• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

انتقاد از مديران داخلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
@Sina
یه چتروم که داریم

با توجه به اینکه اغلب افراد چت مت +۱۸ سنشون هست،
جلوش بنویسین +۱۸ که اگه کسی از بعضی حرف هایی که توش زده میشه خوشش نمیاد و سنش کمه واردش نشه.
اخه لزوما افراد واقعا +۱۸ هم دوستش ندارن

چه نیازیه حالا این موارد توی سایت مطرح بشن
من نمیتونم تصمیم بگیرم بقیه چه حرفی میخوان بزنن یا نه.

صرفا این ایده رو دادم که اگه کسی خوشش نمیاد از موضوعی اصلا واردش نشه و جای جایگزین براش وجود داشته باشه
و بقیه رو از آزادی صحبت کردن منع نکنه

من نیازی به صحبت درمورد تجربه جنسی افراد نمیبینم.
ولی آخه موضوع اینجاست که برداشت هر شخص و حدی رو که ممنوع میدونه مختلف هست
@EXPLICITGUY

خب میتونن واردش نشن
جایگزینش هم هست براشون

میتونی دو تا چت مت درست کنی رو یکیش بنویسی +۱۸
خیلی عذر میخوام منطق پشت ش و فلسفه اش چیه این تاپیک +18 ای که هی توی هر پست تکرار میکنید؟! .. این محتوا ها چرا باید یک چت مت و چت آزاد داشته باشه؟! ...خود چت مت هم نباید به یک چیز موندگار با صدهزار نسخه مختلف توی سایت تبدیل بشه براش بیایم یک نسخه پروی +۱۸ هم داشته باشیم؟!... اینجا سایتی برای پرورش نخبه و بچه های تیزهوش هست یا سایتی برای پخش محتوی جنسی و فیتیش ؟!....چه لزومی به همچنین تاپیکی هست اصلا ؟!

من به عنوان نوجوان دارم این حرفو می‌زنم.
اگه مسئله قانونی حمایتیه و قراره از یه آسیبی جلوگیری کنه حالا به هرطریقی دوباره تبدیل کردنش به تصمیم‌گیری فردی منطقی نیست.
تاپیک‌های آموزشی خیلی جدی‌ای داخل سایت هست درمورد همین موضوعات و اتفاقا خیلی هم بحث‌های علمی‌ای شده داخلش.
مسئله اینه که قانون داره سایت و قرار شده یک سری چیز و حرف زدنه نشه چون سنین مختلفی اینجا هستن. مشکلی هم با آموزش مسائل جنسی ایجاد نشده بلکه بسترش هم فراهم شده داخل سایت. مسئله زدن هر حرفی در جاهای مختلفه.
....
من یه پیشنهاد دیگم دارم
اگه میشه تاپیک قوانین سایت پین باشه یا یه چنین چیزی و افراد دائم بتونن دسترسی داشته باشن بهش.
من برام آنچنان مهم نیست چون خیلی کم‌ میام سایت جدیدا و توی بحثی معمولا شرکت نمیکنم یکم درگیرم خودم سر یه موضوع
نمیدونم واقعا من صرفا پیشنهاد دادم، وقتی میبینم خب تاپیکی‌که هیچ امنیتی نداره و هیچ محدودیت سنی و کلا محدودیتی نداره یکم عجیب میشه واسم

همینجا اضافه کنم اینو‌ که کاش مطهری میتونست برای ح.ب یه محدودیت برای کاربرای جدید بزنه، مثل دخترونه و اینا

• لایک
امتیازات: Roxan
من به عنوان نوجوان دارم این حرفو می‌زنم.
اگه مسئله قانونی حمایتیه و قراره از یه آسیبی جلوگیری کنه حالا به هرطریقی دوباره تبدیل کردنش به تصمیم‌گیری فردی منطقی نیست.
تاپیک‌های آموزشی خیلی جدی‌ای داخل سایت هست درمورد همین موضوعات و اتفاقا خیلی هم بحث‌های علمی‌ای شده داخلش.
مسئله اینه که قانون داره سایت و قرار شده یک سری چیز و حرف زدنه نشه چون سنین مختلفی اینجا هستن. مشکلی هم با آموزش مسائل جنسی ایجاد نشده بلکه بسترش هم فراهم شده داخل سایت. مسئله زدن هر حرفی در جاهای مختلفه.
....
من یه پیشنهاد دیگم دارم
اگه میشه تاپیک قوانین سایت پین باشه یا یه چنین چیزی و افراد دائم بتونن دسترسی داشته باشن بهش.
کسی که درباره سنش دروغ میگه رو ما چه کنکی میتونیم بهش بکنیم ؟
اینکه تبدیل میشه به تصمیم گیری فردی یک چیز اجتناب ناپذیره
امکان نداره بشه یک چیزی طراحی کرد که ۱۰۰٪ اش پرفکت و بی نقص باشه

اگر هم موضوع به قوانین هست که خب همینجا خیلیا گفتن از هر دوطرف که قانون قدیمیه و به درد نخور

کسی که درباره سنش دروغ میگه رو ما چه کنکی میتونیم بهش بکنیم ؟
اینکه تبدیل میشه به تصمیم گیری فردی یک چیز اجتناب ناپذیره
امکان نداره بشه یک چیزی طراحی کرد که ۱۰۰٪ اش پرفکت و بی نقص باشه

اگر هم موضوع به قوانین هست که خب همینجا خیلیا گفتن از هر دوطرف که قانون قدیمیه و به درد نخور
محمد هدف این قانون حمایت از حقوق نوجوانان و افراد زیر ۱۸ ساله.
مسئله این نیست که وظیفه ما هست یا نه
مسئله هدف قانونه.
میخوای به اون هدفه برسی نه اینکه از سرت باز کنی و بگی هرکی خودش باید مراقب خودش باشه.

من نمیتونم تصمیم بگیرم بقیه چه حرفی میخوان بزنن یا نه.

صرفا این ایده رو دادم که اگه کسی خوشش نمیاد از موضوعی اصلا واردش نشه و جای جایگزین براش وجود داشته باشه
و بقیه رو از آزادی صحبت کردن منع نکنه
اخه لزوما این ازادی جاش اینجا نیست

چه نیازیه حالا این موارد توی سایت مطرح بشن
حقیقتش رو بگم یکی از دوستان قبلتر هم اشاره کرد این خودش یک رگه ای از ج‌ا داره تو خودش که مصلحت نیست گفته بشه و ...
اینکه یک چیزی جلوی چشم باشه و اگر اگزجره شد بقیه خودشون جمع بکننش بهتر از اینه که یکسری کلونی تو پ‌خ ها تشکیل بشه که نظارتی هم توش نیست و ممکن باشه اتفاقات به مراتب بدتری توش بیوفته

خود چت مت هم نباید ب اینجا سایتی برای پرورش نخبه و بچه های تیزهوش هست یا سایتی برای پخش محتوی جنسی و فیتیش ؟!....چه لزومی به همچنین تاپیکی هست اصلا ؟!
ببینین نکته اول اینکه اگر موضوع پرورش و تربیت نسل نخبه هست این هم بخشی از همون تربیت هست

مورد دوم اینکه من حقیقتا نمیدونم اگر قبول کنیم سایت همچین رسالتی داشته مسئولیتش با کیه ؟
الان مدیرها باید تربیت کنن ؟ اگر اره که خب ما برای ناخالص نشدن تربیتشون همگی باید سکوت کنیم

اگر یک وظیفه جمعی هست که خب الان همین بحثایی که داره اتفاق میوفته خودش تربیت هست و بهتر از اینه که تو یک جمعی حقیقت بخوره تو صورتشون

محمد هدف این قانون حمایت از حقوق نوجوانان و افراد زیر ۱۸ ساله.
مسئله این نیست که وظیفه ما هست یا نه
مسئله هدف قانونه.
میخوای به اون هدفه برسی نه اینکه از سرت باز کنی و بگی هرکی خودش باید مراقب خودش باشه.
بزرگترین حمایت دقیقا یاد گرفتن اینه که هرکی باید مواظب خودش باشه

در یک مقیاس کوچک و خیییییلی ساده که طرف فقط سنش رو دروغ نگه این موضوع رو یاد بگیره خیلی بهتر از اینه که تو جامعه بره هرچیزیو به جهت یادگیری/تفریحی امتحان کنه و بدبخت بشه

اخه لزوما این ازادی جاش اینجا نیست
من صرفا نظرم رو گفتم
در مورد اینکه آزادی بیان باشه نباشه من کاری از دستم برنمیاد
اینو دیگه شما و مطهری که مدیر هستین باید تعیین بکنید.

بزرگترین حمایت دقیقا یاد گرفتن اینه که هرکی باید مواظب خودش باشه

در یک مقیاس کوچک و خیییییلی ساده که طرف فقط سنش رو دروغ نگه این موضوع رو یاد بگیره خیلی بهتر از اینه که تو جامعه بره هرچیزیو به جهت یادگیری/تفریحی امتحان کنه و بدبخت بشه
و ما نباید کاری کنیم که قبل از یادگرفتنه کسی آسیب نبینه؟ اینا منافاتی ندارن. میشه آموزش داد و از آسیب هم جلوگیری کرد.

و ما نباید کاری کنیم که قبل از یادگرفتنه کسی آسیب نبینه؟ اینا منافاتی ندارن. میشه آموزش داد و از آسیب هم جلوگیری کرد.
خب الان راه حل تو چیه ؟
چیزی که در کنار یادگرفتن این موضوعات و یادگرفتن اینکه کسی الزاما ازشون حمایت نمیکنه و... نباید درباره سنشون دروغ بگن ، اسیب هم نبینن؟

البته فرض من اینه قبول داری موارد قبلی مهمتر از مورد اخری هست که گفتم

امکانش هست این تاپیک منحصرا به انتقاد از مدیران داخلی و انجمن‌ها محدود بشه و افراد مستقیما با سینا، سارا و دکتر مطهری وارد بحث بشن بدون اینکه یک‌نفر مثل قاشق نشسته بپره وسط بحثشون؟🙏🏾

چرا همه چیز رو مثبت 18 و منفی 18 میکنید اصلا بحث اینها نیست، من اینو خیلی وقته فهمیدم ازونجایی که داشتم تو خیابون رد میشدم دیدم یه بچه از تو سرویس فحش ناموسی میده به تمام افراد توی خیابون ...
و خب تمام مسائل دیگه هم الان نگاه کنیم این مرز واقعا جابجا شده
الان قضیه توهین های عمومیه، یعنی ربطی نداره من 18 سالمه یا 12 سالم یا 26 سالمه
واقعا مسائل دیگه ای مطرحه اینکه یکی روابط خصوصی یه نفر رو به روش بیاره یا پشت سرش با یکی دیگه در موردش بحث کنه یا همین کارو در مورد کاربری که فعالیتش کمه تو چت مت میکنید
من به این کاربر گفتم خر پیر (کاملا شوخی بود) پستم حذف شد، رفت ناشناس زد و با این سناریو که من دارم باهاش صحبت میکنم دو روز افکار عمومی سایت رو دست گرفت و جلب توجه کرد.
ینی کسی که تحمل یه توهین اینقدری رو خودش نداره و فکر میکنم هنوز یه گوشه ذهنش داره تکرار میشه خر پیر خر پیر فلانی به من گفت خر پیر اونوقت میاد در مورد مسائل خصوصی کاربرای دیگه اظهار نظر میکنه، چندین دفعه شده که در مورد کاربر های مختلف اومده گفته فلانی به من گفته تو فلانی
اگه طرف پیوی گفته جاش همونجاست دیگه اینکه بیاریش تو چت متی که اون کاربر سوم اصلا فعالیت نداره و با کاربر های دیگه بشینی نقدش کنی چه معنی میده ، این دقیقا مصداق همون چیزیه که ما میگیم تو حرف بزن اشاره به گروه یا شخص خاصی خلاف قوانینه
حالا یه عده که حق هم دارین میاین توجیه میکنید که شرایط فلانه و همه رد دادن بله ما هممون رد دادیم
ولی واقعا این دلیل نمیشه که بیایم به یه کاربر اجازه بدیم پشت سر اعضای سایت اظهار نظر و داستان سرایی بکنه من فقط دو موردشو خودم دیدم
چرت و پرت بگید شوخی کنید ولی با کسی که باهاش شوخی دارید و در مورد خودتون
بچه هایی که سنتون بیشتره هم لطف بکنید تذکر بدین نشینید اونجا باهاشون بخندید بعد که گندش درومد بیاین بگین فلان شد اگه همونجا تذکر داده بشه به یه رفتار اشتباه دیگه گسترش پیدا نمیکنه ولی اگه تاییدش کنید و باهاش بخندید به بقیه خب این ادامه میده و بدتر هم میشه، ما که وظیفمون دلسوزی و اینا نیست
حالا اینکه اینجا بیاین توجیه کنید و بگید خویشتنداری کنید هم لازمش همینه که خودتون یه ور خندیدن به بقیه نبوده باشین
دیگه کسی هم اینجا بیشتر از من بن نشده احتمالا، وقتی که خودم شروع کننده باشم مسونیت طرف مقابل رو هم قبول میکنم الان یه عده بن شدن به خاطر شروع کردن یکی دیگه خب اینهم باید حق پیگیری داشته باشه که متاسفانه کسی که بن میشه فقط بهش یه صفحه نشون میده که شما بن شدید و حتی چمیدونم حق اعتراض داخل سایت هم نداره باید ایمیل بزنه به ایمیل سمپادیا که حالا اصلا اونجا دسترسی باشه یا نباشه بررسی بشه یا نشه
اینجا یه عالمه کاربر داریم که نسبت بهشون بایاس وجود داره، بایاس جنسیتی دیگه کمترینشه
من با بن شدن و حذف یه آدم از یه اجتماع کاملا مخالفم، به همین دلیله که از کاربر ها انتظار دارم وقتی که یه رفتار اشتباه میبینن همونجا تذکر بدن اگه کسی داره در مورد کسی که داخل بحث نیست صحبت میکنه یا به کسی که نمیشناسه حرف های جنسی میزنه و ...
جامعه سمپادیا تو این مورد از نظر من کاملا غیر هوشمند بوده و نهایتا چیزی که دیده میشه اینه که رفتار اشتباه توسط افراد جا افتاده صورت میگیره کسی بهشون کاری نداره بعد یه ادم کم سابقه تر همونو انجام میده و نهایتا داستان ایجاد میشه

Back
بالا