• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی

به نقل از لیـلآ :
مثل اینکه چشماتون ضعیفه یا مشکل روانی دارید که همچین جمله ای رو از تو پست من دراوردید.

قبلا حتا نمیدونستم آتئیست چیه. اما الان دارم میبینم که چه موجوداتی هستین با چه سطح شعوری.
اگه اختلال روانی نداشتین که آتئیست نمیشیدین.
خوب من منتظر واکنش مدیران هستم.
و خواستار این هستم که مغلطه احترام به عقاید همینجا حل شه.
چت میریم راست میاییم میگن احترام به عقاید :)) خودشونم .....
یا برای همه آزاده یا برای همه ممنوع.البته منظورم خارج از اعتقادیه.
اگه که آزاده منم از این به بعد بانگم وحرف بزن خواهم نوشت مسلمانان.....
اگه هم که ممنوعه منتظر معذرت خواهی هستم.

به نقل از لیـلآ :
مثل اینکه چشماتون ضعیفه یا مشکل روانی دارید که همچین جمله ای رو از تو پست من دراوردید.

قبلا حتا نمیدونستم آتئیست چیه. اما الان دارم میبینم که چه موجوداتی هستین با چه سطح شعوری.
اگه اختلال روانی نداشتین که آتئیست نمیشیدین.
در تائید صحبت های مینا
تکلیف ما رو مشخص کنید :-w
توهین به عقاید تو این سایت جرمه یا نه

تو هیچ دهکوره ای حق توهین به عقایدو نداره ادم :| مدیر داخلی بودن دلیل نمیشه کسی نقد نشه یا اینکه فرقی باشه..الان که میدونی اتییست چیه توهین نکن :|
اتییستم نیستم من ولی شما دارید شورشو درمیارید چون بقیه شبیهتون نیستن :|

49163016725208493698.png

چون Doğrucu تحت نظره واکانتش افتاده دست مدیرا.من به جاش پست میدم.
چیزی که برام جالبه اینکه چرا همچین اتفاقی برای لیلا نیافتاد؟
و تو پیامهایی که به این کاربر نیمه بن فرستاده شده پیامی مشاهده میکنیم با عنوان توهین به اسلام. واینکه آدم شه.
:)) :)) :)) :)) :))
جالبه نه؟
من نمیدونستم آتئیستها جزو آدما حساب نمیشن.و تعجبم اینکه چرا هیچ پیامی به لیلا داده نشد مبنی بر توهین به آتئیست.
بگذریم که سطح توهین پیام لیلا خیلی بالاتر از مال صادق بوده .
.

ایشون تذکرات لازم رو گرفتن در مورد ارسال پست های نامربوط و علی‌رغم این تذکرات به ارسال پست های نامربوط (تاپیک حرف بزن) ادامه دادن بنابراین پست‌هاشون مدیریت شده‌ست به این معنی که برای نمایش در انجمن باید تایید بشه.
برای اطلاعات بیشتر هم مراجعه کنید به قوانین داخلی هر انجمن و همینطور تاپیک قوانین کلی و اساسنامه.

توضیحات لازم و کافی داده شده، سوال دیگه‌ای هم اگر دارید می‌تونید از هر کدوم از مدیران بپرسید.

ببخشید من نمی دونستم کجا بپرسمش اگه اسمپه ببخشید دیگه،نهایتا حذف میکنم،
جواب مدیر گزینی کی میاد؟
و کلا نظرتون راجع به روند انجمن فیزیک و شیمی که خیلی ساکن و راکده...

به نقل از مـیـنـا :

در انتظار شفاف سازی موضوع احترام به عقاید ...
من يه چيزي بگم،اول اينكه قبول كن هر دوي اونها توهين به شخص كردن كه اقلا در اين موضوع فكر مي كنم موافقيم كه كار بديه و "sadeg"(اسم قديم اكنتش) الان پستاشو حذف كرده ولي با توجه به نقل قول ليلا توهيناشم زياد بد بوده پس خواهشا اين مسئله رو به توهين به عقايد ربط ندين .
در مورد توهين به عقيده،دو جور ميشه به قضيه نگاه كرد .
يه وقت من ميگم حجاب اجباري و شما ميگيد نه ولي عملا شماييد كه مجبوريد از عقيده ي من تبعيت كنيد اينجاست كه شما طبيعتا به عقيده ي من انتقاد مي كنيد و من هرگز حرف شما رو توهين در نظر نمي گيرم و اين باعث پيشرفت فكري طرفين ميشه
يه وقتيم هست شما شروع به انواع اقسام توهين ها حتي به عقايد شخصي من مي كنيد ،مثلا ميگيد """""اين احمقانس كه خدايي رو كه با چشم نمي بيني بپرستي"""
من به شخصه از اين جمله هيچ مفهومي رو جز اينكه تو احمقي دريافت نمي كنم ،
من بخش دوم حرفاي ليلا رو تو اين دسته توهين مي دونم كه از نظرم اين باعث ميشه شخصم توهين بدونه حرفارو

اکانت هیچ کدوم از یوزرای طرفین (لیلا و Doğrucu) تذکری بابت توهین ب همدیگه دریافت نکردن . چون روند تذکر برای توهین به کاربرا در صورت شکایت شخصی ک بهش توهین شده صورت میگیره . بلکه تذکر دریافت شده Doğrucu جهت پستهای نقل کرده در تاپیک ح.ب بوده و علتی هم ک درصد رو بالا بردن عدم توجه به تذکر مودیران و دادن پستهای نامربوط و خلاف قوانین تاپیک ح.ب بوده ک خودشون هم تو پستشون ذکر کردن ک در صورت حذف پستهاشون باز هم ادامه میدن بخاطر این موضوع پستهاشون مودیریت شده شدند تا از بهم ریختن نظم تاپیک ح.ب جلوگیری بشه ک بهار هم همینو کاملن توضیح داد .

بقیه موارد رو همکارا ذکر کردند و در صورتیکه راجب قوانین انجمن باز هم مشکلی داشتین میتونین ب اینجا رجوع کنین . در مورد قوانین تاپیک ذکر شده هم ب پست اول تاپیک مذکور رجوع کنین .

بحثهای نامربوط ب تاپیک رو ادامه ندین اینجا .

تمام

سلام
بقیه حق ندارند تو بخش زیست پست بدند؟
به نظر چون مدیر این بخش از عقاید من خوشش نمیاد تاپیکی که زدم رو بدون هیچ دلیلی پاک کرده!!
با توجه به اینکه کلا اکثر مدیرا از من خوششون نمیاد امکان داره رسیدگی کنند؟ :-/

+ مشکل حل شد.اشتباه از من بود.
+ از مدیر بخش زیست هم عذرمیخوام.

Back
بالا