عجبا !!به نقل از depress :مدیرای انجمن نثر پارسی اصلا فعال نیستن.
آخرین فعالیت آقای مارلیک ماه اوت ( آگوست ) بوده .
خانم پرنیان هم که .....
ناهید جان کنترل کنبه نقل از Nahid :عجبا !!
اینا الان مدیر داخلین که در موردشون اینجا گفتین؟
هر چیزی جایی داره دوست عزیز !
به نقل از علـی :ناهید جان کنترل کن
باو منظورش این بود مدیر گزینی که کار شماس اینا رو هم عوض کنین
الان باید اعلام کنم از خنده دارم میمیرم؟به نقل از 4245 :لازمه بگیم تو اخبار 20:30 هم اعلام کنن که مدیرگزینی بزرگترین جامعه دانش اموزی سمپاد هفته دوم یا سوم مهر ماه صورت میگیره و طی این عملیات مدیرهای جدید و شایسته ای برای انجمن هایی که مدیرشان فعال نبوده انتخاب میشود و داوطلبان میتوانند برای تهیه کارت ورود به جلسه از شنبه هفته اینده به سایت سنجش مراجعه کنند ؟؟؟!!
یا تو پستای قبلی اعلام شده بود ؟!
به نقل از SaϔnA.M :فکر کنم صرف این که مدیران داخلی می تونن پست خودشون رو پاک کنن دلیل خوبی نباشه برای اسپم دادنشون ، نه ؟
به نقل از MissMarvelous :قبلن مدیرگزینی انجمنا جزو وظایف داخلیا بود اگه الان تغییر نکرده باشه...
فکر نمیکنین توی انتخاب مدیرای جدید یه ذره اشتباه کردین؟ تجربه ی افراد رو هم در نظر میگیرین دیگه؟
بله یکی از دلایلش این بود، یکی دیگه هم اینکه همون طور که گفتی محتوا تنها معیارنیس، یه چیزای دیگه هم هستبه نقل از پویا م :شاید یکی از دلایل این انتقاد شما بحث محتوای بخشها باشه که همونطور که گفتم وارده. ولی محتوا تنها معیار سنجیدن مدیر یک بخش نیست.
به نقل از MissMarvelous :بله یکی از دلایلش این بود، یکی دیگه هم اینکه همون طور که گفتی محتوا تنها معیارنیس، یه چیزای دیگه هم هست
مثل برخورد با انتقاد، وقتی کسی تجربه توی سایت بودن رو نداره و برخورد های مختلف رو خیلی ندیده، نمیشه ازش انتظار داشت که درست و منطقی برخورد کنه با قضیه و نتیجه ش میشه چیزی که توی خلاقیت پیش اومد
پ.ن: اگه تجربه کمه و آپشن دیگه نیس داخلیا باید کمک کنن تا یاد بگیره، که باز وارد بحث تجربه داخلیا و اینا میشه که نمیخوام بیشتر از این ادامه بدم
مبینا خانوم، ایشون تازه مدیر شدن. گاهی اوقات هر چه قدر هم تجربهی فعالیت داشته باشی، نمیدونی که جواب بعضی از انتقادات رو باید چطوری بدی. حالا همین مشکل برای ایشون پیش اومده. من شخصا هم دیشب هم امروز باهشون صحبت کردم و توضیح دادم که نحوهی پاسخ به انتقاد بهتره چطوری و چگونه باشه.به نقل از MissMarvelous :بله یکی از دلایلش این بود، یکی دیگه هم اینکه همون طور که گفتی محتوا تنها معیارنیس، یه چیزای دیگه هم هست
مثل برخورد با انتقاد، وقتی کسی تجربه توی سایت بودن رو نداره و برخورد های مختلف رو خیلی ندیده، نمیشه ازش انتظار داشت که درست و منطقی برخورد کنه با قضیه و نتیجه ش میشه چیزی که توی خلاقیت پیش اومد
پ.ن: اگه تجربه کمه و آپشن دیگه نیس داخلیا باید کمک کنن تا یاد بگیره، که باز وارد بحث تجربه داخلیا و اینا میشه که نمیخوام بیشتر از این ادامه بدم
به نقل از A Retired Colonel :وقتی اونجا نمیتونین از خودتون دفاع کنین و وارد بحث نمی شین ، تعجّبی نداره اینجا یه طرفه قضاوت کنید... متاسّفم واسه کسایی که به خاطر لایک های بیشتر و ستاره های رنگی تر خودشونو با تجربه تر و خوش اخلاق تر می دونن...
خب دوباره بگم که خلاقیت فقط مثال بود و در کل چند تا انتخاب اخیر منظورم بودبه نقل از پویا م :مبینا خانوم، ایشون تازه مدیر شدن. گاهی اوقات هر چه قدر هم تجربهی فعالیت داشته باشی، نمیدونی که جواب بعضی از انتقادات رو باید چطوری بدی. حالا همین مشکل برای ایشون پیش اومده. من شخصا هم دیشب هم امروز باهشون صحبت کردم و توضیح دادم که نحوهی پاسخ به انتقاد بهتره چطوری و چگونه باشه.
امیدوارم که در آینده راضی کننده باشه پاسخ ایشون به انتقادات