انجمن مدیران نداده بودن ( اشتباهی ) و من تا یک ماه نمی دونستم هست همچین انجمنی . و حتی مدیرای دیگه که دوستام بودن هم متوجه نبودن . ولی الآن اکسس داشتن مثلا یکی از انگیزه های مدیر شدنه . یکی از انگیزه های مدیریت درست شده داخلی شُدن . این هم زمان ما نبود . خب حالا یک سری داخلی داریم که خودشون با توجه به کمبود تجربه ، این بحثا راجع به خودشون هم صادقه . مثلا چیز قشنگی نیست این که حتی به شوخی بخوای اکسسی که داری رو داد بزنی . چون به هر حال چیزیه که بقیه کاربرا ندارن و کنجکاوی باعث میشه انگیزه شون برای فعالیت تبدیل شه به داشتن این اکسس ها .
2) مدیر داخلی ـی که خودش هم تجربه‌ی بحث و انتقاد نداره ، طبیعتا نمی تونه درست راجع به انتقاد چند تا کاربر از مدیر قضاوت کنه .( + )و شاید تو خیلی موارد اصلا نفهمه اشکال کار از کجاست . در کل حرفم اینه که اگر مدیرا نقصی دارن ، وظیفه‌ی داخلی هاست که اون رو بپوشونن و بش یاد بدن و اینا . ولی این مورد اصلا توی داخلی ها دیده نمیشه .

راجع به مشکل اول باید بگم خیلی مواظبش باشید ، چون اپیدمی داره میشه . نباید طوری شه که قشر مدیر انجمن هم مثل قشرای بالایی احساس کنه خیلی جدا از کاربراست . هویتش رو عوض نکنید . و این که مدیرا رو طوری تربیت نکنید ، که فکر کنن هر جا انتقادی شد باید هر جوری شده دفاع کنن از سیستم . چون دفاع وقتی درسته که حمله‌ای شده باشه . نه صرفا یک بحث انتقادی کوچیک و عادی .

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

معمولا آدمایی که تازه مدیر میشن افراد روشون حساسن ترن(طبیعیه خب حتی اگه خدای تجربه ام باشن اعتماد آدما بهشون کمتره!)

موقعی که خودم مدیر شدم یکی از مدیرا اومد بهم گفت همون قدر که حواست به مدیریتت هست حواست باشه که با آدما و کسایی که ازت انتقاد میکنن چجوری برخورد کنی!

وقتی یه نفر مدیر میشه فرض میگیریم مدیر گرینی هم درست انجام شده و اون فرد برای مدیریت اون انجمن خیلی هم ایده آله ولی وقتی حتی از طرف یکی از مدیرای دست بالاتر(داخلیا) یکم راجع به مدیریت و نحوه ی برخورد با انتقاد کننده و اسپم پاک کردن و اینا باهاشون حرف زده نشده بنظرم این انتقاد به اون داخلیاس نه مدیر جدید.

درسته یه سری چیزها تجربیه، آره مثلا من بعد از اینکه یه سال تو سایت بودم فهمیده بودم که همه مدیرهایی که تاپیکی رو میخوان پاک کنن قبلش 24 ساعت قفل میکنن پس منم که مدیر شدم احتمالا کار درست همینه و همینکار رو میکنم، ولی وقتی یه مدیری که مثلا خیلی تو سایت فعال نبوده باید از یه داخلی که تجربش زیاده اینا رو بشنوه که البته مشکل اینجاست که خود داخلی ها هم تجربشون زیاد نیست که بخوان انتقال تجربه بدن یا اگرم دارن این کار رو نمیکنن!(+حرفهای ساینا)

کلن حرف اصلیم اینه که مدیرهای جدید از کاربرای جدید انتخاب میکنین؟ خب آفرین کار خوبی میکنین ولی ولشون نکنین که با آزمایش کردن رو یه انجمن مهم مدیریت رو یاد بگیرن :)

بالا