• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ریاضیات جالب!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع monajem
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
بله بله صحیح! من نوشتتون رو کامل نخوندم

خب در مورد این یکی! عدد 11 و 111 و یا 101 در بار اول مجموعشون نه نمیاد و نیازمند بار دوم هم هستن
نیازمندبار دوم نیستن،در نهایت شما نگاه کنین:
۱۱×۹=۹۹
۹+۹=۱۸
۱+۸=۹

نیازمندبار دوم نیستن،در نهایت شما نگاه کنین:
۱۱×۹=۹۹
۹+۹=۱۸
۱+۸=۹
عزیز جان همونطور که خودتم نوشتی مجموع ارقامش ۱۸ شد و شما دوباره (=بار دوم) ارقامش رو با هم جمع کردی! این اگه اسمش بار دوم نیست چیه؟:-?

فکر کردم دوبار ضرب رو میفرمایید!
عزیز جان همونطور که خودتم نوشتی مجموع ارقامش ۱۸ شد و شما دوباره (=بار دوم) ارقامش رو با هم جمع کردی! این اگه اسمش بار دوم نیست چیه؟:-?

هر عدد سه رقمی که همه ی رقم های اون یکی باشه مثل: 333، 555، 888 رو در نظر بگیرید و رقم های اون رو با هم جمع کنید، سپس عدد سه رقمی اولیه رو بر جواب بدست اومده از حاصل جمع رقم ها، تقسیم کنید، جواب همیشه 37 میشه.

این بازی ذهنی رو انجام بدین اگه درست و سریع انجامش بدین نتیجش جالبه فقط تاکید میکنم سریع جواب بدین .....

2 × 2 = ؟

4 × 2 = ؟

8 × 2 = ؟

16 × 2 = ؟

حالا سریع بین 5 و 12 یه عدد انتخاب کن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عدد انتخابی شما 7 بود ...

اینو من درست کردم.. گرچه چندان مهم نیست:D :
هر عدد دو رقمی رو اگر توی فرمول زیر بزاریم برعکس میشه مثلا ۲۸ بزاری میشه ۸۲ اینا..
[f (x)=10x-99[x/10

* [ ] نماد براکت ئه

اگر یک پیتزا Pizza به شعاع Z و ضخامت A داشته باشید حجم پیتزای شما برابر است با: Pi*Z*Z*A
:دی

این بازی ذهنی رو انجام بدین اگه درست و سریع انجامش بدین نتیجش جالبه فقط تاکید میکنم سریع جواب بدین .....

2 × 2 = ؟

4 × 2 = ؟

8 × 2 = ؟

16 × 2 = ؟

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عدد انتخابی شما 7 بود ...
من ۶ انتخاب کرده بود ولی:/

2 × 2 = ؟

4 × 2 = ؟

8 × 2 = ؟

16 × 2 = ؟

.
.
.
.
.
.
.