- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- تبریز
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- دانشگاه
- علوم پزشکی تبریز
- رشته دانشگاه
- Anesthesia
پاسخ : ماه عسل
من آخرین باری ک ماه عسل دیدم راهنمایی بودم،اصنم یادم نیس اونموقه چجوری بود!
ولی امسال مشتاق بودم ببینم برنامه رو(چون دوستام بضی قسمتای جالب ماه عسل سال پیشو نشونم داده بودن).ک متاسفانه بجز اون قسمتش ک مادرو پسر ب هم میرسیدن،و من واقن منتظر بودم ببینم چی میش(تالا واقعیشو ندیده بودم:د )،بقیه قسمتاش جذبم نکرد.ب نظرم هر سال پن شیش تا موضوعش واقن جالبو عجیبه!
طبیعیم هس،چند ساله ک ماه عسل با همین چارچوب داره تولید میش،خب مگ چنتا آدم با داستان فوق العاده هس؟ک تازه بتونن پیداشون کنن و اونام قبول کنن بیان تو برنامه؟
من آخرین باری ک ماه عسل دیدم راهنمایی بودم،اصنم یادم نیس اونموقه چجوری بود!
ولی امسال مشتاق بودم ببینم برنامه رو(چون دوستام بضی قسمتای جالب ماه عسل سال پیشو نشونم داده بودن).ک متاسفانه بجز اون قسمتش ک مادرو پسر ب هم میرسیدن،و من واقن منتظر بودم ببینم چی میش(تالا واقعیشو ندیده بودم:د )،بقیه قسمتاش جذبم نکرد.ب نظرم هر سال پن شیش تا موضوعش واقن جالبو عجیبه!
طبیعیم هس،چند ساله ک ماه عسل با همین چارچوب داره تولید میش،خب مگ چنتا آدم با داستان فوق العاده هس؟ک تازه بتونن پیداشون کنن و اونام قبول کنن بیان تو برنامه؟

من از تمام مواضعم راجع این برنامه عقب نشینی کردم. قانع شدم این برنامه بینظیره، بچهها! موفق باشید و مؤید.
با الفاظ آشغال و این حرفا خیلی بحثاتم جذب تره اصلا

سعی کنیم اینو بفهمیم :) شماها یه جوری حرف میزنین انگار که سوژه ها ساختگی باشن با یه هدف خاصی اومده باشن