- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شـیراز
- سال فارغ التحصیلی
- 93
الان چرا تاپیک خواستگاری قفل شده ؟ لااقل باید ی پست بدین دلیلشو بگین
))
))
))
رسما داره میگه به شما ربطی نداره در حالی که دارهلایک ویژه مثل لایک یا دیس لایک میمونه!
اون مدیر میتونه به پستی که دوست داره لایک یا لایک ویژه بده!
من معتقدم، اگه لایک ویژه خوشحال میکنه بچهها رو چرا باید دریغ کرد؟
پس اینکه بهجاست یا نا به جاست رو به شخص بسپارید، انشالله شما اگه روزی مدیر شدید تصمیم میگیرید لایک ویژه بدید یا ندید
من برای لایک ویژه دادنم ملاکهای خاصی دارم، اگه تو چارچوبش قرار بگیرید، حتما لایک ویژه میگیرید.
این حرف که واقعا درکش نمیکنم((:~کسی دیگه بگه لایک ویژهترین و منو تگ کنه دیس میدم بهش
نه، اما جدی پیامش رو ویرایش میکنم و اون بخش حذف میکنم.
من دوست ندارم برای کارهایی که میکنم به دیگران توضیح بدم و خب لایک ویژه هم قرار نیست به رای گذاشتهبشه برای دادن یا ندادنش! اما حالا که انتقاد کردید وظیفه خودم رو میدونم براتون توضیح بدم:نمونش همین لایک ویژه که با این استدلال
رسما داره میگه به شما ربطی نداره در حالی که داره
و همینطور لایک ویژه داره تبدیل میشه به یک چیز تقریبا بی ارزش
وقتی که انقدر دارن همه لایک ویژه میگیرن در نتیجه بعد یک مدت ارزششو از دست میده و دیگه کسی باهاش خوشحال نمیشه((:
اون تاپیک در زمان مدیر داخلی من نبود عزیز!یک نمونه ی دیگه تاپیک قد بلند و قد کوتاها بود که من گفتم سایتو خراب نکنین سایتو با این تاپیکا و ایشون گفتن شوخی بوده

من یه پست رو که دو بار گزارش شده بود اسپمه و علاوه بر اون بچهها به خاطرش بهم پیام دادند و شاکی شده بودند سرش پاک کردم، کلی سرش قضاوت شدم، بعد شما میای میگی تاپیک پاک کن؟اصولا مدیر تاپیکی که لازم نیست پاک میکنه
نه اینکه یکی دیگه بزنه و بگه شوخی بوده (:

اینکه بچه ها بگن لایک ویژه ده ترین یا صرفا بخوان یه چیزی در مورد من بگن که لایک ویژه بگیرند از نظر من درست نبود، بنابراین من درخواست کردم دیگه در این مورد چیزی ننویسند!@Nemesys
این حرف که واقعا درکش نمیکنم((:
این کار واقعا سواستفاده از مدیریت نیست سوای اینکه خیلی مسخرست؟((:
@Nemesysبیایید انتقاد از من![]()

لایک ویژه مثل لایک یا دیس لایک میمونه!
اون مدیر میتونه به پستی که دوست داره لایک یا لایک ویژه بده!
من معتقدم، اگه لایک ویژه خوشحال میکنه بچهها رو چرا باید دریغ کرد؟
پس اینکه بهجاست یا نا به جاست رو به شخص بسپارید، انشالله شما اگه روزی مدیر شدید تصمیم میگیرید لایک ویژه بدید یا ندید
من برای لایک ویژه دادنم ملاکهای خاصی دارم، اگه تو چارچوبش قرار بگیرید، حتما لایک ویژه میگیرید.
@G.MM
من دوست ندارم برای کارهایی که میکنم به دیگران توضیح بدم و خب لایک ویژه هم قرار نیست به رای گذاشتهبشه برای دادن یا ندادنش! اما حالا که انتقاد کردید وظیفه خودم رو میدونم براتون توضیح بدم:
من همونطور که گفتم یه سری چهار چوب خاص دارم، مثلا به این پستها حتما لایک ویژه میدم:
۱. تاپیکهای جدیدی که موضوع خوبی دارند یا میتونند پیشرفت کنند.
۲.پست اول تاپیکهایی که شروع کننده قفسه کتاب باشند، به منظور ترویج کتابخوانی.
۳. هر گونه تاپیک یا پستی که به منظور ترویج یه کار خوب یا درست باشه!
۴.پستهایی در بخش انگیزشی قرار بگیرند، مثلا چالشهای تغییرات مثبت به منظور ترغیب کاربران.
۵. پستهایی که خیلی درست باشند از نظرم و یا خیلی موافق باشم باهاشون! بدیهیه که اینجا ممکنه یه سری موافق یا یه سری مخالف باشند!
۶.کسانی که لایک ویژه گرفتن براشون دغدغه است! این افراد رو من رصد میکنم و اگه پستشون واقعا خوب باشه، بهشون لایک ویژه میدم
به عنوان یک مدیر وقتی میبینی یک تاپیک کاملا بدون هدف و خلاف قوانین هست باید پاک بشه@G.MM
من یه پست رو که دو بار گزارش شده بود اسپمه و علاوه بر اون بچهها به خاطرش بهم پیام دادند و شاکی شده بودند سرش پاک کردم، کلی سرش قضاوت شدم، بعد شما میای میگی تاپیک پاک کن؟
میان ترورم میکنن دیگه
من مطابق قوانین کاملا اجازه دارم خیلی از پستها رو بدون تذکر پاک کنم، اما به جاش ترجیح میدم به ادما اخطار بدم تا خودشون تصمیم بگیرند!
@G.MM
اینکه بچه ها بگن لایک ویژه ده ترین یا صرفا بخوان یه چیزی در مورد من بگن که لایک ویژه بگیرند از نظر من درست نبود، بنابراین من درخواست کردم دیگه در این مورد چیزی ننویسند!
و خب دو یه نفر هم شاکی شدند و بهم پیام دادند چرا به خاطر لایک ویژه دارند ازت تعریف میکنند که من باهاشون موافق بودم.
من سواستفادهای نمیبینم تو حرفم، خوشحال میشم بگید کجاش سواستفادس!
چون سواستفاده ینی بگم بیایید در مورد من حرف بزنید تا بهتون لایک ویژه بدم!
___
ضمنا حرف بزن این دوستی که ازش نقل کردید (@Nemesys ) باید طبق قوانین حرف بزن باید حذف شه، حتا مدیر از من پرسید میخوای حذف کنیم؟ اما من ترجیح دادم خود فرد تصمیم بگیره!