• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
درسته. تصمیم بر تقسیم‌بندی انجمن‌ها با من نیست و سلیقه‌ی مدیریته. اگه تقسیم‌بندی نوروز داشته باشیم که خیلی هم بامزه و جالب‌. پوینت مکالمه من با تو سر این بود که توجیه اشتباه میاری برای مسائل، مثلا در همین زمینه، همون‌طور که گفتی تاپیک‌های قبلی عکس‌هاشون می‌پره و ما بعد چند وقت تاپیک پر از عکس‌های سفید و این محتوا موجود ندارد خواهیم داشت، خب میخوای توجیه کنی تاپیک‌زدن رو از این دلیل استفاده نکن((:
چشم

نمی‌خوام وارد جزئیات بشم و اشاره به شخص کنم و به نظرم اشاره‌ی کلی کافیه و صرفا یه یادآوریه،
مدیرها طبیعتا به اطلاعات بیشتری نسبت به کاربران عادی دسترسی دارن، و گاهی می‌بینم که اون حریم خصوصیه رعایت نمیشه و برا من یکی اگه اتفاق بیفته به شخصه برام ناراحت‌کننده‌ست.
از جمله فاش کردن اطلاعاتی که با آیپی میشه فهمید (این خودش خیلییی زیاد مثال داره.) / پست گذاشتن درمورد اینکه چرا فلان گزارشو می‌زنید ولی فلان پستو لایک می‌کنید/ فاش کردن مشخصات پروفایل کاربری که پروفایلشو محدود کرده و...

نمی‌خوام وارد جزئیات بشم و اشاره به شخص کنم و به نظرم اشاره‌ی کلی کافیه و صرفا یه یادآوریه،
مدیرها طبیعتا به اطلاعات بیشتری نسبت به کاربران عادی دسترسی دارن، و گاهی می‌بینم که اون حریم خصوصیه رعایت نمیشه و برا من یکی اگه اتفاق بیفته به شخصه برام ناراحت‌کننده‌ست.
از جمله فاش کردن اطلاعاتی که با آیپی میشه فهمید (این خودش خیلییی زیاد مثال داره.) / پست گذاشتن درمورد اینکه چرا فلان گزارشو می‌زنید ولی فلان پستو لایک می‌کنید/ فاش کردن مشخصات پروفایل کاربری که پروفایلشو محدود کرده و...
دقیقا اینو منم می‌خواستم بگم چند وقت پیش گفتم ولش کن. یه مدیری توی ح.ب گفته بود همه گزارش‌هایی که ح.ب هاتون پاک می‌شه رو زینب‌گل می‌زنه. حالا این چیز خاصی نیست ولی فاش کردن این اطلاعات هم کار درستی نیست.

اقا من اعتراض دارم ح ب من دقیقا به کی اشاره داشته که زدید پاکش کردید ؟
@Sina
@Becoming
@Admin2

از جمله فاش کردن اطلاعاتی که با آیپی میشه فهمید (این خودش خیلییی زیاد مثال داره.)
سلام
این رو بگم این ایپی تو ۴۶ روز اخیر اصلا سایتش باز نشده بخوای استفاده کنی ازش یا نکنی، سوای اینکه ایپی همتون تقریبا شده ایپی های CDN سایت

فاش کردن مشخصات پروفایل کاربری که پروفایلشو محدود کرده و...

این رو هم من خودم مشکل دارم واقعیت، چون هیچ ساختاری نیست بفهمم کی هاید کرده کی نکرده، اگرم بوده، سهوا بوده و من از طرف خودم عذرمیخوام

دقیقا اینو منم می‌خواستم بگم چند وقت پیش گفتم ولش کن. یه مدیری توی ح.ب گفته بود همه گزارش‌هایی که ح.ب هاتون پاک می‌شه رو زینب‌گل می‌زنه. حالا این چیز خاصی نیست ولی فاش کردن این اطلاعات هم کار درستی نیست.

این رو هم بگم به گزارش ها همه مدیر ها دسترسی دارن، صرفا مدیران داخلی میتونن توی همه موارد ترتیب اثر بدن

بقیه مدیر ها در حد ارجاع هستن یا صرفا انجمن خودشون

سلام

من پاک کردم، یکی از کاربر ها گزارش زد گفت منظور منم، ولی اگر تو میگی منظورت شخص خاصی نیست، اوکی هست بر میگردونم
منظور شخص خاصی نیست لطفا برگردون

برگردوندم

پس مخاطبت تو سایت نیست دیگه؟
من نمیدونم کی بوده که ریپورت داده
اگر مطمئنه بیاد به خودم بگه

وگرنه خیر منظورم به شخص خاصی نیست

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
سلام خدمت مدیران گرامی
و
عرض خسته نباشید
انتقادی که دارم رابطه با سیستم بن شدن افراد از یک سری تاپیک ها هستش
به نظر میرسه کسی که بن میشه از تاپیک ای، امکان مطالعه پست ها و ری اکت دادن در اون تاپیک رو داره که به نظرم با نفس بن شدن در تضاد هستش
ممنون میشم اگر وقت دارید این موضوع را بررسی بفرمایید.
🙏

سلام خدمت مدیران گرامی
و
عرض خسته نباشید
انتقادی که دارم رابطه با سیستم بن شدن افراد از یک سری تاپیک ها هستش
به نظر میرسه کسی که بن میشه از تاپیک ای، امکان مطالعه پست ها و ری اکت دادن در اون تاپیک رو داره که به نظرم با نفس بن شدن در تضاد هستش
ممنون میشم اگر وقت دارید این موضوع را بررسی بفرمایید.
🙏
سلام

بن شدن از تاپیک صرفا امکان پاسخگویی رو میگیره، اگر کاربری میخواد واقعا تاپیک رو نبینه باید شروع کننده اون تاپیک که من باشم رو ایگنور کنه که متاسفانه این کار رو هم نمیتونه انجام بده.

مدیریت در ضعیف‌ترین تاریخ خودشه. اصلاً کار ندارم به بحث اکانت‌های فیک و مدیریت تنش. دو شب پیش تو تاپیک چت‌مت بی‌پرده صحبت از رابطه‌ی جنسی و بادی کانت و انتقال تجارب بود مدیر ۱۶ (!) ساله باید به یوزرهای بزرگسال تذکر می‌داد رعایت کنید. یعنی درک پایین کاربرها تو تشخیص شرایط محیط رو بذاریم کنار، بعد از تذکر گرفتن هم پست‌ها ادامه‌دار بودن و من جز یک تذکر مهربونانه‌ی دیگه برخوردی ندیدم و هنوز هم اون بحث ادامه داره :)) یک اینکه نظارت روی محتوای جنسی به شدت پایینه در حالی که خودتون به میانگین سنی پایین اعضا و اصل «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» واقفید.
دو اینکه واکنشتون نسبت به هم فحاشی‌ها و هم تهدیدهای جنسی، عجیب، ناواضح و متفاوته. یه کاربر پنج روز بدون اخطار بن می‌شه به خاطر استفاده از کلمات رکیک و یکی دیگه به خاطر اینکه مستقیماً به کسی گفته «جن*گی مد شده که تو اینجا جولون میدی، وگرنه قبلا سایت اینطوری نبود.» ۱۲ ساعت بن می‌شه؟ یا مثلاً «دو ساعت پیش پوریا بهت تجاوز کرد الان می‌خوای من بهت تجاوز کنم؟». خب این چیه که من باید تو «سمپادیا» ببینمش؟ :))

اینا موردهای کوچیک و مربوط به همین اواخره. بذاریدشون کنار موارد مکرر دیگه متوجه می‌شید صدای خیلی‌ها از مدیریت سایت در اومده. من متوجه کار شلوغ و مشغله‌های زیادتون هستم و افزایش موارد نیازمند به بررسی به خاطر شلوغی سایت رو درک می‌کنم، اما اگه قراره به مواردی به این مهمی اهمیت داده نشه چرا مدت‌هاست مدیریت عوض نمی‌شه؟ اگه «نمی‌رسه»، چرا مدیر جدید اضافه نمی‌شه؟

مدیریت در ضعیف‌ترین تاریخ خودشه. اصلاً کار ندارم به بحث اکانت‌های فیک و مدیریت تنش. دو شب پیش تو تاپیک چت‌مت بی‌پرده صحبت از رابطه‌ی جنسی و بادی کانت و انتقال تجارب بود مدیر ۱۶ (!) ساله باید به یوزرهای بزرگسال تذکر می‌داد رعایت کنید. یعنی درک پایین کاربرها رو تو تشخیص شرایط محیط رو بذاریم کنار، بعد از تذکر گرفتن هم پست‌ها ادامه‌دار بودن و من جز یک تذکر مهربونانه‌ی دیگه برخوردی ندیدم و هنوز هم اون بحث ادامه داره :)) یک اینکه نظارت روی محتوای جنسی به شدت پایینه در حالی که خودتون به میانگین سنی پایین اعضا و اصل «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» واقفید.
دو اینکه واکنشتون نسبت به هم فحاشی‌ها و هم تهدیدهای جنسی، عجیب، ناواضح و متفاوته. یه کاربر پنج روز بدون اخطار بن می‌شه به خاطر استفاده از کلمات رکیک و یکی دیگه به خاطر اینکه مستقیماً به کسی گفته «جن*گی مد شده که تو اینجا جولون میدی، وگرنه قبلا سایت اینطوری نبود.» ۱۲ ساعت بن می‌شه؟ یا مثلاً «دو ساعت پیش پوریا بهت تجاوز کرد الان می‌خوای من بهت تجاوز کنم؟». خب این چیه که من باید تو «سمپادیا» ببینمش؟ :))

اینا موردهای کوچیک و مربوط به همین اواخره. بذاریدشون کنار موارد مکرر دیگه متوجه می‌شید صدای خیلی‌ها از مدیریت سایت در اومده. من متوجه کار شلوغ و مشغله‌های زیادتون هستم و افزایش موارد نیازمند به بررسی به خاطر شلوغی سایت رو درک می‌کنم، اما اگه قراره به مواردی به این مهمی اهمیت داده نشه چرا مدت‌هاست مدیریت عوض نمی‌شه؟ اگه «نمی‌رسه»، چرا مدیر جدید اضافه نمی‌شه؟
تمام محتوی جنسی این چنینی گزارش داده شدن و حذف شدن .... این بحث چند شب قبل هم بین مدیرا بود که محتوی جنسی زیاد شده @Sina تذکر دادن توی انتقاد از کاربران که توی چت مت و جاهای دیگه رعایت بشه چون اکثر کاربرا بزرگسال نیستن ۱۲ـ ۱۸ سالشونه .....مدیر های دیگه ام اگر این چیزا رو دیدن گزارش دادن به داخلی ها و رسیدگی شد....

مدیریت در ضعیف‌ترین تاریخ خودشه. اصلاً کار ندارم به بحث اکانت‌های فیک و مدیریت تنش. دو شب پیش تو تاپیک چت‌مت بی‌پرده صحبت از رابطه‌ی جنسی و بادی کانت و انتقال تجارب بود مدیر ۱۶ (!) ساله باید به یوزرهای بزرگسال تذکر می‌داد رعایت کنید. یعنی درک پایین کاربرها رو تو تشخیص شرایط محیط رو بذاریم کنار، بعد از تذکر گرفتن هم پست‌ها ادامه‌دار بودن و من جز یک تذکر مهربونانه‌ی دیگه برخوردی ندیدم و هنوز هم اون بحث ادامه داره :)) یک اینکه نظارت روی محتوای جنسی به شدت پایینه در حالی که خودتون به میانگین سنی پایین اعضا و اصل «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» واقفید.

من به عنوان یکی از اعضای فعال چت مت این نقد رو کاملا میپذیرم. این هم درست نیست که بیام بگم ما حواسمون نیست و سخته برامون و خود مدیرها بیان تذکر بدن. نه، یک یا دوبار کلا بندگان خدا پست خود من رو پاک کردن و تذکر دادن و همون هم شرمنده م کرد. حق با شماست.
عموما تعداد افرادی که اونجا هستیم حوالی ۲۵ تا ۳۰ ایم و صحبت ها و ادبیات بدون اینکه قصدی در کار باشه به اون سمت کشیده میشه. با این وجود این توجیه مناسبی نیست.
من شخصا بارها شده مثلا وقتی جواب یک کاربر ۱۳ یا ۱۷ ساله رو میدم پیامم رو پاک یا تصحیح کنم. اما عموما یادم نمیمونه که کلی آدم دیگه با سن پایین ممکنه چت مت رو بخونن و میخونن هم.
شاید یک راه حل این باشه یکی از همون افراد فعال اونجا داوطلب بشه تا بتونه نظارت کنه بر قضیه. من حدس میزنم بعد از مدتی نظارت کم کم عادت ایجاد بشه‌.
در غیر این صورت، اگر گزینه ی مدنظر مدیران و سایر کاربران حذف چت مت باشه به نظرم گزینه ی بیراهی نیست چون به هرحال شخصا برام مسئولیت تاثیرگذاری روی عزیزان کوچکتر مهم و محل بحثه.
خلاصه کنم، با نقد شما همدلم و بابت این بازه هم معذرت میخوام.

اصلا چت مت چرا هنوز وجود داره و نسخه‌های جدید می‌زنید براش؟ چت مت برای این زده نشد که اون موقع چتروم سایت رو کند می‌کرد یا پست‌های ح.ب حالت چت کردن و نقل قول گرفته بود؟ خب الان که چتروم هست یه روم جدید زده بشه و از اون استفاده بشه

من متوجه نمیشم الان چرا @Sina «واسطه» حساب میشه و نه مدیر؟ یعنی اینجور تصمیمات رو تماما باید مطهری بگیره؟ خب اینجوری که معلومه هیچ کاری پیش نمیره. نمیشه مثل قدیم حالت مدیر کل و مدیر ارشد بذارید که به هر مدیری هرچی گفتیم نخواد از مطهری نظر بپرسه؟

من هنوزم دلیل بن شدن دیروزم رو متوجه نشدم. بن شدن های سابق کاملا با دلیل بودن ولی نمیفهمم من به چه کسی و چه زمانی فحاشی کردم که بن شدم؟ ضمن اینکه کاربر ستاره من رو با فحش خطاب قرار میداد( حتی بازی حدس فحش راه انداخته بود! ) ولی بنده جوابی ندادم و کاملا با احترام و محبت جواب ایشون رو دادم.

Back
بالا