مدیریت در ضعیفترین تاریخ خودشه. اصلاً کار ندارم به بحث اکانتهای فیک و مدیریت تنش. دو شب پیش تو تاپیک چتمت بیپرده صحبت از رابطهی جنسی و بادی کانت و انتقال تجارب بود مدیر ۱۶ (!) ساله باید به یوزرهای بزرگسال تذکر میداد رعایت کنید. یعنی درک پایین کاربرها تو تشخیص شرایط محیط رو بذاریم کنار، بعد از تذکر گرفتن هم پستها ادامهدار بودن و من جز یک تذکر مهربونانهی دیگه برخوردی ندیدم و هنوز هم اون بحث ادامه داره

یک اینکه نظارت روی محتوای جنسی به شدت پایینه در حالی که خودتون به میانگین سنی پایین اعضا و اصل «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» واقفید.
دو اینکه واکنشتون نسبت به هم فحاشیها و هم تهدیدهای جنسی، عجیب، ناواضح و متفاوته. یه کاربر پنج روز بدون اخطار بن میشه به خاطر استفاده از کلمات رکیک و یکی دیگه به خاطر اینکه مستقیماً به کسی گفته «جن*گی مد شده که تو اینجا جولون میدی، وگرنه قبلا سایت اینطوری نبود.» ۱۲ ساعت بن میشه؟ یا مثلاً «دو ساعت پیش پوریا بهت تجاوز کرد الان میخوای من بهت تجاوز کنم؟». خب این چیه که من باید تو «سمپادیا» ببینمش؟
اینا موردهای کوچیک و مربوط به همین اواخره. بذاریدشون کنار موارد مکرر دیگه متوجه میشید صدای خیلیها از مدیریت سایت در اومده. من متوجه کار شلوغ و مشغلههای زیادتون هستم و افزایش موارد نیازمند به بررسی به خاطر شلوغی سایت رو درک میکنم، اما اگه قراره به مواردی به این مهمی اهمیت داده نشه چرا مدتهاست مدیریت عوض نمیشه؟ اگه «نمیرسه»، چرا مدیر جدید اضافه نمیشه؟