• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام
عزیزم خب کارتون اشتباهه
پست رو کانال تلگرام با آیدی و مشخصات کانال کپی پیست کردین توی ح ب اونم درحالی که نوشته کپی پیست نکنید نوشته از خودتون باشه.لاقل لینک و تگ پست رو حذف میکردی قبل ارسال. 🙏
اقا حرف اون پست حرف دل من بوده
برای شما چه فرقی میکنه اون لحظه دهنم حرف رو جنریت کرده یا از جایی نوشته ام

و مطمئنا این چیزی بوده که از روی سخت گیری انجام شده وگرنه بعدی میدونم کسی صرفا سر اینکه «کپی شده از جای دیگه» ریپورت بزنه

حالا چرا بحث رو منحرف می‌کنید اصلا؟ ((:
ملینا منحصرا درمورد صدرا صحبت کرد

اقا حرف اون پست حرف دل من بوده
برای شما چه فرقی میکنه اون لحظه دهنم حرف رو جنریت کرده یا از جایی نوشته ام

و مطمئنا این چیزی بوده که از روی سخت گیری انجام شده وگرنه بعدی میدونم کسی صرفا سر اینکه «کپی شده از جای دیگه» ریپورت بزنه
ببیند خب من قوانین حرف بزن رو ننوشتم
باز هم میگم اگه لینک و تگ پست رو برمی‌داشتین مشخص نمی‌شد از جایی کپی پیست کردین.
حالا دوتا بحث هست یا شما پیگیر این قضیه هستین که کپی پیست توی حرف بزن آزاد بشه،یا نسبت به حذف شدن پست اعتراض دارین که عرض کردم خدمتتون.

ببیند خب من قوانین حرف بزن رو نداشتم
باز هم میگم اگه لینک و تگ پست رو برمی‌داشتین مشخص نمی‌شد از جایی کپی پیست کردین.
حالا دوتا بحث هست یا شما پیگیر این قضیه هستین که کپی پیست توی حرف بزن آزاد بشه،یا نسبت به حذف شدن پست اعتراض دارین که عرض کردم خدمتتون.
مورد اول رو پیگیر هستم

اما درکل سخت گیری بی موردی بود

از اون جنس سخت گیری های حکومت در حق مردم عادی وقتی مسائل خیلی مهمتری زیر دستشون در جریانه

ح‌ب جاییه واسه نوشتن حرف دل و جزو امن‌ترین قسمتای سایته، هم از لحاظ احساسات هم از لحاظ اینکه از بیرون سایت دیده نمی‌شه و برای آدم مشکلی ایجاد نمی‌شه.
بعضی وقتا هم آدم صرفا برای خالی شدن در لحظه یا کم کردن حجم فشاری که بهش وارده چیزی می‌نویسه و احتمالا بعدا پاکش کنه یا نکنه. ولی دلش نمی‌خواد کسی راه‌حل ارائه بده، قضاوتش کنه یا همون جملاتو بکشونه تو تاپیکای دیگه نقل قول کنه و طرفو تفتیش عقاید بکنه یا ازش حرف بکشه و به خطر بندازدش. یا حتی در نگاه دلسوزانه‌تر، وقتی ح‌ب شو پاک می‌کنه به نظر بیاد که فرد ریپلای‌کننده با دیوار حرف زده.

درمورد معدود وقتایی که همگی درمورد موضوع مشترک حرف میزنیم و نقل قول غیرمستقیم هست و خیلی هم خوش می‌گذره کاری ندارم. ولی در بقیه موارد حس هرج و مرج و ناامنی به آدم می‌دید.

ح‌ب جاییه واسه نوشتن حرف دل و جزو امن‌ترین قسمتای سایته، هم از لحاظ احساسات هم از لحاظ اینکه از بیرون سایت دیده نمی‌شه و برای آدم مشکلی ایجاد نمی‌شه.
بعضی وقتا هم آدم صرفا برای خالی شدن در لحظه یا کم کردن حجم فشاری که بهش وارده چیزی می‌نویسه و احتمالا بعدا پاکش کنه یا نکنه. ولی دلش نمی‌خواد کسی راه‌حل ارائه بده، قضاوتش کنه یا همون جملاتو بکشونه تو تاپیکای دیگه نقل قول کنه و طرفو تفتیش عقاید بکنه یا ازش حرف بکشه و به خطر بندازدش. یا حتی در نگاه دلسوزانه‌تر، وقتی ح‌ب شو پاک می‌کنه به نظر بیاد که فرد ریپلای‌کننده با دیوار حرف زده.

درمورد معدود وقتایی که همگی درمورد موضوع مشترک حرف میزنیم و نقل قول غیرمستقیم هست و خیلی هم خوش می‌گذره کاری ندارم. ولی در بقیه موارد حس هرج و مرج و ناامنی به آدم می‌دید.
کاملا با حرفاتون موافقم
میشه یک سری قسمت هارو راحت گذاشت مثل اسپم های درمورد کراش و این حرفا که چند شب پیش بود و با باقی برخورد کرد.
ولی اینجا سلیقه مدیر در تشخیص این مسائل ببشتر دخیل میشه پس احتمالا اینکه فردی حس کنه طرف باهاش خصومت شخصی داره یا سختگیری بی‌مورده بیشتر میشه.بنابراین در نهایت ایده آل ترین حالت اینه توی اون یه تاپیک به هم احترام بزاریم و تا جایی که از دست مون میاد رعایت قوانین رو بکنیم.

البته این مدل اجرای قوانین صرفا برای الانه که زندگی مون به فنا رفته وگرنه در حالت عادی نباید اصلا فرقی باشه.

خواستار حذف موجودی به نام ریپلای هستم .☝️
یا هم مثل تلگرام باشه :>

در نهایت حالا که بحثش مطرح شده من یک مورد دیگه از برخورد سلیقه ای که تو سایت در جریان هست رو بگم

یک دوست پانتورک (دقت کنین تورک) هستن که سر هر پستی یک تیکه و نیشی به طیف مخالفش میزنه حالا فرق نمیکنه موضوع چیه و این به خودی خود رو مخ هست

در اخرین پست برگشتن یک نقل قول خیالی که وجود نداره و هیچ جا تو اینترنت نیست از نتانیاهو از یک جشن یهودی اورده و یک نتیجه گیری تخیلی هم ازش کرده

که فارغ از اینکه کصشعر محض بود اون پست ولی حتی اگر به عنوان پست قبولش کنیم هیچ ربطی به تاپیک (اخبار کشور) نداشت «اگر داره منم از اب شدن یخ های قطب شمال پست بذارم از دفعه بعدی»
من ریپورت اسپم زدم و guess what

ادمین برگشته به من میگه مدرک بیار که اسپمه 😂
یعنی من باید برای چیزی که وجود نداره که متعاقبا بخوام برای ردش مدرک بیارم ، مدرک بیارم

این بده

خواستار حذف موجودی به نام ریپلای هستم .☝️
یا هم مثل تلگرام باشه :>
خواستار ممنوعیت ریپلای ح.ب ها در چت و مت هستم مگه اینکه خود طرف چیزی درخواست کرده باشه ک بخوای بهش جواب بدب

به نظرم اگه ادمین فعلی مثل قبلی‌ها وقتی پاک میکنه یه نوتیفی هم از دلیلش برای پاک کردن بفرسته حداقل کمتر فشار بخوریم O:

در نهایت حالا که بحثش مطرح شده من یک مورد دیگه از برخورد سلیقه ای که تو سایت در جریان هست رو بگم

یک دوست پانتورک (دقت کنین تورک) هستن که سر هر پستی یک تیکه و نیشی به طیف مخالفش میزنه حالا فرق نمیکنه موضوع چیه و این به خودی خود رو مخ هست

در اخرین پست برگشتن یک نقل قول خیالی که وجود نداره و هیچ جا تو اینترنت نیست از نتانیاهو از یک جشن یهودی اورده و یک نتیجه گیری تخیلی هم ازش کرده

که فارغ از اینکه کصشعر محض بود اون پست ولی حتی اگر به عنوان پست قبولش کنیم هیچ ربطی به تاپیک (اخبار کشور) نداشت «اگر داره منم از اب شدن یخ های قطب شمال پست بذارم از دفعه بعدی»

یعنی من باید برای چیزی که وجود نداره که متعاقبا بخوام برای ردش مدرک بیارم ، مدرک بیارم

این بده
یخ های قطب شمال ربطی به ایران نداره ولی چیزی که توی سر نتانیاهو یا ترامپ میگذره به ایران ربط داره.
حالا نمیدونم محتوای اون پست چی بوده.
و به شرط اینکه ادب رعایت بشه، نیش و کنایه زدن مخالف قوانین نیست.

یک موضوع هم هست و اون اینکه بیشتر گزارش هایی که می‌زنید واقعا از سر رعایت کردن یا نکردن قوانین نیست،چون بیسیکیلی خودتون هم رعایت نمی‌کنید اون قوانین رو،بعد مم میام پست هاتون می‌خونم میبینم با طرف دعوا گرفتین یا از نگرش سیاسیش و حرفاش خوشتون نیومده لج کردین گزارش زدین.کار چیپیه واقعا.چون در این صورت ناچار میشم هر دو طرف گزارش دهنده و شده رو بررسی کنم و طبق قوانین باهاشون برخورد کنم تا تبعیضی صورت نگیره و در اون حالت هم ناراحت می‌شید.

این بده

شما خودت به تنهایی تشخیص دادی فیکه؟
چندین نفر اون موضوع رو امروز و دیروز مطرح کردن.
گزارش زدی (فیک نیوز و کصشعر لطفا پاک کنین) و جوابی که دادم بهتون این بوده که (استدلال فیک بودنتون رو بفرستید برام.دژاوو).کاری که نیاز بوده بکنین اینه چندین تا لینک از خبرگزاری بدین که همچین بحثی انجام شده یا نه.چون من خودمم اون موضوع رو زیاد دیدم.از طرفی هیچ کدوم از بچه ها توی خبرگزاری کار نمی‌کنن پس احتمال اینکه توی تاپیک اخبار خبر فیک هم باشه هست.من یکی دو باری گزارش زدین و بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم با طرف مشکل دارین گزارش میزنن وگرنه از سر قوانین نیست.

این بده
خدایی وریفای کردن همچین چیزی از سمت مدیرا خیلی سخته مرد:) یکم حق بده رسیدگی درستی به همچین چیزی نشه:)

خدایی وریفای کردن همچین چیزی از سمت مدیرا خیلی سخته مرد:) یکم حق بده رسیدگی درستی به همچین چیزی نشه:)
آخه ما که نمی‌تونیم فیک نیوز هم گردن بگیریم
:)) اونجا رو زدیم تو قطعی ها خبر داشته باشیم صرفا

دلقکا توقعتون از مدیرا یجوریه انگار نونشونو میدید. حالا یکیشون واقعاً گند زده به کنار ولی دیگه واسه مسخره بازی های خودتون و دعوای بچگونه بینتون ملتو بازخواست نکنید که

شما خودت به تنهایی تشخیص دادی فیکه؟
چندین نفر اون موضوع رو امروز و دیروز مطرح کردن.
گزارش زدی (فیک نیوز و کصشعر لطفا پاک کنین) و جوابی که دادم بهتون این بوده که (استدلال فیک بودنتون رو بفرستید برام.دژاوو).کاری که نیاز بوده بکنین اینه چندین تا لینک از خبرگزاری بدین که همچین بحثی انجام شده یا نه.چون من خودمم اون موضوع رو زیاد دیدم.از طرفی هیچ کدوم از بچه ها توی خبرگزاری کار نمی‌کنن پس احتمال اینکه توی تاپیک اخبار خبر فیک هم باشه هست.من یکی دو باری گزارش زدین و بررسی کردم و به این نتیجه رسیدم با طرف مشکل دارین گزارش میزنن وگرنه از سر قوانین نیست.
گرامی، طعنه‌زدن و روی مخ دیگران رفتن رفتاری آزاده؟
من قوانین رو خوب نمیدونم
اگر بله، بگید من از فردا با طعنه و خزعبلات برم رو مخ هرکی خواستم
مجوزشو بدین بهم لطفا

Back
بالا