• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کاملا مشخصه دلبخواهی عمل می کنید هر جا بتونید هر کار بتونید علیه اون ح.ب ای که دوست ندارید انجام می دید!
شما که دیگه این حرف رو‌ نزن🙏🏻
من خودم به شخصه کلی باهات راه اومدم سر نصف فعالیت های اسپم‌تون و توهین هاتون چه توی حرف بزن چه سایر جاها.
ولی قوانین در حرف بزن داره رعایت میشه و اصلا هم دل بخواهی نیست.شما می‌خواید پستی بزارید که نوشته خودتون نیست راهش لج کردن نیست بانگ و کلی تاپیک دیگه هست

شما که دیگه این حرف رو‌ نزن
من خودم به شخصه کلی باهات راه اومدم سر نصف فعالیت های اسپم‌تون و توهین هاتون چه توی حرف بزن چه سایر جاها.
ولی قوانین در حرف بزن داره رعایت میشه و اصلا هم دل بخواهی نیست.شما می‌خواید پستی بزارید که نوشته خودتون نیست راهش لج کردن نیست بانگ و کلی تاپیک دیگه هست
چرا عقده پراکنی می کنید؟ الان پاسخگوی من باشید که چرا ح.ب من رو پاک کردید بعد هیستوری تخلفات من رو دارید میارید بالا؟ مشخصا دست می‌گذارید روی یک نفر بعد علیه ش می نویسید؟ من دوست داشتم که اینجوری نوشتم. من می تونم لیست آماده کنم از بابت بقیه جاها که تخلف شده و حتی همون صفحه ی ح.ب بعد چون ح.ب ای که من نوشتم به مذاقتون خوش نیومده پاکش کردید!

چرا عقده پراکنی می کنید؟ الان پاسخگوی من باشید که چرا ح.ب من رو پاک کردید بعد هیستوری تخلفات من رو دارید میارید بالا؟ مشخصا دست می‌گذارید روی یک نفر بعد علیه ش می نویسید؟ من دوست داشتم که اینجوری نوشتم. من می تونم لیست آماده کنم از بابت بقیه جاها که تخلف شده و حتی همون صفحه ی ح.ب بعد چون ح.ب ای که من نوشتم به مذاقتون خوش نیومده پاکش کردید!
عقده ‌پراکنی‌نیست همونطور که توضیح دادم،در تاپیک حرف بزن نوشته باید توسط خودتون باشه و‌کپی پیست ممنوعه همچنین پست کردن عکس تصویر ضرب المثل به عنوان تنها محتوای پست هم ممنوعه.به همین دلیل پست شما و چندین فرد دیگه پاک شد.حتما حتما اگه موردی از رعایت نشدن دیدید گزارش بزنید یا ‌پ خ ارسال کنید خودم هم چک می‌کنم و قطعا رسیدگی میشه.

سلام لطفا تاپیک‌های اخبار و تحلیل اخبار رو منتقل کنین به دوستانه. یه کاربری که دو روز پیش عضو شده اصن نباید بتونه اینارو ببینه چه برسه به اینکه توش بحث هم بکنه. بعد مثلا نگران بودن تاپیک طنز سرباز آمریکایی از بیرون سایت دیده بشه این که خیلی بدتره. اگه فکر میکنید اخبار کشور رو برای اطلاع‌رسانی‌ها همه باید ببینن حداقل فقط تحلیل رو منتقل کنید.

سلام لطفا تاپیک‌های اخبار و تحلیل اخبار رو منتقل کنین به دوستانه. یه کاربری که دو روز پیش عضو شده اصن نباید بتونه اینارو ببینه چه برسه به اینکه توش بحث هم بکنه. بعد مثلا نگران بودن تاپیک طنز سرباز آمریکایی از بیرون سایت دیده بشه این که خیلی بدتره. اگه فکر میکنید اخبار کشور رو برای اطلاع‌رسانی‌ها همه باید ببینن حداقل فقط تحلیل رو منتقل کنید.
الان چت مت هم تو دوستانه است ولی کاربرای جدید دسترسی دارن انگار

بنظرم باید تعداد پست و فعالیت و زمان رو واسه دسترسی نیو اکانت‌ها به بخش‌های ویژه‌ی سایت سخت‌تر و محدود تر کنید. اینجوری حداقل هزینه‌ی بیشتری دادن باعث میشه یکم تعدادشون قابل تحمل‌تر شه.
@Admin2

انجمن حرف بزن (شامل تاپیک چت مت) برای همه کاربران عضو در دسترس هست و غیراعضا نمیتونن ببینن. عضو حتی با صفر ارسال هم میتونه ببینه.

انجمن دوستانه برای کاربران فعال باز میشه. شرط کاربر فعال بودن هم ۵ ارسال داشتن + ۷ روز گذشتن از عضویت هست.

سلام لطفا تاپیک‌های اخبار و تحلیل اخبار رو منتقل کنین به دوستانه.
منتقل کردم ایده خوبی بود.

الان چت مت هم تو دوستانه است ولی کاربرای جدید دسترسی دارن انگار
نه تو انجمن حرف بزنه. به نظرم جای مناسبی هم هست

انجمن حرف بزن (شامل تاپیک چت مت) برای همه کاربران عضو در دسترس هست و غیراعضا نمیتونن ببینن. عضو حتی با صفر ارسال هم میتونه ببینه.

انجمن دوستانه برای کاربران فعال باز میشه. شرط کاربر فعال بودن هم ۵ ارسال داشتن + ۷ روز گذشتن از عضویت هست.

منتقل کردم ایده خوبی بود.

نه تو انجمن حرف بزنه. به نظرم جای مناسبی هم هست
من فکر کردم حرف بزن خودش زیرشاخه دوستانه است
خب اینجور خیلی اکانت فیک توش جمع شدن
نمیشه اقدامی کرد؟

من فکر کردم حرف بزن خودش زیرشاخه دوستانه است
خب اینجور خیلی اکانت فیک توش جمع شدن
نمیشه اقدامی کرد؟
کاربر فیک بحث دیگریه. اگر به نظرتون کسی فیک هست گزارش بزنید ما چک میکنیم.

سلام. کدوم مدیر پست اخیر من رو پاک کرد؟ لطفاً متن پست رو واسم توی گفتگو بفرسته.

کاملا مشخصه دلبخواهی عمل می کنید هر جا بتونید هر کار بتونید علیه اون ح.ب ای که دوست ندارید انجام می دید!
سلام ایلیا

تمام ح ب هایی که اولین اصولش رو رعایت نکردن پاک میشن، صرفا خب هر کاربر هر زمانی که برای خودش پاک بشه متوجه حضور ما میشه، من خودم به شخص توجه ای ندارم، شاید حتی نگاه نکنم طرف کی هست

از این بابت خیالت راحت که ما بخاطر چیزی جز متن عمل نمیکنیم

اگه بخواییم یوزرنیم عوض کنیم و ۳۰ روزمون پر نشده باشه چیکار باید بکنیم؟

میشه بدونم معرف @وود کی بوده؟
و الان این اکانت فیک تا کی باید بتازونه تو سایت؟

@Admin2

@Sina

یه تاپیکی هم بود گوشیت الان چقدر شارژ داره
اونکه اسپم نبود اون چرا پاک شد

Back
بالا