در ظاهر که حق با شماست و من تاپیک میتینگ شما رو هم برگردوندم ولی برداشت من اینه که داری سعی می کنی چالش درست کنی و تله میذاری واسه مدیرا و بقیه که باهات درگیر بشن و موفق هم شدی. درسته یک قانون نوشته ای اینجا داره ولی اون یک متن کلیه و همه چیز هم اون قانون نیست. اصول کلی اینه که این فضا سالم، محترمانه و امن باقی بمونه و ممکنه اتفاقاتی فراتر از اون قانون هم بیافته.
ممنون که برگردوندید. خیر برداشت شما غلطه و من دنبال درگیری با کسی نیستم. صرفاً میخوام فعالیت آزادانه داشته باشم و اگر کسی بابت فعالیت آزادانه من با من درگیر میشه انتظار دارم تحت حمایت قانون باشم.
درمورد اصول کلی که فرمودید هم، قبل از من و بیش از من دسته بزرگی از کاربران سایت دارن این اصول رو زیر پا میذارن و اینجا رو واسه هرکسی که باهاش حال نکنن ناسالم، غیرمحترمانه و ناامن میکنن. صرفاً چون تعداد و سر و صداشون زیاده میتونن حق به جانب باشن و کسی یقهشون رو نگیره و رفتارای سمیشون به چشم نیاد. اگر من جایی هم ناسالم، غیرمحترمانه و ناامن رفتار کردم در واکنش به این موجودات بوده(چون مدیریت اینجا هیچوقت واکنش سریع و قاطعی در برابر اینا نداشته(چون مدیرای داخلی یکیشون شغلشو دوست نداره یکی دیگهش هم ذهنیت مدیریتی نداره اصلا))
ببین بی تعارف بگم. من حدود ۱۷، ۱۸ ساله تو فروم ها دارم فعالیت میکنم و این انتقادایی که میگی رو حداقل توی چهار جای مختلف دیدم. اینجا عام المنفعه است و سودی جز مختصر منافع برای صاحب یا صاحبینش نداره. بیشتر از هر چیزی ریسک، زحمت و دردسر داره. همین مساله در سطح پایین تر برای مدیران هست. مدیر داخلی و تالارهای سطح پایینی انجمن هیچ سودی از مدیریت نمیبرن، نه احترام خاصی از مدیریت یک موضوع در یک ساختمان خلوت و کن رفت و آمد نصیبشون میشه، نه سود مادی یا غیرمادی داره. فقط علاقه است که کار رو پیش میبره.
اینم دقت کن که اینایی که میگم مال سمپادیا نیست. قبلش من سیتی میرفتم که بسته شد. همین بحثا بود. هوپا (انجمن علمی ایران) بود که الان قطعه و سالای آخر پرنده توش پر نمیزد فقط چندتا از مدیرا بودن. انجمن ماشین، اسلحه، زبان، همه و همه تهش به یه چیز میرسن: چند نفر که علاقه زیادی (شاید تعصبی) به اونجا دارن و دیگرانی که مدتی میان و میرن، مثل امثال من.
اینو میگم که یه حدود کلی دستت بیاد که هیچ دلیلی، مطلقا هیچ دلیلی جز علاقه کسی رو به این سایت نمیاره، چه بسا که خیلی راحت به خاطر ناراحتی از سایت میرن. تو چنین شرایطی، هر انتظاری از هرکس داشتن جز خود آدم، از نظر غیرمنصفانه است.
مثالی که میزنم شابد خیلی مرتبط نباشه اما فضای یکسانی رو تداعی میکنه. فکر کن یه دوستی داری که کافه داره، هربار مه میری ازت بابت قهوه و... پول نمیگیره، ولی میبینی هرچی خودشون دلشون میخواد به دوستای دیگشون هم میدن. مثلا به تو قهوه میده به اون چایی، یا برعکس. این که تو دلت چیزی که اون داره رو بخواد طبیعیه، ولی این که از کسی که این فضا رو صرف دوستی و رفاقت فراهم کرده انتظار داشته باشی با تو همون رفتار و رسیدگی رو داشته باشه که با دیگران (حال برادرش یا غریبه ای از خیابان) داره، منصفانه نیست.
خلاصه، بله، رفتار سلیقه ای یا تفاوت در برخورد، چه ما بخوایم چه نخوایم، چه سینا و بیکامینگ و ادمین۲ بخوان یا نخوان، وجود داره. خیلی ناخوداگاه هم هست، همه جا هم هست . ولی چیزی که مشخصه اینه که همه مدیرا (از روی هنجار و قانون نانوشته رفتار مدیریتی) سعی میکنن چنین چیزی تا حد ممکن کم باشه، و کاربرا هم (از روی هنجار و قانون نانوشته رفتار کاربری) باید سعی کنن تا حد امکان از این تفاوت در برخورد به نفع خودشون استفاده نکنن، اگر به نفعشون نبود طوری رعایت کنند که درگیر این برخورد ها نشن، و طبیعت این مسائل رو درک کنن.
این یعنی، حتی اگر حس میکنی در برخورد باهات سلیقه ای رخ داده (بیا بگیریم که رخ داده)، انصاف شخصی و رعایت همین قوانین نانوشته حکم میکنه که بپذیری این اتفاقا میافته، هیچکس فوق العاده نیست، هیچ انتظاری از کسی که کاری رو بدون دریافت پول انجام میده نیست. همه چیز اینجا دوستانه تر و مهربانانه تر از چیزیه که فکر میکنی، پس توام مهربان باش و دنبال توبیخ کسی که مجانی کار میکنه و ایجاد برابری تو پخش نذری نباش
ببین بی تعارف بگم. من حدود ۱۷، ۱۸ ساله تو فروم ها دارم فعالیت میکنم و این انتقادایی که میگی رو حداقل توی چهار جای مختلف دیدم. اینجا عام المنفعه است و سودی جز مختصر منافع برای صاحب یا صاحبینش نداره. بیشتر از هر چیزی ریسک، زحمت و دردسر داره. همین مساله در سطح پایین تر برای مدیران هست. مدیر داخلی و تالارهای سطح پایینی انجمن هیچ سودی از مدیریت نمیبرن، نه احترام خاصی از مدیریت یک موضوع در یک ساختمان خلوت و کن رفت و آمد نصیبشون میشه، نه سود مادی یا غیرمادی داره. فقط علاقه است که کار رو پیش میبره.
اینم دقت کن که اینایی که میگم مال سمپادیا نیست. قبلش من سیتی میرفتم که بسته شد. همین بحثا بود. هوپا (انجمن علمی ایران) بود که الان قطعه و سالای آخر پرنده توش پر نمیزد فقط چندتا از مدیرا بودن. انجمن ماشین، اسلحه، زبان، همه و همه تهش به یه چیز میرسن: چند نفر که علاقه زیادی (شاید تعصبی) به اونجا دارن و دیگرانی که مدتی میان و میرن، مثل امثال من.
اینو میگم که یه حدود کلی دستت بیاد که هیچ دلیلی، مطلقا هیچ دلیلی جز علاقه کسی رو به این سایت نمیاره، چه بسا که خیلی راحت به خاطر ناراحتی از سایت میرن. تو چنین شرایطی، هر انتظاری از هرکس داشتن جز خود آدم، از نظر غیرمنصفانه است.
مثالی که میزنم شابد خیلی مرتبط نباشه اما فضای یکسانی رو تداعی میکنه. فکر کن یه دوستی داری که کافه داره، هربار مه میری ازت بابت قهوه و... پول نمیگیره، ولی میبینی هرچی خودشون دلشون میخواد به دوستای دیگشون هم میدن. مثلا به تو قهوه میده به اون چایی، یا برعکس. این که تو دلت چیزی که اون داره رو بخواد طبیعیه، ولی این که از کسی که این فضا رو صرف دوستی و رفاقت فراهم کرده انتظار داشته باشی با تو همون رفتار و رسیدگی رو داشته باشه که با دیگران (حال برادرش یا غریبه ای از خیابان) داره، منصفانه نیست.
خلاصه، بله، رفتار سلیقه ای یا تفاوت در برخورد، چه ما بخوایم چه نخوایم، چه سینا و بیکامینگ و ادمین۲ بخوان یا نخوان، وجود داره. خیلی ناخوداگاه هم هست، همه جا هم هست . ولی چیزی که مشخصه اینه که همه مدیرا (از روی هنجار و قانون نانوشته رفتار مدیریتی) سعی میکنن چنین چیزی تا حد ممکن کم باشه، و کاربرا هم (از روی هنجار و قانون نانوشته رفتار کاربری) باید سعی کنن تا حد امکان از این تفاوت در برخورد به نفع خودشون استفاده نکنن، اگر به نفعشون نبود طوری رعایت کنند که درگیر این برخورد ها نشن، و طبیعت این مسائل رو درک کنن.
این یعنی، حتی اگر حس میکنی در برخورد باهات سلیقه ای رخ داده (بیا بگیریم که رخ داده)، انصاف شخصی و رعایت همین قوانین نانوشته حکم میکنه که بپذیری این اتفاقا میافته، هیچکس فوق العاده نیست، هیچ انتظاری از کسی که کاری رو بدون دریافت پول انجام میده نیست. همه چیز اینجا دوستانه تر و مهربانانه تر از چیزیه که فکر میکنی، پس توام مهربان باش و دنبال توبیخ کسی که مجانی کار میکنه و ایجاد برابری تو پخش نذری نباش
ممنون که برگردوندید. خیر برداشت شما غلطه و من دنبال درگیری با کسی نیستم. صرفاً میخوام فعالیت آزادانه داشته باشم و اگر کسی بابت فعالیت آزادانه من با من درگیر میشه انتظار دارم تحت حمایت قانون باشم.
درمورد اصول کلی که فرمودید هم، قبل از من و بیش از من دسته بزرگی از کاربران سایت دارن این اصول رو زیر پا میذارن و اینجا رو واسه هرکسی که باهاش حال نکنن ناسالم، غیرمحترمانه و ناامن میکنن. صرفاً چون تعداد و سر و صداشون زیاده میتونن حق به جانب باشن و کسی یقهشون رو نگیره و رفتارای سمیشون به چشم نیاد. اگر من جایی هم ناسالم، غیرمحترمانه و ناامن رفتار کردم در واکنش به این موجودات بوده(چون مدیریت اینجا هیچوقت واکنش سریع و قاطعی در برابر اینا نداشته(چون مدیرای داخلی یکیشون شغلشو دوست نداره یکی دیگهش هم ذهنیت مدیریتی نداره اصلا))
حالا بعید بدونم جاش اینجا باشه که من بیام اظهار نظر کنم چون خیلی از بچه ها هستن که بیشتر سابقه دارن تو سایت
ولی اول که در مورد خودتون ،تا جایی که من دیدم شما هر بار هر ح.ب یا هر فعالیتی که داشتین از اول اولش ی داستانی داشته
ی بار اون ح.ب اول اولتون که در مورد روستاییان بود فکر کنم بعدشم که همین ماجرای میتینگ و ی بارم داخل چتروم بود که ب ی کاربر گفتین که چ میدونم خدا انتقامشو از تو با قیافت گرفته و از این قبیل صحبتا
پس عقل سلیم اینجا با خودش میگه که این شخص کارش همینه که بیاد ی بحثی بندازه وسط و یکم بهش توجه بشه که حالا اسم جالبی هم نداره این حرکت منم ازش استفاده نمیکنم
دوم اینکه همش دارین میگین سینا (به قول خودت ثابتی) مدیر خوبی نیست
شما پیشنهادت کیه ، بگین ما همونو بزاریم؟ اصن نظرتونه خود دکترم برداریم خودتونو بزاریم مدیر کل اینم ایده جالبیه ها نه؟
بعید بدونم فعلا مدیر بهتری از ایشون داشته باشیم چون حداقل 70 ، 80 درصد سایت با سینا موافقن تا حالا من من چیز بدی ندیدم ازش
و اینکه عزیز دل،اینقد دنبال حاشیه نباش ، خیلی معمولی فعالیتتو بکن اینقدم سایتو به چند بخش تقسیم نکن که هر دفعه ی گروهو با اون گروه دیگه بد میکنی :)
مطالبی که گفتی بدیهی و منطقیه. ولی مثل توضیحی که خودت درمورد مثالی که زدی دادی، بیربط به انتقاد و مشکل منه. ماجرا این نیست که مدیریت اینجا داره یه خیری به دیگران میرسونه، و من شاکیام که چرا این خیر به من هم نمیرسه که حالا شما جواب بدید وقت نداره یا مفتی داره خدمت میکنه و بهم بگید اینکه شاکی بشی چرا «نذری» گیر بقیه بیشتر اومده غیرمنصفانهست.
مشکل من اینه که مدیریت داره به طور ایجابی به من شر میرسونه. یعنی «وقت میذاره» و به من شر میرسونه. مسئله این نیست مدیریت اینجا به تمام وظایف و مسئولیتهایی که براش تعریف شده عمل نمیکنه که حالا بگیم خب پول هم بابتش نمیگیرن و همینقدر هم که دارن کار انجام میدن مرام و معرفتشون رو نشون میده. مسئله اینه مدیر داره از اختیاراتش به طور «ایجابی» برای تبعیض استفاده میکنه. نمیخوام بگم آدم بدی هست یا نه، دلیلش اینکه چرا اینطوری رفتار میکنه رو هم نمیدونم. شاید از من و یه عده خوشش نمیاد از یه عده خوشش میاد، شاید تحت تأثیر نظرات باند پر سر و صداست یا هر چیز دیگه. ولی ریشهی ماجرا هرچی که هم باشه من حق دارم بابتش شاکی باشم. چون بحث سر «کوتاهی در انجام وظایف» نیست. بحث سر «سوءاستفاده» از اختیاراته.
کلی مثال میتونم بزنم واست. اکتفا میکنم به همین ماجرای آخر که یه نظر کمطرفدار درمورد روستاییا گذاشتم(هیچ اشاره ای به هیچکس هم نداشتم، صرفا دو روز رفتم روستا و نظرم رو درموردش گفتم) ایشون این رو گرفته و وقت گذاشته با هزارتا تفسیر بیربط این رو خلاف قوانین فرض کرده و بیست جا گفته که وود بر علیه روستاییان پست گذاشته و متخلفه و بعدش هم به همین بخونه ها من بن شدم. تو همین مدت کوتاه اخیر کلی کار مشابه دیگه هم انجام داده که همش از همین جنس «بهانه واسه اذیت کردن» بوده.
مدیر وقت نداره به انجام تمام وظایفش برسه؟ اوکی. وقت اینکه من و فعالیتهام رو تعقیب کنه و الکی بخواد با بهونههای مختلف من رو اصطلاحاً «اذیت کنه» هم نداشته باشه لطفاً.(باز من هیچ مشکلی ندارم اگر واقعاً تخلفی میکنم باهام برخورد بشه. حتی اگر همون تخلف رو بقیه میکنن و کسی کاری به کارشون نداره. مثلا من یه دعوا اینجا داشتم فحشکاری شد. یه هفته بن شدم. نیومدم حتی اعتراض کنم که چرا طرف مقابلم که هم شروع کننده بود و فحشای بدتری داد سه روز زودتر انبن شده. یا چرا بانگش که توش فحش به پدر و مادرم بود رو هرچی گزارش میزدم مدیر پاک نمیکرد و فلان. ولی دیگه بهونه الکی نیارن واسه محدود کردن فعالیت من. اگر شخص مطهری بیاد بهم بگه وود من از تو خوشم نمیاد و دلم نمیخواد تو سایتم باشی ذرهای مشکل ندارم(الان میاد اینو میگه و عن میشم). ولی مدیر داخلی ازم خوشش نیاد و با بهونه واهی بخواد اذیت کنه؟ خین و خینریزی خواهد شد.)
حالا بعید بدونم جاش اینجا باشه که من بیام اظهار نظر کنم چون خیلی از بچه ها هستن که بیشتر سابقه دارن تو سایت
ولی اول که در مورد خودتون ،تا جایی که من دیدم شما هر بار هر ح.ب یا هر فعالیتی که داشتین از اول اولش ی داستانی داشته
ی بار اون ح.ب اول اولتون که در مورد روستاییان بود فکر کنم بعدشم که همین ماجرای میتینگ و ی بارم داخل چتروم بود که ب ی کاربر گفتین که چ میدونم خدا انتقامشو از تو با قیافت گرفته و از این قبیل صحبتا
پس عقل سلیم اینجا با خودش میگه که این شخص کارش همینه که بیاد ی بحثی بندازه وسط و یکم بهش توجه بشه که حالا اسم جالبی هم نداره این حرکت منم ازش استفاده نمیکنم
دوم اینکه همش دارین میگین سینا (به قول خودت ثابتی) مدیر خوبی نیست
شما پیشنهادت کیه ، بگین ما همونو بزاریم؟ اصن نظرتونه خود دکترم برداریم خودتونو بزاریم مدیر کل اینم ایده جالبیه ها نه؟
بعید بدونم فعلا مدیر بهتری از ایشون داشته باشیم چون حداقل 70 ، 80 درصد سایت با سینا موافقن تا حالا من من چیز بدی ندیدم ازش
و اینکه عزیز دل،اینقد دنبال حاشیه نباش ، خیلی معمولی فعالیتتو بکن اینقدم سایتو به چند بخش تقسیم نکن که هر دفعه ی گروهو با اون گروه دیگه بد میکنی :)
چون داری قصاوت میکنی درموردم و نتیجه میگیری دنبال توجه هستم یا فلان، حداقلش باید مقدماتی که میچینی دقیق باشن.
نظرم درمورد روستاییان توی تاپیک نظرات کمطرفدار بود. من رفتم روستا و به نظرم ادمهای پلیدی اومدن. نظرم رو گفتم. چرا نباید بگم؟ اون تاپیک، این سایت، این همه سیمکشی و آنتن اینترنتی همه و همهش واسه همینه نظرمون رو بگیم. با نظرم مخالفی؟ ذیسلایک بده. اصلا مثل کسی که همون پایین پستم مخالفتشو نوشت نظرتو بنویس. ولی اینکه بابت نظرم (هیچ توهین به شخص خاصی هم نیست) بخواید فعالیتم رو محدود کنید منطقی نیست. منی که نطرم رو میگم دنبال حاشیه نیستم، اونی که نظر من رو تو بوق و کرنا میکنه دنبال حاشیهست.
بعدش نوشتی «همین ماجرای میتینگ». خب تو ماجرای میتینگ گناه من چیه که الان آوردی تو مقدماتت؟:)))) یه تاپیک با هماهنگی قبلی زدم و قصد فعالیت داشتم و اشتباهی مدیر بهش گیر داده، پاکش کرده بعدم همینجا کلی تهمت عرق خوری و اینا بهمون زدن یعنی دقیقا ماجرایی که توش حق و حقوقم زیر سوال رفته رو مثال زدی بر علیه خودم؟
یا گفتی تو چت روم به یکی گفتم «قیافت فلانه» و داری طوری جلوه میدی انگار شیطانم و میخوام بقیه رو اذیت کنم. ولی خودت اونجا بودی و دیدی اون فرد بدون اینکه هیچ صحبتی یا برخورد قبلی ای باهام داشته باشه بهم فحش زشتی داده بود. در جواب فحشش ازش تشکر کردم و گفتم من چیزی بهت نمیگم قبلا خدا انتقامشو ازت گرفته. و تویی که اومدی اینجا این داستان رو طوری تعریف میکنی که انگار بی دلیل رفتم پریدم به ملت و بعد نتیجه میگیری دنبال حاشیه یا توجه هستم یه جای کارت میلنگه به نظرم
در ضمن: اصلا فرض بگیریم که من توجه طلب باشم. خب که چی؟ خلاف قوانینه؟ دلیل میشه نسبت بهم غیرقانونی رفتار بشه؟ دنبال توصیه اخلاقی به بنده هستید؟ دمتون گرم. بانگ و پ.خ هست. توی تاپیکی که اومدم به رفتار غیرقانونی اعتراض میکنم جاش نیست.
سلام. این کارو من انجام دادم. با توجه به اینکه ح.ب شما کپی پیست یک خبر بود، مدتی در تاپیک ح.ب که به نسبت پر بازدید تر هست موند و بعد به تاپیک مربوطه منتقل شد.
در مورد ح.ب روز جمعه من نگاه کردم پستی از شما در این روز حذف نشده شایدم من ندیدم
سلام. این کارو من انجام دادم. با توجه به اینکه ح.ب شما کپی پیست یک خبر بود، مدتی در تاپیک ح.ب که به نسبت پر بازدید تر هست موند و بعد به تاپیک مربوطه منتقل شد.
در مورد ح.ب روز جمعه من نگاه کردم پستی از شما در این روز حذف نشده شایدم من ندیدم
مگه منبع داشت که میگید کپی پیست بوده؟
اصلا بیانیه اصلی ۱۷ خط بوده اون کوپن ح ب خودم بوده
شما یه نگاه به اخبار قبل و بعدش تو اخبار کشور بندازید تناسبی میبینید؟؟؟؟؟
بخدا دیکه تاپیکمو میتونم انتخاب کنم
ادمین ها هرکجا که هستن از ارسالی های من فاصله بگیرن
مخصوصا الان که در برهه حساس همیشگی هستیم
من هرجا نیاز باشه خودم رو ارسالیم گزارش ویرایش میزنم
مگه منبع داشت که میگید کپی پیست بوده؟
اصلا بیانیه اصلی ۱۷ خط بوده اون کوپن ح ب خودم بوده
شما یه نگاه به اخبار قبل و بعدش تو اخبار کشور بندازید تناسبی میبینید؟؟؟؟؟
بخدا دیکه تاپیکمو میتونم انتخاب کنم
ادمین ها هرکجا که هستن از ارسالی های من فاصله بگیرن
مخصوصا الان که در برهه حساس همیشگی هستیم
من هرجا نیاز باشه خودم رو ارسالیم گزارش ویرایش میزنم
چنین جملاتی که نوشته شخص خود کاربر نیستن توی ح.ب اسپم محسوب میشن و حذف میشن. این سری چون تاپیکی با این عنوان بود، به جای حذف کردن به اون تاپیک منتقلش کردم و اگه به نظرتون مشکلی داره ارسال خودتونه می تونید حذفش کنید.
در مورد اینکه میگید کوپن خودم بوده همه اسپم هایی که توی این تاپیک ارسال میشن سهمیه سه ارسال اون کاربر بوده!
و من وظیفم این بود که این کارو انجام بدم طبق قوانین تاپیک.
به من گوشزد کردند اگر پستی که توش با مدرک و اسکرین شات در مورد مزاحمت های آقای م ص دارم رو بذارم بن دائم میشم. من نمیگذارم پست رو. ایشون برای من وجود خارجی نداره. ولی حق اعضاست که بدونند چه اتفاقاتی پشت پرده ی اداره ی سایت در جریانه.