• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
1000104061.jpg
من اون تاپیک رو برای جواب دادن به موضوع بهداشت شخصی نزدم، تاپیکی بود که می‌خواستم داخلش روزمره نویسی کنم و برام مهم بود که توی انجمن پسرونه باشه، درخواست برگشتنش رو دارم.

در رابطه با نقل قول در "حرف بزن"
کاملا درک میشه در اوضاع بی اینترنتی خیلی از یوزرها فقط اینجا رو دارن برای گفتگو و صحبت و نمیشه بهشون گله کرد
خطاب به مدیر خاصی انتقاد ندارم چون این موضوع، یک ویروس شده و همه مبتلا شدن.

مدیر نه تنها نقل قول‌ها رو حذف نمی‌کنه، بلکه همراهی داره و عملا حرف بزن شده یک چت روم که یک شب تا صبح، 50 صفحه جلو میره.

حرف بزن تاپیک پر بازدیدی هستش، چون ده ساله پاش سخت گیری شده و قوانینی داشته

در رابطه با نقل قول در "حرف بزن"
کاملا درک میشه در اوضاع بی اینترنتی خیلی از یوزرها فقط اینجا رو دارن برای گفتگو و صحبت و نمیشه بهشون گله کرد
خطاب به مدیر خاصی انتقاد ندارم چون این موضوع، یک ویروس شده و همه مبتلا شدن.

مدیر نه تنها نقل قول‌ها رو حذف نمی‌کنه، بلکه همراهی داره و عملا حرف بزن شده یک چت روم که یک شب تا صبح، 50 صفحه جلو میره.

حرف بزن تاپیک پر بازدیدی هستش، چون ده ساله پاش سخت گیری شده و قوانینی داشته
در واقع الان، اکثر کاربرا بی‌قانونی میکنند و زمانیکه مدیر قوانین رو رعایت میکنه اعتراض میکنند!
در شرایط کنونی، واقعا توان و انرژی ۲۴ ساعته برای خوندن دونه به دونه پیام‌ها و رعایت قانون از عهده تمامی مدیرا خارجه.
به نظر خودم هم حرف بزن قبلی بهتر بود و لازمه همین یدونه تاپیک، طبق روال پیش بره.
از این به بعد برای حرف بزن خاموشی در نظر میگیریم.

در واقع الان، اکثر کاربرا بی‌قانونی میکنند و زمانیکه مدیر قوانین رو رعایت میکنه اعتراض میکنند!
در شرایط کنونی، واقعا توان و انرژی ۲۴ ساعته برای خوندن دونه به دونه پیام‌ها و رعایت قانون از عهده تمامی مدیرا خارجه.
به نظر خودم هم حرف بزن قبلی بهتر بود و لازمه همین یدونه تاپیک، طبق روال پیش بره.
راه حل:
کاربران معمولی حق ارسال بیشتر از 5 ارسال در 24 ساعت را نداشته و برای ارسال نامحدود نیاز به اشتراک پرو دارند

یک روز قوانین ح.ب با جدیت اجرا بشه و ۱۰ نفر تاپیک مدتی بن بشن روال درست میشه. کسی هم که در مقابل اجرا قانون اعتراض میکنه واقعا توجیه و اهمیتی نداره(البته اگه قوانین برای همه لحاظ بشه نه سلکتیو.)

یک روز قوانین ح.ب با جدیت اجرا بشه و ۱۰ نفر تاپیک مدتی بن بشن روال درست میشه. کسی هم که در مقابل اجرا قانون اعتراض میکنه واقعا توجیه و اهمیتی نداره(البته اگه قوانین برای همه لحاظ بشه نه سلکتیو.)
ها بنازوم غیرت این روش عالیه.
با اون قضیه پریمیوم هم موافقم👍🏿

راه حل:
کاربران معمولی حق ارسال بیشتر از 5 ارسال در 24 ساعت را نداشته و برای ارسال نامحدود نیاز به اشتراک پرو دارند
فکر کنم امکانش نیست از لحاظ فنی

پیشنهاد: به "چت مت" یک لیبل سبزرنگ حرف بزن اضافه کنیم. همونی که خود حرف بزن داره. یک فریب ذهنیه بیشتر (:

تاپیک منو بهم برگردونید کاری با هیچکدوم از تاپیکاتون ندارم.

• خنده
امتیازات: 001
سلام
مسئله اینه که قصد نداریم اینقدر خشن با موضوع برخورد کنیم و نمی‌خوایم کسی حس بدی بگیره.

ولی الان فکر می‌کنم همه خواستار اجرای قوانین توی ح ب هستیم

پ ن: در حال حاضر هم درحال بررسی موضوعاتی هستیم که اجرای قوانین رو کم کم پیش ببریم و احتمالا از امشب شروع بشه این روند

فکر کنم امکانش نیست از لحاظ فنی

پیشنهاد: به "چت مت" یک لیبل سبزرنگ حرف بزن اضافه کنیم. همونی که خود حرف بزن داره. یک فریب ذهنیه بیشتر (:
اسمشم یکم خوشگل کنیم:-" من همیشه چت مت رو چرت و پرت میخونم :دی

اگر دوست دارید ح ب مثل قبل برگرده مشکلی نیست زین پس پیام های زیر پاک میشن

۱. نقل‌ قول از ارسال دیگران (مستقیم یا غیرمستقیم) و چت کردن، ممنوعه.
نظر درباره‌ی ارسال دیگران، به طوری که فرد رو ترغیب به پاسخ مجدد کنه یا باعث ایجاد بحث و جدال بشه هم ممنوعه.
۲. پست متوالی ممنوعه.
۳. کپی پیست ممنوعه. تکست آهنگ، ضرب المثل و جمله‌هایی که نوشته‌ی شخص کاربر نیستن، نباید تنها محتوای پست باشه.
۴. محتوای کلی پست باید به زبان فارسی نوشته شه. مشخصاً به کارگیری جمله‌هایی به زبان‌های دیگر به شکل پیوست، اشکالی نداره.
۵. به کارگیری الفاظ رکیک و دون شان کاربر ممنوعه.
۶. پاسخ‌های تبلیغاتی و سودجویانه، لینک کردن کانال‌های تلگرام و غیره، ممنوعه.
۷. اگه محتوای پست درباره فرد یا گروهی باشه، درصورت شکایت فرد یا گروه مربوطه، با پست و فرد ارسال‌کننده برخورد می‌شه.
۸. پست‌های تک‌اسمایلی و پست‌هایی که درمورد آواتار، امتیازات، بانگ و اجزای سایت باشه، اسپم و ممنوعه.
۹. ارسال عکس و فیلم به صورت تنها محتوای پست ممنوعه.

نمیشه ساعت گذاشت واسه ح.ب
تعداد پست هم نمیشه از نظر فنی محدود کرد

یکم ما سخت نمیگرفتیم ولی دیگه باعث اذیت بقیه هم شده حرف بزن. تا حد امکان پاکسازی میکنیم و بن اکانت هایی که رعایت نمیکنن.

نمیشه ساعت گذاشت واسه ح.ب
تعداد پست هم نمیشه از نظر فنی محدود کرد

یکم ما سخت نمیگرفتیم ولی دیگه باعث اذیت بقیه هم شده حرف بزن. تا حد امکان پاکسازی میکنیم و بن اکانت هایی که رعایت نمیکنن.
دکتر من تاپیک زدم برا خودم توی پسرونه برای روزمره نویسی، مدیرا پاکش کردن، میشه اونو پیگیری کنید که چرا؟

Back
بالا