- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- اردبیل
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- تبریز
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : انتقاد از مديران داخلی
من کاملا با فرز موافقم و بخاطر همین استدلال که امکان اینکه به سوالا تو تاپیک هرج داده بشه بیشتره.
من ارجاع دادم چون ب نظرم غیر عادیه تاپیکی باشه که مثلا موضوعش این باشه که کتاب مورد نظر برا فلان درس برا اول دبیرستان...یا مثلا فلان سوال جوابش چیه...
اینا باید تو تاپیک هر پایه بحث بشه
خب پس ب نظر شما تاپیک هر پایه برا چیه؟؟ مثلا بیاین بگین درش شما کجاس درس ما کجاس و تموم؟؟؟به نقل از مُحمد :سلام من از وظایف مدیران داخلی باخبرم و میدونم وظیفه اصلی اینه که به سایت سامان بدن
ولی یک مدیری هست که میشه رفتار های ایشون رو پای بی تجربگی گذاشت ئلی هر چی هست لطف بررسی بشه
اخیرا هم این شد:
http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,106689.msg1309547.html#msg1309547
ایشون هر گونه تاپیک مشابه رو ارجاع میده به تاپیک پایه مورد نظر
الان بنظر شما ما تاپیک فرضا هشتم نداریم ایشون باید کجا بپرسه سوالاشو برای این موضوع یه تاپیک قدیمی هست مثل سوالات ریاضی یا سوال تو فیزیک سوال و اشکالات و پرسش و پاسخ شیمی که مخصوص این سوالات هستن و این جور انجمن ها محل بررسی این موضوعات و سوالاته نه نه مشاوره تحصیلی
با تشکر!
من کاملا با فرز موافقم و بخاطر همین استدلال که امکان اینکه به سوالا تو تاپیک هرج داده بشه بیشتره.
من ارجاع دادم چون ب نظرم غیر عادیه تاپیکی باشه که مثلا موضوعش این باشه که کتاب مورد نظر برا فلان درس برا اول دبیرستان...یا مثلا فلان سوال جوابش چیه...
اینا باید تو تاپیک هر پایه بحث بشه