moOn:)
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ارومیه
پاسخ : ماه عسل
من امسال اون قسمتی که مادر و پسر بعد از سی و اندی سال به هم میرسیدن رو دیدم. شمایی که میگید این برنامه آدم رو تکون میده و آموزندهست و الخ، جنبهی آموزندهی این داستان کجا بود؟ صحنه سازی رسیدن دو نفر به هم بعد از سالها و گریه کردنشون جلوی دوربین، چه چیزی رو به بیننده یاد میده؟ باعث میشه مخاطب این برنامه به چی فکر کنه؟ راجع به چه چیزهایی تو زندگی خودش تجدید نظر کنه؟
من امسال اون قسمتی که مادر و پسر بعد از سی و اندی سال به هم میرسیدن رو دیدم. شمایی که میگید این برنامه آدم رو تکون میده و آموزندهست و الخ، جنبهی آموزندهی این داستان کجا بود؟ صحنه سازی رسیدن دو نفر به هم بعد از سالها و گریه کردنشون جلوی دوربین، چه چیزی رو به بیننده یاد میده؟ باعث میشه مخاطب این برنامه به چی فکر کنه؟ راجع به چه چیزهایی تو زندگی خودش تجدید نظر کنه؟

هیچ دلیلی نداره بیان قصه ی تخیلی بسازن و بدون صحت . اینایی هم ک میارن از جنس مردمه . تو اگه دلت میخواد برو تو خیابون ببین ، ولی دلیلی نمیشه بگی اینا مهموناشون خوب نیستن برای شنیدن قصه ها. من همه ی کارهای ماه عسلو دنبال کردم و راضیم ازین انتخابم فقط حق داری با دلیلت با من صحبت کنی و به هرحال من اینی که میگی جهت سرگرمی و اغراق هستش رو اصلا و ابدا قبول ندارم . به هر حال واسه ی اینکه ادم ب خودش بیاد یه جاها باید احساساتشم بر انگیخته بشه مگه میشه نشه ؟؟؟؟؟؟ هر کتاب و رمانی هم ک بخونی احساساتت برانگیخته میشه ! و به نظر من امسال حتی علیخانی سعی کرده از اون جنبه ی اغراقی که میگی بکاهه و تا حد خوبی موفق هم شده !