• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ببین کاملا موقعیتت برام قابل درکه جداً و توازن یکم سخته. ولی قرار هست دقیقاً طبق قوانین رفتار کنیم. نه؟ قوانین هم چت (پیام‌هایی در پاسخ به دیگری) رو مشکل‌دار میدونه نه محتوای مشترک رو!
اینا تفسیرین دیگه، برداشت من این بود ۱۰۱ که رئال نبود یچی زد دوستان رئالی احساس کنن ۱۰۱ به عنوان یک بارسایی چی داره میگه این وسط شروع کردن به اوردن دلیل و .....

به هر حال بازم اوکیه، کمتر از اعمال مدیریتی استفاده میکنم، سایت شماست

من از برخورد شخص شما با دیگران و خودم این برداشت رو می‌کنم که به هر دلیلی مسئولیت مدیریت براتون آزاردهنده‌ست یا روی دوشتون سنگینی می‌کنه. لحن خوبی رو برای پاسخ دادن انتخاب نمی‌کنید، گاهی حتی پاسخ نمی‌دید، تاپیک‌های جدیدی که نسخه‌ی پیشینشون وجود داره رو حذف یا ادغام نمی‌کنید و الخ. برام سوال شده که آیا سیستم مدیریت داخلی این سایت خروج‌/استراحت‌ناپذیره؟ +__+

حالا امشب که فوتبال بود و هممون داشتیم درباره یه موضوعی حرف میزدیم، ولی به هر حال کلیت تمام ح ب درباره فوتبال بود

شکل گرفتن چت تو ح ب مجاز نیست
یه پیشنهاد
میتونستین به جای چت مت اون پیاما رو بفرستین تاپیک لیگقهرمانان اروپا
حیفه واقعا تو چت مت بمونه و پاک شه بره در حالیکه خودش تاپیک داره

یه پیشنهاد
میتونستین به جای چت مت اون پیاما رو بفرستین تاپیک لیگقهرمانان اروپا
حیفه واقعا تو چت مت بمونه و پاک شه بره در حالیکه خودش تاپیک داره
چشم، اینم بررسی میکنم الان

اقا اولش من یکم ناراحت شدم که جا به جا کردی پستا رو ، ولی اینقد خوب و با حوصله جواب میدی که پشمام ریخته ❤️
اینا همش وظیفست، حالا میخواید منتقل کنم؟

به نظر خودمم از همون اول جاش تو UCL بوو

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
علاوه بر تفسیر، سلیقه هم برام قابل‌درکه. بارها دیدم دو تا پست که محتوای شبیه هم داشتن و هر دو تقریباً یه اندازه شاید از دید شما از چهارچوب قانون زده باشن بیرون، یکی حذف شده و دیگری نه. ولی خب مدیر هم آدمیزاده. ربات نیست که. ولی خب مشکل من کاملاً اینه‌که این الگو رو ادامه می‌دید همچنان و بنظرتون حذف پست صرفاً با محتوای مشترک اوکیه.
به‌نظر من، حذف/ انتقال پست باعث ناراحتی میشه چون آدم احساس عدم کنترل می‌کنه روی نوشته‌هایی که نوشته و شیر کرده. هرج و مرج هم همین‌طور. اما بنظرم باز هم کفه سمت حذف و منتقل نکردن پست‌ها سنگین‌تره! چون این مسئله ناراحت‌کننده‌تره.
این رو اول من روشن کنم، من همواره برای حذف هر پستی دلیل رو برای مخاطب مینویسم

دوم اینکه من صادقانه بارها اشاره کردم، حقیقتا اصلا نگاه نمیکنم شخص کیه، یعنی همتون برای من یک اندازه عزیز هستید و قابل احترام، بخاطر اینکه با شخص خاصی حال نکنم این اختیار رو به خودم نمیدم اذیتش کنم

سعی میکنم تنها جایی که کسی از قانون میزنه بیرون کاری نکنم مسائل مربوط به خودم باشه

بدیهتا توی قانون ح ب نوشته شده حرف زدن درباره اشخاص و شخصی که خودش بعدا بیاد شکایت کنه ح ب پاک میشه، صرفا خواستم بگم حتی من ح ب هایی که واضحا شوخی یا دیس یا هر چی درباره خودمم هست پاک نمیکنم، چه برسه ح ب مردم

من از برخورد شخص شما با دیگران و خودم این برداشت رو می‌کنم که به هر دلیلی مسئولیت مدیریت براتون آزاردهنده‌ست یا روی دوشتون سنگینی می‌کنه. لحن خوبی رو برای پاسخ دادن انتخاب نمی‌کنید، گاهی حتی پاسخ نمی‌دید، تاپیک‌های جدیدی که نسخه‌ی پیشینشون وجود داره رو حذف یا ادغام نمی‌کنید و الخ. برام سوال شده که آیا سیستم مدیریت داخلی این سایت خروج‌/استراحت‌ناپذیره؟ +__+
حنا من مکالمه‌ای با شما رو بخاطر نمیارم؛
از طرفی آیا شما به کل فعالیت‌های مدیر داخلی دسترسی دارید و می‌بینید؟!

تا جایی که ببینم بله انجام میدم؛ توی این وضعیت سایت که عملا سرچ خرابه، اگر شما هم موردی برخورد کردید میتونید گزارش بزنید تا بررسی بشه

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
به‌نظر من، حذف/ انتقال پست باعث ناراحتی میشه چون آدم احساس عدم کنترل می‌کنه روی نوشته‌هایی که نوشته و شیر کرده. هرج و مرج هم همین‌طور. اما بنظرم باز هم کفه سمت حذف و منتقل نکردن پست‌ها سنگین‌تره! چون این مسئله ناراحت‌کننده‌تره
درباره ادیت هم من هیچ وقت جز یکبار ح ب ای رو ادیت نزدم، اگر این رو من باب اتهام یا سوال مطرح کردید، تمام ح ب ها یا پاک میشن یا میمونن، اصلاح نمیشن

بازم اگر احساس بدی گرفتید کلا عذرمیخوام

@Admin2
درود

تقاضای داریم که مدیر ارشد داخلی سایت @Sina باشن.(شخص اول بعد از شما)

با سپاس
همچین چیزی قبلا نداشتیم، الان هم به نظر خودم نیازی نیست، اتفاقا شورایی اداره کردن اینجا باعث میشه دیکتاتوری نباشه یا حتی امکان تولیدش هم وجود نداشته باشه، همیشه دو فکر از یک فکر بهتره

حنا من مکالمه‌ای با شما رو بخاطر نمیارم؛
از طرفی آیا شما به کل فعالیت‌های مدیر داخلی دسترسی دارید و می‌بینید؟!
البته که نه. محتوایی رو می‌بینم که برای هر یوزر عادی دیگه قابل مشاهده و بازگو کردنه، به همین خاطر می‌گم احتمالاً بار مدیریت روی دوشتون سنگینی می‌کنه چون همین بخش کوچکی که ازش می‌بینیم هم به درستی و محترمانه اجرا نمی‌شه.
تا جایی که ببینم بله انجام میدم؛ توی این وضعیت سایت که عملا سرچ خرابه، اگر شما هم موردی برخورد کردید میتونید گزارش بزنید تا بررسی بشه
۱. تاپیک معرفی فیلم و سریال یک نسخه‌ی پیشین داره: پیشنهاد فیلم
۲. سه تاپیک مجزا برای عکس از سفره‌ی هفت‌سین داریم، در حالی که بدیهتاً نیازی نیست برای هفت‌سین هر سال یک تاپیک جدا ایجاد بشه، چون پست‌ها بای دیفالت شامل تاریخ و قابل تمایز هستن:
عکس از سفره هفت سین
عکس هفت‌سین- ۱۴۰۱
عکس هفت‌سین هامون - ۱۴۰۵

البته که نه. محتوایی رو می‌بینم که برای هر یوزر عادی دیگه قابل مشاهده و بازگو کردنه، به همین خاطر می‌گم احتمالاً بار مدیریت روی دوشتون سنگینی می‌کنه چون همین بخش کوچکی که ازش می‌بینیم هم به درستی و محترمانه اجرا نمی‌شه.

۱. تاپیک معرفی فیلم و سریال یک نسخه‌ی پیشین داره: پیشنهاد فیلم
۲. سه تاپیک مجزا برای عکس از سفره‌ی هفت‌سین داریم، در حالی که بدیهتاً نیازی نیست برای هفت‌سین هر سال یک تاپیک جدا ایجاد بشه، چون پست‌ها بای دیفالت شامل تاریخ و قابل تمایز هستن:
عکس از سفره هفت سین
عکس هفت‌سین- ۱۴۰۱
عکس هفت‌سین هامون - ۱۴۰۵
تاپیک کنکور سالیان سال هست هر سال بخاطر هر کنکور خاص تاپیک خاص همون کنکور رو میزنن بچه ها، چرا به اون نمیگید تکراری

توی مورد اول که حرفی نیست، حق با شماست، من ادغامش کردم با تاپیک قدیمی تر

قبول دارم محتوای کلی این ها عکس سفره هفت سین هستن، ولی خب حداقل تا جایی که من میبینم تاپیک هایی که عکس دار هستن همین الان ۹۰ درصد عکس ها باز نمیشه، بعد هر بار رفرش هم باید بیای صفحه اول

هی عکس یافت نشد ببینی فایده ای نداره اونقدر

من درباره تاپیک تکراری میپذیرم چیزی که میگید رو ولی درباره یک سلسه روتینی که رخ میده، اینطوری هم میشه نگاه کرد

تاپیک کنکور رو چطور با عکس هفت سین مقایسه می‌کنید وقتی برای کنکور یک انجمن جدا داریم؟
الان عکس هفت سین نوروز ۹۲ اصلا عکسی توش نمونده، این محتوا چیزی نیست که لزوما باید ادامه پیدا کنه
من باب پیوستگی موضوع گفتم

اینکه بدتره که، با زدن تاپیک های متعدد و موازی هفت سین باعث میشید چندسال بعد ده تا تاپیک باشه که هیچ محتوایی نمونده توشون ((:
بحث من این بود اگر بیایم سفره هفت سین رو هم موضوع بندی به نسبت سال هاش کنیم محتوای تکراری نخواهیم دید، سفره هفت سینی که توی ۹۲ پهن شده قطعا تو ۱۴۰۵ همون محتوا پهن نمیشه

دوستان یه نفر ح.ب من رو به خاطر اینکه بیشتر از سهمیه‌م بوده پاک کرده. دم دقتتون گرم و خسته نباشید :دی

دوستان یه نفر ح.ب من رو به خاطر اینکه بیشتر از سهمیه‌م بوده پاک کرده. دم دقتتون گرم و خسته نباشید :دی
مطمئنی؟

چون اینجا توی ۳ ۴ روز اخیر چیزی ازت پاک نشده، ولی خب روی ۳ مانور نداریم، این ۳ بشه ۴ ۵ اوکیه

ولی ۱۰ تا دیگه نه

Back
بالا