عزیزم ادمای معروف همش پشت سرشون شایعه است باورنکنین خو :)به نقل از mah sa :اها...اخه شایعه شده بود ب خاطر ی حرفی ممنوع تصویر شده
ربطی نداره. چیزی که گفتن اینه که"رو آنتن" نباید باشه.به نقل از nilofar banihashem :ه بابا شایعه است
دارن مستند یمیسازن که بیشترش توخارج ازکشو رباید باشن به خاطرهمین
تازه خودشون میخواستن بیان که نشد هرچی گفتم به دایی مهردام نگفت برای چی :)
من منبعم موثقهبه نقل از ریــحــانــه :ربطی نداره. چیزی که گفتن اینه که"رو آنتن" نباید باشه.
منابعشم معتبرن فک نمیکنم شایعه باشه.
به نقل از mysterious queen :دوستان!
شما نمی دونین چه جوری می شه اعتراض کرد به برنامه های صدا و سیما؟
من توی سایت خود ماه عسل رفتم، اما تلاشم بی نتیجه بود، تو سایت سازمان هم چیزی پیدا نکردم...
درسته قبول دارم هیچ چیزی نباید توش افراط بشه اما احترام به شهدا و خانواده شهدا رو هیچ وقت فراموش نکینم.به نقل از .::GhAzAl::. :خیلی بیمزه شده....چ ضرورتی داره انقد حرف از خانواده ی شهدا باشه تو هر کانالی؟!...
خب خسته شدیم خو!...
بعدش میگن سراغ ماهواره نرین.......
ماه عسل با علیخانی ی صفای دیگه ای داشت
چرا خيلي خوبه كه ؟به نقل از نسریــــن :عجب داستانی داریم امسال با این ضیا
نگران نباش امسالم مث اون سالی که محسن افشانی بود وسط ماه عوضش کردن ضیا رو هم عوض میکنن...به نقل از melika15 :اصلا چرا مجریش عوض شد؟؟!!احسان علیخانی بهتر بود آخه
ایشااللهبه نقل از He3am :نگران نباش امسالم مث اون سالی که محسن افشانی بود وسط ماه عوضش کردن ضیا رو هم عوض میکنن...
من جز اون دسته ای بودم که ابزار لطف داشتم اون شب که گفت sms درباره آرزوهاتون بدید گفتمبه نقل از MELODY07 :واقیعت این است که عدهای از مردم تا حدی درباره حضور شما در برنامه «ماه عسل» نقد داشتند. فکر میکنید تا چه حد میتوانید ذهنیت این دسته از افراد را برطرف کنید؟
خدا را شکر میکنم که از ابتدای شروع برنامه محبتها و لطف مردم شامل حال من و گروه «ماه عسل» شده است. ما هر روز تعداد بسیار زیادی تماس تلفنی از مردم داریم که بسیاری از آنها نسبت به گروه «ماه عسل» ابراز لطف و محبت میکنند و برخی دیگر البته انتقاداتی دارند. من فقط 15 شب فرصت میخواهم که خودم را در اجرای این برنامه ثابت کنم.