Agent 47
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- علوم کامپیوتر
پاسخ : ماه عسل
بله خیلی ها رفتن و هیچ اتفاقی نیفتاده. خیلی ها رفتن و خوشحالن. خیلی ها رفتن و موفقن. اتفاقا کاملا هدفش معلوم بود چی بود. صراف مهاجر های غیر قانونی نبود. دو نفر میخواستن برن. یه نفرم می گفت آمریکا خوب نیست و اینا. این که نمی فهمین چطور برنامه های صدا و سیما هدف سازی شده ان همونطور که اخبار و بقیه برنامه ها اینطورن و من مشکلی ندارم. هر شبکه ای حق داره هدف سازی کنه و خب من هدف سازی صدا وسیما رو قبول ندارم.به نقل از wish :بخش اول گفته تون خیلی مسخره بود...هرکس به خودش مربوطه که چه ماشینی داره یا چه لباسی میپوشه واین زندگی شخصی شه وچون اون ماشینو داره نباید از سایر افرادی که فقیرن حرف بزنه؟؟؟؟؟این یه تفکر قهرمان سازیه که توی ذهن همه هست :کسی که میخواد کمک کنه حق نداره چیزی برای خودش داشته باشه
در ارتباط با بخش بعدی:من خودم برنامه ماه عسل رو نگاه نمیکنم اما استثناً این برنامه ای که میگید رو دیدم... یه چیزی هست که مسلما همه میدونن واون اینه که خیلی ها تا حالا رفتن خارج از کشور وهیچ اتفاقی نیفتاده خیلیم خوش وخرمن....اون برنامه اصن هدفش این نبود که بگه نرین...داشت چند مورد از مهاجرت های غیر قانونی رو نشون میداد...مثل قاچاقی رفتن....