zohreh.sh74
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان2
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- .....الا ماشاالله
- دانشگاه
- علوم پزشکی مشهد
- رشته دانشگاه
- هوشبری
پاسخ : پليس امنيت اخلاقي و گشت ارشاد
به نظر من کارشون اشکال نیست ، این رفتار بعضی از مردمه که خلاف قوانین اجتماع و قوانین دین رفتار می کنن و وقتی کسی چیزی بهشون می گه ، خوب بلدن توجیه کنن.
البته اینم درسته که گاهی اوقات رفتار این مسئولین تنده ، ولی در خیلی از موارد دیدیم که طرف می زنه چش و چال اون مسئول رو در میاره .
امر به معروف و نهی از منکر یه وظیفه ی دینیه که شامل همه مسلمونا می شه.
اینقد گشت ارشاد گذاشتن، بازم مملکت اینه ، نذارن دیگه می خواد چی بشه.....
ناسلامتی اسمش جامعه ی اسلامیه........
به نظر من کارشون اشکال نیست ، این رفتار بعضی از مردمه که خلاف قوانین اجتماع و قوانین دین رفتار می کنن و وقتی کسی چیزی بهشون می گه ، خوب بلدن توجیه کنن.
البته اینم درسته که گاهی اوقات رفتار این مسئولین تنده ، ولی در خیلی از موارد دیدیم که طرف می زنه چش و چال اون مسئول رو در میاره .
امر به معروف و نهی از منکر یه وظیفه ی دینیه که شامل همه مسلمونا می شه.
اینقد گشت ارشاد گذاشتن، بازم مملکت اینه ، نذارن دیگه می خواد چی بشه.....
ناسلامتی اسمش جامعه ی اسلامیه........
شما از کجا می دونی که زندگیه خوبی نداشتن؟به نقل از Pдгзд :اکثر خانم هایی که توی گشت ها هستن افرادی هستن که زندگی خوبی نداشتن . یه جورایی عقده ای شدن . و بهترین روش رو برای تخلیه ی عقده هاشون پیدا کردن .
از کجا می دونی که عقده این؟
من کار ندارم که کی به کی گیر داده ، ولی این مامورین ارشاد عقده ای هستن یا کسایی که با قیافه ها و آرایش های داغون راه میفتن تو جامعه تا عقده و خلا روحیشونو با جلب نگاههای مردم پر کنن؟
عقده ای کیه؟