arezoo.s
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان یک مشهد
- شهر
- مشهد
- مدال المپیاد
- فقط نه فصل مورتیمر خوندم......
پاسخ : ماه عسل
در ارتباط با بخش بعدی:من خودم برنامه ماه عسل رو نگاه نمیکنم اما استثناً این برنامه ای که میگید رو دیدم... یه چیزی هست که مسلما همه میدونن واون اینه که خیلی ها تا حالا رفتن خارج از کشور وهیچ اتفاقی نیفتاده خیلیم خوش وخرمن....اون برنامه اصن هدفش این نبود که بگه نرین...داشت چند مورد از مهاجرت های غیر قانونی رو نشون میداد...مثل قاچاقی رفتن....
بخش اول گفته تون خیلی مسخره بود...هرکس به خودش مربوطه که چه ماشینی داره یا چه لباسی میپوشه واین زندگی شخصی شه وچون اون ماشینو داره نباید از سایر افرادی که فقیرن حرف بزنه؟؟؟؟؟این یه تفکر قهرمان سازیه که توی ذهن همه هست :کسی که میخواد کمک کنه حق نداره چیزی برای خودش داشته باشهبه نقل از N_OiSe :بیکار نیستم که بشینم این برنامه رو نگاه کنم با مجری ای که ماشین شاسی بلند و خفن می رونه و از فقیر فقرا و گذشت و اینجور چیزا حرف میزنه. در واقع امسال اصن نگاه نکردم
سالای قبل که چند قسمتی دیدم و همش اینطوری بود. فرد فقیری که در عین حال که طلا پیدا کرده بود بر نداشت و به صاحبش رسوند و از زندگی فقیرانی خودش راضیه.
یا مسخره ترین قسمت راجع به مهاجرت بود.
یه خونواده آورده بودن که چند تا ازفامیلاشون رو تو مهاجرت غیر قانونی از دست داده بودن. یه آمریکایی که مسلمون شده بود و می خواست بیاد ایران و دوتا اسکول که میخواستن برن کانادا آرایشگری کنن.
این یعنی کسایی که میرن خارج یا اسکولن یا میمیرن. ولی کسایی که میان یاران باهشون!
تبلیغات از این محسوس تر نبود و خب منم دیوانه نیستم که بشینم برنامه ای که میدونم با چه هدفی تهیه شده رو ببینم.
در ارتباط با بخش بعدی:من خودم برنامه ماه عسل رو نگاه نمیکنم اما استثناً این برنامه ای که میگید رو دیدم... یه چیزی هست که مسلما همه میدونن واون اینه که خیلی ها تا حالا رفتن خارج از کشور وهیچ اتفاقی نیفتاده خیلیم خوش وخرمن....اون برنامه اصن هدفش این نبود که بگه نرین...داشت چند مورد از مهاجرت های غیر قانونی رو نشون میداد...مثل قاچاقی رفتن....