• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

خلاقیت های سمپادی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sampadik
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خلاقیت های سمپادی

با کیت دزدگیر سیمی و ی دکمه آهنی و ی مقدار سیمو ی خط کش ی وسیله برا مقایسه ی سرعت واکنش بینایی و شنوایی و لامسه ساختم

آقا من بچه بودم سوزن ته گرد میکردم تو گوش باربی ام...بعد اون تیکه ای که میموند بیرون شبیه گوشواره میشد... ;D

و به این فک میکردم که هرگز گوشامو سوراخ نمیکنم... ;D

پریروز یکی از بچه ها به خاطرِ فوتِ استیو جابز اینو با یه نخِ دراز انداخته بود گردنش :))

Copy_of_08102011192.jpg

اینا چطورن؟! امروش نوشابه میخوردم یهو به ذهنم رسید اینجوریشون کنم! به نظرتون ممکنه واقعا یه روزی نوشابه ای به این سایز بیاد؟! x

Slide1.jpg

Slide2.jpg

Slide3.jpg

Slide4.jpg

البته این یه کار جمعیه مال سال پیشه که سوم راهنمایی بودیم واسه آفتاب بودش ;) فکر کنم این عکس یه علمه خاطره ی خوب و بد واسه خیلی ها داشته باشه
qk6iehnzstrtt8vg99i.jpg

بزرگشو گذاشتم که همه ی نقاشی هاش خوب معلوم باشه
اینم کوچیکش اگه بخواین ببینین کلا چه شکلی بوده
mlnjgugfa6sq3nt92lb.jpg

خب به دلیل نبود امکانات کافیو اینا و اینکه واجب بود حتمن یه رب از زنگ زیست پیچونده شه ، کلی فک کردیم
آخر به این نتیجه رسیدیم که واسه یکی از بچه های کلاس تولد بگیریم... ;D
معلمه که اومد تو آهنگ گذاشتیم بلافاصله شعر تولد خوندیم اصن نذاشتیم دهن معلمه وا شه...
طفلی مارو نگا میکرد هی میخندید با خودش... :-"

کیک هایی که در عکس مشاهده میکنید به صورت قسطی(!) از بوفه مدرسه گرفته شده و کبریت ها و چاقو هم از کنار یخچال کش رفتیم... :-" ;D
دسته گلم طی عملیاتی سخت از دفتر برداشتیم... :-" ;D

m0bgffdbcywafbzzf2.jpg

ah4jn3b7v0alvahncmh.jpg

من کلاس دوم که بودم با آبلیمو و یادم نیست یه چیزه دیگه با دوستم برای کاردستیمون چسب درس کردیم چون فکر میکردیم نداریم بعد یکم که گشتیم دیدیم یه چسب تو کیفمه ولی خداییش خیلی چسبه باحالی بود سال پیش بستشو پیدا کردم

ما که ته خلاقیتیم چی؟؟؟؟
با خط کش و پوست پسته انگری بردز بازی میکنیم تو کلاس!!!!!!!!!!!!!! ;D

به دلیل نبود پول کافی کلیه خلاقیت های من در حد طرح موندن ;D
یکی که یه ویلچر بود از پله بالا می رفت...برای راحتی معلولین عزیز....چقدر من همنوع دوستم...
یکی هم که طراحی موتوری بود که با هوا کار می کرد...که قبل از من یه شرکت فرانسوی ثبتش کرد همین چند ماه پیش...
بسوزد پدر بی پولی...هعی :-<

چند روز پیش دلم حسابی آلبالو خشکه میخاست برا همین چند تا آلبالو رو گذاشتم تو ماکروفر تا خشک کنه .... ! ;D
شد آب البالو با تکه های جزغاله !!!!!!!!!!

البته ماکروفر در زندگی من کاربرد های دیگری هم داره برای مثال خشکن سریع لباس (البت اونایی ک بشه ) + تخم مرغ پز و ... خب البته مامانم ک نمیدونه ;D :)) ;D

Back
بالا