ماه عسل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohsenbarzegar
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ماه عسل

به نقل از طوبى.ش :
البته اينو كه زياد تو حرف مهمونا ميپره رو قبول دارم(و همچنين اين كه مغروره)،اما هميشه بي ادبي نيست.وقت برنامه شون كوتاهه و اونقدر نيست كه هر كس بخواد تمام جزيياتو بگه،عليخاني مجبوره داستانو سريعتر جمع و جور كنه،جوري كه موضوعاي اصلي از قلم نيفتن و اين اصلا كار آسوني نيست تو يه برنامه ي زنده!
اين همه مجري تو تلوزيون داريم،اگه ميتونن اين برنامه رو بگردونن،بسم الله! فقط اميدوارم به جذابيت برنامه پارسال نشه كه غير قابل توصيف بود!!!!! 8-^=D> ;D
آره خب وقتي يكي مياد كلي حرف ميزنه با اين وقت كم اين مجبوره بپره وسط حرفش.منم مطمئنم هيشكي مثله عليخاني نميتون اين برنامرو اجرا كنه.تو اون 2 ساليم كه نبود مردم كلي اعتراض كردن.اصلا ماه عسل با عليخاني شد ماه عسل

به نقل از spacegirl :
آره خب وقتي يكي مياد كلي حرف ميزنه با اين وقت كم اين مجبوره بپره وسط حرفش.منم مطمئنم هيشكي مثله عليخاني نميتون اين برنامرو اجرا كنه.تو اون 2 ساليم كه نبود مردم كلي اعتراض كردن.اصلا ماه عسل با عليخاني شد ماه عسل
شدیدا مفافقم :)
درسته غده(درسته؟)کمیم مغرور ولی واقعا مجریه قابلیه. :>تازه ماها چون شبیه پسر عمومم هس دوسش داریم :-& :-& =))

ولی جدی تاالان کسی بپاش نرسیده تو اجراهای ماه رمضون. ;;)یکی این بی نظیره یکی حسنی.دوتایی رک یدنده.(میگم اگه یکیشون زن بود برای اونیکی میگرفتیمش =)) =)) =)) =)))

من یکی که اگه علیخانی نباشه ماه عسل رو نگاه نمی کنم... =((

خداییش کی بهتر از علیخانی واسه ماه عسله؟اون محسن افشانی؟یا اون جوهر چی؟البته بدم نیست اگه اونا باشن یکم میخندیم =))
اما هرکس یه جوریه...یعنی هرکس یه جور برنامه اجرا میکنه...اینم یه سبکی داره دیگه که با مهموناش راحتهمن که اصلا از فرزاد حسنی خوشم نمیاد نمیدونم چرا! ;D

به نقل از F@temeh :
اصلا از فرزاد حسنی خوشم نمیاد نمیدونم چرا! ;D
منم از حسنی بدم میاد ولی سبکه اجراش جالبه :))

به نقل از یسنا جون :
به نظرم کلا پارازیته :|

همه ی برنامه رو خراب میکنه :|

ماه عسل میتونست خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی اجرای بهتری داشته باشه

کسی که تو برنامه زنده بر میگرده میگه من نمیدونم این ویژگی یا وجگی یا زرت و زرت به اون پیرزنه میگفت فدات بشم مادر قربونت برم توی برنامه زنده #-o یا فردی که بزرگ یه شهر و کلی عزت و آبرو داره کسی که کم 30 سال ازش بزرگتره رو به اسم صدا میزنه [-(
انقد احساس غرور میکنه
انقد حس مهم بودن داره
و اصلا متوجه این نیست که یک مجریه و برنامه هر روز مربوط به یک مهمون
و تمام برنامه هاش تبدیل شده به علیخانی کیست!!! :|
بابا خب چی بگه ؟!
بگه سرکار خانوم فلانی ؟!
اتفاقا چون ازش انقد بزرگتره مثه مادرش میمونه خب ! :-??

هم ماه رمضون داره تموم میشه هم ماه عسل
نمیخواااااااام! :(( .....

برنامه دیشب واقعا حال گیری بود!

به نقل از سَعیده :
برنامه دیشب واقعا حال گیری بود!
برنامه خانواده "روح الله داداشی" رو میگی؟ چرا حال گیری بود؟! :-?

به نقل از طوبى.ش :
برنامه خانواده "روح الله داداشی" رو میگی؟ چرا حال گیری بود؟! :-?
روان آدم بهم میریزه دیگه.یه آدم اینطوری کشته میشه به خاطر عقده ای بازی چنتا آدم ... ،بعدم یادآوری این اتفاق و دیدن یه خونواده داغدار حال گیری نداره؟!

به نقل از سَعیده :
روان آدم بهم میریزه دیگه.یه آدم اینطوری کشته میشه به خاطر عقده ای بازی چنتا آدم ... ،بعدم یادآوری این اتفاق و دیدن یه خونواده داغدار حال گیری نداره؟!
خوب آره,ولی بیشتر برنامه های ماه عسل همینجوریه...

برنامه ي امروزش با اين كه ديگه خبري از غم توش نبود من دلم گرفت آخه ديگه ماه عسل تموم ميشه :(( :(( :((

خیلی جالبه که واسه روح اله داداشی انقد مجلس ختم گرفتن ! میدونستم محبوبه ولی نه در این حد که علی داداشی میگف تا الان ۵۰ تا ختم واسش گرفتن تو کل کشور ! :o

+ تــمـــوم شــد ... علیخانی داشت میگف برنامه ی آخرمونه گریم گرفت ... :-<
راستی مثکه قراره فردا مهدی یراحی رُ بیارن ! <:-P

این احسانَم یِ پا عادلِ برا خودشا ^-^

هی میخواد بقیَرو به جون هم بندازه >)

این کوچولو ها هم جالب بودن ها :) :)

خيلي دلم گرفته!هم ماه رمضون تموم شد هم امروز ماه عسل تموم ميشه.رفت تا سال ديگه! :(( :(( :((
تازه معلوم نيست سال ديگه هم همچين ماه عسلي داشته باشيم... :(

به نقل از طـــوبـــــــى :
خيلي دلم گرفته!هم ماه رمضون تموم شد هم امروز ماه عسل تموم ميشه.رفت تا سال ديگه! :(( :(( :((
تازه معلوم نيست سال ديگه هم همچين ماه عسلي داشته باشيم... :(
:((
من از چهارم دبستان یادمه ماه عسلُ میدیدم ؛ اصن بزرگ شدم باهاش ! یه بخشی از خاطرات ماه رمضونم همیشه مربوط به ماه عسله ! :-<

به نقل از ریــحــانــه :
:((
من از چهارم دبستان یادمه ماه عسلُ میدیدم ؛ اصن بزرگ شدم باهاش ! یه بخشی از خاطرات ماه رمضونم همیشه مربوط به ماه عسله ! :-<
منم همينطور(البته نه از چهارم دبستان! ;D) ولي خدا كنه سال ديگه دوباره مث پارسال مجريشو عوض نكنن گند زده بشه توش :-w

به نقل از طـــوبـــــــى :
منم همينطور(البته نه از چهارم دبستان! ;D) ولي خدا كنه سال ديگه دوباره مث پارسال مجريشو عوض نكنن گند زده بشه توش :-w
نه دیگه پارسال عوض کردن به غلط کردن افتادن ! :-"

اميدوارم...! B-)

Back
بالا