انتقاد از مديران داخلی

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی

به نقل از SaϔnA.M :
. در کل حرفم اینه که اگر مدیرا نقصی دارن ، وظیفه‌ی داخلی هاست که اون رو بپوشونن و بش یاد بدن و اینا . ولی این مورد اصلا توی داخلی ها دیده نمیشه .
ببین داخلی‌ها که علم غیب ندارن از اول بدونن یه فردی چه نقصی‌های داره :D کاربر مدیر نبوده، تا حالا جواب انتقاد نداره. خب از کجا باید فهمید چطوری جواب انتقاد می‌ده اگه مدیر شه؟ اول باید یه رفتاری بشه، ایراداتی که وارد بود رو داخلی‌ها دربارش با مدیر صحبت می‌کنند و به قول شما از اون به بعد پوشونده می‌شه.

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

خب پيشنهاد من تو پست قبلي رو خوندين؟
به جاي اينکه انجمنو به يکي بديم و منتظر عملکرد باشيم، ميشه براش همکار گذاشت تا قبل از اين جريانات به جايي رسيد.

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

من درک نمیکنم، مگه توی انجمن مدیران توصیه برای مدیریت نیست؟ و در کنار اون، من و نسترن که مدیر جغرافیا و گردشگری شدیم کسی از مدیران داخلی نیومد توصیه بده. ( و به نظرم لازم هم نبود.)

در این مورد، نه مدیران داخلی قبلی و نه هر کسی که این جا مدت زمان طولانیی حضور داشته، نمیتونه وضع کاربران تازه تر و مدیران انجمن جدید رو درک کنه. خواه ناخواه کاربرا دو دسته میشن!

+ من موافق نیستم همکار گذاشته بشه! مگه تا الان چند بار پیش اومده که مدیری توی جواب دادن به انتقادات مشکل داشته باشه؟ در مورد خلاقیت هم به نظر من Madmazel Fairy Tale مدیر خیلی خوبی هستن. یک لحظه خودتونو جای ایشون بذارین. کاربرای قدیمی که فوری یه جبهه تشکیل میدن و طرفداری میکننن.

marvelous

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۳
شهر
مشهد
مدال المپیاد
برنز بيست و هفتمين المپياد ادبی
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نسترنّگار :
من درک نمیکنم، مگه توی انجمن مدیران توصیه برای مدیریت نیست؟ و در کنار اون، من و نسترن که مدیر جغرافیا و گردشگری شدیم کسی از مدیران داخلی نیومد توصیه بده. ( و به نظرم لازم هم نبود.)

در این مورد، نه مدیران داخلی قبلی و نه هر کسی که این جا مدت زمان طولانیی حضور داشته، نمیتونه وضع کاربران تازه تر و مدیران انجمن جدید رو درک کنه. خواه ناخواه کاربرا دو دسته میشن!

+ من موافق نیستم همکار گذاشته بشه! مگه تا الان چند بار پیش اومده که مدیری توی جواب دادن به انتقادات مشکل داشته باشه؟ در مورد خلاقیت هم به نظر من Madmazel Fairy Tale مدیر خیلی خوبی هستن. یک لحظه خودتونو جای ایشون بذارین. کاربرای قدیمی که فوری یه جبهه تشکیل میدن و طرفداری میکننن.
شما که مدیر شدین با الان فرق داشت، از اولم من بحثم در مورد چند تا انتخاب اخیر بود، توی کار شما هم اگه مشکلی دیده میشد توصیه میکردن یه سری چیزارو بهتون، به هر حال هر کسی یه جاهایی ضعف دارهو یه جاهایی قوی تره

مگه همه یه زمانی تازه وارد نبودن؟ مگه اینایی که قبلن مدیر بودن روز اول مدیریت نداشتن؟

توی جواب دادن شاید نه ولی توی تولید محتوا یا امثال اون چرا
خودمو میذارم جای ایشون، یکی دو نفر منطقی یه انتقادی کردن، جای اینکه با ارامش جواب بده یه سری حرفای نامربوط زدن، اون پست ۸۶ فکر کنم اگه زودتر داده میشد دیگه بحث به اینجاها نمیکشید!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

اکیدا مخالفم با این که همکار گذاشته بشه براش
حرفش رو تایید نمی کنم (تعداد لایک و درجه چه ربطی به حرف داره آخه؟ خود منم از همینا میترسم که کم پست میدم، چون تا میای چیزی بگی میگن "فکر می کنی چون مدت حضورت فلانه و درجت بهمانه و لایکات بیسانه فقط خودت حالیته و...") ولی این که بگین همکار بزارین:

1. مدیریت ارثی نیست، یادگرفتنیه. اگه این شخص بعد از 6 ماه مدیریت یک خطای بزرگ انجام بده شاید بشه ایراد گرفت (خطای بزرگ، نه این که همچین تاپیکی کجا باشه چون کجا زدن تاپیکی که به چند انجمن مربوطه قبل از هر چیز بر میگرده به تصمیم مدیر)، ولی الان باید گذاشت مدیریت تجربه بشه

2. اگه الان برای madmazel filan همکار بزارید، از این به بعد هر کار خوبی انجام بده میگن "چون همکار گذاشتیم واسش اینجوری شد" و هر کار منفیی انجام بشه، میگین "دیدین گفتیم این مدیر مناسبی نیست؟"

3. خودتون هم می بینید که الان مشکل اصلی انجمن نبود محتوا و فعالیته، ما بیشتر از این که به مدیری که وقتی ازش بپرسم چرا؟ بگه "چـــونــ XYZ فـــَـرشــیــد جونیــ ع ;;)" به کسی نیاز داریم که محتوای خوب بسازه، هرچند که اگه ازش بپرسم چرا؟ بگه "برای این که زیرا :|"

کارش خوبه، به قولی it works! چرا به همچین چیزای مسخره ای مثل این که چرا این تاپیک اینجاست گیر بدیم و اصرار کنیم که "چون غذاشو بجای میز ناهارخوری توی اتاقش میخوره یعنی بلد نیست غذا بخوره"؟

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

بحث من اصلا مدير خلاقيت نيست . ولي اين كه وقتي از يكي زياد مطمئن نيستيم ؛ اون رو همكار بزاريم با يكي ديگه كاري بود كه ما انجام مي داديم . حتي راجع به كاربراي خيلي خوبمون . مثلا شكوفه رو يهو نذاشتيم مدير تاريخ ، اول همكار من شد بعد آروم آروم من وظايف رو كلا دادم بش . اين مشكلي نداره . راجع به نسترنگار هم بايد بگم كه شما وقتي مدير جغرافيا شدين ايراد مديريتي نداشتين . تازه كار بودين سوالم داشتين مي پرسيدين مائم كمك مي كرديم . اگر همين الان من داخلي بودم قطعا يكي از وظايفم مي دونستم بيام از مديريتون گله كنم و بتون يادآوري كنم انجمني دارين . همونطور كه شما الان بايد وظايف بعضي مديران رو بشون ياد آوري كنيد . خب اون موقع شما ايراد مديريتي نداشتين كه بخوايم چيزي بگيم . راجع به الان همكار گذاشتن هم به همين دليلي كه فرشيد گفت مخالفم . ولي اگر ادعاي شناخت از كاربرا دارين از دفعه ي بعد قبل از مدير كردن فكر كنيد اگر طرف تواناييش رو نداره ( اصلا بد نيست اين قضيه خب تازه كار ها ممكنه آشنايي نداشته باشن ) از يه مدير ديگه يا خودتون به عنوان نيروي كمكي استفاده كنيد .

نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1393
مدال المپیاد
شیمی
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نسترنّگار :
یک لحظه خودتونو جای ایشون بذارین. کاربرای قدیمی که فوری یه جبهه تشکیل میدن و طرفداری میکننن.

بــعله ... من اگه به جای عبارت لایک و ستاره و اینا ، از عبارت کاربرای قدیمی استفاده می کردم منظورمو بهتر متوجه می شدین و این مسائل پیش نمیومد، شما یه چیز کوچیک رو بیش از حد بزرگ کردین و تحت تاثیر بقیه دارین جبهه گیری می کنین... به هر حال من معذرت میخوام از کسایی که ناراحت شدن ولی نباید اینقدر رو این مسئله زوم میشد...

خـــدانگهدار

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان

به نقل از SaϔnA.M :
بحث من اصلا مدير خلاقيت نيست . ولي اين كه وقتي از يكي زياد مطمئن نيستيم ؛ اون رو همكار بزاريم با يكي ديگه كاري بود كه ما انجام مي داديم . حتي راجع به كاربراي خيلي خوبمون . مثلا شكوفه رو يهو نذاشتيم مدير تاريخ ، اول همكار من شد بعد آروم آروم من وظايف رو كلا دادم بش . اين مشكلي نداره . راجع به نسترنگار هم بايد بگم كه شما وقتي مدير جغرافيا شدين ايراد مديريتي نداشتين . تازه كار بودين سوالم داشتين مي پرسيدين مائم كمك مي كرديم . اگر همين الان من داخلي بودم قطعا يكي از وظايفم مي دونستم بيام از مديريتون گله كنم و بتون يادآوري كنم انجمني دارين . همونطور كه شما الان بايد وظايف بعضي مديران رو بشون ياد آوري كنيد . خب اون موقع شما ايراد مديريتي نداشتين كه بخوايم چيزي بگيم . راجع به الان همكار گذاشتن هم به همين دليلي كه فرشيد گفت مخالفم . ولي اگر ادعاي شناخت از كاربرا دارين از دفعه ي بعد قبل از مدير كردن فكر كنيد اگر طرف تواناييش رو نداره ( اصلا بد نيست اين قضيه خب تازه كار ها ممكنه آشنايي نداشته باشن ) از يه مدير ديگه يا خودتون به عنوان نيروي كمكي استفاده كنيد .
ببینید من نمیخوام بگم برخورد مدیر خلاقیت درست بوده.اونجا هم مفصل توضیح دادم نظرم رو.بعله. یه نفر دو سه روزه مدیر شده. کارشم داره خوب انجام میده.اما مثلاً به خاطر کم تجربگی مثلاً تو توضیح دادن کارش لحن مناسبی استفاده نکرده.خب ببینید شما که خودتون تجربه دارید میدونید راه و چاه درست چیه ، میدونید اصل وظیفه ی مدیر تولید محتوا و پاک کردن اسپم و منظم کردن انجمنه که ایشون داشته خوب انجام میداده و فقط مشکل از لحن بوده که با یه پیشنهاد کوچک میتونه حل شه ، تجربه تون رو در اختیار ایشون قرار میدید.خب این هاهمه خوبه.مشکلی هم پیش نیومده که.چیزی که ما میخوایم اینه که چهار تا چیز تو این فروم یاد بگیریم.میریم انجمن خلاقیت که مثلاً اگه بشه یه کم تفکر خلاق پیدا کنیم.خب این که مدیرانجمن همه کارش خوب باشه و فقط به خاطر کم تجربگی پاسخگوی خوبی نباشه یه چیز فرعیه.یه چیزیه که با یه انتقاد کوچولو حل میشه و میتونیم بعدش دوباره به اصل قضیه بپردازیم به جای این که انرژی خودمون رو تلف کنیم و خودمون و مدیر انجمن رو از مسئله ی اصلی دور کنیم و نسبت به فعالیت دلسرد کنیم.یه پیشنهاد تغییر لحن نه نیاز به همکار داره نه نیاز به این همه بحث سر درد آور .تو همین مدت که نشستیم سر یه تغییر لحن بحث میکنیم میتونستیم چند تا کار مفید بکنیم؟ الان فقط سر دردش برامون میمونه :(

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

کار مفید هم مگه می کنیم ؟ :D
من که گفتم اصلا بحثم مدیر خلاقیت نیست ، فقط با دیدن این مدیر خلاقیت ( و اینم بگم که واقعا تعجب کردم ! تا حالا ندیده بودم این مدل لحن رو توی فروم . شاید به خاطر تعجب زیاد منم تند رفتم . ولی یه کم عجیب بود برام . ) و البته مدیرای دیگه به این نتیجه رسیدم :
1) هویت مدیریت داره عوض میشه
و چون ازش می ترسم گفتم بیانش کنم که پیشگیری شه . وگرنه منم بحثم مدیر خلاقیت نیست .

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

نزنین لطفا...به احتمال قریب به یقین توی پست های قبلی هست جواب سوالم :-"...اما خب من (:|
دقیقا محدوده ی اختیارات مدیر داخلی چیه؟...

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از یک بنده ی خدا :
نزنین لطفا...به احتمال قریب به یقین توی پست های قبلی هست جواب سوالم :-"...اما خب من (:|
دقیقا محدوده ی اختیارات مدیر داخلی چیه؟...
مدیریت همه انجمنا + مدیرگزینی برای انجمنها + هشدار دادن به کاربرا + انجام برخی تغییرات توی پروفایل (مثل ویرایش امضا، تنظیمات ایمیل و اطلاعات پروفایل و...) + فوش خوردن

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از GCD :
مدیریت همه انجمنا + مدیرگزینی برای انجمنها + هشدار دادن به کاربرا + انجام برخی تغییرات توی پروفایل (مثل ویرایش امضا، تنظیمات ایمیل و اطلاعات پروفایل و...) + فوش خوردن
پس حالا یقین پیدا کردم که خود"زباله و بی استفاده"است این مقام...
ممنون از توضیحت...

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

پس حالا یقین پیدا کردم که خود"زباله و بی استفاده"است این مقام...
ممنون از توضیحت...
بهله متاسفانه زمان شوپنهاور و نیچه و اسپینوزا و راسل و سایر رفقا، سمپادیا نبود که مدیر داخلی داشته باشه و تحلیلش کنن و براش فلسفه وجودی تبیین کنن :(

خو برادر من، میخوای چیکار کنه که غیر زباله و با استفاده بشه؟ 20 نفر دور همی جم شدیم، 2تا باید باشن که اگه یکیمون پستی، تاپیکی، بانگ چرتی زد درستش کنه یا اگه یکیمون خواست مدیر شه انتخابمون کنه یا پروفایلمون مشکلی داشت حلش کنه یا خواستیم فوش بدیم بهش بتونیم بدیم!

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

@ فرشيد: اين جا عم كسي نگفت براي مورد خاص مدير خلّاقيت الآن همكار گذاشته بشه. دقيقاً مخالفتت با چيه؟ بحث همه اين بود كه "از اين به بعد" ...

@ درنا: ببين، موافقم باهات. اما يه چيزيم هست و اونم اينه كه نمي‌دونم چرا به خاطر قطر خاك و تعداد لايك و قديمي بودن، يه جبهه‌اي مي‌گيرن كه "تو با انتقاد و پيشنهادت داري مديريت منُ زير سوال مي‌بري". آقا جان اصن جمع كنين اين خاك انجمن و لايكُ :|

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از GCD :
بهله متاسفانه زمان شوپنهاور و نیچه و اسپینوزا و راسل و سایر رفقا، سمپادیا نبود که مدیر داخلی داشته باشه و تحلیلش کنن و براش فلسفه وجودی تبیین کنن :(

خو برادر من، میخوای چیکار کنه که غیر زباله و با استفاده بشه؟ 20 نفر دور همی جم شدیم، 2تا باید باشن که اگه یکیمون پستی، تاپیکی، بانگ چرتی زد درستش کنه یا اگه یکیمون خواست مدیر شه انتخابمون کنه یا پروفایلمون مشکلی داشت حلش کنه یا خواستیم فوش بدیم بهش بتونیم بدیم!
شوپنهاور و نیچه و اسپینوزا و هایدگر و سارتر شاید نبودن اما یاسپرس که بود...دریدا که بود...راسل که بود...از فلاسفه ی جدید گردر که بود...
بعدم چه ربطی به فلاسفه داشت حرفم؟...من میگم مدیریت همه ی انجمن ها باید با مدیر کل باشه...هر مدیری هم عرضه ی مدیریت انحمن خودش رو داره(باید داشته باشه)...مدیرگزینی هم به نظرم به تنهایی نمیتونه یه پست جدید ایجاد کنه...
کجاش فلسفی بود حالا؟ :)
فحش دادن که نیاز به آدم نداره :))

Behrad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب یک
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از نرگس² :
@ درنا: ببين، موافقم باهات. اما يه چيزيم هست و اونم اينه كه نمي‌دونم چرا به خاطر قطر خاك و تعداد لايك و قديمي بودن، يه جبهه‌اي مي‌گيرن كه "تو با انتقاد و پيشنهادت داري مديريت منُ زير سوال مي‌بري". آقا جان اصن جمع كنين اين خاك انجمن و لايكُ :|
منم موافق جمع شدن تجملاتم!! ولي موضوعي كه هست اينه كه لايك و همين ستاره هاي پر زرق ز برق(!) انگيزه اي قدرتمند براي كاربر ايجاد ميكنه كه پستي مفيد بده و تاپيكي مفيد تر بزنه
و مشكل اينجاست كه كاربرا عموماً حاضر نيستن بدون دستمزد متقابل مطلبي رو ارائه كنن…خيلي آرمانيه ميشه اگه كاربرا بخوان مطلبي رو رايگان ارائه بدن كه از هر لحاظ بار فرهنگي، تفريحي و حتي علمي داشته باشه. اونم توي ايراني كه اصلاً اين آموزه ها برقرار نشدن

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از نرگس² :
@ فرشيد: اين جا عم كسي نگفت براي مورد خاص مدير خلّاقيت الآن همكار گذاشته بشه. دقيقاً مخالفتت با چيه؟ بحث همه اين بود كه "از اين به بعد" ...
شماها شفاف سازی نکردین، + این که یک پیش زمینه ذهنی هم در مورد قبلی (که اونم شفاف سازی نکردین و همکار اضافه شد) بود که طبیعتا بهتر بود قبل از چیزی مخالفت کنم تا این که بعدش بشه و مخالفت رو بیان کنم و بگن نه ما اینو نگفتیم/نمیخواستیم (همون علاج واقعه قبل از وقوع و اینا، توی سمپادیا شدیدا لازمه!)

شوپنهاور و نیچه و اسپینوزا و هایدگر و سارتر شاید نبودن اما یاسپرس که بود...دریدا که بود...راسل که بود...از فلاسفه ی جدید گردر که بود...
بعدم چه ربطی به فلاسفه داشت حرفم؟...من میگم مدیریت همه ی انجمن ها باید با مدیر کل باشه...هر مدیری هم عرضه ی مدیریت انحمن خودش رو داره(باید داشته باشه)...مدیرگزینی هم به نظرم به تنهایی نمیتونه یه پست جدید ایجاد کنه...
کجاش فلسفی بود حالا؟ :)
فحش دادن که نیاز به آدم نداره :))
اینجا عضو نبودن و نیستن :D
ببین مثلا یک روزنامه رو فرض کن، یه مدیر مسئول داریم، یه سردبیر داریم، یه دبیر بخش داریم و یه هیئت تحریریه
حالا مثلا بگیم خب چه کاریه، مدیر مسئول مستقیما رو هیئت تحریریه نظارت کنه دیگه! نظارت بر مطالب و هیئت تحریریه گزینی به تنهایی نباید پست فلسفی ایجاد کنه
همینو تعمیم بده به سمپادیا

فوش خیلی چیز مهمیه اتفاقا! جوری که یکی از نیازهای مدیر شدن، ملس بودن فحش خوریه :-"
تصور کن مدیری نبود، این حجم عظیم فحش ها داخل سایت به جریان میافتاد و همه با هم دشمن بودن (منظورم بیشتر از اینیه که الان هستن)

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

به نقل از GCD :
شماها شفاف سازی نکردین، + این که یک پیش زمینه ذهنی هم در مورد قبلی (که اونم شفاف سازی نکردین و همکار اضافه شد) بود که طبیعتا بهتر بود قبل از چیزی مخالفت کنم تا این که بعدش بشه و مخالفت رو بیان کنم و بگن نه ما اینو نگفتیم/نمیخواستیم (همون علاج واقعه قبل از وقوع و اینا، توی سمپادیا شدیدا لازمه!)

اینجا عضو نبودن و نیستن :D
ببین مثلا یک روزنامه رو فرض کن، یه مدیر مسئول داریم، یه سردبیر داریم، یه دبیر بخش داریم و یه هیئت تحریریه
حالا مثلا بگیم خب چه کاریه، مدیر مسئول مستقیما رو هیئت تحریریه نظارت کنه دیگه! نظارت بر مطالب و هیئت تحریریه گزینی به تنهایی نباید پست فلسفی ایجاد کنه
همینو تعمیم بده به سمپادیا

فوش خیلی چیز مهمیه اتفاقا! جوری که یکی از نیازهای مدیر شدن، ملس بودن فحش خوریه :-"
تصور کن مدیری نبود، این حجم عظیم فحش ها داخل سایت به جریان میافتاد و همه با هم دشمن بودن (منظورم بیشتر از اینیه که الان هستن)
والا ما که همه ی فحش های خودمون و دوستامون خطاب به محمده :O :-" :-"...
اینجا روزنامه نیست فرشید...روزنامه دارای مجموعه ی طولی است(از کتاب دینی اینو یاد گرفتم :P :-")...پشت سر هم هستند مقام ها...
اما اینجا جاییست که حقیقتا"بوروکراسی"و مجموعه ی عرضی در آن بسی موثرتر است تا حکومت :-" 8->

Madmazel Fairy Tale

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـ/̵͇̿̿/'̿'̿̿̿ ̿ ̿̿ ½
شهر
Minsk
دانشگاه
BSMU
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نرگس² :

واسه خودتون میبُِرین میدوزین دیگه؟ این کلید کردن رو حرفای منو بس کنین دیگه تا کی من باید هی همه ی حرفامو شفاف سازی کنم براتون؟

اگه من گفتم بهم درس مدیریت ندین در جواب اعتراضاتون در جواب ِ من به علی بود، جوابی که من دادم فقط در خور ِ علی بود، اصن مال ِ علی بود. علی اگه مشکلی داش و میدید من واقن زبون آدم حالیم نمیشه پخ میکرد منو! (علی اینجاس که میگم حرف نمیزدی) دیوانه نمودین مرا :-"

قطر خاک رو هم من فقط تو یه پست گفتم اونم در ستایش ِ (!) علی بود تازه! گفتم اصولاً با حرفاش موافقت میشه میدونم، ولی صرفاً دلیلی نداره بخاطرش بخوام بگم چشم نوکرم فُلان

بعدشم آقا من حساسیت دارم یکی فک میکنه کار بلد نیسّم بعد جبهه میگیره، پستای همتون بعد ِ علی جبهه گیری بود، من بدم میاد اصن کهیر میزنم 8-> اگه یه قفل اشتباه باز کردم حذف اشتباه کردم حق کسیُ ضایع کردم تو دهن کسی زدم فوش دادم بیاین یقه بگیرین، نه اینکه حالا بگین واویلا چرا انقد کُلی حرف میزنیُ سریع رد میشی! اونم تو جواب دادن به کسی که دیگه چارتا پیرن از من بیشتر پاره کردهُ من انتظار دارم حرفای منو رو هوا بزنه. حالا نزده؟ چشم من از این به بعد سعی میکنم جلو چشمش بندازم که دیگه جلو راه جلو پاش بزنه به هوا احتیاجی نباشه، من چه میدونستم انقد توضیح میخواین همه ی شما قدیمیا!! تازه جواب من به علی بد نبود، یه جمله بود که ایشون نفهمیدن بعد قیامت به پا شد کلاً :-"

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

بعد ایشون برمیگردن میگن (با لبخند) :لطفا دلیل قانع‌کننده بگید.
این لبخندُ این جواب این مفهوم رو میرسونه که یه پدربزرگ خیلی دنیا دیده ای داره به نوه ش میگه دَس نزن اوفه! یعنی من با این تلاشُ جون کندنم ُ کلی چه میدونم چن هزار تا پ.خ زدن به کاربرا ُ سروسامون دادن به انجمنم نمیدونم جواب کی رو چطوری بدم که ایشو همچین برخوردی میکنه؟!

پیشنهاد از طرف یه کاربر عادی نشده، اون 13 هزار لایک و قطر خاکی که رو ایشون نشسته کافیه که بدونم به اندازه ی کافی با ایشون موافقت شده که درصد بیشتری از حرفاشون منطقی باشه برای عموم ، ولی برای من هست واقعاً؟؟!!!
در ضمن اگه ایشون با این قضیه مشکلی دارن میتونن خودشون یکم پی گیر تر باشن نه اینکه یکی دیگه بیاد به من درس مدیریت بده!!
راستی به شدت هم دیسلایک بدین من لایک هامو از کاربرای عادی جمع میکنم که با مدیرا ُ خاک خورده هایی که باهام مشکل دارن از دستشون بدم! نه صرفاً ازشون یه کلکسیون درست کنم! Wink

برداشتي كه من از اين قسمت‌ها مي‌كنم اينه كه شخصي مث علي يا ساينا رو به خاطر سابقه‌ي قبلي مديريت و چرخ دنده و لايك، اين طور مي‌بيني كه مي‌خواد هميشه حال گيري كنه و همه باهاش هميشه موافقن و كلاً قسمتِ متفاوتي از سايتن. و حس مي‌كنم وقتي از يه لبخند، برداشتاي دور و دراز مي‌شه حقه كه از اين نقل قولا، همچين برداشتي كرد.

يه توضيح بي ربطم بدم. فك كنم قبل از اينم تو اون تاپيك گفتم، اما يادم نمي‌آد. براي كسي كه چندهزار تا لايك داره و چند تا چرخ دنده، قطعاً لايك ارزشِ كلكسيون كردن نداره و سعي مي‌كنه پستاش اين ارزشُ داشته باشن. :)
( بحث دوباره داره كاملاً‌بي ربط به مديران داخلي مي‌شه. )

بالا