پاسخ : ماه عسل
به نقل از Ali.N :
این بیچاره ها میبینن که بیننده هاشون کم شده رو میارن به تخریب بقیه....
دوست عزيز قضيه پيچيده تر از اين حرفاس،شايد جريان خارجي مقصر باشه ولي هر اتفاقي هست كانون اصليش در ايرانه ،
١-احسان تو حرفاش گفت اين پاسخا رو بايد كساي ديگه مي گفتن ،بعد اگه دقت كرده باشين آخرش اون آقاي جانباز مثال فرمانده ي لشگرشون رو زدن كه يعني مديرا صدا و سيما بايد ازش حمايت كنن،،،حالا شما خودتون ببينيد آيا اين وظيفه ي احسانه كه تو برنامش حقوقشو در بين اين همه شايعات اعلام كنه يا مديران شبكه؟؟
پس اول از هر چيز مديران هيچ احساس مسءوليتي در قبال ايشون ندارن ..
٢-اكثر رسانه ي هاي پر مخاطب كاملا دارن احسان رو سلاخي مي كنن ،من خودم از طرفداراي فرارو بودم(و هستم) و طبيعتا بايد ديدگاهم نسبت بهش خوشبينانه باشه ولي شما كافيه كلمه ي ماه عسل رو تو اين سايت سرچ كنين و اخبار مرتبتشو تا چند صفحه ببينيد تا همه چيز مثل روز روشن بشه
من اكثر اين خبرا رو خوندم به جز اونايي كه صرفا خبرن و اطلاع رساني بقيه مقالات حاوي سخت ترين و ظالمانه ترين توهين ها و انتقاد ها به برنامه اند و تيتر هاشون هم. بسيار جذب كنندس ،من به شخصه برا مديراي اين سايت خبري متاسف شدم ،،يعني شما فقط اين تيترا رو بخونيد(مطلب كه بدتره)ديگه خودتون قضاوت كنيد
٣-همون طور كه گفتيد اين برنامه هاي ماهواره در زمان اوج فعاليتشون به خاطر برنامه هاي پر بيننده اي مثل ماه عسل و خندوانه اوضاعشون كساد ميشه و البته شك نكنين يكم ديگه كه محبوبيت رامبد و برنامش بيشتر بشه كم كم انتقاد هاي بو دار هم شروع ميشه
٤-يه سريا هستن نه تلويزيون ايران رو مي بينن نه براشون مهمه چي به چيه اينا فقط جوگيرن ،به خصوص كه الآن كه كلاس داره اين برنامه رو بكوبيد اينا هم شروع به لجن مال كردن اين برنامه مي كنن(اينا از همه خطر ناك ترن چون نمي فهمن دارن چي كار مي كنن ولي فقط مي دونن كه بايد برنامه رو لجن مال كنن)من اسم
مرده شور رو رو اينا ميزارن كه براشون مهم نيست مرده بد بوده يا خوب فقط مي شورن
٥-يه فرضيه هم دارم هنوز اثبات نشده

نام نمي برم