• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من الان یه نگاه کلی کردم، آقا قضیه خیلی پیچیده تر شد که! نوشته مثلا توهین به مقدسات اسلامی نشه. نوشته تبلیغ مواد مخدر نشه(مقایسه بشه با شوخی همیشگی درباره ی کرمان)
نوشته اشاعه ی فحشا داده نشه(اگر بخوایم باز با قوانین اسلام بگیم شما اصلا از پارتنرتون هم نمیتونید صحبت کنید)
چجوریه الان یه قانون اساسی جدید نگاشته میشه یا شل گرفته میشه اجرای قوانین یا کلا حرف نزنیم؟
اوکیه اگر بناست همین قانون ها بسیار سفت و سخت گرفته بشه خب هرکدوممون فکر میکنیم ببینیم اومدن تو سایت برامون همچنان مطلوبه یا نه. فقط میخوام یکم روشن بشم که آیا واقعا قوانین همینان؟!

محتوای جنسی محتواییه که انتشار خوندن یا دیدنش باعث لذت فرد بشه.اینها واقعا محتوای اموزشی ن صرفا در یه گفت و گوی صمیمی و غیر رسمی با ذکر دو سه تا خاطره.اگه وااااقعا اوکی نیستین خب نخونین.تو سایت کلی تاپیک نمیدونم خودارضایی اری یا خیر.چند همسری اری یا خیر.نمیدونم همجنسگرایی اری یا خیر وجود داره.اگه کسی با این مدل محتوا اوکی نیست خب نخونه.اینا واقعا اموزشیه.صرفا ماها یاد گرفتیم اموزشم با رفرنس و مقاله و خشک و اینا باشه.واقعا تو بغل اخوند پریدن شاخ و دم نداره
مرسی که نگفتی بارداری مردان آری یا خیر 🥺

محتوای جنسی محتواییه که انتشار خوندن یا دیدنش باعث لذت فرد بشه.اینها واقعا محتوای اموزشی ن صرفا در یه گفت و گوی صمیمی و غیر رسمی با ذکر دو سه تا خاطره.اگه وااااقعا اوکی نیستین خب نخونین.تو سایت کلی تاپیک نمیدونم خودارضایی اری یا خیر.چند همسری اری یا خیر.نمیدونم همجنسگرایی اری یا خیر وجود داره.اگه کسی با این مدل محتوا اوکی نیست خب نخونه.اینا واقعا اموزشیه.صرفا ماها یاد گرفتیم اموزشم با رفرنس و مقاله و خشک و اینا باشه.واقعا تو بغل اخوند پریدن شاخ و دم نداره

هرگونه ارسال حاوی مطالب جنسی و تحریک کننده جز در انجمن‌های سلامت و اعتقادات، آن هم به منظور آموزش و یا بحث و بررسی و تحت نظر مدیر انجمن‌های اعتقادات و سلامت ممنوع می‌باشد و مشمول برخورد های ویژه می‌شود.
لطفا آموزشتون رو در تاپیک مرتبط در انجمن مرتبط بذارید.

درکل منظورم اینه که curriculum خاصی وجود نداره و ناخودآگاه سلیقه و فکر مدیری که بن میکنه در مسئله دخیل میشه و مثلا برای خودم که پیش اومد و مورد مشابهشو تاحالا ندیده بودم عجیب بود. منظورم از عشقی به قصد غرض ورزی نبود
من به ۳ دلیل بن میکنم کلا :

۱. مولتی اکانت
۲. توهین همراه با فحاشی
۳. درخواستی

من الان یه نگاه کلی کردم، آقا قضیه خیلی پیچیده تر شد که! نوشته مثلا توهین به مقدسات اسلامی نشه. نوشته تبلیغ مواد مخدر نشه(مقایسه بشه با شوخی همیشگی درباره ی کرمان)
نوشته اشاعه ی فحشا داده نشه(اگر بخوایم باز با قوانین اسلام بگیم شما اصلا از پارتنرتون هم نمیتونید صحبت کنید)
چجوریه الان یه قانون اساسی جدید نگاشته میشه یا شل گرفته میشه اجرای قوانین یا کلا حرف نزنیم؟
اوکیه اگر بناست همین قانون ها بسیار سفت و سخت گرفته بشه خب هرکدوممون فکر میکنیم ببینیم اومدن تو سایت برامون همچنان مطلوبه یا نه. فقط میخوام یکم روشن بشم که آیا واقعا قوانین همینان؟!
اون قوانین مربوط به اسلام بدیهین که وجود داشته باشن مثل کافه‌ای که جلوی درش زده حجاب اسلامی رو رعایت کنید و میری توش هیچکس حجاب نداره. یه سری قوانین ولی کلا اجرا نمیشن خیلی وقته.

این که خیلی علمیه. خیلی هم ضروری. اطلاعات خیلی کمی هم در موردش هست در بین دخترا.

به نظرم خیلی از مسائلی که برای کاربرای با سن بالا بار علمی و آموزشی و عادی داره، برای برخی پسرا یا دخترای نوجوون اروتیک محسوب میشه حالا چه معذب بشن چه خوششون بیاد. باید آموزش داد، نه این که مقابله کرد یا تحمیل کرد.
بحث همینه.
اکثر چیزایی که الان داره نسبت بهش انتقاد میشه علمی و لازمن ولی تو چت مت با طنز بیان میشه و اتفاقا بنظر منم لازمه. من نمیفهمم یعنی چی که ما شرم نیابتی میگیریم و این چیزای جنسی چیه میگید فولان؟ تو کل این مدتی که چت مت هست شاید کلا دو سه بار بحثای اینچنینی شده هربار هم یه سریا میگن این چیه چرا درمورد این چیزا حرف میزنید فولان. مگه تو دنیای امروز زندگی نمیکنید؟ هنوز خیلیا نمیدونن حتی گارداسیل چیه، بهداشت جنسی چیه و هرچیزی مربوط به این داستانا. ما هم باید عین تمام این سالهای زندگیمون که بهمون تحمیل شده حرف زدن راحب این چیزا عیبه و زشته اینجا هم صحبت نکنیم راجبش؟ چیزیه که لازمه حتی برای همون بچه ۱۲ ساله. کسی هم تحمیل نمیکنه والا. نزدیک دو سه ماهه چت مت ۲۴ ساعته توش بحث میشه کلا زیر پنج بار اینجور بحثا پیش اومده که اونم طبیعیه قاعدتا وقتی هرکی از هرچیزی سخنی میگه اونجا. خیلی خیلی اذیت میشید خب دو سه صفحه رو نخونید بحث تموم شد بیاید وسط باز. همه ساکت باشن چون یه سریا شرمگین میشن اینجور بحثارو بخونن؟ اونم تو این وضعیتی که جامعه الان انقدر ناسالمه؟

+ یکی دو بار هم پستای من پاک شده راجب شغلم بوده. کلمات علمی‌ای هم استفاده شده. ولی چون از سرویکس و توشه رکتال صحبت کردم و اینکه قوای بدنیم نمیکشه مثلا گفتن الفاظ رکیک داشته. اینطوری بخواید بکنید دیگه کتاب سوم راهنماییتونم نخونید دیگه چون تو اونم راجب تولید مثل و اندام‌های جنسی توضیح داده شده. (البته بعدا برگردوندن پستم رو ولی با اخطار که رعایت کنید فولان که من هنوز نمیدونم چیو باید رعایت کنم)

من فکر میکنم این یه دعواییه که باید کاربرا بین خودشون حلش کنن و اصلا به مدیریت کشیده نشه. تجربه نشون داده هروقت بحث مدیریت خیلی بالا اومده و خونه تکونی و تغییر قوانین و... تهش دوباره خاک خوری بوده.
خط قرمز برای همه واضحه. استفاده از کلمات رکیک به قصد توهین به دیگران، استفاده از محتوایی که منجر به بسته شدن سایت بشه. محتوای پورن و غیره و ذلک. جز این دو سه تا فکر نکنم چیزی باشه که سرکار، تو مدرسه، خونه و خیابون نشنوی و نبینی.

دارید مغلطه می‌کنید و نمی‌فهمم جدی هستید یا خیر. واضحاً، می‌شه تاپیکی مطابق با قوانین سایت زد و درباره‌ی بهداشت جنسی و مسائل مشابه بحث و صحبت کرد. قبول داشتن اینکه خوندن درباره‌ی تعداد لوبریکانت‌های نیمه استفاده‌ی شما و توانایی کمر پارتنرتون در طولانی کردن رابطه‌ی جنسی منجر می‌شه «آگاهی‌بخشی» برای نسل کوچک‌تر صورت بگیره یعنی من یه احمقم.

ببخشید مدیرانی که دسترسی به پستای پاک شده دارن میشه اونارو بذارید اینجا هر کاربری با عقل خودش تصمیم بگیره که چقدر «آموزشی» بود؟:))

اون قوانین مربوط به اسلام بدیهین که وجود داشته باشن مثل کافه‌ای که جلوی درش زده حجاب اسلامی رو رعایت کنید و میری توش هیچکس حجاب نداره. یه سری قوانین ولی کلا اجرا نمیشن خیلی وقته.
درست میگی ولی اونجوری هم بخوایم بگیم جدیت قوانین محل بحث میشه. یکسری چیزها رو باید بنویسن(مثلا الان دیدم درباره ی محتوای غیرمجاز اینترنت هم گفته که عملا فیلترشکن و توییتر و .. هم میاد اینجا) اوکی‌. اما جدا از اون یکسری قوانین کاربردی هم خود بچه ها تنظیم کنن که آقا ما بدونیم این کار خلاف قوانین(جدی) سایته. دقت کنی تو بحث های فعلی هم تفاسیر متفاوت وجود داشت.
من پیشنهاد میکنم این رو جدی بگیری سینا. من از طرف بقیه حرف نمیزنم اما در مورد خودم مطمئنم اگر قوانین دقیقی باشه، یا نمیپذیرم و کلا نمیام یا اگر پذیرفتم کاملا بهشون تن میدم.

من به ۳ دلیل بن میکنم کلا :

۱. مولتی اکانت
۲. توهین همراه با فحاشی
۳. درخواستی
مخاطب من هم شخص تو نبود
پوینت حرفم همون پیشنهاد وجود یه سری قوانین واضح بود

دارید مغلطه می‌کنید و نمی‌فهمم جدی هستید یا خیر. واضحاً، می‌شه تاپیکی مطابق با قوانین سایت زد و درباره‌ی بهداشت جنسی و مسائل مشابه بحث و صحبت کرد. قبول داشتن اینکه کسی با خوندن درباره‌ی تعداد لوبریکانت‌های نیمه استفاده‌ی شما و توانایی کمر پارتنرتون در طولانی کردن رابطه‌ی جنسی منجر می‌شه «آگاهی‌بخشی» برای نسل کوچک‌تر صورت بگیره یعنی من یه احمقم.
نه، بحث اینه که نمیشه انسان ها رو محدود کرد در گفتار. به محض این که این بدعت رو شروع کنی یه دومینو از همه قوانینی میشه که رعایت باید بشن. شما الان میگی از روابط شخصیتون حرف نزنید، من نمیخوام بدونم در رخت خواب شما چی میگذره. حق با شماست اما فقط در صورتی که شما مخاطب اون پیام باشید. در غیر این صورت دارید برای میل شخصی و سلیقه شخصیتون، دیگران رو سانسور میکنید. اینطوری دیگران هم میتونن درخواست بدن فرضا محتوایی که شما عادی میدونید ولی برای اون ها عادی نیست بره ذیل قوانین سانسور. در در نهایت این دومینو، همین قانون قرار میگیره و نوشته میشه که: «لطفا شئونات اسلامی را رعایت بفرمایید.»

ببخشید مدیرانی که دسترسی به پستای پاک شده دارن میشه اونارو بذارید اینجا هر کاربری با عقل خودش تصمیم بگیره که چقدر «آموزشی» بود؟:))
@Sina جان اگر امکانش رو داری محتواهایی که فحاشی نبوده و حذف شده رو با سانسور نام کاربر بزار.

دارید مغلطه می‌کنید و نمی‌فهمم جدی هستید یا خیر. واضحاً، می‌شه تاپیکی مطابق با قوانین سایت زد و درباره‌ی بهداشت جنسی و مسائل مشابه بحث و صحبت کرد. قبول داشتن اینکه کسی با خوندن درباره‌ی تعداد لوبریکانت‌های نیمه استفاده‌ی شما و توانایی کمر پارتنرتون در طولانی کردن رابطه‌ی جنسی منجر می‌شه «آگاهی‌بخشی» برای نسل کوچک‌تر صورت بگیره یعنی من یه احمقم.
وای واااااااااااااااااقعا ادم عجیبی هستی.یعنی محترمانه ترین چیزی بود ک میتونستم واست به کار ببرم.سر همونم داشتیم در مورد لوبریکانت بر پایه اب صحبت میکردیم ک صدی نود ۶۰ درصد دختر پسرای جامعه اصن نمیدونن چیه.و اصن ب چه دردی میخوره.و بله بخشی از بحثم این بود ک خیلی پربرکته و یه دونه بخری کلی میتونه ازش استفاده کنی

@Sina جان اگر امکانش رو داری محتواهایی که فحاشی نبوده و حذف شده رو با سانسور نام کاربر بزار.
فکر نکنم درست باشه واقعیت

به هر حال لزوما هر محتوایی که باهاش حال نمیکنید اشتباه نیست بودنش

منم با خیلی چیزا حال نمیکنم؛ همینی که هست

سایت بر اساس سلیقه و علایقتون بالا نیومده واقعیت

واقعا حرف من ربطی به توی بغل پریدن اخوند نداره...... تاپیک هایی هم که میگی ده سالی یکبار هم آپ نمیشه من توی این سه چهار سال عضویتم یکی اش رو هم ندیدم ولی توی این دو ماه اخیر گوشه کنار تاپیک های همیشه آپ شده دارم محتوی جنسی میبینم.... چت مت رو هم همه دارن میبینن منم صرفا به خاطر پست های بعضی از بچه ها مثل نسیم و باناز و هدا گاهی سر میزنم بهش..... دلیلی نداره من برک تایمم رو سر خوندن ناخواسته ی محتوی جنسی خراب کنم .... در ضمن کسی یاد هم بخواد بگیره کلی سایت علمی و رفرنس هست تا اطلاعات من در اوردی کاربرای سایت..... ببخشید من واقعا معذرت میخوام بابت نوشتن همچین چیزی.... ولی الان چیه پست ماله کی از همه بزرگ تره / بادی کانکت اموزشیه؟! میشه اموزشی بودنش رو بهم بگی؟! کدوم تاپیک با این مضنون توی سایت میبینی که اینا توش گفته شده باشه؟!....سایت اموزش جنسی نیست که افراد تحربیات و سوالات شون رو جهت رفع کنجکاوی بیان بگن

این به نظرم خیلی نکتۀ مهمی بود آفرین؛ استفاده از کلمۀ "آموزش" برای صحبت‌های چت‌مت واقعاً خنده‌داره نمی‌دونم چرا انقدر سعی می‌کنید با کلمات بازی کنید. مشخصه که یک سری مسائل بنا به هزار تا دلیل مختلف حساسیت بیشتری دارن و صحبت کردن راجع بهشون باید در چارچوب مشخص‌تری باشه کما اینکه تو همین قانونی که ازش نقل‌قول شده هم مطهری نوشته که "در انجمن‌های سلامت و اعتقادات، آن هم به منظور آموزش و یا بحث و بررسی".
صحبت‌هایی که داخل چت‌مت میشه آموزشی نیست اصلاً به نظر من، فقط چند تا صحبت رندوم شلیک میشه اینور اونور که ماهیتش مشخصاً گپ‌وگفت بین چند تا آدم هست و حالا اینکه داخلش ممکنه نکتۀ آموزشی هم باشه به معنای محتوای آموزشی بودن نیست واقعاً.
والله من یکی نمیدونستم بعد هر بار ارضا شدن باید بری ادرار کنی وگرنه عفونت ادراری میگیری و خطرناکه و اونجا به لطف دوستان فهمیدم.

اگه جوابت به من بود که از این به بعد نقل قول کن.
اولا اینکه گفتم، ۲۴ای همه تو چت مت هستن طبیعیه بحث بکشه به هرررچیزی، وقتی بحث راه افتاد سریع بگیم عه وا بچه‌ها اینجا صحبت نکنید بریم تاپیک مربوطه‌ش صحبت کنیم؟ الان بحث سیاسی هم میشه تو چت مت چرا اونارو نمیگی بریم تو تاپیک مربوطه بحث کنیم؟
دوما. من بن‌مایه بحثارو میگم علمین، اینکه دو سه تا پست‌های اینچنینی توش دیده بشه رو دفاع نمیکنم ازش و خودم اکثرا اگه یادم بمونه وقتی اینطور پستارو میدم یکی دو صفحه که ازش گذشت پاک میکنم پست خودمو. مدیر هم پاک کنه یا کسی هم بهم گیر بده ببخشید میگم و پاک میکنم بقیه هم فکر نکنم سر ‌پاک شدن اینجور پستاشون مشکلی داشته باشن. و همچنان بنظرم بازم اینطور پستا وسطش بخاطر هیجان و خاطرههای خنده‌دار طبیعیه و اینکه انقدر فوکوس کردین روش رو دلیلش رو نمیفهمم. ولی مشکل کجاست؟ گزارش‌ میدن کلا این بحثا زشته عیبه قباحت داره و سریع مدیرو عین ناظم میفرستن بالا سرمون که ساکت شیم هیچی نگیم. خب اگه مشکلت فقط ایناست اونو گزارش کن مدیر پاک کنه یا به خودمون بگو چرا کل بحثو خراب میکنی؟

وای واااااااااااااااااقعا ادم عجیبی هستی.یعنی محترمانه ترین چیزی بود ک میتونستم واست به کار ببرم.سر همونم داشتیم در مورد لوبریکانت بر پایه اب صحبت میکردیم ک صدی نود ۶۰ درصد دختر پسرای جامعه اصن نمیدونن چیه.و اصن ب چه دردی میخوره.و بله بخشی از بحثم این بود ک خیلی پربرکته و یه دونه بخری کلی میتونه ازش استفاده کنی
اینم من تایید میکنم. تعداد زیادی از موارد مصرف قرص های اورژانسی برمیگردن به استفاده از لوبریکانت های پایه وازلین به جای پایه آب/پلیمر.

ببینید دوستان من اصلا نمیگم چت مت محتواش یا هدفش آموزشیه. این برداشت رو از صحبت بنده نکنید. صرفا میگم اگر دیدید جایی از کلمات بی پرده برای توصیف آلات یا اعمال استفاده میشه میتونید اونجا نباشید، ولی اگر رفتید و خوندید حداقل قمه قداره نکشید، به جاش دوتا نکته یاد بگیرید. اینا اطلاعات عمومیه :دی پس فردا نیازتون میشه، چه با دوست پسر/دختر، چه با همسر، چه تنهایی چه هرچی. نیازی نیست کسی رو قضاوت کنید. احساسات هورمونیتون رو اونقدر هم جدی نگیرید.

Back
بالا