• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

پليس امنيت اخلاقي و گشت ارشاد

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Farnaz.f
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پليس امنيت اخلاقي و گشت ارشاد

خب بعضی از دوستان گفتند که این نوع برخورد های تند آدم رو از اسلام زده می کنن که خب این درست.
بعضیی ها هم که گفتند که اعتقادی ندارن که پس کلا از اسلام زده شدن یا نشدن منتفیه....
یه چیز دیگه ای هم هست اینه که جامعه ی ما اسلامیه و قوانینش بر پایه ی اسلام نوشته می شه و جامعه می تونه با قانون شکن ها مقابله کنه.....
در این باره تو http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,93120.msg893524.html#msg893524 بحث شده.

به نقل از zohreh.sh74 :
خب بعضی از دوستان گفتند که این نوع برخورد های تند آدم رو از اسلام زده می کنن که خب این درست.
بعضیی ها هم که گفتند که اعتقادی ندارن که پس کلا از اسلام زده شدن یا نشدن منتفیه....
یه چیز دیگه ای هم هست اینه که جامعه ی ما اسلامیه و قوانینش بر پایه ی اسلام نوشته می شه و جامعه می تونه با قانون شکن ها مقابله کنه.....
در این باره تو http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,93120.msg893524.html#msg893524 بحث شده.
خیلی نظراتتون خامه تو اسلام مبارزه با افکار و گروهها وجود نداره تو اسلام لا اکراه فی الدین وجود داره
تو اسلام حرمت یک انسان هفتاد مرتبه بالاتر از حرمت کعبه است
کافیه ؟
قوانینی که مجلس خودش دراورئه رو پای اسلام نندازین گناهه به خدا تهمت به دینه

بچه ها اینجا جنبه ی اجتماعی مورد بررسی قرار میگیره لطفا اجتماعیشو بررسی کنید ;D
ببخشید دخالت کردم :-""
به نظرم توی جامعه این کارشون بیشتر باعث رعب و وحشت میشه
چون دختری که میخواد بره بیرون همش نگران اینه که الان اگه گشت ببیندش ایا ممکنه بهش گیر بده یانه
من اصلا کارشونو قبول ندارم چون به نظرم هر کسی حق داره پوشش خودشو انتخاب کنه

به نقل از MALICE :
بچه ها اینجا جنبه ی اجتماعی مورد بررسی قرار میگیره لطفا اجتماعیشو بررسی کنید ;D
در این مورد چیزی گفته نشده ؛ درسته در انجمن اجتماعی هست، اما بنا به گفته، دین و اجتماع جدا از هم نیستند. اگر منطورتون بحث خارج از دینه هم، چون گشت ارشاد پایه ی دینی داره نمیشه اینکارو کرد. وگرنه شخصا همیشه پایه بحث بر پایه استدلال و منطق جدا از دین هستم

به نقل از Ehem_Ehem :
در این مورد چیزی گفته نشده
این اسپمه ولی ببخشید
ببینید من نباید دخالن کنم
ولی تاپیک وقتی تو گفت و شنوده اجتماعیه جنبه های اجتماعیش مورد بررسی قرار میگیره
اگه قرار بود در باره ی دین زدگی و مسائل مربوط به مذهبی و دینیش مورد بررسی قرار بگیره باید توی مسائل اعتقادی باشه تاپیک
البته اولش اونجا بود به خاطر اون بحثای اول تاپیک شاید بچه ها دارن اونا رو ادامه میدن : )
بازم ببخشید دخالت کردم خود مدیر بهتر میدونه

پاسخ : گشت ارشادا فقط ظاهرا باحجابن

گشت ارشادا خودشون که افتض ترن
منو که گرفته بودن وضع خودشون تو بازداشتگاه بدتر بود
خیلیم بی تربیتن..... :-w :-w :-w
من تو کف اینم که اینا از کارشون خسته نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟
به من اگه 1 میلیاد ماهی بدن هم چین کاری نمیکنم که دعای بد و بیراه پشتم باشه....
تازه این که پشت سرم همه دعای مرگمو دارن از خودم متنفر میشدم!

به نقل از BlackTG :
خیلی نظراتتون خامه تو اسلام مبارزه با افکار و گروهها وجود نداره تو اسلام لا اکراه فی الدین وجود داره
تو اسلام حرمت یک انسان هفتاد مرتبه بالاتر از حرمت کعبه است
کافیه ؟
قوانینی که مجلس خودش دراورئه رو پای اسلام نندازین گناهه به خدا تهمت به دینه
مثل این که خوب متوجه منظورم نشدید....
هر چی در باره حرمت انسان گفتین درست ولی من منظورم این بود که شاید فقط به چشم یه قانون بهش نگاه می شه و سعی در سرکوب مجرم........
کسی به دین تهمت نزد....

به نقل از zohreh.sh74 :
مثل این که خوب متوجه منظورم نشدید....
هر چی در باره حرمت انسان گفتین درست ولی من منظورم این بود که شاید فقط به چشم یه قانون بهش نگاه می شه و سعی در سرکوب مجرم........
کسی به دین تهمت نزد....
اگر قانون باشه، از چند جهت غلطه

1. آزادی انسان ها رو سلب می کنه ؛ من به "بی حجابی" بعنوان آزادی نگاه نمی کنم، به اینکه هر کس راه زندگیش رو خودش انتخاب کنه به چشم آزادی نگاه می کنم. اما شما تصور کنید شخصی لخت بیاد تو خیابون، نه تنها در ایران، بلکه در آمریکا هم دستگیر میشه

2. از این جهت هم که خلاف قوانین و دستورات قرآن هست غلطه، چرا که هیچ جای قرآن نداریم که دستور داده باشه کسی رو مجبور به حفظ حجاب کنن ؛ مثلا مسیحی ها یا بی دین ها.

به نقل از Ehem_Ehem :
اگر قانون باشه، از چند جهت غلطه

1. آزادی انسان ها رو سلب می کنه ؛ من به "بی حجابی" بعنوان آزادی نگاه نمی کنم، به اینکه هر کس راه زندگیش رو خودش انتخاب کنه به چشم آزادی نگاه می کنم. اما شما تصور کنید شخصی لخت بیاد تو خیابون، نه تنها در ایران، بلکه در آمریکا هم دستگیر میشه

2. از این جهت هم که خلاف قوانین و دستورات قرآن هست غلطه، چرا که هیچ جای قرآن نداریم که دستور داده باشه کسی رو مجبور به حفظ حجاب کنن ؛ مثلا مسیحی ها یا بی دین ها.
دقيقن موافقم
يني در واقع ميتونن بگن ك نبايد بي بند و بار باشيد براي اينكه جامعه ب انحراف نره
ولي نميتونن بگن پوشش ي دين يا يك قشري رو داشته باشيد

ولی بنده شخصا حالم از این تیپا و وسواسا و مد جدید جامعه بهم میخوره
یعنی این همه ارایش کردن شخصیت ضعیف فرد رو هم نشون میده
البته الان یعنی مد...
ولی شخصا اصلا خوشم نمیاد
هیچ جای دنیا جز ایرانم نیست

Back
بالا