• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
فکر نکنم درست باشه واقعیت

به هر حال لزوما هر محتوایی که باهاش حال نمیکنید اشتباه نیست بودنش

منم با خیلی چیزا حال نمیکنم؛ همینی که هست

سایت بر اساس سلیقه و علایقتون بالا نیومده واقعیت
پس چرا حذف کردین برگردونین همه استفاده ببریم دیگه. درست نیست نشون بدی و حذف شدن ولی هر محتوایی دوست نداریم اشتباه نیست؟ اگه مشکلی نداشتن برگردونشون.

پس چرا حذف کردین برگردونین همه استفاده ببریم دیگه. درست نیست نشون بدی و حذف شدن ولی هر محتوایی دوست نداریم اشتباه نیست؟ اگه مشکلی نداشتن برگردونشون.
فکر نکنم درست باشه

..........

بقیش کلی بود در جواب مستر نبود

در ضمن می‌خواین نکته اموزشی بزارید برید قسمت سوالای پزشکی چه لزومی داره چرندیات تون‌رو پست میکنید بعدشم میگید اموزش ؟!‌....کلی تاپیک‌هست اگر مشابه نبود تاپیک‌بزنید ولی لطفا این لیبیل اموزشی که میچسپونید روی پست های مورد دار رو عادی سازی نکنید ....قبل جنگ‌چندتا از این اموزش های طلایی داشتیم؟! .....یعنی فقط من از دیدن اموزش های نسبتا طلایی تون عصبی شدم و همگی اوکی بودین با این چیزا؟!

الان این بحثا به این تاپیک مربوط میشن جدی؟ چون اینا ربطی به مدیران داخلی نداره، مربوط به محتوا و قوانین سایته و اون ور باید دنبال شه :))
من نهایتا همه اسپم ها رو من جمله این پیام و پیام های خودم پاک میکنم
نگران نباشید

من نهایتا همه اسپم ها رو من جمله این پیام و پیام های خودم پاک میکنم
نگران نباشید
سینا قوانین ر‌و آپدیت و دقیق کنید. به نظرم راه دیگه ای نداره. اینکه بگیم(اونا الکیه فقط نوشتیم ارشاد گیر نده) کار رو در نمیاره.

والله من هم نمی‌دونستم کمر پارتنر شما توان دو ساعت رو داره. خداروشکر که مطلعمون کردید.
واقعا اگه شما قصدت پر کردن تایمته و اشنا شدن با بچه ها میتونی بیای خودت تو چت مت صحبت کنی.ولی اینکه بیای از اورشیر های ما نت برداری کنی ک بعدا بیای ازش سواستفاده کنی این مصداق بارز نقض حریم خصوصیه و یه چیز دیگه ک خب بماند

واقعا اگه شما قصدت پر کردن تایمته و اشنا شدن با بچه ها میتونی بیای خودت تو چت مت صحبت کنی.ولی اینکه بیای از اورشیر های ما نت برداری کنی ک بعدا بیای ازش سواستفاده کنی این مصداق بارز نقض حریم خصوصیه و یه چیز دیگه ک خب بماند
نه ممنون. از قرار گرفتن در معرض چنین حریم خصوصی‌ای که تا این اندازه پابلیکه رادیواکتیو می‌شم.

ولی توجیه پیام‌های مکالمه‌های دوستانه با این قضیه واقعا نه :))‌ انگار دارید از تابو بودن مسائل سواستفاده می‌کنید برای توجیه.
:)) فقط میگم سخت نگیرید. هرچند، و صد البته موافقم شاید برای یه کاربر ۱۲ ساله که امروز عضو سایت بشه، ناگهانی روبرو شدن با این فضا خیلی عجیب و ناخوشایند (و حتی مضر) باشه.
یا اصلا هرکسی.

درخواستی دارم که فکر کنم حرف دل خیلی از کاربران باشه
لطفاً یک باز بینی در قوانین انجام بدید
برخی از قسمت های قوانین کلیشه و هنجار هایی رو مطرح می‌کنند که حتی در فرهیخته ترین جمع های جامعه مون رعایت نمیشه
از طرفی نحوه برخورد با تخلف ها شفاف نیست و شفاف سازی در خصوص نتایج تخلف باعث میشه تکلیف مشخص باشه و روند برخورد بهتر اجرا شه (موارد رو بر اساس مدت زمان بن مجدد لیست کنید ، اگه توهین جنسی بار اول ۵ روز بن داره صراحتا اعلام کنید و الگوریتم داشته باشید)
و به نظرم باید سختگیرانه تر رفتار کنید اگر قانونی نوشته شده خب چرا اجرا نمیشه (هرچند قبول دارم هر کسی مشغله روزانه خودش رو داره ولی حداقل قدم محسوس برداشته بشه در این راستا)

در نهایت قبول دارم وقت می‌طلبه و ممکن بحث ادمین آدم بدیه چون منو بن کرد ، چرا به فلانی ادمین دادید... یا مشابهاتش که قبلا هم مشاهده شده در سایت مطرح بشه که باید گفت قاطع باشید
اگر جرم سنگین نیست پنج یا ده روز بن قرار نیست کسی رو بُکش عه، اگر هم قابل چشم پوشی نیست خب بن دائم برای همین روزاست دیگه
حالا هر کی هم به دل میخواد بگیره بگیره

در نهایت اولویت‌ بیشتری به خود فروم و پایداری اون بدین تا یکی نیومده در فروم رو تخته کنه

اینام صرفاً نظره تصمیم با مدیریت

بعد بابا ما اومدیم تاپیک درباره ی اختلاف سنی صحبت کردیم یک ماه پیش اینا رو. یادتونه دیگه؟
اگر اشتباه میکنم تصحیحم کنید ولی اونجا اجماع بر این بود که اتفاقا افراد اینجا یاد بگیرن بهتره.
اوکی. من باز هم میگم، این یه بحث مفصله. نباید هربار نظرها تغییر کنه که. یه قانون سفت و سخت بذارید‌. من پوریا میام از فرد مدعی اون قانون سوالاتم رو میپرسم. تصمیم میگیرم فعالیت کنم یا نه.
(هنوز هم مثل همون تاپیک من نظرم اینه ما مسئولیت داریم در قبال عزیزان جوانتر. اما الان نکته ی مهمتر به نظرم بحث قانونه نه هنجار. هنجار بارها و بارها مصادره به مطلوب میشه، قانون نه)

ننه‌من‌غریبم بازی در نیارید دیگه مشخص گفتیم علتش چیه. این مسائل برای نوجوان‌ها حساسیت بیشتری دارن و باید در چارچوب مشخصی درباره‌ش صحبت بشه. همۀ ما بین دوستانمون راحت راجع به این مسائل صحبت می‌کنیم و کسی تو سر و کلۀ اون‌یکی نمی‌زنه ولی سمپادیا پر از دانش‌آموز و نوجوانه و باید مراعات کنیم نمی‌دونم چرا انقدر مقاومت می‌کنید.
من این چارچوب رو نمیفهمم و بنظرم یاد گرفتن مسائل جنسی برای همون بچه ۱۲ ساله هم مهمه یک بار دیگه هم گفتم. همین حساسیت حساسیت کردین که جوونای الان فکر میکنن سکس چه چیز عجیب غریبی هست و هزاران هزار مشکل و بیماری جنسی الان تو جامعه هست.

ببخشید شما همون کاربره نیستید که بابات زن دوم گرفته بود و موهات داشت میریخت ولی بهت پول نمیدادن بری دکتر؟ چون دیدم به نظرت تجاوز و اینا مسئله خنده داریه گفتم شاید اینا هم واست خنده دار باشه.
چقدر تو بیکار و روانی ای
اقا این عمل که میرن پستای ۸۷۳۷۳ سال قبلو می‌خونن بر علیه ادم استفاده می‌کنن مشکلی نداره؟
تقریبا مطمئنم برم شکایت کنم از توش یه چیزی در میاد
@Sina

چقدر تو بیکار و روانی ای
اقا این عمل که میرن پستای ۸۷۳۷۳ سال قبلو می‌خونن بر علیه ادم استفاده می‌کنن مشکلی نداره؟
تقریبا مطمئنم برم شکایت کنم از توش یه چیزی در میاد
@Sina
واقعیت نه

خودتون نوشتید دیگه هک نکردنتون که

کار چیپیه البته ولی خب

انتقاد از مدیران هست اینجا

اسپم کافیه

بدون اخطار کارم رو الان انجام میدم

مدیریت در ضعیف‌ترین تاریخ خودشه. اصلاً کار ندارم به بحث اکانت‌های فیک و مدیریت تنش. دو شب پیش تو تاپیک چت‌مت بی‌پرده صحبت از رابطه‌ی جنسی و بادی کانت و انتقال تجارب بود مدیر ۱۶ (!) ساله باید به یوزرهای بزرگسال تذکر می‌داد رعایت کنید. یعنی درک پایین کاربرها تو تشخیص شرایط محیط رو بذاریم کنار، بعد از تذکر گرفتن هم پست‌ها ادامه‌دار بودن و من جز یک تذکر مهربونانه‌ی دیگه برخوردی ندیدم و هنوز هم اون بحث ادامه داره :)) یک اینکه نظارت روی محتوای جنسی به شدت پایینه در حالی که خودتون به میانگین سنی پایین اعضا و اصل «هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد» واقفید.
دو اینکه واکنشتون نسبت به هم فحاشی‌ها و هم تهدیدهای جنسی، عجیب، ناواضح و متفاوته. یه کاربر پنج روز بدون اخطار بن می‌شه به خاطر استفاده از کلمات رکیک و یکی دیگه به خاطر اینکه مستقیماً به کسی گفته «جن*گی مد شده که تو اینجا جولون میدی، وگرنه قبلا سایت اینطوری نبود.» ۱۲ ساعت بن می‌شه؟ یا مثلاً «دو ساعت پیش پوریا بهت تجاوز کرد الان می‌خوای من بهت تجاوز کنم؟». خب این چیه که من باید تو «سمپادیا» ببینمش؟ :))

اینا موردهای کوچیک و مربوط به همین اواخره. بذاریدشون کنار موارد مکرر دیگه متوجه می‌شید صدای خیلی‌ها از مدیریت سایت در اومده. من متوجه کار شلوغ و مشغله‌های زیادتون هستم و افزایش موارد نیازمند به بررسی به خاطر شلوغی سایت رو درک می‌کنم، اما اگه قراره به مواردی به این مهمی اهمیت داده نشه چرا مدت‌هاست مدیریت عوض نمی‌شه؟ اگه «نمی‌رسه»، چرا مدیر جدید اضافه نمی‌شه؟
نمیشه یک تاپیک داشته باشیم مخصوص افراد بالای ۱۸ سال ؟

چون اگر موضوع صحبت جنسی باشه بطور کلی حداقل تو نرکده که تمامی سنین هم توش هستن این موضوع هست :) یک تاکید جدی هم بکنم که منظورم این نیست اونجا هم حکومت نظامی بشه که کسی چیزی نگه
صرفا میگم یعنی یک فضای خاص ایجاد بشه این حرفا اونجا زده بشه بهتره

نمیشه یک تاپیک داشته باشیم مخصوص افراد بالای ۱۸ سال ؟

چون اگر موضوع صحبت جنسی باشه بطور کلی حداقل تو نرکده که تمامی سنین هم توش هستن این موضوع هست :) یک تاکید جدی هم بکنم که منظورم این نیست اونجا هم حکومت نظامی بشه که کسی چیزی نگه
صرفا میگم یعنی یک فضای خاص ایجاد بشه این حرفا اونجا زده بشه بهتره
متاسفانه این باب بشه همه تاریخ تولداشون رو عمدا بالای ۱۸ میزنن بعد مجدد میگن اینا چیه تو سایت

@Sina
یه چتروم که داریم

با توجه به اینکه اغلب افراد چت مت +۱۸ سنشون هست،
جلوش بنویسین +۱۸ که اگه کسی از بعضی حرف هایی که توش زده میشه خوشش نمیاد و سنش کمه واردش نشه.

متاسفانه این باب بشه همه تاریخ تولداشون رو عمدا بالای ۱۸ میزنن بعد مجدد میگن اینا چیه تو سایت
سینا این دیگه مشکل خودشونه
وقتی زدی +۱۸ آدم مغزش باید کار کنه

سینا این دیگه مشکل خودشونه
وقتی زدی +۱۸ آدم مغزش باید کار کنه
من به عنوان نوجوان دارم این حرفو می‌زنم.
اگه مسئله قانونی حمایتیه و قراره از یه آسیبی جلوگیری کنه حالا به هرطریقی دوباره تبدیل کردنش به تصمیم‌گیری فردی منطقی نیست.
تاپیک‌های آموزشی خیلی جدی‌ای داخل سایت هست درمورد همین موضوعات و اتفاقا خیلی هم بحث‌های علمی‌ای شده داخلش.
مسئله اینه که قانون داره سایت و قرار شده یک سری چیز و حرف زدنه نشه چون سنین مختلفی اینجا هستن. مشکلی هم با آموزش مسائل جنسی ایجاد نشده بلکه بسترش هم فراهم شده داخل سایت. مسئله زدن هر حرفی در جاهای مختلفه.
....
من یه پیشنهاد دیگم دارم
اگه میشه تاپیک قوانین سایت پین باشه یا یه چنین چیزی و افراد دائم بتونن دسترسی داشته باشن بهش.

Back
بالا