• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ماه عسل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsenbarzegar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه عسل

قسمت امروزش فوق العاده بود یعنی برعکس دیروز که فقط بخاطر احسان نگاش کردم
اون آقائه عباس خیلی لحن بانمکی داشت سرنوشت بانمکی هم داشت بنده خدا
وای اون خانوادهه که پشت کوه زندگی میکردن خیلی عجیب بود واسم یه چیزی بودن تو مایه های انسان های اولیه
اون پسره صادق هم که میخواد بره مریخ راستش اصلا نمیفهممش نمیتونم یه سفر بدون بازگشتو هضم کنم بعد جالب اینجاس که یه برنامه دیگه ایشونو دعوت کرده بودن ازش پرسیدن حالا اگه یه وقت تو مریخ حوصلت سر رفت چیکار میکنی جواب داد فیزیک هالیدی میخونم :o دیگه حرفی ندارم!!!!البته نمیشه انکار کرد اراده و شجاعتشو...خوشبخت شه تو مریخ :D

تنهایی میره مریخ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط عباس شیرازی. /m\
فوق‌العاده بود این آدم. داستانش، لهجه‌اش مخصوصا و جوری که داستانش رو تعریف میکرد که خیلی خندیدم باهاش. :))
من شیراز زیاد میرم. لطفا اگه کسی فهمید آدرس خونه و روستاشون کجاست بگه همینجا. سرچ کردم چیزی در نیومد.

داستان صادق که راهی مریخ بود و اون آقایی که تمام عمرش هم پشت کوه بود و تا حالا شهر نیومده بود هم تضاد جالبی داشت باهم و خیلی قشنگ بود.

در رابطه با برنامه دیروز:

اول، جوابی که علیخوانی در رابطه با دستمزد و این همه حمله‌ای که به برنامه میشه و مخصوصا دست کشیدن روی سر اون بچه داد واقعا عالی بود.

دوم، داستانی که در رابطه با شناسایی اون شهیدی که نه سر و پا داشت تعریف کردند فوق‌العاده بود و اشک توی چشمام جمع کرد واقعا.

به نقل از NEO :
در رابطه با برنامه دیروز:

اول، جوابی که علیخوانی در رابطه با دستمزد و این همه حمله‌ای که به برنامه میشه و مخصوصا دست کشیدن روی سر اون بچه داد واقعا عالی بود.

دوم، داستانی که در رابطه با شناسایی اون شهیدی که نه سر و پا داشت تعریف کردند فوق‌العاده بود و اشک توی چشمام جمع کرد واقعا.
من دیروز فقط اون آقائه که با تراکتور کار میکردو دیدم راستش برام جذابیتی نداشت بقیشو نگا نکردم قضیه احسان و دست کشیدن رو سر بچه و این حرفا چیه؟!!کامل یکی توضیح بده لطفا

چند روز پیش سالومه سیدنیا مجری من و تو یه توهین به احسان کرده بود....احسانم بعد چند روز جوابشو کوبنده داد...
گفت:چشم من دست کثیفم را برمی‌دارم، اما شما که دستتان تمیز است یک کاری بکنید.»
3338473_779.jpg

درضمن احسان در پاسخ به شایعات درمورد دستمزدش گفت واسه یه سال کار 45 تومن میگیره نه یک میلیارد و دویست...

قضیه دست کشیدن رو سر بچه مربوط به قسمت های اول برنامه هست .. به بچه 8 ساله چون مادرش معتاد بود و پدرش توانایی جسمی برای کار کردن نداشت هر روز میرفت جوشکاری کار میکرد تا هزینه خانواده رو تامین کنه ماهی 100 تومن درامد داشت 50 تومن دارو های پدر و 50 تومن هزینه های خونه و تحصیل :-<
بعدش احسان رو سرش دست میکشه و ازش تعریف میکنه , بعدا خیلیا انتقاد کردن که نباید کودکان کار رو تو تلویزیون بیارن
این موضوع گذشت تا بعد اینکه انتقادا از برنامه به خاطر اون پزره بالا گرفت بعضی ها هم سوء استفاده کردن و تو صفحات مجازی انتقاد کردن از جمله سالومه مجری منو تو که اینستا پست گذاشت و انتقاد تندی کرد به علیخانی و گفت اون دستای کثیفت رو از سر اون بچه بردار ..
علیخانی هم تو برنامه گفت اوکی ! دست من کثیف دست شما که تمیزه صورت شما که نورانیه یه کاری کنین این مشکلات کودکان حل بشه ..
و این شد انچه شد ..

به نقل از Ali.N :
چند روز پیش سالومه سیدنیا مجری من و تو یه توهین به احسان کرده بود....احسانم بعد چند روز جوابشو کوبنده داد...
گفت:چشم من دست کثیفم را برمی‌دارم، اما شما که دستتان تمیز است یک کاری بکنید.»
3338473_779.jpg

درضمن احسان در پاسخ به شایعات درمورد دستمزدش گفت واسه یه سال کار 45 تومن میگیره نه یک میلیارد و دویست...
ای ای سالومه همچین چیزی گفته در رابطه با احسان؟!!! :|
یکی نیس بهش بگه آخه بیچاره تو که خودت یه ثانیه تو ایران بودن برات شده آرزو تویی که حسرت جایگاه احسانو تو تلویزیون ایران میخوری تویی که به احسان حسودیت میشه که اینقد طرفدار داره تو چی میگی!!! :|

به نظر شما قضیه یکم بو نمیده؟؟؟؟؟این همه سال احسان علیخانی داره فعالیت میکنه وخیلیا دوسش دارن وبرنامه شو نگاه میکنن خیلیام دوسش ندارن ونگاهم نمیکنن...چرا امسال اینقدر علیه ش حرف میزنن؟؟؟؟؟الکی که نمیشه...

به نقل از ملیــڪا :
ای ای سالومه همچین چیزی گفته در رابطه با احسان؟!!! :|
یکی نیس بهش بگه آخه بیچاره تو که خودت یه ثانیه تو ایران بودن برات شده آرزو تویی که حسرت جایگاه احسانو تو تلویزیون ایران میخوری تویی که به احسان حسودیت میشه که اینقد طرفدار داره تو چی میگی!!! :|
این بیچاره ها میبینن که بیننده هاشون کم شده رو میارن به تخریب بقیه....

به نقل از wish :
به نظر شما قضیه یکم بو نمیده؟؟؟؟؟این همه سال احسان علیخانی داره فعالیت میکنه وخیلیا دوسش دارن وبرنامه شو نگاه میکنن خیلیام دوسش ندارن ونگاهم نمیکنن...چرا امسال اینقدر علیه ش حرف میزنن؟؟؟؟؟الکی که نمیشه...
این خصوصیت ماست که وقتی یه چیزی واسمون تکراری میشه از سر بیکاری شرو میکنیم به چرت و پرت گفتن و حرف درآوردن واسش....

Back
بالا