- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
جاوید مطهری 🙏
در واقع الان، اکثر کاربرا بیقانونی میکنند و زمانیکه مدیر قوانین رو رعایت میکنه اعتراض میکنند!در رابطه با نقل قول در "حرف بزن"
کاملا درک میشه در اوضاع بی اینترنتی خیلی از یوزرها فقط اینجا رو دارن برای گفتگو و صحبت و نمیشه بهشون گله کرد
خطاب به مدیر خاصی انتقاد ندارم چون این موضوع، یک ویروس شده و همه مبتلا شدن.
مدیر نه تنها نقل قولها رو حذف نمیکنه، بلکه همراهی داره و عملا حرف بزن شده یک چت روم که یک شب تا صبح، 50 صفحه جلو میره.
حرف بزن تاپیک پر بازدیدی هستش، چون ده ساله پاش سخت گیری شده و قوانینی داشته
راه حل:در واقع الان، اکثر کاربرا بیقانونی میکنند و زمانیکه مدیر قوانین رو رعایت میکنه اعتراض میکنند!
در شرایط کنونی، واقعا توان و انرژی ۲۴ ساعته برای خوندن دونه به دونه پیامها و رعایت قانون از عهده تمامی مدیرا خارجه.
به نظر خودم هم حرف بزن قبلی بهتر بود و لازمه همین یدونه تاپیک، طبق روال پیش بره.
از این به بعد برای حرف بزن خاموشی در نظر میگیریم.

یک روز قوانین ح.ب با جدیت اجرا بشه و ۱۰ نفر تاپیک مدتی بن بشن روال درست میشه. کسی هم که در مقابل اجرا قانون اعتراض میکنه واقعا توجیه و اهمیتی نداره(البته اگه قوانین برای همه لحاظ بشه نه سلکتیو.)در واقع الان، اکثر کاربرا بیقانونی میکنند و زمانیکه مدیر قوانین رو رعایت میکنه اعتراض میکنند!
در شرایط کنونی، واقعا توان و انرژی ۲۴ ساعته برای خوندن دونه به دونه پیامها و رعایت قانون از عهده تمامی مدیرا خارجه.
به نظر خودم هم حرف بزن قبلی بهتر بود و لازمه همین یدونه تاپیک، طبق روال پیش بره.
از این به بعد برای حرف بزن خاموشی در نظر میگیریم.
ها بنازوم غیرت این روش عالیه.یک روز قوانین ح.ب با جدیت اجرا بشه و ۱۰ نفر تاپیک مدتی بن بشن روال درست میشه. کسی هم که در مقابل اجرا قانون اعتراض میکنه واقعا توجیه و اهمیتی نداره(البته اگه قوانین برای همه لحاظ بشه نه سلکتیو.)
فکر کنم امکانش نیست از لحاظ فنیراه حل:
کاربران معمولی حق ارسال بیشتر از 5 ارسال در 24 ساعت را نداشته و برای ارسال نامحدود نیاز به اشتراک پرو دارند
این خوبهفکر کنم امکانش نیست از لحاظ فنی
پیشنهاد: به "چت مت" یک لیبل سبزرنگ حرف بزن اضافه کنیم. همونی که خود حرف بزن داره. یک فریب ذهنیه بیشتر (:
سلامیک روز قوانین ح.ب با جدیت اجرا بشه و ۱۰ نفر تاپیک مدتی بن بشن روال درست میشه. کسی هم که در مقابل اجرا قانون اعتراض میکنه واقعا توجیه و اهمیتی نداره(البته اگه قوانین برای همه لحاظ بشه نه سلکتیو.)
اسمشم یکم خوشگل کنیمفکر کنم امکانش نیست از لحاظ فنی
پیشنهاد: به "چت مت" یک لیبل سبزرنگ حرف بزن اضافه کنیم. همونی که خود حرف بزن داره. یک فریب ذهنیه بیشتر (:
من همیشه چت مت رو چرت و پرت میخونم 
نذارن توش چت بشه دیگه جذابیتی هم نداره که ساعت خوابت به هم بخورهمیشه سر ساعت ۱۲ قفلش کنید ک ساعت خوابمون بهم نخوره
دکتر من تاپیک زدم برا خودم توی پسرونه برای روزمره نویسی، مدیرا پاکش کردن، میشه اونو پیگیری کنید که چرا؟نمیشه ساعت گذاشت واسه ح.ب
تعداد پست هم نمیشه از نظر فنی محدود کرد
یکم ما سخت نمیگرفتیم ولی دیگه باعث اذیت بقیه هم شده حرف بزن. تا حد امکان پاکسازی میکنیم و بن اکانت هایی که رعایت نمیکنن.